Benátky n/J – Kadaň 7:3 (kon.) | Vsetín – Motor ČB 3:1 (kon.) | K. Vary – Litoměřice 2:1 (po pr.)
Třebíč – Havířov 3:2 (kon.) | Frýdek-M. – Prostějov 2:5 (kon.) | Ústí n/L – Slavia 2:5 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
3:1 (1:1, 1:0, 1:0)
Banes Motor České Budějovice
Středa 27.12.2017, 17:30 • Zimní stadion Na Lapači • Chance liga • 34. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:09
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Václav Nedorost – 2 min., držení protihráče).
     
    58:46
    České Budějovice hrají v šesti, Gába je na střídačce.
     
    55:06
    Také Šilhavý si mohl připsat druhou branku v utkání, když mu v přečíslení nabídl kotouč Vávra. Šilhavý puk pouze tečoval mezi betony Gáby. Tento prostor trefil, brankář Motoru si však šikovně povyjel a kotouč skončil na druhé straně brankoviště.
     
    50:33
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Třetí velká šance Valachů v krátkém časovém sledu už končí za zády Gáby. Další přečíslení zakončil DAVID VÍTEK, který nasměroval kotouč na pravý horní roh. Puk se od brankové konstrukce odrazil do brány a Vsetín slaví další přesnou trefu v utkání. Asistence: Jakub Illéš, Radim Ostrčil.
     
    50:20
    Další velká šance v podání Vsetína, přečíslení Šilhavého s Vávrou vystihl bránící Kutlák.
     
    49:28
    Frolo nedovolil soupeři přechod do útočného pásma a vypíchl puk přesně na hokejku Protasenji, který se tak ocitl v brejku. Hostující obránce si k němu najížděl z pravého křídla a dal tak vzniknout situaci jeden na jednoho. Brankář Gába si proti vsetínskému útočníkovi vyjel až na levý kruh a puk zastavil.
     
    Dnešní utkání sleduje 4821 diváků.
     
    36:12
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Illéš na levém křídle obešel Galamboše a těsně bráněn poslal na branku bekhendový pokus. Před brankovištěm stál připravený DAVID VÍTEK, který nejprve nastřelil levý beton a Gáby a poté zvedl kotouč nad beton, čímž jej dostal až za brankovou čáru. Asistence: Jakub Illéš, Jiří Karafiát.
     
    31:29
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Vojtěch Šilhavý – 2 min., sekání).
     
    26:54
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Jiří Kučný – 2 min., podražení).
     
    26:39
    Motor se dostal do přečíslení dva jednoho. Z levého kruhu poslal přihrávku na druhou stranu Vlček, na vrcholu pravého kruhu nastavil hokejku Dostálek, který tak kotouč tečoval za přemisťujícího se Šurého. Vsetínský gólman se stačil bleskově přesunout a na poslední chvíli vložil do tečované střely beton.
     
    23:22
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Jiří Kučný – 2 min., podražení).
     
    17:41
    Vávra s Podešvou se ocitli na modré čáře, proti nim však stála přesila soupeře, se kterou si prvně jmenovaný nakonec na pravém kruhu nevěděl rady a provinil se sekáním.
     
    14:38
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (David Gába – 2 min., vysoká hůl). Trest odpyká Luboš Rob.
     
    11:31
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Hostující celek vyrovnává zásluhou FILIPA VLČKA, který propálil brankáře Šurého střelou z levého kruhu na vzdálenější tyčku. Asistence: Žiga Pavlin, Miloslav Čermák.
     
    08:55
    Sám a nikým nebráněn se v útočném pásmu ocitl Markovič, najel si před branku soupeře a snažil se zakončit mezi betony. Na Gábu zblízka nevyzrál.
     
    07:50
    Vsetín právě vstřelil branku!
    VOJTĚCH ŠILHAVÝ využívá přesilovou hru čtyři sekundy před vypršením trestu Českých Budějovic. Valaši si dokázali vytvořit před brankou svého soupeře tlak, který zakončilo přesné sklepnutí kotouče nad vyrážečku. Asistence: Filip Dundáček, Martin Podešva.
     
    05:54
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Žiga Pavlin – 2 min., držení protihráče).
    Marken.cz

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 8. Šilhavý (Dundáček, Podešva), 37. Vítek (Illéš, Karafiát), 51. Vítek (Illéš, Ostrčil) – 12. Vlček (Pavlin, Čermák)


    VHK ROBE Vsetín: Šurý (Horčička) – Teper, Janáček, Frolo, Ostrčil, Dundáček, Holomek, Žák – Březina, Kopta, Markovič – P. Beránek, Kucharczyk, Protasenja – Podešva, Šilhavý, Vávra – Karafiát, Illéš, Vítek.
    Banes Motor České Budějovice: Gába (Kváča) – Kutlák, Kučný, Pavlin, Pýcha, Fillman, Vráblík, F. Novák – Dostálek, Pajič, Nedorost – M. Bárta, Rob, Čermák – Heřman, Galamboš, Jonák – Doktor, Vlček, L. Květoň.

    Rozhodčí: Vrba, Doležal – Beneš, Polák

    Diváci: 4821
    thejrc.org