Benátky n/J – Kadaň 7:3 (kon.) | Vsetín – Motor ČB 3:1 (kon.) | K. Vary – Litoměřice 2:1 (po pr.)
Třebíč – Havířov 3:2 (kon.) | Frýdek-M. – Prostějov 2:5 (kon.) | Ústí n/L – Slavia 2:5 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
3:1 (1:1, 1:0, 1:0)
Banes Motor České Budějovice
Středa 27.12.2017, 17:30 • Zimní stadion Na Lapači • Chance liga • 34. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Dnešní reklama na hokej je u konce. Zápas zcela naplnil všechna očekávaní šlágru kola a k vidění byla viděna rychlá a atraktivní hra s množstvím šancí. Po druhé třetině vedli Valaši 2:1 zásluhou trefy Davida Vítka. Stejný hráč se dokázal prosadit také ve třetí třetině a po zásluze je určen nejlepším hráčem zápasu a také vyvoláván domácími fanoušky, kteří si v hojném počtu našli cestu na zimní stadion. Také hráči Českých Budějovic však našli v ochozech potřebnou podporu, jelikož na Lapač dorazil také početní zástup českobudějovických fanoušků.
    Vsetínští hokejisté si ještě užívají děkovačky, ode mě je to ale pro dnešek vše. Ze Vsetína Vám přeji příjemný zbytek večera. (19:49:11)
     
    Konec zápasu.
     
    59:44
    Motor zkusil zahrozit i v oslabení. Valaši se však bleskově přesunuli do pásma a po Beránkově nepovedené střele na lapačku už se zápas pouze dohrává.
     
    59:09
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Václav Nedorost – 2 min., držení protihráče).
     
    59:06
    Všichni hráči Vsetína se nastěhovali před prázdnou branku, která však byla velmi dobře bráněna. Rozhodnout mohl Kopta, který ve vzduchu netrefil letící kotouč úplně ideálně.
     
    58:46
    České Budějovice hrají v šesti, Gába je na střídačce.
     
    58:35
    Hosté vyhráli vhazování ve vlastním pásmu a rozehrávají. Jejich akce se přesunula před Šurého, kde si vhazování po jeho levici vydobyl nahozením do lapačky Vlček.
     
    58:00
    Motor má poslední dvě minuty na vyrovnaní, a proto se snaží co nejrychleji dostat do pásma. Hosté mají kotouč na svých hokejkách a snaží se o co nejefektivnější útok.
     
    57:05
    Po rychlém vsetínském přechodu do pásma vypálil od modré Frolo. Jeho střelu tečoval na vrcholu levého kruhu Karafiát a následně trefil puk u levé tyčky také Beránek. Ten už však kotouč pouze nasměroval do Gábovy náruče.
     
    56:26
    Vsetínští obránci si hlídají obrannou modrou čáru a vyhazují. Na druhé modré je však připraven Kutlák, který všechny kotouče vrací zpátky k Šurému.
     
    56:16
    Puk skončil na zakázaném uvolnění, takže uvidíme vhazování po Šurého levici.
     
    56:11
    Hosté se snaží dostat do útočného pásma. To se jim daří, kotouč si však velmi brzy berou domácí, kteří zpoza branky rozehrávají.
     
    55:06
    Také Šilhavý si mohl připsat druhou branku v utkání, když mu v přečíslení nabídl kotouč Vávra. Šilhavý puk pouze tečoval mezi betony Gáby. Tento prostor trefil, brankář Motoru si však šikovně povyjel a kotouč skončil na druhé straně brankoviště.
     
    54:15
    V rohu za brankou hostů se schylovalo k potyčce mezi Galambošem a Březinou. Také tento začínající konflikt po tvrdé srážce u mantinelu rozhodčí včas uhasili.
     
    53:43
    Domácí se usadili v útočném pásmu a spoléhali na střely obránců a případné teče. Od modré vypálil Ostrčil, jehož střelu Gába vyrážečkou vyrazil. Také Frolo se prezentoval pokusem od modré, se kterým si českobudějovický gólman poradil.
     
    52:52
    Vsetín vyhrál vhazování před Šurým a přesná přihrávka našla Karafiáta, který již byl připraven na levém křídle. Karafiát se dostal před tři hráče soupeře, nakonec však nezakončil.
     
    52:50
    Oddechový čas pro domácí.
     
    52:32
    Rychlou protiakci Motoru zakončil obránce Fillman, jehož střela skončila na bránících hráčích Vsetína. České Budějovice pracovaly v rohu kluziště, odkud nakonec domácí vyhazují na zakázané uvolnění.
    Marken.cz

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 8. Šilhavý (Dundáček, Podešva), 37. Vítek (Illéš, Karafiát), 51. Vítek (Illéš, Ostrčil) – 12. Vlček (Pavlin, Čermák)


    VHK ROBE Vsetín: Šurý (Horčička) – Teper, Janáček, Frolo, Ostrčil, Dundáček, Holomek, Žák – Březina, Kopta, Markovič – P. Beránek, Kucharczyk, Protasenja – Podešva, Šilhavý, Vávra – Karafiát, Illéš, Vítek.
    Banes Motor České Budějovice: Gába (Kváča) – Kutlák, Kučný, Pavlin, Pýcha, Fillman, Vráblík, F. Novák – Dostálek, Pajič, Nedorost – M. Bárta, Rob, Čermák – Heřman, Galamboš, Jonák – Doktor, Vlček, L. Květoň.

    Rozhodčí: Vrba, Doležal – Beneš, Polák

    Diváci: 4821
    bahis siteleri