Jablonec n/N – Trutnov 3:1 (kon.) | Nymburk – Pelhřimov 8:3 (kon.)
konec
HC Vlci Jablonec nad Nisou
3:1 (2:0, 0:1, 1:0)
HC Trutnov
Středa 27.12.2017, 18:00 • Zimní stadion Jablonec nad Nisou • 2. liga skupina Západ • 28. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    41:09
    Vlci právě vstřelili branku!
    Jablonec se dočkal uklidňující třetí trefy! Obrana BAKu byla nyní vykombinována do posledního šroubku a do Víškovy přihrávky zpoza brány se úspěšně opřel VOJTĚCH HAVLAS, jenž pověsil touš pod horní tyčku. Asistence: Víšek, Peřina.
     
    34:47
    Trutnov právě vstřelil branku!
    Souběžně s koncem Babcova trestu hosté snižují! Chytráček zakombinoval s Váchou na modré čáře a druhý jmenovaný chytře nahodil do houštiny těl před brankou. Nejlépe se zorientoval PAVEL FEDULOV a dopravil kotouč do sítě. Asistence: Vácha, Chytráček.
     
    10:58
    Vlci právě vstřelili branku!
    Toto je pro Trutnov snad až kruté, nicméně Vlci vedou již o dvě branky! Po bleskovém přechodu vpřed se sám před brankou zjevil LUKÁŠ TONDR a jednoduše zasunul touš za ležícího Jeschkeho. Asistence: Bříška, Nevyhoštěný.
     
    09:14
    Vlci právě vstřelili branku!
    Jablonec jde do vedení, a to po vskutku povedené akci. Peřina posunul puk k tyčce Víškovi, jenž se neunáhlil a na druhé straně brankoviště našel VOJTĚCHA HAVLASE. Ten už měl spoustu času na zametení kotouče za Jeschkeho záda. Asistence: Víšek, Peřina.

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 10. Havlas (Víšek, Peřina), 11. L.Tondr (Bříška, Nevyhoštěný), 42. Havlas (Víšek, Peřina) – 35. Fedulov (Vácha, Chytráček)


    HC Vlci Jablonec nad Nisou: Hosnedl (Petruželka) – Zeman, Moravec, Čechura, Pavlů, Pilař, Tondr Martin, Korecký – Babec, Bříška, Tondr Lukáš, Víšek, Havlas, Nevyhoštěný, Mulač, Brokeš, Gecko, Peřina.
    HC Trutnov: Jeschke (Ašenbrenner) – Vácha, Píša, Fedulov, Bezděk, Suvorov, Suk, Machač – Zahradník, Kubinčák, Půlpán Aleš, Půlpán Tomáš, Kastner, Svoboda, Chytráček, Martinec, Smékal, Vacek, Voženílek.

    Diváci: 420
    thejrc.org