Hämeenlinna – Riga 3:4 (po pr.) | Davos – Mountfield HK 5:1 (kon.)
konec
HC Davos
5:1 (1:0, 3:0, 1:1)
Mountfield HK
Středa 27.12.2017, 20:15 • Vaillant Arena • Spengler Cup
Předzápasové kurzy
Partner:
    44:35 Jiří ŠIMÁNEK - 5:1
     
    44:35
    Hradec právě vstřelil branku!
    JIŘÍ ŠIMÁNEK se dostal osamocen před van Pottelbergha a uklidil kotouč pod horní tyčku! Nebude to pro Hradec s nulou. Asistence: Oskars Cibulskis, Petr Zámorský.
    42:34 Jeremy MORIN - 5:0
     
    42:34
    Davos právě vstřelil branku!
    A další využitá přesilovka Davosu, je to 5:0! JEREMY MORIN využil toho, že se puk odrazil od Pavelky do nebezpečného prostoru a doklepl kotouč do úplně prázdné brány. Asistence: Tomi Sallinen, Robert Kousal.
    33:36 Brandon BUCK - 4:0
     
    33:36
    Davos právě vstřelil branku!
    Tohle už zavání pro český tým debaklem. BRANDON BUCK zůstal absolutně nepokrytý na útočné modré a samostatný únik zakončil bekhendovým blafákem mezi nohy Pavelky. Asistence: Noah Schneeberger.
    25:05 Gregory SCIARONI - 3:0
     
    25:05
    Davos právě vstřelil branku!
    Davos na ledě dominuje a i tuto přesilovku sehrál fantasticky. GREGORY SCIARONI dostal přihrávku skrz celé pásmo a střelou bez přípravy nedal Pavelkovi nejmenší šanci zasáhnout. Asistence: Mikael Johansson, Simon Kindschi.
    23:35 Tomi SALLINEN - 2:0
     
    23:35
    Davos právě vstřelil branku!
    Druhá branka do sítě Jaroslava Pavelky. Nygren střílel od modré čáry a TOMI SALLINEN do jeho rány strčil hůl i přesto, že byl hodně těsně bráněn. Asistence: Magnus Nygren.
    00:37 Jeremy MORIN - 1:0
     
    00:37
    Davos právě vstřelil branku!
    No tak to bylo hodně rychlé. K radosti domácího publika se prosazuje JEREMY MORIN, který využil chybného střídání Hradce a z pravého kruhu trefil naprosto přesně k protější tyči.

    Lukáš Foff

    Branky a nahrávky: 1. Morin, 24. Sallinen (Nygren), 26. Sciaroni (Mi. Johansson, Kindschi), 34. Buck (Schneeberger), 43. Morin (Sallinen, R. Kousal) – 45. Šimánek (Cibulskis, Zámorský)


    HC Davos: van Pottelberghe (Senn) – Nygren, Lofquist, Du Bois, Kindschi, Paschoud, Schneeberger, Jung, Heldner – Sallinen, Morin, R. Kousal – Mi. Johansson, Sciaroni, Kessler – Buck, M. Wieser, Little – Egli, D. Wieser, Walser.
    Mountfield HK: J. Pavelka (Rybár) – Graňák, Gregorc, Zámorský, Cibulskis, Pláněk, Vydarený, F. Pavlík, Gernát – Vopelka, Koukal, Červený – Látal, Džerinš, Smoleňák – Berger, Dragoun, Šimánek – Zigo, Cingel, Lhoták.
    thejrc.org