NY Islanders – Buffalo 3:2 (po pr.) | Pittsburgh – Columbus 5:4 (2:0 po s.n.) | Carolina – Montreal 3:1 (kon.)
Boston – Ottawa 5:1 (kon.) | New Jersey – Detroit 3:1 (kon.) | NY Rangers – Washington 1:0 (2:0 po s.n.)
St. Louis – Nashville 1:2 (kon.) | Minnesota – Dallas 4:2 (kon.) | Winnipeg – Edmonton 4:3 (kon.)
Colorado – Arizona 1:3 (kon.) | Anaheim – Vegas 1:4 (kon.)
konec
Winnipeg Jets
4:3 (2:2, 2:1, 0:0)
Edmonton Oilers
Čtvrtek 28.12.2017, 02:00 • MTS Centre, Winnipeg • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:33
    Edmonton Oilers si vyžádali oddechový čas a ve zbývajících sekundách se pokusí změnit nepříznivý stav utkání!
     
    58:13
    Winnipeg dostal puk do útočného pásma a Nikolaj Ehlers se jej snažil v leže zamést do brány, trefil ale pouze boční síť!
     
    57:49
    Cam Talbot spěchá na střídačku, Edmonton hraje v šesti!
     
    51:53
    Vyloučení v týmu Winnipeg Jets (Kyle Connor – 2 min., příliš mnoho hráčů).
     
    49:49
    Vyloučení v týmu Edmonton Oilers (Adam Larsson – 2 min., sekání).
     
    47:59
    Po upadnutí jednoho z hostujících obránců se Winnipeg dostal do přečíslení. Nikolaj Ehlers vzal situaci na sebe, navedl si kotouč na osu hřiště, jeho pokus z dobré pozice byl ale zablokovaný!
     
    46:35
    Joel Armia byl v další skvělé šanci! Po bekhendovém přiťuknutí se ocitl sám před hostujícím brankářem, z první ale trefil jenom jeho výstroj!
     
    45:08
    Vyloučení v týmu Edmonton Oilers (Jujhar Khaira – 2 min., krosček).
     
    39:08
    Vyloučení v týmu Edmonton Oilers (Darnell Nurse – 2 min., nedovolené bránění).
     
    36:51
    Jujhar Khaira byl blízko své druhé trefě a vyrovnání skóre! Po přihrávce zpoza brány vystřelil z ostrého úhlu a puk se odrazil od vzdálenější tyče!
     
    32:27
    Joel Armia se za hostující bránou otočil a bekhendem poslal puk před brankoviště, kam si sjel Kyle Connor. Ten pohotově bez přípravy vypálil, trefil ale jenom dobře postaveného Cama Talbota!
    30:35 Jujhar KHAIRA - 4:3
     
    30:35
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Winnipeg po vstřelené brance pokračoval v aktivitě v útočném pásmu, z rychlého protiútoku soupeře ovšem inkasuje. JUJHAR KHAIRA využil své rychlosti a střelu zápěstím z levého kruhu přišpendlil pod horní tyč nad Hellebuyckovu vyrážečku! Asistence: Ryan Strome, Leon Draisaitl.
    29:48 Joel ARMIA - 4:2
     
    29:48
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Edmonton vyhrál buly v útočném pásmu. JOEL ARMIA ale vystihl přihrávku obránců na modré čáře, vypíchl jim puk a mířil sám na bránu. Svůj únik zakončil nekompromisní střelou nad beton k levé tyči! Bez asistence.
    20:54 Kyle CONNOR - 3:2
     
    20:54
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Domácí si krátce po začátku druhé periody berou vedení zpět! Mark Scheifele poslal své spoluhráče do přečíslení dvou na jednoho. Blake Wheeler si několikrát narazil puk s KYLEM CONNOREM, aby druhý jmenovaný mohl poslat kotouč za bezmocného brankáře! Asistence: Blake Wheeler, Mark Scheifele.
    16:07 Jesse PULJUJÄRVI - 2:2
     
    16:07
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Vedení Winnipegu dlouho nevydrželo. Oilers svižnou kombinací zamotali domácím obráncům hlavy. Puk se dostal na vrcholek pravého kruhu ke Krisu Russellovi, jehož ránu vyrazil Connor Hellebuyck ramenem jen před sebe, a JESSE PULJUJÄRVI tak mohl kotouč pohodlně dorazit do brány! Asistence: Kris Russell, Connor McDavid.
    14:44 Joel ARMIA - 2:1
     
    14:44
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Domácí otáčí vývoj utkání a ujímají se vedení! Po nahození Dmitrije Kulikova nahrál Matt Hendricks na pravý kruh, odkud JOEL ARMIA pohotovou ranou zápěstím, kterou umístil k bližší tyči, prostřelil hostujícího gólmana! Asistence: Matt Hendricks, Dmitrij Kulikov.
     
    10:46
    Dmitrij Kulikov obdržel přihrávku na levou stranu, kde měl úplně volný prostor. Sjel si až k tyči a za brankářem vracel puk do brankoviště, kde kotouč odehráli hráči Edmontonu!
    08:12 Bryan LITTLE - 1:1
     
    08:12
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Domácí si v závěru přesilové hry vytvořili tlak. V tom pokračovali i po návratu Darnella Nurseho na led. Nikolaj Ehlers svoji ránu ještě neumístil přesně, puk se ale od zadního hrazení odrazil na hůl BRYANA LITTLA, jenž jej dorazil do odkryté části klece! Asistence: Nikolaj Ehlers, Mathieu Perreault.
    06:17 Leon DRAISAITL - 0:1
     
    06:17
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Hosté se dostávají do vedení, když se prosadili ve vlastním oslabení! Jacob Trouba na modré čáře nezachytil skákavý kotouč a Connor McDavid se řítil sám na bránu. Zdálo se, že bude zakončovat, ještě ale bekhendem přenechal kotouč LEONU DRAISAITLOVI, jenž už měl snadnou úlohu a uklidil puk do sítě! Asistence: Connor McDavid, Brandon Davidson.
     
    06:07
    Vyloučení v týmu Edmonton Oilers (Darnell Nurse – 2 min., podražení).

    Milan Sochor

    Branky a nahrávky: 9. Little (Ehlers, Perreault), 15. Armia (Hendricks, D. Kulikov), 21. Connor (Wheeler, Scheifele), 30. Armia – 7. Draisaitl (McDavid, Davidson), 17. Puljujärvi (Russell, McDavid), 31. Khaira (R. Strome, Draisaitl)


    Winnipeg Jets: Hellebuyck (S. Mason) – Trouba, Morrissey, T. Myers, D. Kulikov, Poolman, Chiarot – Wheeler (C), Scheifele (A), Connor – Laine, Little (A), Ehlers – B. Tanev, Lowry, Copp – Armia, Hendricks, Perreault.
    Edmonton Oilers: Talbot (Brossoit) – Russell, Nurse, Benning, Sekera, A. Larsson (A), Davidson – Puljujärvi, McDavid (C), Lucic (A) – R. Strome, Draisaitl, Khaira – Caggiula, Nugent-Hopkins, Maroon – Kassian, Letestu, Cammalleri.

    Rozhodčí: Gord Dwyer, Ghislain Hebert – Travis Gawryletz, Trent Knorr

    Diváci: 15 321
    bahis siteleri