Slavia – K. Vary 2:1 (3:2 po s.n.) | Motor ČB – Třebíč 2:1 (kon.) | Přerov – Benátky n/J 4:3 (kon.)
Litoměřice – Kladno 1:8 (kon.) | Prostějov – Vsetín 1:4 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
4:3 (3:1, 1:1, 0:1)
HC Benátky nad Jizerou
Pátek 29.12.2017, 18:00 • MEO Aréna, Přerov. • Chance liga • 35. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek pátečního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (20:25:30)
     
    Je dobojováno. Domácí hráči nakonec vítězí 4:3 a připisují si tak další tři body do tabulky WSM ligy. Hosté naopak z ledu Přerova odjedou bez jediného bodu. Ti sice vsítili kontaktní branku, ale vzhledem k tomu, že to bylo jedenáct vteřin před vypršením třetí periody, byli už bez šance.
     
    Konec zápasu.
     
    59:49
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    Hosté se přeci jenom dočkali kontaktního gólu, ale zřejmě je to už asi pozdě. Pouhých jedenáct vteřin před koncem třetí třetiny se trefil mezi tři tyče LADISLAV BITTNER a vykřesal tak ještě malou naději na úspěch pro Benátky – 4:3. Asistence: Lukáš Jašek a Tomáš Havlín.
     
    59:43
    Hráči Benátek vybojovali kotouč v rohu kluziště, následně pak se ale ke střele nedostali. Vypadá to, že si své vedení hráči Přerova už pohlídají.
     
    59:25
    Oddechový čas si nyní bere také lavička přerovského týmu.
     
    59:25
    Vhazování proběhne nyní v pásmu domácích. Hosté tak drží útočnou třetinu a pokusí se o kontaktní branku.
     
    59:10
    Hosté to zkouší se šesti bruslaři v poli. Branka Benátek je prázdná.
     
    58:44
    Aleš Stezka čelil další jedovaté střele z levého kruhu, po níž pak musel znovu zasahovat.
     
    58:25
    Lavička Benátek si bere oddechový čas.
     
    58:06
    Hosté jsou už kompletní.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:04
    Domácí kroužili dlouho před brankou Benátek, nakonec se ve skrumáži nedokázali prosadit a puk poté letí z hole jednoho z benáteckých obránců až před domácí branku.
     
    56:06
    Tomáš Havlín dostává dvě minuty za hákování a nabízí tak ještě domácímu Přerovu přesilovou hru.
     
    56:06
    Vyloučení v týmu HC Benátky nad Jizerou (Tomáš Havlín – 2 min., hákování).
     
    55:32
    Nahození kotouče domácími hokejisty do útočného pásma sklepl obránce Tomáš Havlín a hned ho poslal do středního pásma šikovně tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění.
     
    Toto utkání sleduje 1 862 diváků.
     
    55:11
    Na řadě je poslední komerční přestávka tohoto utkání.
     
    54:30
    A další střela Benátek. Jeden z obránců domácích ale zastavil jejich počínání a rázem se hra otáčí zase na druhou stranu. Vypadá to, že domácí hráči už se zaměřují spíše na obranu.
     
    53:52
    Hosté se pokusili ohrozit branku Přerova, ale střela Hrníčka skončila jen vysoko nad.
     
    52:16
    Tomáš Sýkora z levého kruhu chtěl pálit na nepřipraveného Stezku. Ten se ale stačil přesunout zpět a prvně jmenovaný nakonec nestřílel, ale puk poslal svému spoluhráči. Slibná akce tak záhy skončila.
     
    51:11
    Jakub Navrátil se obtočil kolem své osy a poté vyslal střelu švihem. Obrana hostů však zakročila a další gól tak domácím nepovolila.
     
    49:39
    Pomalu se nám blíží polovina třetí třetiny a domácí stále vedou o dvě branky. Hosté tak mají ještě dostatek času s utkáním něco udělat. Podaří se jim duel zdramatizovat?
     
    48:40
    Domácí byli hodně aktivní v této pasáži hry a výsledkem toho byla střela z pravého kruhu z hole Jiřího Goiše. Ten ale svůj projektil namířil pouze do boční sítě branky Benátek.
     
    48:30
    Následuje další komerční přestávka.
     
    47:53
    Roman Pšurný se ocitl těsně před benáteckou brankou, čekal na přihrávku, které se ale nedočkal. Jeho zakončení se tak nekonalo a hosté míří do dalšího útoku.
     
    46:16
    Tomáš Havlín si nabruslil na pravou stranu a kousek před brankou Přerova se pokusil o střelu z bekhendu. Jenže i tuto situaci Lukáš Klimeš zvládl a zasáhl v pravý čas.
     
    45:31
    Jeho protějšek, Aleš Stezka musel hned z další akce domácích také zakročit, když chytil střelu Tomáše Sýkory z levého kruhu.
     
    45:10
    Lukáš Klimeš si nyní připsal také pozorný zákrok, když se před dotírajícím Lukášem Jaškem rozhodl zakročit lapačkou a posléze přerušit opět hru. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    44:32
    Lubomír Malina sahal po odraženém kotouči, nakonec ho ale sebral jeden z hostujících obránců a sám pak založil další akci Benátek.
     
    42:59
    Otevřela se vrátka v obraně Benátek. Tam poté přispěchali domácí hráči, ale střela Karla Pláška skončila jen vysoko nad benáteckou brankou.
     
    42:09
    Lukáš Jašek, liberecký Bílý Tygr, který dnes nastoupil opět za Benátky, nyní pálil z pravé strany. Jeho projektil ale zastavila pozorná domácí obrana.
     
    41:23
    Tomáš Havlín pálil od modré čáry, ale i s jeho projektilem si domácí brankář poradil. Hru také přerušil a vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    40:50
    Hosté jsou už v plném počtu.
     
    40:26
    Z pravého kruhu střílel Tomáš Sýkora, ale Aleš Stezka byl znovu pozorný. Po svém zákroku lapačkou opět přerušil hru.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Také druhá třetina je za námi. V ní se skóre pohnulo dvakrát. Nejprve dostal hosty domácím na dostřel jediné branky Filip Kuťák. Domácí si ale své dvoubrankové vedení vzali zpátky díky přesné trefě Jakuba Navrátila. Před třetí třetinou, která začne přibližně v 19:50 tak mají lepší pozici opět hráči Přerova.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:30
    Ano, vše vyřešila domluva sudích a hra pokračuje dále. Domácí dohrávají svou přesilovou hru. Pokud ji nevyužijí ještě v této části hry, přenesou si ji do třetí třetiny.
     
    39:30
    A hostující brankář musel zachytit další střelu domácích, z pravého kruhu. Poté se před jeho brankou strhla menší potyčka mezi oběma tábory. Uvidíme, zda se vše obejde bez vyloučení.
     
    39:14
    Po závaru před benáteckou branku musel znovu do pokleku Aleš Stezka, který tak zachytil další nebezpečnou domácí střelu.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    38:50
    Hosté špatně střídali, hráli v šesti a dostávají trest na dvě minuty za příliš mnoho hráčů na ledě. Ten odpyká Tomáš Hanousek.
     
    38:50
    Vyloučení v týmu HC Benátky nad Jizerou (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Tomáš Hanousek.
     
    37:58
    Další akce hráčů ve žlutých dresech. Na pravé straně se ke střele dostal Michal Gago a po ní pak zasahoval znovu Aleš Stezka, který má dnes opravdu hodně práce ve svém brankovišti.
     
    36:46
    Přerov právě vstřelil branku!
    Hned po tom, co se domácí hráč vrátil z trestné lavice, zvyšují své vedení právě přerovští hokejisté. JAKUB NAVRÁTIL dostal přihrávku od Radomíra Paly a poté svou střelou znovu nedal Stezkovi šanci. Přerovští si tak berou zpět své dvoubrankové vedení – 4:2. Asistence: Radomír Pala.
     
    36:38
    Přerov je v plném počtu.
     
    35:47
    Dlouho se drželi hráči Benátek, po několika střelách se pak puk odrazil k Radomíru Palovi, jenž ho poslal až před hostující branku.
     
    34:58
    Jeden z přerovských hráčů zahrozil ve vlastním oslabení. Jeho střela z prostoru mezi kruhy ale našla místo ve Stezkově lapačce.
     
    34:38
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Jakub Navrátil – 2 min., vysoká hůl).
     
    34:22
    Následuje další komerční přestávka.
     
    34:19
    Filip Dvořák se dostal na levou stranu a poté střílel na Stezku. Ten kotouč vyrazil před sebe, kde si ho sebrali jeho spoluhráči.
     
    33:44
    Hosté sebrali domácím kotouč v jejich pásmu a poté unikli do útoku. Ale před brankou Klimeše nic nevymysleli a akce tak velmi rychle skončila.
     
    32:43
    Vyloučení v týmu HC Benátky nad Jizerou (Matouš Bělohorský – 2 min. + 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Jakub Šlahař – 2 min. + 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Benátky nad Jizerou (Matouš Bělohorský – 10 min. osobní trest, nesportovní chování).
     
    32:35
    Tomáš Sýkora dostal nabito do mezikruží, ovšem do souhry s jeho spoluhráčem vložil svoji hůl jeden z obránců Benátek a do zakončení prvně jmenovaného tak nepustil.
     
    31:50
    Na druhé straně ale zahrozili znovu Přerovští. Ti se dostali také ke střele z pravého kruhu, ale za záda Aleše Stezky kotouč neprošel.
     
    31:17
    Hosté více ožili, vycítili šanci a i nyní se dostali do dobré situace před domácí brankou. Střela Dominika Hrníčka z levé strany ale zaplula pouze do připravené lapačky Lukáše Klimeše.
     
    30:25
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    Hosté se dostávají domácímu celku na dostřel jediné branky. Nahození z prostoru mezi kruhy dorazil za Klimešova záda najíždějící FILIP KUŤÁK a Benátečtí jsou zpátky ve hře – 3:2. Asistence: Tomáš Hanousek.
     
    29:37
    Jiří Goiš si sjel na levou stranu a chvíli před ním zívala poloodkrytá hostující branka, kterou chtěl trefit. Místo toho ale pouze promáchl.
     
    29:13
    Filip Dvořák se dostal ke střele z pravého kruhu, jeho švih ale zaměstnal Aleše Stezku, jenž si připisuje další veledůležitý zákrok. Po něm je pak hra opět přerušena.
     
    28:56
    Tlak domácích sílí, znovu se hráči Přerova dostali do šance. Z levého kruhu střílel Milan Procházka, ale bylo to pouze do betonu Aleše Stezky.
     
    28:18
    Před brankou Benátek to nyní vřelo. Vznikla velká skrumáž, ve které se nejlépe zorientoval Aleš Stezka a k dorážce nikoho z domácích hráčů nepustil. Hra je přerušena.
     
    27:58
    Následuje další komerční přestávka.
     
    27:23
    Liberecká farma čelila dalšímu útoku domácích hráčů, ale Stezka znovu podržel svůj tým. Poté puk rozehrál směrem dopředu a útočit tak naopak budou Benátečtí.
     
    26:32
    Radomír Pala si sjel do těsné blízkosti Stezky, nikým nehlídán pak vystřelil po zemi, ale Aleš Stezka byl znovu na svém místě a ve velké šanci tak zlikvidoval domácí střelu.
     
    26:14
    Hosté zahráli puk na zakázané uvolnění a hra se tak stěhuje před Aleše Stezku a vhazování proběhne po jeho levé ruce.
     
    25:46
    Semen Mirochnikov se natlačil před branku Lukáše Klimeše, který před ním sklapl betony a puk do nich ukryl. Následně pak také hru přerušil.
     
    24:55
    Hosté jsou už v plném počtu.
     
    24:40
    Dominik Hrníčko znovu otestoval brankáře domácích ve vlastním oslabení. Střela z pravé strany ale nenadělala příliš moc práce pro Klimeše, který svou holí puk vyrazil do bezpečí.
     
    23:52
    Po delším obléhání hostujícího pásma se hráči Benátek dostali ke kotouči a okamžitě ho poslali až před Lukáše Klimeše. Pošetřili tak další cenné vteřiny ze svého oslabení.
     
    22:55
    Bělohorský dostává dvě minuty za podražení a domácí hráči si tak zahrají další početní výhodu. Přesilovky se jim dnes daří a hosté si tak budou muset dát velký pozor.
     
    22:55
    Vyloučení v týmu HC Benátky nad Jizerou (Matouš Bělohorský – 2 min., podražení).
     
    22:35
    Místo toho ale přišla další ztráta kotouče a poté únik před Aleše Stezku. Střela z levého kruhu z hole Kratochvíla ovšem končí právě na pozorném hostujícím brankáři.
     
    21:54
    Druhá třetina začala z obou stran opatrněji, než tomu bylo v první části hry. Nyní jsou u kotouče opět hosté a snaží se vymyslet něco před domácí klecí.
     
    21:07
    Hosté pak neprošli do domácí třetiny. Obrana Přerova si tak vzala puk do své moci a už s ním krouží kolem Stezkovy branky.
     
    20:28
    Po vhazování ve středním pásmu se k puku dostali domácí a hned s ním zamířili před benáteckou branku. Tam ale nic nevymysleli a útok tak vystřídají právě hosté.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    První třetina je za námi. V ní jsme viděli čtyři branky. Nejprve se do vedení dostali domácí hráči díky Jakubu Šlahařovi. Hosté ale dokázali srovnat ve vlastním oslabení Dominikem Hrníčkem. Jenže Zubr dokázal ještě v téže početní výhodě jít do vedení, když se trefil Jiří Goiš a domácí opět vedli. Pojistku pak přidal v patnácté minutě Tomáš Sýkora a stanovil tak konečné skóre první třetiny na 3:1. Ta druhá začne přibližně v 18:55.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:50
    Hosté mají kotouč na svých holích, zakládají svou akci z hloubi obranného pásma. Už ale nestihnou něco vymyslet. První část hry se blíží ke svému konci.
     
    19:22
    Hosté zahrozili z nenápadné akce před domácí brankou, ovšem obrana Přerova nakonec vše zažehnala a otočila hru na opačný konec kluziště.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    18:16
    Nahozený kotouč se dostal před Aleše Stezku, který ho raději našel ve své lapačce a poté hned znovu přerušuje hru. Vhazování proběhne po jeho levé ruce.
     
    17:50
    Také domácí tým je v plném počtu a na obou stranách se tak už hraje v klasickém počtu hráčů.
     
    17:14
    Ladislav Bittner se snažil tečovat puk před Lukášem Klimešem. Ten ale včas sklapl své betony a kotouč mezi ně nepustil. Podržel tak svůj tým a raději přerušil hru.
     
    16:59
    Hrníčko je na ledě a hosté jsou tedy kompletní. Čeká je tak zkrácená přesilová hra.
     
    16:24
    Ti se na druhé straně dopustili ofsajdu a hra je vykázána zpět do středního pásma, kde se také bude vhazovat.
     
    16:11
    Tomáš Sýkora si sjel před Stezku a poté svou střelou nechal právě hostujícího brankáře vyniknout dalším zákrokem. Ten ovšem nechává hru plynout a posílá puk svým spoluhráčům.
     
    15:50
    Opět se bude hrát ve čtyřech. Malina dostává dvě minuty za nedovolené bránění a už také sedí na trestné lavici.
     
    15:50
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Lubomír Malina – 2 min., nedovolené bránění).
     
    15:26
    Po střele Tomáše Doležala z levé strany musel zasahovat Aleš Stezka, který poté před dotírajícími dalšími hráči Přerova raději přerušil hru. Vhazovat se tak bude po jeho pravé ruce.
     
    14:59
    Navíc Přerov čeká další početní výhoda. Hrníčko dostává dvě minuty za podražení a po komerční přestávce budou tak hosté čelit dalšímu domácímu tlaku.
     
    14:59
    Vyloučení v týmu HC Benátky nad Jizerou (Dominik Hrníčko – 2 min., podražení).
     
    14:16
    Přerov právě vstřelil branku!
    A také další početní výhoda domácích je využita. TOMÁŠ SÝKORA dostal přihrávku na levou stranu, poté si sjel na levý kruh a odtud pak nechytatelnou střelou prostřelil Aleše Stezku – 3:1. Domácí hráči tak jdou do dvoubrankového náskoku. Asistence: Lukáš Chmelíř a Lubomír Malina.
     
    13:42
    Přerov je už kompletní a čeká ho tak zkrácená přesilová hra.
     
    13:03
    U puku jsou hosté a snaží se projít před domácí branku. Zatím je tam ale obránci Přerova nechtěli pustit.
     
    12:42
    Síly na ledě se ale srovnají. Král dostává dvě minuty za podražení a také on putuje na lavici hanby. Uvidíme tedy hru ve čtyřech hráčích na obou stranách.
     
    12:42
    Vyloučení v týmu HC Benátky nad Jizerou (Zdeněk Král – 2 min., podražení).
     
    12:29
    Hosté rozvinuli svou přesilovkovou akci. Do přihrávky Hanouska před domácí branku ale vypíchla puk obrana Přerova a poslala ho až před benáteckou branku.
     
    11:42
    Nyní budou hrát v početní výhodě hosté. Tomáš Sýkora přidržel protihráče a jde na dvě minuty na trestnou lavici.
     
    11:42
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Tomáš Sýkora – 2 min., držení protihráče).
     
    10:18
    Přerov právě vstřelil branku!
    Jenže hned po vhazování domácí své zaváhání napravili a svou přesilovou hru využívají. Matador Karel Plášek vyzval ke střele JIŘÍHO GOIŠE, jenž poté Stezku prostřelil – 2:1. Přerovští si tak své vedení berou zase bleskově zpátky. Asistence: Karel Plášek a Mikuláš Zbořil.
     
    10:05
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    Jenže krátce na to se paradoxně ve svém oslabení prosazují hosté. DOMINIK HRNÍČKO se dostal po odraženém puku domácími hráči ke kotouči a poslal ho za záda Klimeše – 1:1. Je tedy vyrovnáno a začíná se znovu od začátku. Bez asistence.
     
    09:36
    Domácí si jako první zahrají přesilovou hru. Mirochnikov inkasuje dvě minuty za hákování a už sedí na trestné lavici.
     
    09:36
    Vyloučení v týmu HC Benátky nad Jizerou (Semen Mirochnikov – 2 min., hákování).
     
    09:34
    Poté se natlačili před branku Benátek, ale po jejich střele se pak znovu hra přerušila po zákroku Stezky. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce. To ale až po komerční přestávce, která právě následuje.
     
    09:03
    Benátečtí nahodili kotouč do útočného pásma, nikdo z hostů tam ale nebyl připravený černou gumu sebrat a do rychlé akce pak zamířili znovu hráči Přerova.
     
    08:32
    Nicméně hosté s přibývajícím časem v první části hry zvýšili i své tempo a i nyní se znovu dostali do akce před brankou Přerova.
     
    07:56
    Petr Wiencek se drze proháčkoval domácí obranou, poté se dostal k odraženému puku a těsně před Klimešem pak vystřelil. Brankář Přerova byl ovšem pozorný.
     
    07:10
    Matouš Bělohorský střílel z pravého kruhu a puk se jen otřel o levý beton Klimeše, který tak zasahuje proti jedovaté střele benáteckého hráče.
     
    06:55
    Domácí se dopustili zakázaného uvolnění a hra se stěhuje před brankáře Lukáše Klimeše. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    06:14
    Kotouč projel kolem hostujícího brankoviště. Hůl Milana Procházky ale byla krátká a nezachytila ho. Jinak by asi Stezka čelil další nebezpečné střele.
     
    05:46
    Lukáš Klimeš po nahození hosty raději pokryl kotouč a hra je přerušena. Vhazovat se bude po jeho levé ruce a Benátky tak útočnou třetinu udržely.
     
    05:06
    Hosté v pokusu uniknout do předbrankového prostoru Přerova znovu ztratili puk a do rychlé akce tak mohli zamířit domácí hráči. Ale před Stezkou se prosadit nedokázali.
     
    04:39
    Tomáš Sýkora si sjížděl před branku Benátek, kam se ploužil kotouč. Jenže Aleš Stezka byl u něho dříve a ukryl ho pod svojí lapačku. Hned na to pak znovu hru přerušuje.
     
    04:08
    Na druhé straně pak těsně před Lukášem Klimešem střílel Zdeněk Král, ale na domácího brankáře nevyzrál. Znovu tak budou pro tyto chvíle u kotouče domácí hokejisté.
     
    03:44
    Hosté ztratili ve středu hřiště puk a poté se do útoku vrhli znovu hráči ve žlutých dresech, jenže tentokráte svou střelou benáteckého gólmana nikterak neohrozili.
     
    02:44
    Přerov právě vstřelil branku!
    Ale nyní se to už domácím povedlo. Zatáhli puk do útočného pásma, kde byl dobře postavený JAKUB ŠLAHAŘ, který se poté nemýlil a rozvlnil poprvé síť za brankářem Alešem Stezkou – 1:0. Asistence: Tomáš Sýkora a Tomáš Doležal.
     
    02:38
    Jakub Navrátil v akci dva na jednoho zakončoval z pravého kruhu, Aleš Stezka vše dobře viděl, ukryl puk do své lapačky a následně pak raději přerušil hru.
     
    01:51
    Přerovští ve svém menším tlaku vybojovali puk ve středním pásmu a poté se před Stezkou znovu snažili o nějakou střelu, která nakonec ovšem nepřišla.
     
    01:11
    Michal Gago se snažil clonit před brankářem hostů, k němu také kotouč zamířil. Domácí útočník těsně před Stezkou ale pouze promáchl.
     
    00:33
    Hosté pak vybojovali útočné pásmo, kde se také po přerušení hry vhazovalo, ale ke střele před domácím brankářem se vůbec nedostali.
     
    00:16
    Domácí hráči se hned vrhli do útoku, obrana Benátek je však o kotouč obrala a hosté se tak mohou vydat na opačnou stranu.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Oba celky jsou už na ledové ploše, došlo také na zdravici mezi oběma tábory a utkání tak bude moci za malý okamžik začít.
     
    Úvodní sestavy:

    HC ZUBR Přerov: Klimeš (Šimboch) – Chmelíř, Malina, M. Novotný, Zbořil, O. Horák (A), Pala, Lenďák, Běhal – Šlahař, T. Sýkora (C), T. Doležal – Gago, Pšurný, Milan Procházka – Goiš, F. Dvořák, Plášek (A) – Navrátil, Š. Kratochvíl.

    HC Benátky nad Jizerou: Stezka (Žajdlík) – Husa, Havlín, Jan Bednář, Kunst, Mirochnikov, Niko, T. Hanousek – Z. Král (A), Chrtek, Jašek – Psota, Bittner (C), Hrníčko – Bělohorský, Kuťák, R. Veselý – Wiencek, Nezbeda, Průžek.

    Rozhodčí: Obadal, Kašík – Bryška, Novák.
     
    Ze zápasu je pro Vás připraven online přenos, kterým Vás mile ráda provedu. Takže o nejdůležitější momenty tak rozhodně nepřijdete. Přeji tedy všem příjemnou počtenou.
     
    Vzájemné zápasy

    Oba dva dosavadní vzájemné střety Přerova a Benátek nad Jizerou v této sezoně dospěly až do samostatných nájezdů. A v obou dvou případech v nich byli úspěšnější Zubři. Doma čtvrtého října jim bod navíc přisoudil ranou k pravé tyči obránce Radomír Pala (2:1sn), ve středních Čechách 16. listopadu zase rozhodl um kapitána Hanáků Tomáše Sýkory (4:5sn).
     
    HC Benátky nad Jizerou

    Kdo hledá Benátky nad Jizerou v tabulce WSM ligy, najde je až téměř na úplném dně. Středočechům totiž patří předposlední třináctá příčka, přičemž na dvanácté Litoměřice ztrácejí hned 17 bodů. Sami jich na kontě mají 27 – s 82 vstřelenými a 139 inkasovanými brankami. Horší postavení než Benátky má v soutěžním žebříčku pouze Kadaň, která ho uzavírá. A právě Trhače farma libereckých Bílých Tygrů ve svém posledním utkání dokázala porazit. Po dlouhé době si přitom také pořádně zastřílela, na domácím ledě triumfovala 7:3. Benátky tak ve WSM lize triumfovaly poprvé od čtvrtého listopadu, kdy výsledkem 4:2 uspěly právě v Kadani.
    Kádr modrobílých čítá nemalou řádku jmen. Jeho nejproduktivnějším hráčem je útočník Zdeněk Král, který zatím zapsal 31 startů a 29 kanadských bodů – za deset gólů a 19 asistencí.
     
    HC ZUBR Přerov

    Zubři zaznamenali osm vítězství v řadě, díky čemuž dosáhli na metu 60 získaných bodů. V posledních dvou zápasech k nim však nepřidali ani jeden. Jak v Ústí nad Labem, tak doma proti Karlovým Varům si sice vypracovali dostatek slibných příležitostí, proměnit ale vždy zvládli pouze jedinou. Na severu Čech tak Přerov padl 1:3, v duelu s Energií dva dny před Štědrým dnem 1:6. V prvoligovém pořadí zaujímá MEO šestou pozici. Skóre má pozitivní – 89 vstřelených ku 78 obdrženým brankám.
    Nejproduktivnějším přerovským hokejistou je stále zkušený Roman Pšurný, jenž ve 34 utkáních nastřádal 22 kanadských bodů za sedm gólů a patnáct asistencí.
     
    Hezký páteční večer přeji všem příznivcům ledního hokeje. Dnes je na programu už pětatřicáté kolo druhé nejvyšší tuzemské soutěže, a sice WSM ligy a v jeho rámci budeme prostřednictvím tohoto online přenosu sledovat duel mezi týmy HC ZUBR Přerov a HC Benátky nad Jizerou.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 3. Šlahař (T. Sýkora, T. Doležal), 11. Goiš (Plášek, Zbořil), 15. T. Sýkora (Chmelíř, Malina), 37. Navrátil (Pala) – 11. Hrníčko, 31. Kuťák (T. Hanousek), 60. Bittner (Jašek, Havlín)


    HC ZUBR Přerov: Klimeš (Šimboch) – Chmelíř, Malina, M. Novotný, Zbořil, O. Horák (A), Pala, Lenďák, Běhal – Šlahař, T. Sýkora (C), T. Doležal – Gago, Pšurný, Milan Procházka – Goiš, F. Dvořák, Plášek (A) – Navrátil, Š. Kratochvíl.
    HC Benátky nad Jizerou: Stezka (Žajdlík) – Husa, Havlín, Jan Bednář, Kunst, Mirochnikov, Niko, T. Hanousek – Z. Král (A), Chrtek, Jašek – Psota, Bittner (C), Hrníčko – Bělohorský, Kuťák, R. Veselý – Wiencek, Nezbeda, Průžek.

    Rozhodčí: Obadal, Kašík – Bryška, Novák

    Diváci: 1 862
    ocianews.com