Slavia – K. Vary 2:1 (3:2 po s.n.) | Motor ČB – Třebíč 2:1 (kon.) | Přerov – Benátky n/J 4:3 (kon.)
Litoměřice – Kladno 1:8 (kon.) | Prostějov – Vsetín 1:4 (kon.)
konec
HC Stadion Litoměřice
1:8 (0:0, 0:6, 1:2)
Rytíři Kladno
Pátek 29.12.2017, 18:00 • Kalich Arena, Litoměřice • Chance liga • 35. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:33
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Stadion se dostal ke kontaktní brance. Na hranici levého kruhu přijal puk MARTIN KADLEC, který vymetl horní růžek Cikánkovy branky. Asistence: Jan Václavek, Vítězslav Bílek.
     
    54:36
    Po tvrdém střetu Jakuba Strnada s Ivanem Řehořem, jehož odnášeli v doprovodu spoluhráči si kladenský Jakub Strnad vysloužil pět minut + do konce utkání za zásah do oblasti hlavy nebo krku.
     
    52:56
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (David Tůma – 2 min., hákování).
     
    51:30
    Patrik Machač projel až skoro před brankoviště. Tam se pokusil nahrávkou najít některého ze spoluhráčů v lepším postavení. Našel Dominika Málka. Litoměřický obránce poté z otočky poslal puk do bezpečí.
     
    47:30
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Další využití přesilovky ze strany Kladna. Z levé strany dokázal zakončit svůj hattrick ANTON KURJANOV. Asistence: Matěj Pekr, Jan Kloz.
     
    46:03
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Aleš Pavlas – 2 min., sekání).
     
    45:01
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Krátce po vyrovnání sil využili Kladenští chyby litoměřické obrany. ANTON KURJANOV poslal puk k bližší tyči, Wolf na ní nedokázal zareagovat. Asistence: David Tůma.
     
    42:32
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Petr Štindl – 2 min., nedovolené bránění).
     
    39:33
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Martin Havelka – 2 min., hrubost).
     
    39:04
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Velmi rychlý protiútok byl zakončen šestou brankou Rytířů. ANTON ALEXEJEVÍČ KURJANOV se dostal osamocen před branku Wolfa, kterého také překonal. Asistence: David Tůma.
     
    37:23
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Pátá gólová trefa Kladenských! Zakrytého výhledu gólmana Wolfa využil ADAM KUBÍK, který nasměroval z první puk za jeho záda. Asistence: Patrik Machač, Václav Veber.
     
    35:27
    Vlivem obdržených čtyřech gólů se do branky Stadionu dostal poprvé v sezóně Adam Wolf.
     
    35:27
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Třetí využití přesilovky ze strany Kladna! Hned po vhazování se Rytíři dostali do kombinace, kterou přesně zakončil MATĚJ PEKR. Asistence: Roman Přikryl, Petr Štindl.
     
    35:05
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Michael Gaspar – 2 min., nedovolené bránění).
     
    30:18
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Ladislav Zikmund převzal špatnou nahrávku od Michaela Gaspara, kterou ihned nasměroval na LINUSE ANDERSE SVEDLUNDA. Švédský útočník poté vymetl horní růžek Královy branky. Asistence: Ladislav Zikmund.
     
    28:51
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Václav Veber – 2 min., sekání).
     
    27:11
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Kladenští velmi rychle využívají i druhou přesilovku! Rytíři se vydali do útoku ihned po vhazování, čehož využil DAVID TŮMA, který uklidil kotouč za Králova záda. Asistence: Anton Kurjanov, Tomáš Kaut.
     
    26:43
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Vítězslav Bílek.
     
    25:56
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Rytíři využívají přesilovku! Kombinační akci v útočném pásmu převzal těsně před brankovištěm MATĚJ PEKR, který kotouč umístil těsně vedle tyčky branky Tomáše Krále. Asistence: Patrik Machač, Roman Přikryl.
     
    24:48
    V oslabení se dostal k překvapivému protiútoku Patrik Miškář. V závěru však byl stíhán Petrem Hořavou, který jej i natlačil do branky spolu s Cikánkem. Puk zůstal těsně vedle tyčky kladenské svatyně.
     
    24:14
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Ondřej Smetana – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    21:48
    Chyby litoměřické obrany využil Jakub Strnad, který se z pravé strany vydal vstříc Králově brance. I jeho střelu však dokázal gólman Litoměřic zastavit.
     
    18:33
    Jan Kloz neúspěšně v mezikruží ubránil Aleše Pavlase. Což mělo za následek průnik Patrika Miškáře, který se dostal až na hranici brankoviště. Odsud se pokusil překonal gólmana Rytířů. Lukáš Cikánek však dokázal, byť trochu se štěstím, reagovat.
     
    17:22
    Milan Valášek projel po levé hranici mantinelu. Na úrovni kruhů vyslal přímou střelu na Lukáše Cikánka. Kladenský gólman však bez váhání střelu lapačkou vyrazil do rohu.
     
    10:59
    Michael Gaspar zabránil Davidu Tůmovi k tečování kotouče za záda Tomáše Krále. Přesto se Kladno stále drží před jeho brankou.
     
    10:15
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Denis Kusý – 2 min., vysoká hůl).
     
    08:00
    Filip Hanták převzal odraženou střelu od Linuse Svedlunda a nikým nehlídán se vydal vstříc brance Cikánka. Ani pro tentokrát ho ale prostřelit nedokázal.
     
    02:46
    Filip Hanták pronikl přes dvě modré čáry až k Cikánkovi. Z těsné blízkosti jeho pravé tyčky však kotouč do branky dopravit nedokázal.
    Marken.cz

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 56. M. Kadlec (Václavek, Bílek) – 26. Pekr (Machač, R. Přikryl), 28. D. Tůma (Kurjanov, T. Kaut), 31. Svedlund (Zikmund), 36. Pekr (R. Přikryl, Štindl), 38. Kubík (Machač, Veber), 40. Kurjanov (D. Tůma), 46. Kurjanov (D. Tůma), 48. Kurjanov (Pekr, J. Kloz)


    HC Stadion Litoměřice: Král (36. Wolf) – Gaspar, Pavlas, Smetana, Jeřábek, D. Málek, M. Jandus – M. Kadlec, Miškář, Bílek – Řehoř, Václavek, R. Pilař – Kusý, Hanták, Valášek – M. Havelka, J. Veselý, Kantner.
    Rytíři Kladno: Cikánek (Švihálek) – F. Matula, Štindl, Štich, Kehar, Repe, P. Hořava, Veber – Redlich, T. Kaut, Zikmund – Kubík, Machač, Svedlund – J. Kloz, Kurjanov, D. Tůma – J. Strnad, R. Přikryl, Pekr.

    Rozhodčí: Jechoutek, Kostourek – Lučan, Maštalíř

    Diváci: 1701
    thejrc.org