Slavia – K. Vary 2:1 (3:2 po s.n.) | Motor ČB – Třebíč 2:1 (kon.) | Přerov – Benátky n/J 4:3 (kon.)
Litoměřice – Kladno 1:8 (kon.) | Prostějov – Vsetín 1:4 (kon.)
konec
LHK Jestřábi Prostějov
1:4 (0:0, 1:3, 0:1)
VHK ROBE Vsetín
Pátek 29.12.2017, 18:00 • Zimní stadion města Prostějov, Prostějov • Chance liga • 35. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    Dobrý podvečer všem fanynkám a fanouškům WSM ligy! Společně se podíváme na duel mezi Prostějovem a Vsetínem. Startujeme v 18 hodin.
     
    VHK ROBE Vsetín

    Nováček druhé nejvyšší hokejové soutěže zatím prožívá typickou nováčkovskou sezónu. Vsetín sehrál třicet tři utkání a vybojoval v nich čtyřicet čtyři bodů. S tímto ziskem mu tak zatím patří jedenáctá pozice. Na osmý Havířov však ztrácí pouze tři body. V posledních duelech se mu navíc daří. Po výhře v Havířově doma udolal České Budějovice.
     
    LHK Jestřábi Prostějov

    Naopak Prostějov letos prožívá opravdu parádní sezónu. Jestřábi ve třiceti čtyřech zápasech vybojovali šedesát dva bodů a zatím okupují čtvrtou příčku tabulky. Za sebou zatím nechávají třeba pražskou Slavii. Naposledy navíc prohrál na konci listopadu v derby v Přerově. Doma však body neztrácí. Ve středu navíc za hlasité podpory fanoušků zvítězil ve Frýdku-Místku.
     
    Úvodní sestavy:

    LHK Jestřábi Prostějov: Neužil (Groh) – M. Drtina, D. Kolář, Havlík, A. Holík, Mikliš, Žovinec, Horyna – L. Luňák, Divíšek, Nouza – Rudovský, Venkrbec, Dvořáček – Zabloudil, V. Meidl, Hajný – Fiala, Prokeš, Nestrašil.

    VHK ROBE Vsetín: Šurý (Horčička) – Teper, Janáček, Ostrčil, Frolo, Dundáček, Holomek, Žák – Slováček, Kopta, Březina – Protasenja, Kucharczyk, P. Beránek – Podešva, Šilhavý, Vávra – Karafiát, Illéš, Vítek.

    Rozhodčí: Čech, Skopal – Zídek, Špringl.
     
    Zanedlouho utkání začne, domácí fanoušci se prezentují choreem. Hostující sektor je velmi dobře zaplněn, dnes se dá čekat dobrá atmosféra.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:14
    Kotouč dostal zpoza brány Luňák a před kasou byl sám, zradila ho koncovka a na tahu je Vsetín. Jenáček zakládá útok, nicméně nemá komu nahrát.
     
    01:02
    Dvořáček si pohrál s pukem, který ubojoval Venkrbec, dlouho si s ním nemohl hrát, u sebe měl hned dva obránce. Vsetín při jeho útočném tažení zastavil ofsajd.
     
    01:57
    Fiala si od pravého mantinelu vyjel mezi kruhy a chtěl střílet, jeho pokus byl zblokován. Podešva následně odražený kotouč využil k jízdě dopředu a úniku, Neužil rybičkou zamezil dokončení akce!
     
    02:50
    Domácí také chtějí být nebezpeční a tato střela k tomu parametry měla, Šurý kotouč udržel a vhazovat se bude po jeho pravé ruce. Jestřábi v útoku dlouho nevydrželi, puk opustil ledovou plochu a bude se vhazovat v pásmu středním.
     
    03:16
    Janáček si sjížděl před bránu od mantinelu, dokončení akce zabránilo postavení jednoho ze Vsetínských v brankovišti.
     
    03:33
    Březina získal vyhozený kotouč a pokusil se něco vymyslet, proti dobře fungující obraně to měl těžké. Karafiát se nicméně ke kotouči dostal, nedokázal ale vystřelit a nepřehlednou situaci vyřešil Neužil podržením puku.
     
    04:30
    Z otočky vystřelil z mezikruží Venkrbec, střela se odrazila od Šurého betonů, jenže na dorážku nikdo z domácích nedosáhl.
     
    04:59
    V prvních pěti minutách jsou jasně aktivnější domácí hráči, Kolář dostal puk jakožto poslední hráč v útočném pásmu a chtěl střílet, hostující obrana kotouč zblokovala.
     
    06:18
    Frolo byl atakován dvěma domácími, přesto dokázal odehrát kotouč, a toho využil Karafiát, nahrávkou před bránu nikoho nenašel.
     
    07:18
    Ostrčil postrčil na Karafiáta, který je v úvodu hodně vidět, vsetínský forvard se vydal dopředu, opět se potýkal s problémem, že neměl komu nahrát.
     
    08:33
    Rudovského hůl v obličeji Tepera přesně viděl sudí Skopal a domácího plejera posílá ven na dvě minuty.
     
    08:45
    Prostějovská střídačka zasáhla do hry a bude se vhazovat v útočném pásmu ROBE. Podešvovo nahození bylo sraženo domácí obranou, která navíc vyhodila a může jet střídat.
     
    09:28
    I přesto, že si mohli domácí udělat klidné chvíle, se vydal Venkrbec až za protější branku a dokázal pozlobit dvojici hráčů a Šurého, po odpískání byl ještě přistrčen, nic hrozného a může se hrát dále.
     
    09:57
    Další ofsajd Vsetína, tato přesilovka nepatří k těm, ze kterých by šel strach.
     
    10:28
    Prostějov se s tím nepáře. Mám kotouč, tak vyhazuji. Tímto heslem se řídí celá čtveřice domácích hráčů. Vsetín se vůbec nemůže dostat do pásma.
     
    11:06
    Dva tvrdé zákrok od hostující obrany, bez trestu a hosté se vydávají do rychlého útoku, Březinovi, který byl úplně volný před domácí brankou, puk uskočil, druhá střela nebyla již vůbec razantní a Neužil tak nemusí lovit puk ze sítě.
     
    11:59
    Divíšek si povodil obránce a zpoza brány nahrál na volného Nouzu před brankovištěm, tomu podjel kotouč pod hokejkou!
     
    12:45
    Slováček se pokusí něco vymyslet na pravé straně, našel pouze Koptu, který musel jít do střely, z ostrého úhlu se góly moc nerodí a Neužil ani nemusel předvést superzákrok.
     
    13:29
    Kucharczyk chtěl vybídnout Frola do rychlého útoku, ten to ovšem úplně nepochopil a musel se založit útok pomalejší, i ten si dokázala domácí obrana pohlídat.
     
    14:17
    Vávra přenechal v útočném pásmu Šilhavému, hostující forvard pálil z velké dálky a razanci neměl velkou, Neužil pouze vyrazil betony. Karafiát vybojoval kotouč u mantinelu a posouval Holomkovi, který upadl a domácí šli na druhou stranu ve dvou, nevydrželi tam dlouho a hosté se opět vrací do útočného pásma.
     
    15:44
    Icing Vsetína. Buly vyhrál Prostějov, na kotouči moc dlouho nepobyl a Vsetín se osvobozuje.
     
    16:08
    Ohromná chyba v obraně domácích mohla vyústit v gól hostí! Mikliš nastřelil za brankou Koptu, ten rychle posunul na Březinu a exjihlavský útočník vystřelil nebezpečně, puk dokonce přelétl Neužilovy betony, obrana mu ale pomohla.
     
    16:28
    Beránek protečoval kotouč ven na Kucharczyka, Venkrbec náznak šance Vsetína zarazil v zárodku. Jenže hosté zůstali v útoku a další exduklák Protasenja byl osamocen na kruzích, mířil nad.
     
    17:30
    Beránek za brankou domácích podržel jednoho ze soupeřů a je vyloučen. Jestřábi tak mají první výhodu jednoho hráče v poli.
     
    18:16
    Drtina špatnou rozehrávkou odevzdal kotouč na hokejky hostí, kteří šetří čas. Když už to vypadalo na vše dobré, tak další hrubicí se kotouč odrazil k Vítkovi, osamocen vypálil kousek nad!
     
    19:18
    12 sekund 5 na 3 pro domácí! Frolo vrazil Prokešovi hůl do obličeje stylem: tady ji máš, tak s ní něco dělej, a po právu jde za katr.
     
    19:30
    Vsetín v pěti, žádná vážná šance v krátké přesilovce nebyla a vypadá to, že v této třetině gól neuvidíme.
     
    19:58
    Nouza čekal velmi dlouho se střelou, až přišla siréna.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Konec prvního dějství, aktivnější vstup do něj měli Jestřábi, šancí ale měli poskromnu, za zmínku stojí ta z 12. minuty, kdy po Divíškově pasu Nouzovi podjel puk pod hokejkou, příležitosti si pak díky špatným rozehrávkám vytvářel pouze Vsetín, ani jednu neproměnil a stav je tak 0:0. Další třetina začne cca v 18:48.
     
    Do druhé části si domácí přenesou přesilovku po vyloučení Frola, bude trvat minutu a 18 sekund.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:15
    Kotouč skončil v ochranné síti nad Šurým, hra se vrátí zpět do středního pásma.
     
    20:32
    Domácí jsou jíž nastoupeni v útočném pásmu, obě střely blokoval vsetínský obránce Janáček a celá akce Prostějova skončila opět v ochranné síti.
     
    21:14
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Čtyři sekundy před koncem přesilovky jdou domácí do vedení! Drtina posunul kotouč na levý kruh Rudovského a jeho nahození k brance propadlo až před TOMÁŠE DIVÍŠKA na hranici brankoviště, Divíškovi pak nedělalo problém puk zaklidit za Šurého. Asistence: Jan Rudovský, Marek Drtina.
     
    21:56
    O odpověď se pokoušel Protasenja, skončil ale velmi rychle, s dvěma obránci před sebou se střílí těžko. Domácí se navíc přesunuli do útočného pásma, rychle ale odtud zmizeli, dopředu vyjel Podešva, první střelou trefil plexi, dorážkou Neužila.
     
    22:54
    Vsetínští protečovali dlouhý pas do útočného pásma a o icingu nemůže být řeč. Kotouč se stejně za pár sekund dostal do ochranné sítě a veškerý vzruch tak byl k ničemu.
     
    23:39
    Drtina zabil dobrou práci v obraně pasem křižně přes své pásmo a daroval kotouč Vítkovi, ten měl ale v tomto smůlu a puk mu odskočil.
     
    24:05
    Kolář s Karafiátem si darovali pár tvrdších úderů a krosčeků, nejprve Karafiát trefil Koláře hokejkou do tváře, Kolář mu to vrátil, to vše jednak před časoměřiči a také sudími, oba hráči jdou na trestnou zchladnout.
     
    24:20
    Holík tlačil puk na druhou stranu k Divíškovi, ten měl ale nadzvednutou hokejku a byl atakován.
     
    25:11
    Po chvíli nezáživné hry se dostala ke slovu Zbrojovka, Holomek si potáhl puk místo střely a jako poslední hráč na modré hodně riskoval, povedlo se mu obhodit Venkrbce a tam to celé skončilo.
     
    26:05
    Oba týmy v plném počtu, Jestřábi se snaží odklízet kotouč z vlastního pásma, což se nepovedlo na 100 procent a střela Janáčka pořádně pozlobila Neužila, který viděl dvě pozadí hráčů a bylo tak spíše štěstím, že ho kotouč trefil.
     
    26:58
    ROBE postupně začíná přebírat iniciativu a tlačí. Illéš se dostal z levého kruhu ke střele, Neužil vyrazil betonem přímo do jízdy Karafiátovi, domácí gólman neskutečným zákrokem zadržel kotouč před brankovou čárou!
     
    27:53
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Po tvrdých časech, kdy ostrý hit střídal hit máme srovnáno! Kotouč stihl před dohráním odehrát Březina a za brankou si ho našel Kopta, před bránu posunul úplně volnému FILIPU DUNDÁČKOVI, Neužila překonal střelou nad rameno. Asistence: Ondřej Kopta, David Březina.
     
    29:00
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Máme otočené skóre! A byl to pořádně překvapivý gól. Beránek zakládal útok a dostal puk na Holomka, který trochu se štěstím poslal kotouč na ANATOLIJE PROTASENJU, běloruský obr si mohl vybrat, zda nahraje v tandemu, nebo zkusí střelu. Volil nakonec střelu z pořádně nevýhodné pozice na levém kruhu, Neužila ale na delší štangli překonal! Asistence: Ondřej Holomek, Petr Beránek.
     
    29:00
    Logicky přichází oddechový čas na straně domácích.
     
    29:27
    Havlík prostě musel faulovat. Březina mu pláchl a pokud nechtěl vystavit Neužila další střele, zahákovat ho musel. To i udělal a trest ho neminul.
     
    30:45
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Pěkná studená sprcha pro domácí! Už jsem chtěl napsat, že Vsetín nehraje přesilovku vůbec dobře, jenže tato akce vše změnila. Kucharczyk zavezl puk do pásma a poslal kotouč na Tepera, který opět vystřelil, před sebou měl volné pole. Neužil vypadal, že by kotouč měl, ale kde se vzal, tu se vzal ANATOLIJ PROTASENJA, tečoval kotouč mimo dosah Neužila a odpálil gejzír radosti v hostujícím sektoru! Asistence: Jakub Teper, Radim Kucharczyk.
     
    30:45
    To byly také poslední momenty pro Neužila v domácí bráně, trenéři se ho rozhodli netrápit a vystřídali ho za Groha.
     
    32:31
    Vsetín se nikam moc netlačí, hraje si dále svoji hru a drží vedení. Přitom paradoxně vstup do třetiny měli domácí o mnoho lepší.
     
    33:07
    Janáček sice šel po puku, Prokeše ale podsekl a je tak vyloučen.
     
    33:25
    Hosté, jmenovitě Kucharczyk, vyhodili za značných ovací hostujícího sektoru z pásma.
     
    34:16
    Zbrojovka se opět osvobodila, Prostějov nyní úplně vypadl z tempa a nedaří se mu.
     
    34:31
    Navíc mají domácí, lidově řečeno, po ptákách, neboť špatně střídali a trest jde odpykat útočník Prokeš. Máme tu tak hru 35 sekund 4 na 4, následně přesilovku Vsetína.
     
    35:06
    Hosté v plném počtu. Začíná se tak 85 sekund dlouhá přesilovka hostí.
     
    35:24
    Nestrašil odmítl Protasenju a vypálil, svým pokusem Šurého nevyvedl z míry.
     
    36:10
    Janáček dostal puk od Tepera na osu hřiště, Janáček místo střelby nahrával a to nebyl dobrý nápad.
     
    36:47
    Šurý nezvládl rozehrávku a rozjetý Venkrbec dostal puk od Prokeše na hůl, hostující gólman musel pořádně hrábnout, aby dojel do brány, to se mu povedlo a Ogaři měli nyní pořádný kus štěstí!
     
    37:37
    Frolovo vyhození zachytil Divíšek, Divíšek poté napodobil Lešku a jeho slavné míchání s pukem za brankou, finální přihrávka ale nebyla vůbec dobrá.
     
    38:20
    Frolo nedostal puk na Březinu, i díky tomu, že tam stál připravený Luňák. I přesto se dostali hosté na puk a zakončoval z mezikruží Kopta, Groh pryž podržel a vhazovat se bude po jeho levici.
     
    38:57
    Střela Holíka skončila v ochranné síti, Prostějov v útočném pásmu zůstane.
     
    39:28
    Dvořáček se nahrnul až před Šurého, nedokázal ale vůbec trefit poskakující kotouč a dopadlo to podržením kotouče od hostujícího brankáře.
     
    39:43
    Žovincovo nahození nepobralo mnoho invence a bude se znovu vhazovat.
     
    39:53
    ROBE se ještě pokusilo o rychlý útok, který gólově skončil, sudí ale ukončuje radost hostí. Pojďme popořádku. Březina si obhodil obránce a dostal se až před Groha, který jeho střelu vyrazil, Březina upadl, zajel do branky a puk za čáru dotlačil. Sudí signalizoval postavení útočícího hráče v brankovišti. Byla to velmi sporná situace, otázka, zda Březinovi někdo k pádu pomohl, hodila by se kamera zpoza brány, či rovnou videorozhodčí.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Konec druhé třetiny, která nabídla čtyři branky. Domácí do ní vstoupili velmi aktivně, především díky dohrávané přesilovce, kterou také Divíšek využil. Jenže postupně hosté přebírali iniciativu a skórovali v rozmezí 67 sekund dvakrát. Nejprve srovnal z mezikruží Dundáček, následně otočil skóre překvapivou střelou běloruský golem Protasenja. Jestřábi si vzali okamžitě timeout a aby toho nebylo málo, tak na konci 31. minuty střelu Tepera tečoval před domácí brankou Protasenja a ukončil tak působení Neužila v brance. Oba týmy pak měly po jedné šanci, Venkrbec minelu Šurého nepotrestal, Březinova situace nebyla uznána kvůli postavení v brankovišti. Další třetina začne zhruba za 12-13 minut.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:17
    Vsetín je na puku a pokouší se o šanci, jednu takovou měl Kopta, vše zastavil ofsajd.
     
    40:32
    Frolo nahodil kotouč na Groha a odjel střídat. Hra se přerušila, puk zřejmě zmizel z plochy. Buly vyhráli domácí a rozjeli se do útoku, i jejich akci zastavuje ofsajd.
     
    41:35
    Hosté při rozehrávce přišli o puk a Drtina vypálil od modré, hra je opět přerušena, první dvě třetiny rychle odsýpaly, nyní to bude zřejmě jinak.
     
    42:17
    Hosté se spoléhají pouze na nahazování kotoučů do pásma, Prostějov se snaží tvořit vepředu, moc se to ale nedaří a sledujeme zatím poměrně nezáživnou hru.
     
    43:42
    Rudovský vypálil od modré a jeho střela byla blokována, hosté vyhodili pouze na icing, třetí třetina ještě bude asi dlouhá.
     
    43:58
    Miklišovi kotouč uskočil až do střední třetiny a musí tak dostat hráče do pásma znovu. Březina pouze kotouč vyhodil ven z pásma a po defenzivní stránce je na tom ROBE dobře.
     
    45:05
    Divíšek na druhém kruhu našel dobře Dvořáčka, ten však střílel ze záklonu. Hra se nám rozjela, hosté vyjeli do okamžitého přečíslení, netrvalo dlouho a do přečíslení jeli domácí, gól nepadl ani jeden.
     
    46:16
    Prostějov za to bere zostra a pálí jednu střelu za druhou, divočejší pasáž típnul střelou Holík z mezikruží, Šurý si připsal další zákrok.
     
    46:46
    Karafiát otáčí hru k radosti zelenožlutých, nahodil puk na Groha, který ho poměrně s námahou udržel ve výstroji. Následné buly si připsala do kolonek vyhraných hostující ekipa a je na puku.
     
    47:41
    Kolář se zjevil po individuální akci až před hostující brankou, z bekhendu poslal pokus nad!
     
    47:50
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Tomáš Frolo – 2 min., podražení).
     
    48:12
    Prostějov zatím slušně hraje přesilovku. Na levý kruh si sjel Žovinec a dostal puk na volej, trefil masku Šurého! Domácí pokračovali dále v tlaku, z předbrankového prostoru střílel Venkrbec, Šurý si vše pohlídal.
     
    49:01
    Vsetín se těžko brání tlaku domácích, čas nyní šetří Podešva a hostující střídačka je pouze ráda.
     
    49:50
    Hosté v plném počtu.
     
    50:06
    Jdeme do poslední desetiminutovky základní hrací doby, Vsetín vyhodil kotouč a za ním spěchal Slováček, to mu nepomohlo, byl signalizován icing.
     
    50:25
    Nepřesná nahrávka na domácí straně dala základ protiútoku, který táhl Kopta s Březinou, druhý jmenovaný byl navíc faulován.
     
    50:34
    Prokeš sruloval Březinu na zem a sám domácí hráč ví, že to byla zbytečnost.
     
    51:05
    Sice se Zbrojovka absolutně nedostala do pásma, vůbec jí to však nevadí, hlavní je šetřit čas.
     
    51:40
    Podešva vypálil od modré přímo do náruče Groha.
     
    51:43
    Až teď se hosté dostali do přesilovkového vzorce a kombinují, není to ale nic, co by přímo ohrožovalo branku Groha.
     
    52:34
    Domácí v plném počtu.
     
    53:11
    Jestřáby sráží nepřesnosti v rozehrávce a to je voda na mlýn Ogarů, kteří v poklidu vyhazují puk z pásma a nikam se neženou.
     
    53:52
    Žovinec si vůbec nevšímal puku, nýbrž hráče a trest za nedovolené bránění ho nemine. Disciplinovanost v této fázi utkání domácím zoufale chybí.
     
    54:23
    Stejný průběh jako přesilovka Vsetína tak tři minuty dozadu. Nikam se nehnat, netlačit, nespěchat, to je hlavní motto hostí.
     
    54:58
    Chvíle si zpříjemňuje jeden fanoušek s píšťalkou v publiku, zvuk se krásně nese celým stadionem, hráči si toho vůbec nevšímají. Na ledě mezitím Vsetín v klidu dohrává toto utkání.
     
    56:25
    Hanáci se snaží hrát dopředu, nic jiného jim ostatně nezbývá. Uvidíme, zda sáhnou k variantě bez brankáře. Šurý nyní podržel kotouč a domácí v útočném pásmu zůstanou, zatím stále v pěti.
     
    57:10
    Drtinovi puk uskočil a kotouč se navíc dostal do držení hostí + Divíšek hrál i přes signalizovaný ofsajd a je to tedy ofsajd úmyslný.
     
    57:29
    Teper měl kotouč a trochu nepochopitelně ho vyhodil přes celé hřiště, ač měl okolo sebe volné hráče. Icing.
     
    57:30
    Prostějov je v šesti!
     
    57:49
    Před Beránkem se otevřela dálnice a prázdná brána, Mikliš mu skočil pod nohy a čistě ho zbavil kotouče. Domácí jsou v útoku bezzubí, hosté v honbě za čtvrtou trefu vjeli do ofsajdu a Groh se na chvíli vrací do branky.
     
    58:34
    Další zakázané uvolnění Vsetína, v hostujícím kotli zní všem známý Vysoký jalovec, až nyní se domácí usadili pořádně v pásmu a kombinují. Dnes se ale nedaří a ROBE jde pro tři body.
     
    59:11
    Drtina vypálil, Šurý působí dnes jistým dojmem a připisuje si další zákrok. Vsetín zase vyhodil a navíc se icing nepíská.
     
    59:50
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Podtrženo, sečteno. Zde už není o čem psát, kotouč se ve vlastním obranném pásmu dostal od Ostrčila k TOMÁŠI FROLOVI a ten ho napálil přes hřiště do prázdné brány. Asistence: Radim Ostrčil.
     
    Konec zápasu.
     
    Dámy a pánové, skončilo nám utkání 35. kola WSM Ligy mezi Prostějovem a Vsetínem. O osudu utkání rozhodla hrubě nepovedená tříminutovka Jestřábů ve druhé třetině, kde domácí ztratil vedení z 22. minuty. Vsetín dokázal skóre otočit, ve třetí části hosté gól přidali, hráli ze zabezpečené obrany a v poklidu si hlídali vedení. Tři body pak definitivně stvrdil Frolo. Ode mě je to dnes vše, přeji vám šťastný nový rok a někdy u WSM ligy příště napočtenou. (20:19:26)
    Marken.cz

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 22. Divíšek (Rudovský, M. Drtina) – 28. Dundáček (Kopta, Březina), 29. Protasenja (Holomek, P. Beránek), 31. Protasenja (Teper, Kucharczyk), 60. Frolo (Ostrčil)


    LHK Jestřábi Prostějov: Neužil (31. Groh) – M. Drtina, D. Kolář, Havlík, A. Holík, Mikliš, Žovinec, Horyna – L. Luňák, Divíšek, Nouza – Rudovský, Venkrbec, Dvořáček – Zabloudil, V. Meidl, Hajný – Fiala, Prokeš, Nestrašil.
    VHK ROBE Vsetín: Šurý (Horčička) – Teper, Janáček, Ostrčil, Frolo, Dundáček, Holomek, Žák – Slováček, Kopta, Březina – Protasenja, Kucharczyk, P. Beránek – Podešva, Šilhavý, Vávra – Karafiát, Illéš, Vítek.

    Rozhodčí: Čech, Skopal – Zídek, Špringl

    Diváci: 3275
    ocianews.com