Slavia – K. Vary 2:1 (3:2 po s.n.) | Motor ČB – Třebíč 2:1 (kon.) | Přerov – Benátky n/J 4:3 (kon.)
Litoměřice – Kladno 1:8 (kon.) | Prostějov – Vsetín 1:4 (kon.)
konec
LHK Jestřábi Prostějov
1:4 (0:0, 1:3, 0:1)
VHK ROBE Vsetín
Pátek 29.12.2017, 18:00 • Zimní stadion města Prostějov, Prostějov • Chance liga • 35. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:50
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Podtrženo, sečteno. Zde už není o čem psát, kotouč se ve vlastním obranném pásmu dostal od Ostrčila k TOMÁŠI FROLOVI a ten ho napálil přes hřiště do prázdné brány. Asistence: Radim Ostrčil.
     
    30:45
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Pěkná studená sprcha pro domácí! Už jsem chtěl napsat, že Vsetín nehraje přesilovku vůbec dobře, jenže tato akce vše změnila. Kucharczyk zavezl puk do pásma a poslal kotouč na Tepera, který opět vystřelil, před sebou měl volné pole. Neužil vypadal, že by kotouč měl, ale kde se vzal, tu se vzal ANATOLIJ PROTASENJA, tečoval kotouč mimo dosah Neužila a odpálil gejzír radosti v hostujícím sektoru! Asistence: Jakub Teper, Radim Kucharczyk.
     
    29:00
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Máme otočené skóre! A byl to pořádně překvapivý gól. Beránek zakládal útok a dostal puk na Holomka, který trochu se štěstím poslal kotouč na ANATOLIJE PROTASENJU, běloruský obr si mohl vybrat, zda nahraje v tandemu, nebo zkusí střelu. Volil nakonec střelu z pořádně nevýhodné pozice na levém kruhu, Neužila ale na delší štangli překonal! Asistence: Ondřej Holomek, Petr Beránek.
     
    27:53
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Po tvrdých časech, kdy ostrý hit střídal hit máme srovnáno! Kotouč stihl před dohráním odehrát Březina a za brankou si ho našel Kopta, před bránu posunul úplně volnému FILIPU DUNDÁČKOVI, Neužila překonal střelou nad rameno. Asistence: Ondřej Kopta, David Březina.
     
    21:14
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Čtyři sekundy před koncem přesilovky jdou domácí do vedení! Drtina posunul kotouč na levý kruh Rudovského a jeho nahození k brance propadlo až před TOMÁŠE DIVÍŠKA na hranici brankoviště, Divíškovi pak nedělalo problém puk zaklidit za Šurého. Asistence: Jan Rudovský, Marek Drtina.
    Marken.cz

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 22. Divíšek (Rudovský, M. Drtina) – 28. Dundáček (Kopta, Březina), 29. Protasenja (Holomek, P. Beránek), 31. Protasenja (Teper, Kucharczyk), 60. Frolo (Ostrčil)


    LHK Jestřábi Prostějov: Neužil (31. Groh) – M. Drtina, D. Kolář, Havlík, A. Holík, Mikliš, Žovinec, Horyna – L. Luňák, Divíšek, Nouza – Rudovský, Venkrbec, Dvořáček – Zabloudil, V. Meidl, Hajný – Fiala, Prokeš, Nestrašil.
    VHK ROBE Vsetín: Šurý (Horčička) – Teper, Janáček, Ostrčil, Frolo, Dundáček, Holomek, Žák – Slováček, Kopta, Březina – Protasenja, Kucharczyk, P. Beránek – Podešva, Šilhavý, Vávra – Karafiát, Illéš, Vítek.

    Rozhodčí: Čech, Skopal – Zídek, Špringl

    Diváci: 3275
    thejrc.org