Slavia – K. Vary 2:1 (3:2 po s.n.) | Motor ČB – Třebíč 2:1 (kon.) | Přerov – Benátky n/J 4:3 (kon.)
Litoměřice – Kladno 1:8 (kon.) | Prostějov – Vsetín 1:4 (kon.)
konec
LHK Jestřábi Prostějov
1:4 (0:0, 1:3, 0:1)
VHK ROBE Vsetín
Pátek 29.12.2017, 18:00 • Zimní stadion města Prostějov, Prostějov • Chance liga • 35. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:50
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Podtrženo, sečteno. Zde už není o čem psát, kotouč se ve vlastním obranném pásmu dostal od Ostrčila k TOMÁŠI FROLOVI a ten ho napálil přes hřiště do prázdné brány. Asistence: Radim Ostrčil.
     
    57:30
    Prostějov je v šesti!
     
    53:52
    Žovinec si vůbec nevšímal puku, nýbrž hráče a trest za nedovolené bránění ho nemine. Disciplinovanost v této fázi utkání domácím zoufale chybí.
     
    50:34
    Prokeš sruloval Březinu na zem a sám domácí hráč ví, že to byla zbytečnost.
     
    48:12
    Prostějov zatím slušně hraje přesilovku. Na levý kruh si sjel Žovinec a dostal puk na volej, trefil masku Šurého! Domácí pokračovali dále v tlaku, z předbrankového prostoru střílel Venkrbec, Šurý si vše pohlídal.
     
    47:50
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Tomáš Frolo – 2 min., podražení).
     
    47:41
    Kolář se zjevil po individuální akci až před hostující brankou, z bekhendu poslal pokus nad!
     
    39:53
    ROBE se ještě pokusilo o rychlý útok, který gólově skončil, sudí ale ukončuje radost hostí. Pojďme popořádku. Březina si obhodil obránce a dostal se až před Groha, který jeho střelu vyrazil, Březina upadl, zajel do branky a puk za čáru dotlačil. Sudí signalizoval postavení útočícího hráče v brankovišti. Byla to velmi sporná situace, otázka, zda Březinovi někdo k pádu pomohl, hodila by se kamera zpoza brány, či rovnou videorozhodčí.
     
    36:47
    Šurý nezvládl rozehrávku a rozjetý Venkrbec dostal puk od Prokeše na hůl, hostující gólman musel pořádně hrábnout, aby dojel do brány, to se mu povedlo a Ogaři měli nyní pořádný kus štěstí!
     
    34:31
    Navíc mají domácí, lidově řečeno, po ptákách, neboť špatně střídali a trest jde odpykat útočník Prokeš. Máme tu tak hru 35 sekund 4 na 4, následně přesilovku Vsetína.
     
    33:07
    Janáček sice šel po puku, Prokeše ale podsekl a je tak vyloučen.
     
    30:45
    To byly také poslední momenty pro Neužila v domácí bráně, trenéři se ho rozhodli netrápit a vystřídali ho za Groha.
     
    30:45
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Pěkná studená sprcha pro domácí! Už jsem chtěl napsat, že Vsetín nehraje přesilovku vůbec dobře, jenže tato akce vše změnila. Kucharczyk zavezl puk do pásma a poslal kotouč na Tepera, který opět vystřelil, před sebou měl volné pole. Neužil vypadal, že by kotouč měl, ale kde se vzal, tu se vzal ANATOLIJ PROTASENJA, tečoval kotouč mimo dosah Neužila a odpálil gejzír radosti v hostujícím sektoru! Asistence: Jakub Teper, Radim Kucharczyk.
     
    29:27
    Havlík prostě musel faulovat. Březina mu pláchl a pokud nechtěl vystavit Neužila další střele, zahákovat ho musel. To i udělal a trest ho neminul.
     
    29:00
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Máme otočené skóre! A byl to pořádně překvapivý gól. Beránek zakládal útok a dostal puk na Holomka, který trochu se štěstím poslal kotouč na ANATOLIJE PROTASENJU, běloruský obr si mohl vybrat, zda nahraje v tandemu, nebo zkusí střelu. Volil nakonec střelu z pořádně nevýhodné pozice na levém kruhu, Neužila ale na delší štangli překonal! Asistence: Ondřej Holomek, Petr Beránek.
     
    27:53
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Po tvrdých časech, kdy ostrý hit střídal hit máme srovnáno! Kotouč stihl před dohráním odehrát Březina a za brankou si ho našel Kopta, před bránu posunul úplně volnému FILIPU DUNDÁČKOVI, Neužila překonal střelou nad rameno. Asistence: Ondřej Kopta, David Březina.
     
    26:58
    ROBE postupně začíná přebírat iniciativu a tlačí. Illéš se dostal z levého kruhu ke střele, Neužil vyrazil betonem přímo do jízdy Karafiátovi, domácí gólman neskutečným zákrokem zadržel kotouč před brankovou čárou!
     
    24:05
    Kolář s Karafiátem si darovali pár tvrdších úderů a krosčeků, nejprve Karafiát trefil Koláře hokejkou do tváře, Kolář mu to vrátil, to vše jednak před časoměřiči a také sudími, oba hráči jdou na trestnou zchladnout.
     
    21:14
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Čtyři sekundy před koncem přesilovky jdou domácí do vedení! Drtina posunul kotouč na levý kruh Rudovského a jeho nahození k brance propadlo až před TOMÁŠE DIVÍŠKA na hranici brankoviště, Divíškovi pak nedělalo problém puk zaklidit za Šurého. Asistence: Jan Rudovský, Marek Drtina.
     
    19:18
    12 sekund 5 na 3 pro domácí! Frolo vrazil Prokešovi hůl do obličeje stylem: tady ji máš, tak s ní něco dělej, a po právu jde za katr.
     
    18:16
    Drtina špatnou rozehrávkou odevzdal kotouč na hokejky hostí, kteří šetří čas. Když už to vypadalo na vše dobré, tak další hrubicí se kotouč odrazil k Vítkovi, osamocen vypálil kousek nad!
     
    17:30
    Beránek za brankou domácích podržel jednoho ze soupeřů a je vyloučen. Jestřábi tak mají první výhodu jednoho hráče v poli.
     
    16:08
    Ohromná chyba v obraně domácích mohla vyústit v gól hostí! Mikliš nastřelil za brankou Koptu, ten rychle posunul na Březinu a exjihlavský útočník vystřelil nebezpečně, puk dokonce přelétl Neužilovy betony, obrana mu ale pomohla.
     
    11:59
    Divíšek si povodil obránce a zpoza brány nahrál na volného Nouzu před brankovištěm, tomu podjel kotouč pod hokejkou!
     
    08:33
    Rudovského hůl v obličeji Tepera přesně viděl sudí Skopal a domácího plejera posílá ven na dvě minuty.
     
    01:57
    Fiala si od pravého mantinelu vyjel mezi kruhy a chtěl střílet, jeho pokus byl zblokován. Podešva následně odražený kotouč využil k jízdě dopředu a úniku, Neužil rybičkou zamezil dokončení akce!
    Marken.cz

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 22. Divíšek (Rudovský, M. Drtina) – 28. Dundáček (Kopta, Březina), 29. Protasenja (Holomek, P. Beránek), 31. Protasenja (Teper, Kucharczyk), 60. Frolo (Ostrčil)


    LHK Jestřábi Prostějov: Neužil (31. Groh) – M. Drtina, D. Kolář, Havlík, A. Holík, Mikliš, Žovinec, Horyna – L. Luňák, Divíšek, Nouza – Rudovský, Venkrbec, Dvořáček – Zabloudil, V. Meidl, Hajný – Fiala, Prokeš, Nestrašil.
    VHK ROBE Vsetín: Šurý (Horčička) – Teper, Janáček, Ostrčil, Frolo, Dundáček, Holomek, Žák – Slováček, Kopta, Březina – Protasenja, Kucharczyk, P. Beránek – Podešva, Šilhavý, Vávra – Karafiát, Illéš, Vítek.

    Rozhodčí: Čech, Skopal – Zídek, Špringl

    Diváci: 3275
    thejrc.org