Třinec – Zlín 0:1 (kon.) | Litvínov – Chomutov 2:3 (0:3 po s.n.) | Vítkovice – Kometa Brno 0:1 (kon.)
Liberec – Pardubice 4:3 (kon.) | Plzeň – Jihlava 3:1 (kon.) | Olomouc – Sparta 2:5 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
0:1 (0:0, 0:1, 0:0)
Berani Zlín
Sobota 30.12.2017, 15:10Tipsport extraliga • 35. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:07
    Šimon Hrubec je na střídačce, Oceláři to zkoušejí se šesti bruslaři!
     
    56:41
    Oceláři hrají oslabení velmi aktivně. Linhart svou dělovku mezi tři tyče neusměrnil, Adamského tečované nahození orazítkovalo horní tyč Kašíkovy branky!
     
    56:21
    Zlín ubránil oslabení, v dalších dvou minutách si zahraje v početní výhodě. Na trestnou lavici usedá Milan Doudera, který podrazil pronikajícího Šťastného.
     
    54:03
    Milan Doudera byl při rozehrávce hákován Tomášem Fořtem, Oceláře čeká další přesilovka.
     
    51:40
    Oceláři se v oslabení vydali do akce, nepřesný pas na Linharta ale do úniku vyslal Antonína Honejska! Hostující útočník zkusil střelu mezi Hrubcovy betony, třinecký brankář dokázal zasáhnout!
     
    50:55
    Přesilovka pro hosty, na trestnou lavici za hákování usedá Tomáš Marcinko.
     
    46:49
    Přesilovka pro domácí, Michala Kovařčíka na vhazování nedovoleně bránil Tomáš Fořt.
     
    43:52
    A další únik zlínského hráče, za třineckou obranu se tentokráte dostal Zdeněk Okál! Hostující útočník se pokusil rozhýbat Hrubce, nakonec se ale s pukem dostal za brankovou čáru a nedokázal zakončit!
     
    43:21
    Martin Růžička ztratil kotouč v útočném pásmu, čímž umožnil sólový únik Pavlu Sedláčkovi! Hostující obránce zkusil po kličce pálit mezi Hrubcovy betony, domácí brankář si ale toto místo pohlídal!
     
    38:41
    Hráči s drakem na hrudi budou mít v závěru třetiny ještě větší možnost ke skórování, na trestnou lavici je pro hákování poslán Jiří Ondráček.
     
    31:40
    Oceláři se pokusili o velmi rychlé vyrovnání, kombinace Ondřeje Kovařčíka a Daniela Rákose ale v síti neskončila! Kašík se výborně přesunul proti z voleje střílejícímu Rákosovi!
    30:52 Jiří ONDRÁČEK - 0:1
     
    30:52
    Zlín právě vstřelil branku!
    Je tady první branka utkání, Berani se ujímají vedení! Vladimír Roth se u červené čáry dostal do problémů, čehož využila dvojice Pavel Klhůfek – JIŘÍ ONDRÁČEK. Druhý jmenovaný si v mezikruží počkal na přihrávku a zavěsil puk pod horní tyč Hrubcovy branky! Asistence: Pavel Klhůfek.
     
    28:06
    Hosté se dostali do přečíslení tří proti dvěma, než ale dokázali zakončit, přišel faul vracejícího se Martina Růžičky. Přesilovka pro hosty.
     
    21:27
    A Zlín si svým pohybem vybojoval početní výhodu. Lukáš Krajíček se dostal do tísně a odpálil kotouč do hlediště. Dvě minuty za zdržování hry.
     
    20:21
    Marcinko sice vyhrál první buly druhé třetiny, v úvodních vteřinách ale dvakrát zahrozili hosté. Kubiš nejprve sebral puk Rákosovi a zpoza branky adresoval pas Veselému, hostující kapitán ale neuspěl. Veselý měl o chvíli později další příležitost, tentokráte již Hrubce překonal, kotouč ale odskákal těsně vedle levé tyče třinecké branky!
     
    14:30
    Oceláři jsou kompletní a málem mohli vést! Kašík jel k mantinelu pro vystřelený puk, do cesty se mu však připletl rozhodčí a Kašíka podrazil. Jiří Polanský mohl pálit do prázdné branky, svého brankáře však v brankovišti úspěšně zastoupil jeden z hostujících obránců!
     
    12:15
    Berani přenesli hru do pásma Třince a svým pohybem si vynutili početní výhodu. Na trestnou lavici usedá Michal Kovařčík, který svou holí zasáhl obličej Antonína Honejska. Komerční přestávka.
     
    07:36
    Martin Růžička rozpohyboval hostující defenzívu, David Nosek jej dokázal zastavit jen za cenu faulu. Druhá přesilovka pro domácí.
     
    05:15
    Draveckého trest je u konce, přesilovku si teď zahrají Oceláři. Martin Matějíček nedovoleně bránil svého soupeře.
     
    03:13
    První početní výhoda utkání. Oceláři šli do rychlého protiútoku, Vladimír Dravecký ale najel do brankáře Kašíka, za což od sudích obdržel menší trest.
    Marken.cz

    Daniel Ježek

    Branky a nahrávky: 31. J. Ondráček (Klhůfek)


    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Hamerlík) – Krajíček (C), M. Doudera, Linhart, Roth, D. Musil, Adámek, Jank – Rákos, Marcinko, Martin Růžička (A) – Adamský (A), Polanský, Dravecký – Martynek, M. Kovařčík, Cienciala – O. Kovařčík, Mikulík, Irgl.
    Berani Zlín: Kašík (Štůrala) – Freibergs, Nosek, Valenta, Řezníček, Žižka (A), Matějíček, Gazda – O. Veselý (C), Fořt, Kubiš (A) – Šťastný, Honejsek, Okál – Klhůfek, P. Sedláček, J. Ondráček – Illo, Fryšara, Popelka.

    Rozhodčí: Pražák, Kika – Hlavatý, Tošenovjan
    thejrc.org