Třinec – Zlín 0:1 (kon.) | Litvínov – Chomutov 2:3 (0:3 po s.n.) | Vítkovice – Kometa Brno 0:1 (kon.)
Liberec – Pardubice 4:3 (kon.) | Plzeň – Jihlava 3:1 (kon.) | Olomouc – Sparta 2:5 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
4:3 (1:1, 0:1, 3:1)
HC Dynamo Pardubice
Sobota 30.12.2017, 16:00 • Home Credit Arena • Tipsport extraliga • 35. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:10 Sacha TREILLE - 4:3
     
    59:10
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    SACHA TREILLE nabídnutou možností nepohrdl a ranou mezi betony vrací svému týmu naději na bodový zisk.
    57:25 Marek KVAPIL - 4:2
     
    57:25
    Liberec právě vstřelil branku!
    Krásná akce, Tygři využívají přesilovou hru a vedou o dvě branky! Ševc našel u levé Kacetlovy ruky Jelínka, jenž poslal milimetrovou přihrávku MARKU KVAPILOVI. Pro zkušeného útočníka už bylo zakončení do poloodkryté klece formalitou. Asistence: Petr Jelínek, Martin Ševc.
    45:13 Lukáš KRENŽELOK - 3:2
     
    45:13
    Liberec právě vstřelil branku!
    Bleskový obrat je na světě, Tygři využívají přesilovou hru! Situaci sehráli opravdu ukázkově. Kvapil od levého mantinelu skvěle našel na kruhu číhajícího LUKÁŠE KRENŽELOKA, jenž se do jeho pobídky opřel z první a Kacetl se přesouval marně! Obrovská radost v Home Credit Areně. Asistence: Marek Kvapil, Petr Jelínek.
    44:15 Jan ORDOŠ - 2:2
     
    44:15
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tygři jsou za aktivní návrat z kabin odměněni! JAN ORDOŠ si z levé strany nabruslil až před Kacetla. Ten proti první střele zasáhl, Ordoš se však dostal ještě k dorážce a přitloukl puk pod horní tyč. Bez asistence.
    23:46 Rostislav MAROSZ - 1:2
     
    23:46
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Přesilovka využita! Liberecká čtveřice zaspala a nechala ROSTISLAVA MAROSZE dorazit si vlastní střelu od levého mantinelu. Asistence: Marek Trončinský, Petr Sýkora.
    09:35 Ty WISHART - 1:1
     
    09:35
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Pardubice se ubránily ve třech a brzy přichází sladká odměna! Po vyhraném buly nahodil od modré čáry TY WISHART a jeho nenápadný pokus se zastavil až v síti Willovy svatyně. Asistence: Vladislav Bojko, Antonín Dušek.
    03:03 Petr KOLMANN - 1:0
     
    03:03
    Liberec právě vstřelil branku!
    Teď už domácí sklízí za aktivní nástup odměnu! Sváteční střelec PETR KOLMANN se z pravé strany prohnal až před Kacetla. Ten jeho první střelu betonem vykopl, na následnou dorážku však neměl šanci dosáhnout. Bez asistence.
    Marken.cz

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 4. Kolmann, 45. Ordoš, 46. L. Krenželok (M. Kvapil, P. Jelínek), 58. M. Kvapil (P. Jelínek, Ševc) – 10. Wishart (Bojko, Dušek), 24. Marosz (Trončinský, P. Sýkora), 60. Treille (TS)


    Bílí Tygři Liberec: Will (Janus) – Pyrochta, Ševc (C), Kolmann, Šmíd (A), Maier, Jánošík – Ordoš, P. Jelínek (A), L. Krenželok – Bakoš, J. Mikyska, M. Kvapil – Lakatoš, Redenbach, J. Vlach – Jeník, Vantuch, D. Špaček.
    HC Dynamo Pardubice: Kacetl (Martin Růžička) – Čáslava, Cardwell, Wishart, Hrabal, Mojžíš, Holland, Trončinský – P. Sýkora, Marosz, Rolinek – J. Sýkora, Tomášek, Treille – Vondráček, Poulíček, Beran – Bojko, Dušek, Perret.

    Rozhodčí: Hejduk, Sýkora – Gerát, Hynek.

    Diváci: 7 500 (vyprodáno)
    bahis siteleri