Ottawa – Boston 0:5 (kon.) | Florida – Montreal 2:0 (kon.) | Washington – New Jersey 5:2 (kon.)
St. Louis – Carolina 3:2 (kon.) | Nashville – Minnesota 3:0 (kon.) | Vancouver – Los Angeles 3:4 (kon.)
Vegas – Toronto 6:3 (kon.) | Anaheim – Arizona 5:2 (kon.)
konec
St. Louis Blues
3:2 (1:0, 1:2, 1:0)
Carolina Hurricanes
Neděle 31.12.2017, 02:00 • Scottrade Center, St. Louis • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    48:58 Scottie UPSHALL - 3:2
     
    48:58
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Domácí strhávají vedení zpět na svou stranu! Vladimir Tarasenko založil ve středním pásmu rychlý protiútok, který vyřešil Brayden Schenn nahrávkou na SCOTTIEHO UPSHALLA a ten z levého kruhu zamířil mezi Darlingovy betony – 3:2. Asistence: Brayden Schenn a Vladimir Tarasenko.
    33:58 Lucas WALLMARK - 2:2
     
    33:58
    Carolina právě vstřelila branku!
    Hosté dorovnávají dvoubrankový deficit! Sebastian Aho zavezl puk do útočného pásma, kde ho předal obránci Noahovi Hanifinovi, který doplnil tuto útočnou akci. Ten následně nahrál před odkrytou klec LUCASOVI WALLMARKOVI, jenž již neměl problém vstřelit svůj premiérový gól v NHL – 2:2. Asistence: Noah Hanifin a Sebastian Aho.
    28:00 Derek RYAN - 2:1
     
    28:00
    Carolina právě vstřelila branku!
    Domácí si nepohlídali z trestné lavice naskočivšího DEREKA RYANA, který jejich chybu trestá! Hostující útočník v útočném pásmu dobruslil volný kotouč, natlačil se s ním před branku a po dlouhé forhendové kličce zasunul po ledě puk za záda Huttona – 2:1. Bez asistence.
    20:42 Patrik BERGLUND - 2:0
     
    20:42
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Domácím skvěle vyšel také vstup do druhé části! Hosté propadli na útočné modré z čehož vzniklo přečíslení 2 na 1. To vyřešili Alex Pietrangelo s PATRIKEM BERGLUNDEM skvěle, když si vyměnili kotouč a druhý jmenovaný zvedl puk nad beton a vyrážečku přesouvajícího se Darlinga – 2:0. Asistence: Alex Pietrangelo a Kyle Brodziak.
    00:43 Kyle BRODZIAK - 1:0
     
    00:43
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Domácí začali zápas skvěle! Už po 43 sekundách hry našel Alexander Steen na osu hřiště najetého KYLEA BRODZIAKA, který zamířil nad vyrážečku Scotta Darlinga. Asistence: Alexander Steen a Alex Pietrangelo.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 1. Brodziak (Steen, Pietrangelo), 21. Berglund (Pietrangelo, Brodziak), 49. Upshall (B. Schenn, Tarasenko) – 28. D. Ryan, 34. Wallmark (Hanifin, Aho)


    St. Louis Blues: C. Hutton (Allen) – Pietrangelo (C), Edmundson, Parayko, Bouwmeester, Gunnarsson, Bortuzzo, Dunn – T. Thompson, Stastny, Steen (A) – Tarasenko (A), B. Schenn, Barbašev – Berglund, Sobotka, Brodziak – Upshall, Pääjärvi.
    Carolina Hurricanes: Darling (C. Ward) – Pesce, Slavin, Faulk (C), Dahlbeck, T. van Riemsdyk, Hanifin – T. Teräväinen, J. Staal (A), Aho – E. Lindholm, V. Rask, Skinner (A) – Williams, D. Ryan, B. McGinn – Jooris, Wallmark, Nordström.

    Rozhodčí: Kozari, O'Halloran – Devorski, Gawryletz

    Diváci: 18749
    bahis siteleri