Philadelphia – Pittsburgh 1:5 (kon.) | Toronto – Tampa 0:2 (kon.) | Carolina – Washington 4:5 (po pr.)
NY Islanders – Boston 1:5 (kon.) | Montreal – San Jose 1:4 (kon.) | St. Louis – New Jersey 3:2 (2:0 po s.n.)
Minnesota – Florida 5:1 (kon.) | Dallas – Columbus 1:2 (kon.) | Colorado – Winnipeg 3:2 (po pr.)
Edmonton – Los Angeles 0:5 (kon.) | Vancouver – Anaheim 0:5 (kon.) | Vegas – Nashville 3:0 (kon.)
konec
Philadelphia Flyers
1:5 (0:0, 1:4, 0:1)
Pittsburgh Penguins
Středa 03.01.2018, 01:00 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:04 Jamie OLEKSIAK - 1:5
     
    54:04
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    JAMIE OLEKSIAK dnes předváděl skvělý výkon zejména v obraně, vyhrál i jednu bitku a nyní skóruje. Prosadil se střelou z levé strany, Neuvirth se nestačil přesunout. Pori Oleksiaka je to první gól v dresu Penguins v šestém utkání. Asistence: Jevgenij Malkin, Phil Kessel.
    33:26 Tom KÜHNHACKL - 1:4
     
    33:26
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Čtvrtá formace Pittsburghu znovu úřadovala a hosté vedou už 4:1. TOM KÜHNHACKL se na druhý pokus dostal z mezikruží k zakončení a trefil se přesně k tyči branky Eliotta. Že by se blížil čas nástupu Michaela Neuvirtha do branky Flyers? Asistence: Riley Sheahan, Ryan Reaves.
    31:49 Conor SHEARY - 1:3
     
    31:49
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Čtvrtý gól v rychlém sledu a třetí Penguins! CONNOR SHEARY ujel obraně Flyers, přichystal si v klidu kotouč na střelu a překonal Eliotta přesnou ranou nad jeho vyrážečku. Hosté vedou 3:1. Asistence: Ian Cole.
    31:09 Ryan REAVES - 1:2
     
    31:09
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Přestřelka pokračuje. RYAN REAVES si vybojoval prostor před brankou a pak dokázal zareagovat jako první a střelu vyraženou střelu z pravé strany dorazil do brány. Asistnece: Riley Sheahan, Tom Kühnhackl.
    30:29 Jordan WEAL - 1:1
     
    30:29
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Hosté si své vedení dlouho neužili, domácí dokázali rychle odpovědět. Manning přihrál na modrou čáru Gudasovi, který okamžitě vypálil. Jeho střelu pak tečoval mimo dosah Jarryho JORDAN WEAL. Asistence: Radko Gudas a Brandon Manning.
    29:35 Phil KESSEL - 0:1
     
    29:35
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Rychlý průjezd hostů do útočného pásma, Crosby našel z mezikruží na pravém křídle najíždějícího PHILA KESSELA a ten přesnou střelou zápěstím překonal Eliotta. Asistence: Sidney Crosby, Jevgenij Malkin.

    Petr Sumbal

    Branky a nahrávky: 31. Weal (Gudas, Manning) – 30. Kessel (Crosby, Malkin), 32. Reaves (Sheahan, Kühnhackl), 32. Sheary (Cole), 34. Kühnhackl (Sheahan, Reaves), 55. Oleksiak (Malkin, Kessel)


    Philadelphia Flyers: Elliott (41. Neuvirth) – Gostisbehere, Provorov, MacDonald (A), Hägg, Gudas, Manning – Konecny, Couturier, Giroux (C) – Voráček, Filppula, M. Raffl – Simmonds (A), Patrick, Weal – Weise, Laughton, Lehterä.
    Pittsburgh Penguins: Jarry (35. M. Murray) – Letang, Dumoulin, J. Schultz, Cole, Oleksiak, Määttä – Hörnqvist (A), Crosby (C), Sheary – Kessel, Malkin (A), Hagelin – Sprong, Sheahan, Guentzel – Reaves, Rowney, Kühnhackl.
    thejrc.org