Philadelphia – Pittsburgh 1:5 (kon.) | Toronto – Tampa 0:2 (kon.) | Carolina – Washington 4:5 (po pr.)
NY Islanders – Boston 1:5 (kon.) | Montreal – San Jose 1:4 (kon.) | St. Louis – New Jersey 3:2 (2:0 po s.n.)
Minnesota – Florida 5:1 (kon.) | Dallas – Columbus 1:2 (kon.) | Colorado – Winnipeg 3:2 (po pr.)
Edmonton – Los Angeles 0:5 (kon.) | Vancouver – Anaheim 0:5 (kon.) | Vegas – Nashville 3:0 (kon.)
po prodl.
Colorado Avalanche
3:2 (0:0, 2:0, 0:2 - 1:0)
Winnipeg Jets
Středa 03.01.2018, 03:00 • Pepsi Center, Denver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    64:50 Erik JOHNSON - 3:2
     
    64:50
    Colorado právě vstřelilo branku!
    ERIK JOHNSON se od modré obranné čáry řítil sám na bránu a v mezikruží napřáhl ke střele zápěstím, na kterou si Connor Hellebuyck sáhl, v cestě puku do levého horního rohu brány a prohře Winnipegu po prodloužení ale zabránit nedokázal! Asistence: Mikko Rantanen.
    59:27 Blake WHEELER - 2:2
     
    59:27
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Jonathana Berniera zaskočil po nahození Jets odraz puku od hrazení za bránou, přesto ještě v blízkosti pravé tyče dokázal předvést jeden fantastický zákrok, druhý už ale nepřišel a BLAKE WHEELER se na druhý pokus prosadil z dorážky! Winnipeg dokázal při hře bez brankáře vyrovnat na 2:2! Asistence: Nikolaj Ehlers a Patrik Laine.
    40:47 Blake WHEELER - 2:1
     
    40:47
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    BLAKE WHEELER skvěle clonil u pravé tyče a po střele Patrika Laineho z vrcholu pravého kruhu pro vhazování puk holí na úrovni horní tyče sklepl mezi betony zmrazeneného Jonathana Berniera! Asistence: Patrik Laine a Josh Morrissey.
    31:31 Mikko RANTANEN - 2:0
     
    31:31
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Nathan MacKinnon nádherně zamíchal v mezikruží s pukem a po parádní stahovačce načasoval fantasticky kolmou přihrávku k pravé tyči, kde MIKKO RANTANEN z blízkosti nad vyrážačkou Connora Hellebuycka zamířil do blížšího pravého horního rohu brány! Asistence: Nathan MacKinnon a Nikita Zadorov.
    27:44 Nathan MACKINNON - 1:0
     
    27:44
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Mikko Rantanen odvedl za bránou skvělou práci a zpětnou přihrávkou našel u levé tyče Gabriela Landeskoga, který se neukvapil a zadovkou našel NATHANA MACKINNONA, jenž z blízkosti zamířil těsně nad ledem střelou zápěstím k pravé tyči! Asistence: Mikko Rantanen.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 28. MacKinnon (Rantanen), 32. Rantanen (MacKinnon, Zadorov), 65. E. Johnson (Rantanen) – 41. Wheeler (Laine, Morrissey), 60. Wheeler (Ehlers, Laine)


    Colorado Avalanche: Varlamov (35. J. Bernier) – Zadorov, E. Johnson (A), Nemeth, Barberio, Girard, A. Lindholm – Landeskog (C), MacKinnon (A), Rantanen – Greer, Kerfoot, Jakupov – Nieto, Söderberg, Comeau – C. Wilson, Jost, G. Bourque. Hlavní trenér: Jared Bednar.
    Winnipeg Jets: Hellebuyck (S. Mason) – Morrissey, Trouba, D. Kulikov, T. Myers, Chiarot, Byfuglien (A) – Connor, Wheeler (C), Laine – Perreault, Little (A), Ehlers – Copp, Lowry, Armia – Matthias, Hendricks, Daňo. Hlavní trenér: Paul Maurice.

    Rozhodčí: Justin StPierre, Francis Charron. Čároví: Tim Nowak, Vaughan Rody

    Diváci: 13058
    ocianews.com