Philadelphia – Pittsburgh 1:5 (kon.) | Toronto – Tampa 0:2 (kon.) | Carolina – Washington 4:5 (po pr.)
NY Islanders – Boston 1:5 (kon.) | Montreal – San Jose 1:4 (kon.) | St. Louis – New Jersey 3:2 (2:0 po s.n.)
Minnesota – Florida 5:1 (kon.) | Dallas – Columbus 1:2 (kon.) | Colorado – Winnipeg 3:2 (po pr.)
Edmonton – Los Angeles 0:5 (kon.) | Vancouver – Anaheim 0:5 (kon.) | Vegas – Nashville 3:0 (kon.)
konec
Vegas Golden Knights
3:0 (0:0, 2:0, 1:0)
Nashville Predators
Středa 03.01.2018, 04:10 • T-Mobile Arena, Las Vegas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 04:00.
     
    VEGAS GOLDEN KNIGHTS

    Domácí hokejisté jsou zatím jednoznačně největším překvapením letošního ročníku NHL. Po 37 odehraných zápasech totiž mají 54 bodů a drží se na čele Západní konference. Vegas má velmi kvalitní defenzívu, avšak ani útok zdaleka nezaostává, neboť je na západě druhým nejlepším. Navíc Zlatí rytíři vyhráli sedm zápasů v řadě.

    Posledních pět utkání

    31.12.2017 Vegas – Toronto 6:3
    29.12.2017 Los Angeles – Vegas 2:3 pp.
    28.12.2017 Anaheim – Vegas 1:4
    24.12.2017 Vegas – Washington 3:0
    20.12.2017 Vegas – Tampa Bay 4:3
     
    NASHVILLE PREDATORS

    Ani hosté na tom nejsou vůbec špatně, když se po nevýrazném začátku vzmohli ke skvělým výkonům. Nashville dosud nasbíral jen o tři body méně než Vegas, což stačí na třetí místo Západní konference. Aktuální forma Nashvillu sice není tak oslnivá jako v případě Golden Knights, nicméně z posledních tří zápasů mají Predátoři dvě vítězství.

    Posledních pět utkání

    31.12.2017 Nashville – Minnesota 3:0
    30.12.2017 Minnesota – Nashville 4:2
    28.12.2017 St. Louis – Nashville 1:2
    24.12.2017 Dallas – Nashville 4:3 sn.
    22.12.2017 Nashville – Carolina 1:4
     
    VZÁJEMNÉ ZÁPASY

    9.12.2017 Nashville – Vegas 3:4 sn.
     
    ČEŠI A SLOVÁCI NA SOUPISKÁCH

    Tomáš Nosek (VEG)
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    Vegas Golden Knights: M.-A. Fleury (M. Subban) – McNabb, Schmidt, Theodore, Engelland, Merrill, C. Miller – Marchessault, W. Karlsson, R. Smith (A) – Perron, Haula, Neal (A) – Leipsic, Eakin, Tuch – O. Lindberg, Bellemare (A), Nosek.

    Nashville Predators: Rinne (Saros) – Ellis (A), Josi (C), Jemelin, P. K. Subban, Ekholm, Bitetto – Järnkrok, Johansen (A), Arvidsson – Fiala, Turris, C. Smith – Hartnell, Bonino, Sissons – C. McLeod, F. Gaudreau, Watson.

    Rozhodčí: Furlatt, L'Ecuyer – Wheler, Murchison.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:14
    Nashville rozjel první ofenzívu. Po přenesení hry na levou stranu se však kotouč odrazil na střídačku domácích.
     
    00:41
    Tentokrát už se hosté dostali až k zakončení.Od modré čáry to nejprve zkoušel Turris, jehož střela byla zablokována, následné zakončení zprava skončilo v lapačce Fleuryho.
     
    01:09
    Predátoři jsou v samotném úvodu trochu aktivnější. Díky vyhranému buly se na chvíli usadili v útočném pásmu, ale nyní už jde kotouč po nepřesnosti mezi modré čáry.
     
    01:55
    Souhru hráčů Vegas zatím hodně narušuje velké množství nepřesností. Teď se navíc domácí dopustili zakázaného uvolnění.
     
    02:09
    První velká šance zápasu. Nick Bonino využil nepovedené rozehrávky soupeře, z levého kruhu postupoval sám na Fleuryho, avšak zakončením trefil jeho vyrážečku!
     
    02:43
    Až nyní se Vegas pokouší prodrat do útočného pásma. Nosek byl ale dvakrát bez větších problémů zastaven kousek za modrou čárou.
     
    03:33
    Z rohu útočného pásma zakončoval Marchessault. Překvapivý pokus letěl pouze do Rinneho betonu a následně k mantinelu.
     
    03:53
    Jenže nyní byli domácí velmi blízko. Marchessault se uvolnil v rohu a naservíroval kotouč Reillymu Smithovi. Ten se v předbrankovém prostoru dostal ke střele, nicméně kotouč se za Rinneho zády odrazil jen od tyče.
     
    04:51
    A solidní příležitost také na druhé straně. Podruhé v utkání výrazněji zahrozil Bonino, který okamžitě po Fleuryho zákroku dorážel z hranice brankoviště. Těsně však minul.
     
    05:29
    Dobré střídání třetí lajny Vegas. Výsledná střela z levého kruhu ale zamířila pouze do připraveného Rinneho.
     
    05:41
    Hra je teď hodně rozkouskovaná. Velmi záhy po dvou vhazováních v obranném pásmu Nashvillu se bude buly znovu konat u Rinneho, neboť hosté zahráli na icing.
     
    06:22
    Vegas se dokázalo usadit v útočném pásmu. Střelu od modré čáry nakonec vyprodukoval Engelland, jenž však zakončil pouze do pozorného brankáře Nashvillu.
     
    06:58
    Po komerční přestávce se ofenzívou připomněli hokejisté Nashvillu, nicméně velmi záhy šel kotouč zpět do blízkosti obranného pásma Predators.
     
    07:35
    Poněkud nepřehlednou situaci před svou bránou musel vyřešit Fleury. K tomu doklouzal volný kotouč a pro jistotu hru přerušil.
     
    08:04
    Fiala teď ze středu hřiště dokázal oslovit Craiga Smithe, jenž napravo neváhal a z kruhu okamžitě vypálil. Kotouč letěl mimo tři tyče.
     
    08:39
    Defenzíva Vegas teď není zrovna ideální. Austin Watson obdržel přihrávku mezi kruhy a nikým neatakován vyprodukoval jedovatou střelu. Fleury musel vytáhnout skvělý zákrok lapačkou.
     
    09:22
    Viktor Arvidsson se před napadajícím soupeře pokoušel odehrát kotouč do bezpečí, ale u mantinelu v obranném pásmu se dopustil hry vysokou holí. To znamená buly napravo od Rinneho brány.
     
    09:55
    Domácí hokejisté již několik minut nevymysleli nic moc kloudného. Kotouč se jim momentálně vůbec nedaří držet na hokejkách a už vůbec ne ohrožovat Rinneho.
     
    10:23
    Po rychlém výpadu Nashvillu si Fleury připsal další úspěšný zákrok. Střelu z pravé strany dokázal vyrazit až do ochranné sítě, čímž zapříčinil přerušení a komerční přestávku.
     
    10:30
    Karlsson si teď s ničím nelámal hlavu a po přechodu do středního pásma se odhodlal k rychlému nahození na Rinneho. Získal tak pro domácí vhazování nalevo od hostujícího gólmana.
     
    10:59
    Do zcela rozhozené obrany Nashvillu nyní vlétl Marchessault, který se projel kolem jednoho bek a div, že mu kotouč v rozhodujícím okamžiku sjel vedle brány finského gólmana Predators.
     
    11:37
    Na velmi dobré střídání první lajny Vegas navazuje také druhý útok. Rinne musel likvidovat nepříjemné zakončení z levého kruhu.
     
    12:33
    Na druhé straně se hned dva útočníci natlačili až do brankoviště, kde dokonce povalili Fleuryho. Kotouč ale zamířil k zadnímu mantinelu a není tedy důvod k přerušení.
     
    12:56
    Skvělé akce obou celků. Fleury nejprve vytáhl parádní zákrok, když se přesunul k pravé tyči, Rinne následně zlikvidoval Leipsicovu dorážku z bezprostřední blízkosti.
     
    13:37
    Nashvillu se nepodařilo obsazení útočného pásma. Nepřesnost na modré čáře totiž znamená ofsajd.
     
    14:18
    Hra se po strhujících okamžicích trochu uklidnila. Kotouč je především ve středním pásmu, kde ani jeden z týmů nemá převahu.
     
    14:49
    Nenápadné nahození od modré čáry se dostalo až k Rinnemu. Finský gólman pro jistotu schoval kotouč pod lapačkou, neboť byl u něj dotěrný Marchessault.
     
    15:25
    Nevýrazné zakončení Jonathana Marchessaulta letělo z pravé strany přesně do náruče Pekky Rinneho. Vegas získává pouze buly nalevo od brány Nashvillu.
     
    15:58
    McNabb se pokusil prodrat do útočného pásma. Vypadalo to nadějně, nicméně na modré čáře udělal kličku, která celou akci pokazila.
     
    16:31
    Pouze do nohy bránícího hráče šlo svižné zakončení od modré čáry. Nashville nyní nenachází cestu do blízkosti Fleuryho.
     
    16:52
    Ofsajd odpískán po nepovedeném přechodu do útočného pásma Nashvillu. Tentokrát se akce nepovedla Turrisovi.
     
    17:11
    Naprosto v pohodě si Rinne pohlídal kotouč letící od modré čáry. Střelecký pokus jednoho z domácích obránců opravdu nebyl povedený a stal se pro finského brankáře lahůdkou.
     
    17:40
    Obrovská šance domácích. Alex Tuch přihrávkou od zadního mantinelu našel zcela volného Leipsica. Ten měl proti sobě pouze Rinneho, ale zblízka trestuhodně přestřelil bránu.
     
    18:08
    Zakázané uvolnění Nashvillu. Domácí hokejisté jsou v posledních minutách mírně aktivnější.
     
    18:52
    Nepřesnosti na obou stranách. Uvidíme, zda se ještě někdo dostane do nadějnější střelecké pozice a dokáže výrazněji zahrozit.
     
    19:26
    Nějakou zajímavější akci se pokusil vymyslet Kevin Fiala. Jenže švýcarského mladíka velmi záhy odzbrojili vracející se hráči Vegas a následovalo pouze nahození za Fleuryho bránu.
     
    19:57
    Po buly ve středním pásmu se dopředu vydal Tuch. Domácí útočník se zleva natlačil před Rinneho, nicméně ten si hlídal prostor u tyče a Tuch navíc v pádu posunul bránu.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    Úvodní dvacetiminutovka zápasu je minulostí. Na první branku zatím čekáme, avšak byli jsme svědky několika skvělých pasáži a oba gólmani byli střelci soupeře donuceni k pár velmi kvalitním zákrokům. V úvodu zápasu byli aktivnější hosté, nicméně Vegas postupně vyrovnalo a nakonec Predátory výrazně přestřílelo. To je však způsobeno tím, že množství pokusů Nashvillu mířilo kousek vedle Fleuryho brány. Uvidíme, co nám přinese další pokračování zápasu.
     
    STŘELY NA BRÁNU

    Vegas Golden Knights – 15
    Nashville Predatos – 4
     
    Další třetina začne přibližně v 5:03
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:29
    Nepřesnou rozehrávku Fleuryho teď mohl potrestat jeden z hostů. Kotouč šel totiž přesně na hokejku soupeře, jenž sáhl k okamžitému zakončení z pravé strany. Fleury se stačil vrátit do brány.
     
    21:04
    Nashville je ale v úvodu třetiny znovu aktivnější a přispěchal s dalším zakončením, které Fleuryho donutilo ke kvalitnímu zákroku.
     
    21:43
    Kevin Fiala se zleva nedokázal prokličkovat až k zakončení, Bitettova střela od modré čáry letěla přesně na Fleuryho.
     
    22:28
    Svůj první zákrok v druhé třetině už má také Pekka Rinne. Nicméně teď už se po buly znovu hraje v blízkosti útočného pásma Nashvillu.
     
    22:41
    Souhra hostů nyní nenabídla moc přesností. Ve výsledku se kotouč dostal pouze do ochranné sítě a hra je tedy vykázána do neutrální zóny.
     
    23:22
    Marchessault ztratil kotouč a povolil tak Nashvillu rychlé přečíslení! Roman Josi měl nalevo připraveného Arvidssona, nicméně odhodlal se k svižnému zakončení, které letělo přesně do Fleuryho.
     
    23:32
    Razantní střelecký pokus od modré čáry výrazně zaměstnal Fleuryho, kterému byla z ruky doslova ustřelena hokejka. Chvíli tak domácí gólman pokračuje bez svého náčiní.
     
    25:03
    Domácí se v druhé periodě zatím nedostávají k častějšímu zakončování. Nyní navíc sledujeme pasáž, během které se hraje především mezi modrými čarami.
     
    25:38
    Aktivní Roman Josi si to z pozice obránce středem namířil do útočného pásma. Svižnou střelu však poslal pouze do brankáře Vegas.
     
    26:06
    Nečekaný odraz kotouče od mantinelu teď vystrašil Rinneho, který kvůli tomu musel do rychlého rozkleku. Zakončení dojíždějícího hráče domácích se ale nevlezlo do prostoru brány.
     
    26:56
    Teď už se znovu hraje před Fleuryho bránou. Zakončení ale momentálně ne a ně přijít.
     
    27:07
    Až Bitetto se odhodlal k pohledné akci, když se uvolnil u modré čáry a namířil si to přímo na Fleuryho. Následovala svižná střela, kterou Fleury zneškodnil ramenem!
     
    27:58
    Přečíslení na obou stranách! Fleury však soupeřovu akci 3 na 1 zneškodnil strčením hokejky do finální přihrávky a Rinne si pak vychutnal svižnou střelu letící na jeho lapačku.
     
    28:26
    Bonino měl dostatek prostoru na pravé straně útočného pásma. Kotouč mu ale po prvním doteku ujel příliš do rohu a tak mohl Fleury zůstat relativně v klidu.
     
    28:53
    Nepřesná kombinace ve středním pásmu v podání Vegas. Kotouč zamířil mezi diváky.
     
    29:29
    Smith nejprve neúspěšně vymýšlel přihrávku z levé strany. Poté už sice sám zakončoval, ale střelou trefil pouze blokujícího soupeře.
     
    30:19
    Vegas je v posledních desítkách vteřin střelecky velmi aktivní. Jedna střela od modré čáry letěla přesně do Rinneho, po zákroku finského gólmana přišlo další, leč lehce nepřesné zakončení.
     
    30:29
    Je tady vůbec první přestupek proti pravidlům. Hosté hráli v šesti a Kevin Fiala (NSH) tak míří odpykat dvouminutový trest.
     
    30:49
    Rinne si bez větších problémů poradil s úvodní přesilovkovou střelou Colina Millera a nyní už je kotouč mezi modrými čarami.
     
    31:23
    Již potřetí se hostům podařilo vyhodit puk z vlastního obranného pásma. Přesilová hra Vegas zatím není zrovna oslnivá.
     
    31:46
    Po stahovačce na levé straně teď zakončoval Reilly Smith. Domácí forvard ale vypálil pouze do připraveného Rinneho.
     
    32:10
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Konečně je tady úvodní branka zápasu. REILLY SMITH předvedl podobnou akci jako před chvílí, ale tentokrát se netlačil do přímého zakončení a přihrávkou hledal na brankovišti postaveného spoluhráče. Jenž Rinne si při přesunování se nepočínal ideálně, Smith mu poslal kotouč do zadní části těla, načež touš zamířil za brankovou čáru. Asistence: Nate Schmidt, Alex Tuch.
    32:10 Reilly SMITH - 1:0
     
    33:41
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Domácí pokračovali ve velkém tlaku a je to 2:0! Ke střele z prvního doteku se na modré čáře odhodlal SHEA THEODORE, jenž sice trefil pouze Rinneho, ale ten je opět nešťastným mužem okamžiku. Při přisunutí betonů totiž finskému gólmanovi vypadl kotouč z prostoru mezi nohami a doklouzal do brány. Asistence: Deryk Engelland, Alex Tuch.
    33:41 Shea THEODORE - 2:0
     
    35:13
    Hosté dostanou šanci na rychlou odpověď. Dvě trestné minuty za sekání si totiž po komerční přestávce odpyká Jonathan Marchessault (VEG).
     
    35:50
    Fleury sice brzy po vhazování musel řešit střelu od modré čáry, avšak bez problémů si poradil a nyní je Nashvillu odpískán ofsajd.
     
    36:26
    Přesilová hra hostů se přesunula do své druhé poloviny. Nashville jen těžko hledá cestu zpět do útočného pásma.
     
    36:58
    Kotouč je až za bránou Pekky Rinneho. Poslední akci v přesilové hře Nashvillu se pokusí rozjet Subban.
     
    37:13
    Domácí v plném počtu.
     
    38:26
    Vegas teď dobře drží hru ve středním pásmu a nedopouští případné šance na snížení. Zdá se, že dvougólové manko se i tak kvalitnímu týmu, jakým Nashville je, nebude mazat jednoduše.
     
    38:56
    Navíc se teď hraje až u Rinneho. Nashville se ne a ne vymanit z obranného pásma, což může finskému brankáři způsobit další potíže.
     
    39:32
    Hosté konečně dostali kotouč aspoň do neutrální zóny. Po ofsajdu se bude vhazovat u trestných lavic ve středním pásmu.
     
    39:56
    Jednu střelu ještě stihl Viktor Arvidsson. Fleury sice byl donucen k zákroku, ale po vhazování už hosté nebudou mít moc času na další ohrožení soupeřova brankáře.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Také druhá třetina je minulostí a tentokrát už jsou spokojenější domácí. Po bezbrankové úvodní periodě to byl Nashville, kdo dobře nastoupil do druhé části a několika zakončeními zaměstnal Fleuryho. Jenže domácí gólman odolal a v 31. minutě došlo k prvnímu vyloučení. Predátoři byli potrestáni za příliš mnoho hráčů, což k úvodní brance v čase 32:10 využil Reilly Smith. Gólman Pekka Rinne si při této brance nepočínal zrovna ideálně a trochu smůlu měl i ve 34. minutě, kdy ho střelou počastoval Shea Theodore a kotouč mezi betony se štěstím proklouzal do brány. Na tyto zásahy hosté zatím neodpověděli a před třetí třetinou je stav zápasu 2:0!
     
    STŘELY NA BRÁNU PO 2. TŘETINĚ

    Vegas Golden Knights – 26
    Nashville Predators – 17
     
    Další třetina začne přibližně v 5:57.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:26
    I bez helmy teď Turris vybojoval kotouč v rohu útočného pásma, načež ho posunul ke Smithovi. Útočník Nashvillu se ani nadvakrát nedokázal prosadit k zakončení
     
    41:03
    Vegas se snaží kontrolovat začátek třetí třetiny, neboť nechtějí dopustit nějaké brzké snížení na rozdíl jediné branky.
     
    41:44
    Naprosto v pohodě si teď slabé nahození od modré čáry pohlídal Marc-André Fleury. Nashville zatím nenachází cestu k výraznějšímu ohrožení domácího gólmana.
     
    43:03
    Vegas teď navíc několik desítek vteřin drželo hru v útočném pásmu a vůbec soupeře nepustilo ke kotouči. Až nyní se k rozehrávce zpoza brány chystá jeden z obránců Predátorů.
     
    43:46
    Tvrdou střelu od modré čáry teď vyslal McNabb, který dostal nabito od Engellanda. Razantní pokus Rinne zastavil horní částí hrudníku.
     
    44:21
    Znovu byl v akci McNabb. Tentokrát si domácí obránce plnil defenzivní povinnosti, když parádním hitem zastavil Arvidssona.
     
    44:58
    Viktor Arvidsson inkasoval další hit a nyní už zareagoval trochu podrážděně, když soupeře okamžitě přistrčil. Vylučovat se nebude.
     
    46:33
    Stále se Nashvillu nedaří obsadit útočné pásmo. Kotouč je momentálně pouze na střídačce Vegas, což znamená přerušení neurovnaná pasáže.
     
    46:59
    Fialovi se teď podařilo dostat kotouč do blízkosti brankoviště a jen kousek chyběl k tomu, aby se jeho spoluhráči dostali k bezprostřední dorážce.
     
    47:48
    Hraje se hlavně ve středním pásmu. Tempo hry po aktivních dvou třetinách mírně opadlo, avšak více ze hry má každopádně hostující celek.
     
    48:19
    Scott Hartnell obdržel parádní přihrávku do jízdy mezi kruhy a neváhal s okamžitým zakončením. Jenže přímá střela letěla pouze doprostřed brány!
     
    48:58
    Nashville se ještě po vhazování snaží udržet hru v útočném pásmu. Souboj o kotouč však probíhá pouze u mantinelu.
     
    49:47
    Naprosto bez problémů hosté od červené čáry posouvají kotouč za bránu Pekky Rinneho a střídají. Vegas si teď nepřidělává zbytečné problémy.
     
    51:01
    Utkání se přehouplo do poslední desetiminutovky řádné hrací doby. Vegas stále v pohodě drží hru daleko od svého gólmana a nedopouští komplikace.
     
    51:43
    Alex Tuch si našel prostor na pravé straně. Nakonec se domácí útočník odhodlal k zakončení, nicméně to Rinnemu nezpůsobilo moc problémů.
     
    52:21
    Na druhé straně to podobně zkoušel Mattias Ekholm. Jenže hostující útočník měl pozici znepříjemněnou obráncem a zakončoval zcela mimo tři tyče.
     
    53:41
    Výborná příležitost domácích. Nosek před pár sekundami nadvakrát zblízka nepřekonal ležícího Rinneho, Haula pro změnu během přečíslení vypálil jen do přesunujícího se gólmana.
     
    54:18
    Na chvíli se hra přesunula do útočného pásma Predators. Do šancí se ale hosté vůbec nedostávají.
     
    54:44
    David Perron (VEG) poslal kotouč mezi diváky a odsedí si dvě trestné minuty za zdržování hry.
     
    55:18
    Hosté se usadili v útočném pásmu. Zatím jediné zakončení obstaral Turris, avšak jeho střela letěla pouze do Fleuryho betonů.
     
    55:24
    Další střelecký pokus z prakticky totožné pozice jako v případě Turrise. Arvidssonovo zakončení lapil Fleury.
     
    55:58
    Přesilová hra Predators je ve své druhé polovině. Nashville ne a ne najít cestu k dalšímu pořádnému zakončení.
     
    56:09
    Nahození zprava sice minulo horní tyč Fleuryho brány jen o centimetry, ale kotouč jde posléze do středního pásma.
     
    56:44
    Domácí v plném počtu.
     
    56:45
    Hostující kouč na nic nečeká a odvolává brankáře!
     
    57:37
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Je rozhodnuto! Domácí skvěle zapracovali za vlastním brankářem, kde odzbrojili hráče Nashvillu a rozjeli gólovou akci. Ve středním pásmu šel kotouč od Perrona na rozjetého JONATHANA MARCHESSAULTA, který sám před prázdnou bránou nezaváhal. Asistence: David Perron, Erik Haula.
    57:37 Jonathan MARCHESSAULT - 3:0
     
    58:55
    Nashville se ještě snaží aspoň o snížení, avšak po vhazování v útočném pásmu se ke kotouči dostávají pouze domácí.
     
    59:19
    Fleury však ještě musí hájit čisté konto. Střela z levé strany v podání Hartnella šla přesně do jeho náruče.
     
    59:52
    Hosté se dostávají pouze do středního pásma. Fleury už si nulu nenechá sebrat.
     
    Konec zápasu.
     
    Dnešní utkání je tedy u konce a osmé vítězství v řadě si připisuje domácí Vegas. Na úvodní branku se sice čekalo až do druhé třetině, avšak Golden Knights se pak v rozmezí 91 vteřin prosadili hned dvakrát. Na branku Reillyho Smithe totiž dokázal navázat Shea Theodore a rázem to bylo 2:0. Nashville dnes marně dobýval Fleuryho bránu a v čase 57:37 přišlo definitivní rozhodnutí, když Jonathan Marchessault skóroval při power play Predátorů. Vegas si tedy pojišťuje první místo Západní konference.
     
    TŘI HVĚZDY UTKÁNÍ

    1. Marc-André Fleury (VEG) 29 zák., 0 gólů, 100%
    2. Reilly Smith (VEG) 1+0
    3. Shea Theodore (VEG) 1+0
     
    ČESKOSLOVENSKÁ STOPA V UTKÁNÍ

    Vegas Golden Knights

    Tomáš Nosek 0+0, 1 střela, čas na ledě 14:18
     
    S konstatováním, že dnešní utkání v T-Mobile Areně v Las Vegas sledovalo 18 171 diváků se s vámi loučím. U dalších on-line přenosů na shledanou. (06:43:52)

    Lukáš Podleśny

    Branky a nahrávky: 33. R. Smith (Schmidt, Tuch), 34. Theodore (Engelland, Tuch), 58. Marchessault (Perron, Haula)


    Vegas Golden Knights: M.-A. Fleury (M. Subban) – McNabb, Schmidt, Theodore, Engelland, Merrill, C. Miller – Marchessault, W. Karlsson, R. Smith (A) – Perron, Haula, Neal (A) – Leipsic, Eakin, Tuch – O. Lindberg, Bellemare (A), Nosek.
    Nashville Predators: Rinne (Saros) – Ellis (A), Josi (C), Jemelin, P. K. Subban, Ekholm, Bitetto – Järnkrok, Johansen (A), Arvidsson – Fiala, Turris, C. Smith – Hartnell, Bonino, Sissons – C. McLeod, F. Gaudreau, Watson.

    Rozhodčí: Furlatt, L'Ecuyer – Wheler, Murchison

    Diváci: 18 171
    thejrc.org