Pardubice – Olomouc 3:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Zlín 2:3 (1:3 po s.n.) | Jihlava – Litvínov 5:4 (kon.)
Chomutov – Mountfield HK 3:2 (po pr.) | Vítkovice – Plzeň 3:0 (kon.) | Kometa Brno – Liberec 3:2 (kon.)
Sparta – Třinec 3:5 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
3:2 (2:1, 1:0, 0:1)
Bílí Tygři Liberec
Středa 03.01.2018, 18:00 • DRFG Arena, Brno • Tipsport extraliga • 36. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    46:03 Marek KVAPIL - 3:2
     
    46:03
    Liberec právě vstřelil branku!
    Je sníženo. MAREK KVAPIL dostal přihrávku na zadní tyč od Lakatoše, položil si Čiliaka a bez větších problémů dopravil puk do sítě. Bývalý hokejista Kometa branku nějak zvlášť neslavil. Každopádně Tygři se vracejí do zápasu. Asistence: Dominik Lakatoš.
    27:49 Jan ŠTENCEL - 3:1
     
    27:49
    Kometa právě vstřelila branku!
    Hosté sice byli v pěti, ale Kometa pokračovala dál v tlaku. Chybnou rozehrávku Liberce vystihl Mallet s Dočekalem, který viděl periferně mezi kruhy volného obránce JANA ŠTENCELA. Ten se natlačil před Willa a bekhendem poslal puk za jeho záda. Pro brněnského obránce je to první gól v sezóně. Asistence: Alexandre Mallet, Martin Dočekal.
    14:22 Martin DOČEKAL - 2:1
     
    14:22
    Kometa právě vstřelila branku!
    Obrat je na světě. Trvalo to lehce přes minutu a Kometa poprvé v zápase vede. Kapitán Čermák našel před bránou volného MARTINA DOČEKALA, který z podobného místa jako předtím Erat zakončil přesně nad betony brankáře Willa. Asistence: Leoš Čermák.
    13:19 Martin ERAT - 1:1
     
    13:19
    Kometa právě vstřelila branku!
    Stá branka Komety v sezóně je tu. Hruška krásně zpoza brány našel připraveného MARTINA ERATA, který ukázal obrovskou zkušenost a s velkým klidem překonal brankáře Willa. Bývalý hráč NHL dnes měl několik šancí, nyní se už prosadil. Asistence: Jan Hruška, Jakub Krejčík.
    06:37 Lukáš KRENŽELOK - 0:1
     
    06:37
    Liberec právě vstřelil branku!
    Kometa se sice bránila dobře, ale inkasuje dosti smolnou branku. LUKÁŠ KRENŽELOK udělal kličku, protlačil se až před brankáře, obránce Němec se snažil kotouč vypíchnout, ale po jeho teči se kotouč dostal za záda Čiliaka. Přesilovka tedy využita a hosté vedou. Asistence: Martin Bakoš.
    Marken.cz

    Roman Zajíček

    Branky a nahrávky: 14. M. Erat (Hruška, J. Krejčík), 15. Dočekal (L. Čermák), 28. Štencel (Dočekal, Mallet) – 7. L. Krenželok (Bakoš), 47. M. Kvapil (Lakatoš)


    HC Kometa Brno: Čiliak (Jekel) – J. Krejčík, O. Němec (A), Gulaši, Štencel, Malec, Bartejs, L. Vágner – Zaťovič, V. Němec, Haščák – M. Erat (A), Hruška, R. Zohorna – T. Havránek, H. Zohorna (A), Mallet – Dočekal, L. Čermák (C), Gajarský.
    Bílí Tygři Liberec: Will (Janus) – Ševc (C), Pyrochta, Šmíd (A), Kolmann, Derner, Jánošík, Maier – M. Kvapil, P. Jelínek (A), Lakatoš – L. Krenželok, J. Mikyska, Bakoš – J. Vlach, Bližňák, Ordoš – Vantuch, Jeník, Redenbach.

    Rozhodčí: Lacina, Pražák – Frodl, Komárek

    Diváci: 7075
    thejrc.org