Pardubice – Olomouc 3:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Zlín 2:3 (1:3 po s.n.) | Jihlava – Litvínov 5:4 (kon.)
Chomutov – Mountfield HK 3:2 (po pr.) | Vítkovice – Plzeň 3:0 (kon.) | Kometa Brno – Liberec 3:2 (kon.)
Sparta – Třinec 3:5 (kon.)
po prodl.
Piráti Chomutov
3:2 (0:0, 0:1, 2:1 - 1:0)
Mountfield HK
Středa 03.01.2018, 17:30 • ZS Chomutov • Tipsport extraliga • 36. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    64:57 Michal VONDRKA - 3:2
     
    64:57
    Piráti právě vstřelili branku!
    Je hotovo, Piráti v posledních sekundách rozhodují o svém vítězství! MICHAL VONDRKA se dostal ke kotouči před brankou a zakončoval. Pavelkovi kotouč přepadl přes rameno a dopadl za čáru, velké štěstí pro domácí a smůla pro hosty. Asistence: Stanislav Dietz.
    52:47 Petr KOBLASA - 2:2
     
    52:47
    Piráti právě vstřelili branku!
    I tak ale Piráti faul Cibulskise trestají! PETR KOBLASA dostal parádní přihrávku do prázdné branky a dal svojí třetí branku ve třetím utkání! Asistence: Michal Vondrka a Ivan Huml.
    44:11 Martin ŠŤOVÍČEK - 1:2
     
    44:11
    Piráti právě vstřelili branku!
    Rychlá odpověď Pirátů, opět je o co hrát! MARTIN ŠŤOVÍČEK dostal přihrávku mezi kruhy a zakončením mezi betony Jaroslava Pavelky snižuje na rozdíl jediné branky. Asistence: Brett Flemming.
    43:35 Filip PAVLÍK - 0:2
     
    43:35
    Hradec právě vstřelil branku!
    A přišla odměna v podobě obdržené branky! FILIP PAVLÍK dostal přihrávku na pravý kruh, kde nikterak nezazmatkoval a přesnou střelou překonal Štěpána Lukeše. Asistence: Dominik Graňák a Petr Zámorský.
    27:49 Roman KUKUMBERG - 0:1
     
    27:49
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradci se daří skórovat po takové nenápadné akci! ROMAN KUKUMBERG si projel před branku, kam dostal přihrávku. Lukešovi udělal kličku a ránou pod víko otevřel stav utkání! Asistence: Jaroslav Bednář a Dominik Graňák.
    Marken.cz

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 45. Šťovíček (Flemming), 53. Koblasa (Vondrka, Huml), 65. Vondrka (Dietz) – 28. Kukumberg (Jaroslav Bednář, Graňák), 44. F. Pavlík (Graňák, Zámorský)


    Piráti Chomutov: Š. Lukeš (Pavlát) – Mrázek, Valach, Dietz, Flemming, Knot, Slovák, Grman – J. Havel, Huml, Koblasa – Vondrka, Šťovíček, Sklenář – Chrpa, Smejkal, Poletín – Hlava, Chlouba, A. Dlouhý.
    Mountfield HK: J. Pavelka (Dvořák) – Pláněk, Vydarený, Zámorský, Cibulskis, Gregorc, Graňák, F. Pavlík – Köhler, Dragoun, Šimánek – Jaroslav Bednář, Džerinš, Cingel – Látal, Koukal, Smoleňák – Vopelka, Kukumberg, Zigo.

    Rozhodčí: Petružálek, Kika – Barvíř, Blümel
    thejrc.org