Lipt. Mikuláš – Nitra 1:3 (kon.) | Košice – Trenčín 4:2 (kon.) | Detva – Poprad 1:3 (kon.)
Zvolen – Banská Bystrica 1:8 (kon.) | Nové Zámky – Žilina 5:4 (po pr.)
konec
HK Detva
1:3 (1:1, 0:2, 0:0)
HK Poprad
sk Středa 03.01.2018, 18:00 • Zimný štadión Detva • Tipos Extraliga (SR) • 33. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    34:15 HEIZER - 1:3
     
    34:15
    Poprad dal gól!

    Tak napokon tento gól platí a hostia odskakujú na rozdiel dvoch gólov! Poprad sa dobre usadil v útočnom pásme, dnes veľmi aktívny König to vyskúšal od modrej, pred bránkou stál dobre postavený RADOVAN HEIZER a ten puk doklepol do domácej bránky – 1:3!
    Asistencia: Peter König.
    23:10 PALOČKO - 1:2
     
    23:10
    Poprad dal gól!

    Hostia vyhrali buly vo vlastnom pásme a okamžite vyrazili do útoku. Po peknej kombinácii najprv pálil na domácu bránku McDowell, jeho pokus Viarbitski iba vyrazil pred seba a z dorážky sa už dokázal presadiť MATÚŠ PALOČKO – 1:2!
    Asistencie: James Lee McDowell, Andreas Štrauch.
    19:18 ŠTRAUCH - 1:1
     
    19:18
    Poprad dal gól!

    Detva nezvládla záver prvej tretiny a inkasuje vyrovnávajúci gól! Poprad sa držal v útočnom pásme, po dobrej prihrávke sa k puku dostal ANDREAS ŠTRAUCH a aj z uhla dokázal presnou strelou prekonať brankára domácich – 1:1!
    Asistencia: Daniel Brejčák.
    08:32 Videlka - 1:0
     
    08:32
    Detva dala gól!

    Domáci síce presilovku nevyužili, ale teraz sa už radujú z prvého gólu v tomto zápase! Detva sa ešte držala v útočnom pásme, puk na svoju hokejku získal Macjeko, následne sa dostal k bránke hostí a jeho šikovnú strelu ešte tečoval DAVID VIDELKA a Corbeil je tak po prvý krát prekonaný – 1:0!
    Asistencie: Miroslav Macejko, Edmund Piačka.

    Miroslav Revaj

    Branky a nahrávky: 9. Videlka (Macejko, Piačka) – 20. Štrauch (D. Brejčák), 24. Paločko (McDowell, Štrauch), 35. Heizer (König)


    HK Detva: Viarbitski (A. Nagy) – Kuklev, Chovan, Sládok, F. Fekiač, Macejko, Šimon, Gachulinec, Jendroľ – Sitnikov, Surovka, Ščurko – Žilka, Chovan, Milý – Piačka, Murček, Videlka – Utkin, M. Surový, Abramov
    HK Poprad: Corbeil (Gavalier) – D. Brejčák, McDowell, König, Petran, Fabian, Dinda, Davydov, Jáchym – Štrauch, Mlynarovič, Paločko – Abdul, Heizer, Buc – Vašaš, Vartovník, Bondra – Hvila, Ježek, Nespala

    Rozhodčí: Peter Jonák, Jozef Kubuš – Peter Rojík, Roman Výleta
    thejrc.org