Lipt. Mikuláš – Nitra 1:3 (kon.) | Košice – Trenčín 4:2 (kon.) | Detva – Poprad 1:3 (kon.)
Zvolen – Banská Bystrica 1:8 (kon.) | Nové Zámky – Žilina 5:4 (po pr.)
konec
HK Detva
1:3 (1:1, 0:2, 0:0)
HK Poprad
sk Středa 03.01.2018, 18:00 • Zimný štadión Detva • Tipos Extraliga (SR) • 33. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V poslednej tretej tretine už diváci v Detve žiadny gól nevideli a tak sa zápas končí výsledkom 1:3! Sledovali sme však určite veľmi zaujímavé stretnutie, šance boli na oboch stranách, ale napokon boli hostia šťastnejší a domov si odvážajú všetky tri body. Tipsport liga bude pokračovať teraz hneď dvoma kolami za sebou, mužstvá sa proti sebe postavia aj v sobotu a aj v nedeľu!

    S týmto konštatovaním sa už teda lúčim a prajem ešte pekný zvyšok večera! Zápasom vás sprevádzal Miroslav Revaj. (20:28:12)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:35
    Domáci sa držia v útočnom pásme, ale hosťom sa darí držať ich ďalej od svojej bránky. Zrejme to tak už vyzerá, že o osude tohto stretnutia je už rozhodnuté.
     
    59:05
    Viarbitski opustil svoju bránku, Detva to skúša so 6 hráčmi!
     
    58:53
    Detva sa dostáva do útočného pásma, čas sa však domácim už veľmi kráti a domáci prehrávajú o dva góly.
     
    58:15
    Poprad sa drží v útočnom pásme, Viarbitski tak musí ostať vo svojej bránke.
     
    58:02
    Ohlásené boli posledné dve minúty tretej tretiny!
     
    57:02
    Hra sa momentálne často kúskuje, Poprad vyhadzuje puk na zakázané uvoľnenie. Detva vyvíja tlak, ale stále sa nedostala do žiadnej nebezpečnej šance.
     
    56:52
    Po vhadzovaní sa Detva udržala v útočnom pásme, Ščurko sa otočil okolo popradskej bránky, ale jeho zakončenie pohodlne chytá brankár Corbeil.
     
    56:32
    Do zakončenia sa dostal Videlka, ale puk trafil iba dobre postaveného Mlynaroviča. Detva však získava buly v útočnom pásme.
     
    56:08
    Poprad drží puk na svojich hokejkách a nikam sa neponáhľa. Detva však hostí nepúšťa z ich pásma.
     
    55:27
    Ivan Dornič si zobral oddychový čas, domáci stále prehrávajú o dva góly. V hre sa už pokračuje ďalej, Viarbitski zatiaľ ostáva vo svojej bránke.
     
    55:18
    Oddychový čas domácich.
     
    55:10
    Toto mohlo pre hostí vyzerať veľmi nebezpečne! Surovka sa krásne zbavil obrancov a dostal sa pred bránku Popradu, ale netrúfal si v dobrej pozícii na strelu a tak puk posúval na Ščurka, ale ani ten nezakončil, pretože mu obranca hostí vynikajúco puk vypichol.
     
    54:48
    Momentálne majú puk na svojich hokejkách hostia a tak majú všetko pod svojou kontrolou. Domáci však vysoko napádajú rozohrávku hostí.
     
    54:01
    Pred bránkou hostí teraz operoval Milý, ale ani jemu sa nepodarilo zakončiť snahu domácich strelou. Detve sa už začína pomaličky čas krátiť.
     
    53:08
    Ani jeden z tímov teraz nedokáže dlhšie podržať puk na svojich hokejkách, Popradu to však určite vadiť nemusím, pretože si stále drží svoje vedenia o dva góly.
     
    52:36
    Brejčák hľadal z uhla nebezpečnou prihrávkou pred bránkou Štraucha, ale ten sa už do zakončenia nedostal. Zaútočiť tak môže Detva.
     
    51:24
    Hra sa teraz prelieva zo strany na stranu, dlhšiu dobu sme už nevideli zakončenie na jednu či druhú bránku. Uvidíme, či príde ešte do konca tejto tretiny niečo zaujímavé.

    Miroslav Revaj

    Branky a nahrávky: 9. Videlka (Macejko, Piačka) – 20. Štrauch (D. Brejčák), 24. Paločko (McDowell, Štrauch), 35. Heizer (König)


    HK Detva: Viarbitski (A. Nagy) – Kuklev, Chovan, Sládok, F. Fekiač, Macejko, Šimon, Gachulinec, Jendroľ – Sitnikov, Surovka, Ščurko – Žilka, Chovan, Milý – Piačka, Murček, Videlka – Utkin, M. Surový, Abramov
    HK Poprad: Corbeil (Gavalier) – D. Brejčák, McDowell, König, Petran, Fabian, Dinda, Davydov, Jáchym – Štrauch, Mlynarovič, Paločko – Abdul, Heizer, Buc – Vašaš, Vartovník, Bondra – Hvila, Ježek, Nespala

    Rozhodčí: Peter Jonák, Jozef Kubuš – Peter Rojík, Roman Výleta
    bahis siteleri