Lipt. Mikuláš – Nitra 1:3 (kon.) | Košice – Trenčín 4:2 (kon.) | Detva – Poprad 1:3 (kon.)
Zvolen – Banská Bystrica 1:8 (kon.) | Nové Zámky – Žilina 5:4 (po pr.)
konec
HC Košice
4:2 (0:0, 2:2, 2:0)
HK DUKLA Trenčín
sk Středa 03.01.2018, 17:30 • Steel aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR) • 33. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:30.
     
    Vážení športoví priatelia, vítam vás pri prvom tohtoročnom kole Tipsport ligy. V Košiciach nás čaká mimoriadne zaujímavé stretnutie, sily si zmerajú HC Košice a Dukla Trenčín.


    HC Košice prežíva nevydarené obdobie, na čo napokon doplatil aj trénerský tandem Milan Jančuška – Jerguš Bača. Ten už od utorka nie je súčasťou východniarskeho celku, a tak povedie Košičanov v súboji s Trenčínom Peter Bartoš a Marcel Šimurda. Vedenie tamojšieho hokeového klubu navyše aktívne hľadá ďalší článok do tohto novovzniknutého trénerského zloženia. Každopádne, momentálne patrí Košiciam piate miesto, a to so ziskom 63 bodov. Na vedúci Trenčín tak východniari strácajú 10 bodov.

    Posledné tri zápasy Košíc:
    MsHK Žilina – HC Košice 3:2
    HC Košice – HC 05 Banská Bystrica 2:4
    HK Poprad – HC Košice 4:2

    Dukla Trenčín momentálne okupuje prvú priečku tipsportligovej tabuľky, aj keď jej prvotný náskok sa už podarilo druhému Zvolenu do značnej miery okresať. Príčinou len jednobodového rozdielu je okrem iného aj fakt, že Trenčín prehral dva z posledných troch zápasov, následkom čoho sa mu nepodarilo potvrdiť líderskú pozíciu. Každopádne, zisk Trenčína činí 73 bodov, jeho skóre sa zastavilo na pomere 102.65. Pri pohľade na štatistiky tak zistíme, že má Dukla najlepšiu obranu v lige.

    Posledné tri zápasy Trenčína:
    HK Nitra – Dukla Trenčín 5:1
    Dukla Trenčín – MsHK Žilina 3:2
    HC 05 Banská Bystrica – Dukla Trenčín 3:2
     
    Úvodné zostavy:

    HC Košice: Lundström (Habal) – Šedivý, Dudáš, Kessel, Čížek, Koch, Pulli, Michalčin, Petráš – Jenčík, Pacan, Spilar – Suja, Hovorka, Kafka – Nagy, Boltun, Hričina – Klíma, Vrábeľ, Šoltés

    Dukla Trenčín: Valent (Hiadlovský) – Starosta, Bohunický, Frühauf, Cebák, Holenda, Pač, Themár – Radivojevič, Ölvecký, Varga – Sojčík, Ružička, Bezúch – Mikula, Dlouhý, Hecl – Švec, Pardavý, Gašparovič

    Rozhodca: D. Konc, J. Konc – Smrek, Kollár.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:17
    Úvodné buly bolo vhodené. K puku sa teraz dostali domáci hokejisti, ktorí sa budú spoza bránky Joakima Lundströma snažiť vyštartovať smerom dopredu.
     
    00:41
    V strednom pásme zahral výborne Starosta, ktorý zastavil košický výpad po ľavom krídle a nahodil puk do útočnej tretiny. Tam ale svojich spoluhráčov nenašiel.
     
    01:15
    Na opačnej strane sa niečo snažili vymyslieť Košice, jeden z ich hráčov bol však rýchlejší ako puk. Pískalo sa tak postavenie mimo hry, nasleduje buly v strednom pásme.
     
    01:44
    Aj po tomto vhadzovaní sa Košice natlačili do pásma, avšak prihrávka na modrú bola mimoriadne nevydarená a domáci sa tak museli z tretiny Dukly porúčať.
     
    02:20
    Zatiaľ sa hrá mimoriadne opatrne, ani jeden z celkov nechce v defenzíve zbytočne chybovať. Za 140 sekúnd hry sme nezaznamenali ani jeden strelecký pokus smerujúci medzi tri žrde.
     
    02:36
    Spilar prihrával na modrú, delovku odtiaľ ešte jeden z hostí stihol korčuľou zraziť Valentovi priamo do lapačky. Prvý úspešný zákrok trenčianskeho gólmana.
     
    03:15
    Košičania následne zatlačili svojho súpera a vyslali niekoľko striel, ktoré Valent bez problémov zlikvidoval. Puk teraz bezpečne vyvezie Bohunický.
     
    03:30
    Zaujímavý puk teraz priletel pravdepodobne z hokejky Pulliho. Dvaja hokejisti domácich sa mu vyhli, s čím Valent absolútne nerátal. Trenčín mal tak šťastie, že táto strela priestor troch žrdí nezasiahla.
     
    04:20
    Na druhej strane sa Dukle črtalo prečíslenie troch proti jednému, napokon stihol prikorčuľovať ešte jeden Košičan. Chýbalo tomu ale lepšie zakončenie.
     
    04:55
    Šoltés povyzvŕtal pri mantineli trojicu hostí, následne ale Klímu pred bránkou nenašiel. Dukla potrebuje striedať, preto sa teraz nebude s rozohrávkou vôbec ponáhľať.
     
    05:37
    Pacanova snaha dostať sa k puku zmarená, útočníci to teraz majú len veľmi ťažké.
     
    06:30
    V Košiciach zatiaľ sledujeme mimoriadne dynamické stretnutie, čo sme napokon od takéhoto zápasu aj očakávali. Dlhší čas sa teraz neprerušovalo, oba celky tak budú striedať počas hry.
     
    06:47
    Veľký závar pred bránkou Michala Valenta, na poslednú chvíľu ten puk odletel na zakázané uvoľnenie.
     
    07:39
    Kafka za sebou zabudol puk, Jenčík nemal dostatočne dlhé ruky na to, aby naň dočiahol. K hraciemu predmetu sa tak dostane trenčianska Dukla.
     
    08:20
    Frühauf teraz v súboji pri mantineli prišiel o svoju rukavicu, následne si ju však z ľadu rýchlo zodvihol a bude tak môcť pokračovať v kombinácii svojho celku.
     
    08:29
    Vylúčenie v tíme Dukla Trenčín (Ölvecký – 2 min., hákovanie).
     
    09:06
    Košičania sa držali v pásme, s výnimkou strely Pulliho sme ale ďalšie zakončenia nevideli. Dukla teraz puk vyvezie k Lundströmovi.
     
    09:50
    Ďalšie vyhodenie puku, tentokrát v podaní Radivojeviča. Táto presilovka domácim Košiciam príliš nevychádza.
     
    10:16
    Svojou hokejkou musel zahrať Joakim Lundström, ktorý puk spoluhráčom pristavil pri svojej bránke.
     
    10:48
    Medzičasom pokračuje Trenčín už s piatimi hráčmi. Pri puku však ostanú Košice, ktoré budú chcieť kombinovať vo svojom útočnom pásme.
     
    11:05
    Nahodenie od útočnej modrej čiary skončilo v ochrannej sieti, vhadzovať sa bude v strednom pásme.
     
    11:50
    Hričina sa dostal do tesného súboja s Gašparovičom, obaja hokejisti skončili na ľadovej ploche v blízkosti puku. Arbitri naň ale dobre videli, a tak hru prerušiť nemuseli.
     
    12:28
    Hra v ostatných minútach mierne stratila na svojom tempe. Aj naďalej ale platí, že sa oba celky snažia aktívne kombinovať, aj keď proti pozorným defenzívam to majú len veľmi ťažké.
     
    13:09
    Jeden z hostí teraz poslal košickú bránku k zadnému mantinelu a ostal ležať na ľadovej ploche. Už k nemu šprintuje lekársky tím z Košíc, našťastie to ale zrejme nebude nič vážne.
     
    13:20
    Koch chcel spoza bránky puk šikovne prestrčiť do bránkoviska, tento úmysel mu ale nevyšiel podľa predstáv a trafil len do vonkajšej konštrukcie svätyne Valenta.
     
    14:09
    Nepríjemný moment, pri ktorom zrejme Cebák zasiahol Hričinu priamo do tváre. Úmyselne to rozhodne nebolo, zdá sa ale, že tam bude musieť prísť k ošetreniu.
     
    14:09
    Zaobišlo sa to bez krvi, čo je rozhodne dobré znamenie. Naďalej tak pokračujeme bez vážnejšieho zranenia.
     
    14:39
    Črtajúce sa prečíslenie dvoch proti jednému ukončil Nagy strelou, nemal totiž dostatočnú rýchlosť. Ranu z ľavého kruhu však Valent skúsene vykopol do rohu ľadovej plochy.
     
    15:35
    Plynie záverečných päť minút úvodnej tretiny. Gól sme stále nevideli, pokračujeme tak za stavu 0:0. Košičania zatiaľ ohrozili bránku svojho súpera 10-krát, Trenčín poslal na Lundströma tri pokusy.
     
    16:57
    Bohunický čakal na puk v obrannom pásme, napokon na neho ale prihrávka nesmerovala. Košičania sa následne natlačili na zadná mantinel, tam však nič nevymysleli.
     
    17:15
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Koch – 2 min., sekanie).
     
    17:27
    Košice sa rýchlo oslobodili, puk je za bránkou Valenta.
     
    18:06
    Dukla však hru výborne preniesla na opačnú stranu klziska, kde už robí problémy domácej defenzíve.
     
    18:20
    Hostia teraz predviedli v útoťnom pásme ekné útočné akcie, všetko sa ale skončilo nedôrazným zakončením, ktoré Lundström prisadol na ľade.
     
    18:40
    Hovorkovi šprintoval do tandemu Kafka, na českého útočníka ale prihrávka neprešla. O malý moment sa začne posledná minúta prvej tretiny.
     
    19:44
    Zdá sa, že sa už nič podstatné neudeje.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    Siréna v Steel aréne nám ukončila zaujímavú prvú tretinu zápasu medzi Košicami a Trenčínom. Po dvadsiatich minútach sa do šatní odíde za bezgólového stavu 0:0.

    Pomer striel po 1. tretine: 10:6

    Druhá tretina sa začne približne o 18:21.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:41
    Obe hokejové bašty už vykorčuľovali na ľadovú plochu, prostredná časť riadnej hracej doby sa tak môže začať. Uvidíme, ktorý z celkov zaútočí na bránku svojho súpera ako prvý.
     
    20:50
    Trenčín dal gól!
    Čížek s Pullim sa k puku v košickej obrannej tretine nedostali, čo využil PETER ÖLVECKÝ. Ten vykorčuľoval spoza bránky, z veľkého uhla prekvapivo vystrelil a nachytal tak Lundström na hruškách. Asistencie: Tomáš Starosta, Tibor Varga.
    20:50 Peter ÖLVECKÝ - 0:1
     
    21:31
    Košice dali gól!
    Hostia sa ale z vedenia dlho netešili. Košičania sa po buly dostali do pásma, poslali si niekoľko prihrávok a skórovali. Ruky už nad hlavu zdvíha DÁVID ŠOLTÉS. Asistencie: Jere Pulli, Peter Boltun.
    21:31 Dávid ŠOLTÉS - 1:1
     
    22:05
    Máme tak za sebou zaujímavý štart druhej tretiny, my veríme, že to nebudú posledné góly v tejto časti hry.
     
    22:15
    Pullimu teraz puk nešťastne odskočil od čepele, čo vyhodnotil Lundström správne ako nebezpečnú situáciu. Švédsky gólman v službách Košíc preto puk radšej prikryl.
     
    23:02
    Dopredu vyštartovala trojica Košičanov, Michal Valent ale pri nepresnom zakončení z bezprostrednej blízkosti zasahovať nemusel.
     
    23:36
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Koch – 2 min., nedovolené bránenie).
     
    24:04
    Z medzikružia mal letieť zaujímavý puk, tento priestor ale Košičania výbobre prehustili a hru tak vytlačili do stredného pásma.
     
    24:44
    Dobrá strela od modrej, Lundström vykopáva do rohu klziska. Tentokrát Dukla v pásme súpera ostane.
     
    25:07
    Strelu od modrej sa snažil do siete všemožne dotlačiť dnes mimoriadne aktívny Ölvecký. Ten bol ale v súboji so švédskym brankárom v nevýhodnom postavení a výraznejšie ho neohrozil. Navyše tam ešte utŕžil niekoľko úderov od košickej defenzívy.
     
    25:54
    Košičania medzičasom už v plnom počte.
     
    26:15
    Dukla si teraz pri kolmici z obranného pásma absolútne nerozumela a dopustila sa zbytočného zakázaného uvoľnenia. Vhadzovať sa bude po pravici Michala Valenta.
     
    26:48
    Dudáš vybojoval puk pre Hovorku, ten následne naštartoval košické útočné motory. Všetko ale spomalilo na útočnej modrej čiare, ktorú si Trenčín výborne pokryl.
     
    27:21
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Pacan – 2 min., podrazenie).
     
    27:48
    Bolo avizované postavenie mimo hry v podaní hostí, Košice tak získali niekoľko cenných sekúnd s pukom na hokejkách a oslobodili sa.
     
    28:26
    Nádherná útočná akcia Trenčína sa gólom nekončí! Sojčík dostal dokonalú kolmicu medzi kruhy a puk nasmeroval na bránku, výborným zákrokom sa však prezentoval Joakim Lundström.
     
    29:32
    Pacan bol už na ľade a pokračoval sám proti Valentovi. Bol však faulovaný, a tak z toho bude trestné strieľanie pre kanadského centra!
     
    29:32
    David Pacan volil ľavý pravý oblúk a strelu zapästím, Michal Valent ale celú situáciu výborne prečítal a podržal tak nerozhodný stav.
     
    30:06
    Medzičasom sme sa dostali do druhej polovice riadnej hracej doby. Stav je stále 1:1, aj keď v ostatných sekundách mohli tento fakt oba celky zmeniť. Košice vystrelili na Valenta 15-krát, na Lundströma smerovalo dovedna 16 pukov.
     
    30:53
    Zakázané uvoľnenie v podaní domácich.
     
    31:06
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Kafka – 2 min., zdržiavanie hry / vystrelenie alebo vyhodenie puku).
     
    31:57
    Trenčín dal gól!
    Trenčania sa usadili v pásme svojho hostitelia a po dlhšej kombinácii sa opätovne ujímajú vedenia. O modrej teraz Lundströma prestrelil JURAJ BEZÚCH. Asistencie: Branko Radivojevič, Ondrej Mikula.
    31:57 Juraj BEZÚCH - 1:2
     
    33:00
    Za košickou bránkou prebral puk Spilar, ktorý s ním prekorčuľoval cez celú ľadovú plochu. Skúsený košický útočník tak vybojoval vhadzovanie v útočnom pásme.
     
    33:37
    Michal Valent sa teraz obzeral za seba, puk ale napokon zadunel len na zadnom plexiskle. Chýbalo málo a Košičania by dokázali po druhýkrát vyrovnať.
     
    33:59
    Nasleduje komerčná prestávka.
     
    34:40
    Hovorka vyhral buly pre Michalčina, ktorý puk okamžite nastrelil do útočného pásma. Tam si ho ale košickí hokejisti medzi sebou lepšie poslať nedokázali.
     
    35:56
    Košičania naháňali svojho súpera po celej ľadovej ploche, Trenčín mal ale vždy krok k dobru. Kocha celá herná situácia vyčerpala, preto teraz odkorčuľoval na hráčsku lavicu.
     
    36:03
    Čížekov puk teraz nedokázal nik tečovať, pískalo sa tak zakázané uvoľnenie v podaní Košíc. Vhadzovať sa bude po pravici Joakima Lundströma.
     
    36:23
    Vylúčenie v tíme Dukla Trenčín (Pač – 2 min., podrazenie).
     
    36:40
    Dukla sa rýchlo oslobodila, Košice ale ďaleko korčuľovať nemusia. Puk totiž prepadol len tesne za ich útočnú modrú čiaru.
     
    37:26
    Ďalšie vyhodenie puku, opäť do stredného pásma. Košiciam sa síce darí držať v útočnej tretine, je to ale bez striel.
     
    38:14
    Košice dali gól!
    Po presilovkovom góle Trenčína to napokon stihli počas početnej výhody aj domáci hokejisti. Strelu z ľavého krídla Valent pokryť nedokázal, do listiny strelcov sa tak zapísal RICHARD JENČÍK. Asistencie: Gabriel Spilar, Eduard Šedivý.
    38:14 Richard JENČÍK - 2:2
     
    39:27
    Prebieha posledná minúta druhej tretiny.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    Tradičné hokejové "derby" Medzi Košičami a Trenčínom prinieslo už rovných 40 minút hry. Pred poslednou časťou riadnej hracej doby pritom platí priebežný stav 2:2.

    Pomer striel po 2. tretine: 17:20

    Tretia tretina sa začne približne o 19:18.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:18
    Záverečná 20-minútovka nám odštartovala tradičným vhadzovaním puku v stredovom kruhu. Budeme zvedaví, či sa ešte bude stav výraznejšie meniť, alebo sa dnes dočkáme aj predĺženia, prípadne samostatných nájazdov.
     
    40:57
    Pacana teraz Trenčiania poriadne vymasírovali, o puk ho ale nepripravili. Výsledkom toho bola prihrávka na modrú čiaru a tvrdé zakončenie, ktoré zrazil Valent späť do hry.
     
    41:25
    Puk ostal na niekoľko sekúnd zašliapnutý pri mantineli, neprerušovalo sa tak. Napokon sa k nemu dostali hostia, ktorí vyhodili a odišli striedať.
     
    42:18
    Košičania sú v úvodných sekundách tretej tretiny aktívnejší, cez dobre rozostavenú trenčiansku defenzívu sa však presadzujú len veľmi ťažko.
     
    43:11
    Joakim Lundström na opačnej strane v záverečnej časti riadnej hracej doby zatiaľ zasahovať nemusel, Trenčín sa totiž s pukom do pásma súpera nedostal.
     
    43:50
    Sujova spätná prihrávka na modrú čiaru už prepadla do stredného pásma, Košičania ale v hre pokračovali. Pískalo sa tak postavenie mimo hry.
     
    44:34
    Zakázané uvoľnenie Trenčanov, vhadzovať sa bude po ľavici Michala Valenta.
     
    44:41
    Túto situáciu zvládli lepšie hostia, ktorí chceli okamžite preniknúť do útočného pásma. Po priťuknutí Cebáka sa však muselo pískať, Dukla sa totiž nevyhla postaveniu mimo hry.
     
    45:46
    Po sérii nepresností sa rozhodli oba celky striedať počas hry. Z tejto situácie mohol ťažiť Petráš, ktorý sa dostal do šance, položil si Valenta a zakončil, gólman hostí tam však nechal výborne betón.
     
    46:01
    Tlak Košíc sa čoraz viac stupňuje, Valent je ale stále mužom činu, ktorý drží svojich spoluhráčov v hre o body.
     
    46:47
    Košické prečíslenie troch proti dvom sa skončilo len nepresnou prihrávkou na Suju. Z tejto situácie tak zakončenie prísť nemohlo.
     
    47:48
    Holenda sa snažil čo najrýchlejšie rozohrať dopredu, jeho spoluhráči ale potrebovali striedať. Pískalo sa zakázané uvoľnenie v neprospech trenčianskej Dukly.
     
    47:56
    Celá situácia sa zopakovala ešte raz.
     
    48:16
    A ďalšie zakázané uvoľnenie hostí. Tí teraz pôsobia poriadne ustráchaným dojmom, čo nie je rozhodne dobrá vizitka.
     
    48:27
    Nasleduje komerčná prestávka.
     
    49:58
    Nagyova formácia sa usadila v trenčianskom pásme, kde predvádzala zaujímavé kombinácie. Napokon to ale bolo bez lepšej strely, pokus od modrej bol totiž zblokovaný do ochrannej siete.
     
    50:20
    Košice dali gól!
    A Košice sa dostávajú do vedenia. Dukla v ostatných minútach ostávala až príliš často v defenzíve, pričom teraz tam chýbala. Bolo z toho prečíslenie dvoch proti jednému, ktoré využil ŠIMON PETRÁŠ. Asistencie: Tomáš Klíma, Václav Čížek.
    50:20 Šimon PETRÁŠ - 3:2
     
    51:20
    Košičania sú usadení v pásme súpera a premýšľajú, ako pridať štvrtý gól.
     
    52:43
    Hra v týchto okamihoch mierne stratila na svojom tempe, to sa rozhodli využiť oba celky na prestriedanie svojich radov. Na ľad sa tak dostanú čerstvé sily.
     
    53:10
    Valent videl korčuľujúceho Šedivého, preto zbytočne nerozohrával a puk podržal vo svojej lapačke.
     
    53:46
    Trenčania hľadajú v tretej tretine stále recept na skalopevnú defenzívu košického mužstva. Hradby Lundströmovej bránky obliehajú hostia statočne, avšak nie so žiadaným efektom.
     
    55:03
    Dukla mala šťastie, že Boltunovi medzi kruhmi skĺzol puk z čepele. Ak by sa tak nestalo, mohlo byť definitívne rozhodnuté.
     
    56:21
    Konečne sa do útočného pásma dostali aj hráči odetí do červeného, nič prevratné tam ale nevymysleli. Každopádne, o malý moment sa tam vrátia, Košice sa totiž prezentovali zakázaným uvoľnením.
     
    56:21
    Oddychový čas domácich.
     
    57:10
    Joakim Lundström predviedol mimoriadne dôležitý zákrok, keď za svoj chrbát neposlal dobre myslenú bombu od modrej čiary. Košice puk následne vyhodili do stredného pásma.
     
    57:38
    Nasleduje komerčná prestávka.
     
    58:02
    Začali plynúť posledné dve minúty riadnej hracej doby. Sledujeme bránku Michala Valenta a čakáme na moment, keď z nej tento gólman vykorčuľuje.
     
    58:35
    Deje sa tak v tejto chvíli, na ľade sú šiesti Trenčania.
     
    58:39
    Oddychový čas hostí.
     
    58:39
    Valent sa bude musieť do bránky vrátiť, Dukla sa totiž prezentovala len nepresvedčivým nahodením puku, z ktorého bolo zakázané uvoľnenie.
     
    58:50
    Opäť smeruje gólman Trenčína na hráčsku lavicu.
     
    59:10
    Košice dali gól!
    Je rozhodnuté, na 4:2 upravil gólom do prázdnej bránky DÁVID ŠOLTÉS. Asistencie: Ladislav Nagy, Peter Boltun.
     
    Koniec zápasu.
     
    Skončilo sa dnešné hokejové stretnutie, v ktorom sa stretli dva najtradičnejšie kluby najvyššej hokejovej ligy Slovenska – HC Košice a Dukla Trenčín. Po výsledku 4:2 sa z výhry a dôležitých bodov do tabuľky tešia domáci.

    Pomer striel v dnešnom zápase: 25:26

    S týmto konštatovaním sa už s vami lúčim a prajem vám ešte pekný zvyšok večera. Stretnutím vás sprevádzal Lukáš Pancurák. (19:53:27)

    Lukáš Pancurák

    Branky a nahrávky: 22. Šoltés (Pulli, Boltun), 39. Jenčík (Spilar, Šedivý), 51. Petráš (Klíma, Čížek), 60. Šoltés (Nagy, Boltun) – 21. Ölvecký (Starosta, Varga), 32. Bezúch (Radivojevič, Mikula)


    HC Košice: Lundström (Habal) – Šedivý, Dudáš, Kessel, Čížek, Koch, Pulli, Michalčin, Petráš – Jenčík, Pacan, Spilar – Suja, Hovorka, Kafka – Nagy, Boltun, Hričina – Klíma, Vrábeľ, Šoltés
    HK DUKLA Trenčín: Valent (Hiadlovský) – Starosta, Bohunický, Frühauf, Cebák, Holenda, Pač, Themár – Radivojevič, Ölvecký, Varga – Sojčík, Ružička, Bezúch – Mikula, Dlouhý, Hecl – Švec, Pardavý, Gašparovič

    Rozhodčí: D. Konc, J. Konc – Smrek, Kollár
    thejrc.org