Lipt. Mikuláš – Nitra 1:3 (kon.) | Košice – Trenčín 4:2 (kon.) | Detva – Poprad 1:3 (kon.)
Zvolen – Banská Bystrica 1:8 (kon.) | Nové Zámky – Žilina 5:4 (po pr.)
konec
HC Košice
4:2 (0:0, 2:2, 2:0)
HK DUKLA Trenčín
sk Středa 03.01.2018, 17:30 • Steel aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR) • 33. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Skončilo sa dnešné hokejové stretnutie, v ktorom sa stretli dva najtradičnejšie kluby najvyššej hokejovej ligy Slovenska – HC Košice a Dukla Trenčín. Po výsledku 4:2 sa z výhry a dôležitých bodov do tabuľky tešia domáci.

    Pomer striel v dnešnom zápase: 25:26

    S týmto konštatovaním sa už s vami lúčim a prajem vám ešte pekný zvyšok večera. Stretnutím vás sprevádzal Lukáš Pancurák. (19:53:27)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:10
    Košice dali gól!
    Je rozhodnuté, na 4:2 upravil gólom do prázdnej bránky DÁVID ŠOLTÉS. Asistencie: Ladislav Nagy, Peter Boltun.
     
    58:50
    Opäť smeruje gólman Trenčína na hráčsku lavicu.
     
    58:39
    Valent sa bude musieť do bránky vrátiť, Dukla sa totiž prezentovala len nepresvedčivým nahodením puku, z ktorého bolo zakázané uvoľnenie.
     
    58:39
    Oddychový čas hostí.
     
    58:35
    Deje sa tak v tejto chvíli, na ľade sú šiesti Trenčania.
     
    58:02
    Začali plynúť posledné dve minúty riadnej hracej doby. Sledujeme bránku Michala Valenta a čakáme na moment, keď z nej tento gólman vykorčuľuje.
     
    57:38
    Nasleduje komerčná prestávka.
     
    57:10
    Joakim Lundström predviedol mimoriadne dôležitý zákrok, keď za svoj chrbát neposlal dobre myslenú bombu od modrej čiary. Košice puk následne vyhodili do stredného pásma.
     
    56:21
    Oddychový čas domácich.
     
    56:21
    Konečne sa do útočného pásma dostali aj hráči odetí do červeného, nič prevratné tam ale nevymysleli. Každopádne, o malý moment sa tam vrátia, Košice sa totiž prezentovali zakázaným uvoľnením.
     
    55:03
    Dukla mala šťastie, že Boltunovi medzi kruhmi skĺzol puk z čepele. Ak by sa tak nestalo, mohlo byť definitívne rozhodnuté.
     
    53:46
    Trenčania hľadajú v tretej tretine stále recept na skalopevnú defenzívu košického mužstva. Hradby Lundströmovej bránky obliehajú hostia statočne, avšak nie so žiadaným efektom.
     
    53:10
    Valent videl korčuľujúceho Šedivého, preto zbytočne nerozohrával a puk podržal vo svojej lapačke.
     
    52:43
    Hra v týchto okamihoch mierne stratila na svojom tempe, to sa rozhodli využiť oba celky na prestriedanie svojich radov. Na ľad sa tak dostanú čerstvé sily.
     
    51:20
    Košičania sú usadení v pásme súpera a premýšľajú, ako pridať štvrtý gól.
    50:20 Šimon PETRÁŠ - 3:2
     
    50:20
    Košice dali gól!
    A Košice sa dostávajú do vedenia. Dukla v ostatných minútach ostávala až príliš často v defenzíve, pričom teraz tam chýbala. Bolo z toho prečíslenie dvoch proti jednému, ktoré využil ŠIMON PETRÁŠ. Asistencie: Tomáš Klíma, Václav Čížek.

    Lukáš Pancurák

    Branky a nahrávky: 22. Šoltés (Pulli, Boltun), 39. Jenčík (Spilar, Šedivý), 51. Petráš (Klíma, Čížek), 60. Šoltés (Nagy, Boltun) – 21. Ölvecký (Starosta, Varga), 32. Bezúch (Radivojevič, Mikula)


    HC Košice: Lundström (Habal) – Šedivý, Dudáš, Kessel, Čížek, Koch, Pulli, Michalčin, Petráš – Jenčík, Pacan, Spilar – Suja, Hovorka, Kafka – Nagy, Boltun, Hričina – Klíma, Vrábeľ, Šoltés
    HK DUKLA Trenčín: Valent (Hiadlovský) – Starosta, Bohunický, Frühauf, Cebák, Holenda, Pač, Themár – Radivojevič, Ölvecký, Varga – Sojčík, Ružička, Bezúch – Mikula, Dlouhý, Hecl – Švec, Pardavý, Gašparovič

    Rozhodčí: D. Konc, J. Konc – Smrek, Kollár
    thejrc.org