Kanada – Švýcarsko 8:2 (kon.) | Švédsko – Slovensko 3:2 (kon.) | USA – Rusko 4:2 (kon.)
konec
Švédsko
3:2 (0:0, 2:1, 1:1)
Slovensko
Středa 03.01.2018, 00:00 • Harbor Center (Buffalo) • Mistrovství světa do 20 let • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
Partner:
    51:58 Martin BODÁK - 3:2
     
    51:58
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Tak Slovensko se ještě nevzdává! Kelemen v situaci dva na jednoho našel MARTINA BODÁKA a ten jako správný kapitán zavěsil pod víko a trefuje se dnes podruhé a co je důležité vrací Slovensko zpět do hry! Asistence: Miloš Kelemen
    51:17 Isac LUNDESTRÖM - 3:1
     
    51:17
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Švédi dávají důležitou uklidňující třetí branku. Tym Söderlund teď přesvědčil úplně všechny, že bude zakončovat, nakonec však nádhernou přihrávkou vybídl ISACA LUNDESTRÖMA, který již uklízel do prázdné branky. Asistence: Tym Söderlund, Oskar Steen.
    37:41 Martin BODÁK - 2:1
     
    37:41
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Kontaktní branka je na světě! Kapitán Slovenska MARTIN BODÁK si počkal na modré na kotouč , nabruslil si po mantinelu na kruh a ranou o tyč do víka snižuje stav dnešního utkání! Slovensko využívá vůbec první přesilovku na šampionátu a to právě v pravou chvíli! Asistence: Viliam Čacho, Samuel Buček.
    26:55 Fabian ZETTERLUND - 2:0
     
    26:55
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Švédsko se uklidňuje druhou brankou, která patřila do kategorie výstavních! FABIAN ZETTERLUND si přebral kotouč ve svém obranném pásmu a sólem přes celé hřiště se dostal až před Durného, kterému poslal kotouč mezi betony svou nádhernou kličkou, tohle byla paráda od švédského forwarda. Asistence: Bez asistence
    20:09 Isac LUNDESTRÖM - 1:0
     
    20:09
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Tak takhle si Slováci určitě nepředstavovali úvod druhé třetiny. Hned v jejím úvodu se trefuje po přistrčení ve středním pásmu od Söderlunda střelou z mezi kruží pod lapačku Durného ISAC LUNDESTRÖM. Asistence: Tim Söderlund
    Marken.cz

    Tomáš Suchánek

    Branky a nahrávky: 21. Lundeström (Söderlund), 27. Zetterlund, 52. Lundeström (Söderlund, Steen) – 38. Bodák (Čacho, Buček), 52. Bodák (Kelemen)


    Švédsko: Gustavsson (F. Larsson) – Liljegren (A), Moverare, Dahlin, Brännström, G. Lindström, Sellgren, Högberg – Pettersson (A), A. Nylander (C), Andersson – Karlström, L. Lindström, Zetterlund – Söderlund, Lundeström, Steen – G. Gustafsson, Davidsson, Jonsson Fjällby – J. Boqvist.
    Slovensko: Durný (Hrenák) – Hedera, Korenčík (C), Bodák, Ivan, Zeleňák (A), Fehérváry, Matejovič, Fereta – Smolka, Kundrik, Kelemen – Miloš Roman, Tamáši, Krivošík – Buček, Ružička, Studenič – Liška (A), Čacho, Solenský.

    Rozhodčí: Garon (CAN), Nikolič (AUT) – Hancock (USA), Ondráček (CZE)

    Diváci: 1445
    thejrc.org