N.Novgorod – Kazaň 3:7 (kon.) | Soči – Čerepovec 4:1 (kon.) | Spartak Moskva – Ufa 3:2 (kon.)
Riga – Nižněkamsk 2:1 (kon.)
konec
HK Soči
4:1 (0:0, 2:0, 2:1)
Severstal Čerepovec
Čtvrtek 04.01.2018, 15:00 • Ledový palác Bolšoj • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:17 Sean COLLINS - 4:1
     
    58:17
    Soči právě vstřelilo branku!
    Sto tři sekund před koncem třetí části je definitivně rozhodnuto! Wellman dojel puk po neúspěšném zakončení přes polovinu hřiště, posléze ho posunul na osu a SEAN COLLINS bekhendem neomylně trefil prázdnou klec. Asistence: Casey Wellman.
    46:35 Alexandr BUMAGIN - 3:1
     
    46:35
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Teď už Barulin kapituluje a přichází o své čisté konto! Masuhrova střela od modré čáry byla na ose hřiště sražená ke Kagarlickému. Ten místo střely zvolil přihrávku doprava a ALEXANDR BUMAGIN už to měl poměrně snadné, protože Barulin při snaze o rychlý přesun trochu klopýtl a neměl jak zasahovat. Asistence: Dmitrij Kagarlickij, Adam Masuhr.
    43:31 Eric O'DELL - 3:0
     
    43:31
    Soči právě vstřelilo branku!
    Adam Masuhr trochu nešikovným zákrokem odrazil puk k ERICU O´DELLOVI, který si ho připravil na střelu zápěstím z mezikruží a navýšil náskok Soči na 3:0. Bez asistence.
    29:07 Dmitrij LUGIN - 2:0
     
    29:07
    Soči právě vstřelilo branku!
    Z hodně nenápadné situace přišla na svět druhá domácí trefa! Znovu se o to postaral DMITRIJ LUGIN, který převzal od Šmeljova přihrávku do pravého křídla a z kruhu vypálil přesně k vzdálenější tyči. Asistence: Sergej Šmeljov.
    25:28 Dmitrij LUGIN - 1:0
     
    25:28
    Soči právě vstřelilo branku!
    Domácí se v šestadvacáté minutě dostávají do vedení! Ščitov vybojoval puk nedaleko od červené čáry a rychle ho předal DMITRIJI LUGINOVI, který zleva vystřelil zápěstím naprosto nechytatelně pod břevno. Asistence: Nikita Ščitov, Sergej Šmeljov.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 26. Lugin (Ščitov, Šmeljov), 30. Lugin (Šmeljov), 44. O'Dell, 59. Collins (Wellman) – 47. Bumagin (Kagarlickij, Masuhr)


    HK Soči: Barulin (Šikin) – Jokipakka, Mamkin, Ščitov (A), Chomickij, Lisov, Čmychov – Starkov, Collins, Wellman – Laričev, O'Dell (C), Padakin – Šmeljov, Chlopotov, Lugin – Lapenkov, Točickij, A. Ivanov (A) – Tomilin.
    Severstal Čerepovec: J. Hudáček (Artamkin) – Stasenko, Jevsejenkov, Masuhr, Kornějev, Kalašnikov, Višněvskij, Kudako, V. Vasiljev – Bumagin, P. Černov, Kagarlickij (C) – Geraskin, Trubačjov (A), Vovčenko – Ugarov, Karlin (A), Rybin – Mons, Jašin, Monachov.

    Rozhodčí: Gusev, Beljajev – Zacharenkov, Sadovnikov

    Diváci: 11 248
    thejrc.org