N.Novgorod – Kazaň 3:7 (kon.) | Soči – Čerepovec 4:1 (kon.) | Spartak Moskva – Ufa 3:2 (kon.)
Riga – Nižněkamsk 2:1 (kon.)
konec
Spartak Moskva
3:2 (0:0, 2:2, 1:0)
Salavat Julajev Ufa
Čtvrtek 04.01.2018, 15:00 • Lužniki Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    43:38 Ryan STOA - 3:2
     
    43:38
    Spartak právě vstřelil branku!
    Obrana Ufy nyní nedokázala ubránit RYANA STOU, který si s pukem nabruslil až před branku a podařilo se mu na dvakrát či na třikrát překonat Karejeva v brance. Asistence: Arťom Podšendjalov.
    39:41 Philip LARSEN - 2:2
     
    39:41
    Ufa právě vstřelila branku!
    A nakonec se Ufa dokázala devatenáct vteřin před koncem druhé třetiny prosadit. První střelu Truškov stačil vyrazit a obránce odehrál puk z brankoviště. Avšak k puku se následně dostává PHILIP LARSEN, který vystřelil a prostřeluje překvapeného Truškova, který si myslel, že má puk někde ve své výstroji. Bohužel pro něj skončil za jeho zády.
    28:11 Alexandr CHOCHLAČOV - 2:1
     
    28:11
    Spartak právě vstřelil branku!
    Druhá třetina je velmi kvalitní. Spartak se postaral o další branku. Lukáš Radil šikovně vystřelil a jeho ránu vyrazil Karejev jen svým betonem. Avšak ALEXANDR CHOCHLAČOV dojel puk a poslal jej mezi betony Karejeva. Asistence: Lukáš Radil a Kirill Kolcov.
    27:00 Enver LISIN - 1:1
     
    27:00
    Ufa právě vstřelila branku!
    A je vyrovnáno! ENVER LISIN opustil trestnou lavici. Dostal ideálně puk na modrou čáru a nikým nehlídán se rozjel na Bespalova, kterého pěknou ranou prostřeluje. Asistence: Ilja Zubov.
    21:12 Arťom PODŠENDJALOV - 1:0
     
    21:12
    Spartak právě vstřelil branku!
    A dočkáváme se první branky zápasu u které hráči Ufy úplně zapomněli na obranu. Do úniku se dostal Leščenko, který následně ještě přihrával na ARŤOMA PODŠENDJALOVA a ten dorazil puk do branky. Asistence: Vjačeslav Leščenko a Ville Lajunen.

    Adam Dořák

    Branky a nahrávky: 22. Podšendjalov (Leščenko, V. Lajunen), 29. Chochlačov (Radil, Kolcov), 44. Stoa (Podšendjalov) – 27. Lisin (Zubov), 40. Larsen


    Spartak Moskva: Bespalov (29. Truškov) – Kolcov, Kalinin (C), Kulik, V. Lajunen, A. Osipov, Judin, Provolněv – Maxwell, Radil, Chochlačov (A) – Leščenko, Podšendjalov, Stoa – Mirnov, Nikoncev, A. Voronin (A) – V. Komarov, Cyplakov, A. Kuzněcov – Talalujev.
    Salavat Julajev Ufa: Karejev (Nalimov) – Bartulis, Gončarov, Loginov, S. Garejev, Arzamascev, Larsen, Panin (A) – Korotkov, Kuzmin, Soloduchin – M. Majorov, Tkačov, Sajustov – Burdasov, I. Makarov, Zubov (C) – Lisin (A), Hartikainen, Omark – Kemppainen.

    Rozhodčí: Eduard Odins, Denis Naumov – Artyom Savenkov, Dmitry Golovlyov
    thejrc.org