Benátky n/J – Frýdek-M. 1:3 (kon.) | Vsetín – Kadaň 11:0 (kon.) | Třebíč – Prostějov 4:2 (kon.)
K. Vary – Havířov 3:1 (kon.) | Ústí n/L – Motor ČB 1:4 (kon.) | Kladno – Slavia 7:2 (kon.)
Přerov – Litoměřice 8:3 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
11:0 (4:0, 3:0, 4:0)
SK Trhači Kadaň
Čtvrtek 04.01.2018, 17:30 • Zimní stadion Na Lapači • Chance liga • 36. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:31
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Anatolij Protasenja – 2 min., podražení).
     
    57:07
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Brankové hody na Lapači ještě nekončí! JAROSLAV MARKOVIČ dostal od Frola přihrávku na vrchol brankoviště a poslal kotouč do horních pater branky. Asistence: Tomáš Frolo, David Březina.
     
    56:09
    Illéš s Vítkem se dostali do přečíslení, prvně jmenovaný stihl poslat zadovku na Vítka, byl však podražen Cestrem, který míří na trestnou lavici.
     
    55:37
    Vsetín právě vstřelil branku!
    ONDŘEJ SLOVÁČEK využívá v dnešním zápase jako první přesilovou hru, čímž přidává na konto Vsetína desátou branku! Přesilovková kombinace se zastavila na pravém kruhu, odkud vsetínský útočník poslal puk za přemisťujícího se brankáře hostů. Asistence: Tomáš Vávra, Filip Dundáček.
     
    55:25
    Vyloučení v týmu SK Trhači Kadaň (Ondřej Havlíček – 2 min., hákování).
     
    52:13
    Kadaň si teď jasně šla za první brankou v dnešním zápase a byla k ní opravdu blízko, když Šurý zaváhal mimo své brankoviště. Tlak hostů přinesl také faul – na dvě minuty navštíví trestnou lavici Dundáček, jenž se provinil sekáním.
     
    50:25
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Od modré čáry vystřelil DANIEL KRENŽELOK, jenž přesně trefil pravý horní roh. U pravé tyčky byl ještě připraven Kopta, ten však puk nemusel tečovat ani dorážet za brankovou čáru a Valachy dělí od deseti gólů jen jedna branka, které se domácí fanoušci dožadují. Asistence: Jaroslav Markovič, David Březina.
     
    47:26
    Vyloučení v týmu SK Trhači Kadaň (Josef Rindoš – 2 min., sekání).
     
    42:54
    Vyloučení v týmu SK Trhači Kadaň (Vojtěch Krejčiřík – 2 min., držení protihráče).
     
    42:24
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši přebrali kotouč na modré čáře a dostali jej až před brankoviště, kde měl svou hokejku připravenou JAKUB ILLÉŠ. Vsetínský útočník pouze trefil letící kotouč a nasměroval jej mezi betony gólmana. Asistence: Ondřej Holomek, Filip Dundáček.
     
    39:59
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Tak to je něco neuvěřitelného! ONDŘEJ SLOVÁČEK se vydal do brejku, a jelikož zbývaly do konce třetiny jen dvě sekundy, vyjel si hostující gólman Spěšný proti němu. Vsetínský útočník ale stačil kotouč zasáhnout svou hokejkou včas a poslal jej do prázdné branky. Asistence: Martin Podešva, Tomáš Vávra.
     
    37:36
    Vyloučení v týmu SK Trhači Kadaň (Darek Hejcman – 2 min., sekání).
     
    29:57
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Krátkou kombinací před brankou se Vsetínu podařilo vytáhnou brankáře na hranici brankoviště a ONDŘEJ KOPTA poslal puk k nehlídané levé tyčce. Asistence: Jaroslav Markovič, Tomáš Frolo.
     
    27:34
    Vsetín právě vstřelil branku!
    A máme tu dokonce branku v početní nevýhodě. Trojice Vsetína si nabruslila do útočného pásma, kde to nejprve z mezikruží zkusil Kopta. Puk se následně dostal na levý kruh k RADIMU KUCHARCZYKOVI, který se trefil nad pravé rameno gólmana. Asistence: Ondřej Kopta, Jakub Teper.
     
    26:35
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Daniel Krenželok – 2 min., podražení).
     
    17:58
    Vyloučení v týmu SK Trhači Kadaň (Jakub Trefný – 2 min., podražení).
     
    17:26
    Střídání v týmu SK Trhači Kadaň: ze hřiště odchází Tadeáš Dvořák, přichází Patrik Spěšný.
     
    17:26
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Kucharczyk našel přihrávkou ve středním pásmu ANATOLIJE PROTASENJU, který obešel hostujícího obránce a v individuální akci zakončil k pravé tyčce. Asistence: Radim Kucharczyk, Petr Beránek.
     
    15:52
    Vsetín právě vstřelil branku!
    A je to právě MARTIN PODEŠVA, kdo nasměroval kotouč za záda kadaňského brankáře. Vsetínskému centrovi se podařilo tečovat kotouč, který se po střele Slováčka odrazil od betonů přímo na jeho hokejku. Asistence: Ondřej Slováček, Tomáš Vávra.
     
    13:51
    Vsetín právě vstřelil branku!
    JIŘÍ KARAFIÁT nejprve střílel z pravého kruhu. Kotouč se vrátil na jeho hokejku, a tak vsetínský útočník objel branku a propasíroval puk mezi pravou tyčku a ruku gólmana. Asistence: Bez asistence.
     
    10:58
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Ondřej Holomek – 2 min., krosček).
     
    05:40
    Karafiát nahrál z levého kruhu na zcela volného Vítka, který z ostrého úhlu netrefil odkrytou bránu.
     
    04:18
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín udržel útočnou třetinu a z vrcholu levého kruhu vypálil Kucharczyk. Odražený kotouč se dostal na PETRA BERÁNKA, jenž si puk podržel a poslal jej do zcela odkryté brány. Asistence: Radim Kucharczyk, Radim Ostrčil.
    Marken.cz

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 5. P. Beránek (Kucharczyk, Ostrčil), 14. Karafiát, 16. Podešva (Slováček, Vávra), 18. Protasenja (Kucharczyk, P. Beránek), 28. Kucharczyk (Kopta, Teper), 30. Kopta (Markovič, Frolo), 40. Slováček (Podešva, Vávra), 43. Illéš (Holomek, Dundáček), 51. D. Krenželok (Markovič, Březina), 56. Slováček (Vávra, Dundáček), 58. Markovič (Frolo, Březina)


    VHK ROBE Vsetín: Šurý (Horčička) – Frolo, Ostrčil, Janáček, Teper, Dundáček, Holomek, D. Krenželok – Markovič, Kopta, Březina – Protasenja, Kucharczyk, P. Beránek – Slováček, Podešva, Vávra – Karafiát, Illéš, Vítek.
    SK Trhači Kadaň: Tadeáš Dvořák (18. Spěšný) – Trefný, R. Černý, Blaha, Šesták, Kadeřávek, Szathmáry, Cestr – Kůs, Hejcman, Krejčiřík – O. Procházka, Havlíček, Chlán – Tupý, Rindoš, Wágner – Macháček.

    Rozhodčí: Fiala, Kopeček – Adamec, Poruba

    Diváci: 2819
    thejrc.org