Střešovice – Vítkovice 2:4 (kon.) | Bohemians – Mladá Boleslav 3:12 (kon.)
konec
PSN Tatran Střešovice
2:4 (1:2, 0:1, 1:1)
1. SC TEMPISH Vítkovice
Čtvrtek 04.01.2018, 18:45 • STODOLA Aréna Střešovice • Pohár České pojišťovny - muži • Semifinále
Předzápasové kurzy
     
    58:44
    Tatran právě vstřelil branku!
    Naděje pro Střešovice ještě žije díky navrátilcům ze švédského Pixba. Němeček přihrál míček do strany MARKOVI BENEŠOVI, který překonal Součka. Asistence: Ondřej Němeček.
     
    57:09
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Nyní už je ale rozhodnuto. Hubálek našel zpoza branky LUKÁŠE HÁJKA, který z první překonal Rebra a posílá ostravský celek do finále. Asistence: Jakub Hubálek.
     
    20:32
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hosté vstupují ideálně do prostřední periody, kdy si Firda vybojoval míček a poté ihned krosem předložil míček na druhou stranu, kde stál připravený LUKÁŠ HÁJEK a neměl problém trefit odkrytou bránu. Asistence: Ondřej Firda.
     
    06:01
    Tatran právě vstřelil branku!
    Domácí celek se hned z protiútoku dostává opět na rozdíl jednoho gólu. Kapitán Tatranu Deutsch ihned po vhazování vyslala MARKA BENEŠE a talent s čerstvými zkušenostmi ze Švédska překonal Součka. Asistence: Marek Deutsch.
     
    05:52
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Tentokrát už míček skončil za Rebrem a postaral se o to znovu JAKUB VILÍM, který zůstal opět volný před brankovištěm a snadno prostřelil střešovického brankáře. Asistence: Patrik Němec.
     
    03:51
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Nyní už se ale hosté radují. Od mantinelu poslal míček Jankulár na druhou tyč, kde byl volný JAKUB VILÍM a ten bez problémů poslal míček za Rebrova záda. Asistence: Petr Jaknulár.

    Ondřej Jícha

    Branky a nahrávky: 7. Beneš Marek (Deutsch), 59. Beneš Marek (Němeček O.) – 4. Vilím (Jankulár), 6. Vilím (Němec), 21. Hájek (Firda), 58. Hájek L. (Hubálek)


    PSN Tatran Střešovice: Rebro (Kafkaú – Tlapák, Deutsch (C), Švejkovský, Mühlfait, Jiří Kolísko, Jan Kolísko, Slavík, Langer, Marek Beneš, Meliš, Němeček, Svoboda, Vítovec, Gašparík, Brautferger. Trenér: Luděk Beneš.
    1. SC TEMPISH Vítkovice: Souček (Gurkovský) – Jankulár, Firda, Sladký, Šebesta, Tokoš, Nehera, Vilím, Rýpar, Gál, Děček, Hájek, Hubálek, Jastřembský, Delong, Němec. Trenér: Pavel Brus.

    Rozhodčí: Petr Černý, Jiří Janoušek
    thejrc.org