Chievo – Udinese 1:1 (kon.) | Fiorentina – Inter 1:1 (kon.)
konec
Chievo Verona
1:1 (1:1)
Udinese Calcio
Pátek 05.01.2018, 18:00 • Marco Antonio Bentegodi, Verona • Italská Serie A • 20. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 6:1. Střely mimo: 3:3. Rohy: 5:5. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 6:19. (19:55:25)
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí remízou 1-1, což znamená, že oba celky si připisují po bodu. Nutno dodat, že jsme sledovalo hodně nezáživné utkání, které bylo zejména ve druhém poločase nudné. Nejenom, že jsme ve druhé půli neviděli jedinou větší šanci, navíc oba celky se pohybovaly daleko od branky soupeře.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Žlutou kartu dostává Antonín Barák (Udinese Calcio).
     
    90+2
    Časomíra se nám dostala do nastaveného času a dne dosavadního vývoje to nevypadá, že bychom se měli dočkat vedoucí branky.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o tři minuty.
     
    90
    Střídání v týmu Chievo Verona: ze hřiště odchází Valter Birsa, přichází Mehdi Léris.
     
    89
    Konečně jsme se dočkali přesnějšího zakončení, nicméně Bizzarri prokázal svojí připravenost. Birsa svůj přímý kop zakroutil pouze do jeho náruče.
     
    88
    Chievu se nepodařilo odklidit balón z nebezpečného prostoru a soupeř si tak přichystal další vzdušnou nabídku. Ani tentokráte se nejednalo o nic nebezpečného.
     
    87
    Střídání v týmu Udinese Calcio: ze hřiště odchází Giuseppe Pezzella, přichází Jens Stryger Larsen.
     
    86
    Udinese se logicky dostalo k rohovému kopu, který směřoval právě na střídajícío Hallfredssona. Islandský hráč se ale k hlavičce neprotlačil.
     
    85
    Střídání v týmu Udinese Calcio: ze hřiště odchází Seko Fofana, přichází Emil Hallfredsson.
     
    84
    Už, už to vypadalo, že se Lasagna dostane k zakončení z velké blízkosti, nicméně i tentokráte byla jeho střela sražena za cenu rohového kopu.
     
    83
    Nuytinck zkušeně odtlačil Hetemaje, který tak nedokázal přesně narazit rozeběhnutému Gobbimu. Následovat bude autové vhazování pro hosty.
     
    82
    Utkání se nám dostalo do závěrečné desetiminutovky a stále platí, že sledujeme poměrně nezáživné utkání. Ani jeden z celků se nemůže dostat k ničemu nebezpečnějšímu.
     
    79
    Střídající Perica se při prvním kontaktu s míčem dostal k driblinku napříč soupeřově obraně. Včas se ale vrátil Hetemaj, jenž nepustil mladíka za balónem.
     
    78
    Danilo si zbytečně nekomplikoval život a míč raději přihrál zpět brankáři. Bizzarri následně odkopl míč za středový kruh, kde se ho zmocnil soupeř.
     
    77
    Po ztečované střele se nakonec konal rohový kop, který ale hosté využili k rychlému kontru. Z levé strany zkoušel propálit obránce Jankto, střela ale narazila pouze do nohy protihráče.
     
    76
    Střídání v týmu Udinese Calcio: ze hřiště odchází Rodrigo de Paul, přichází Stipe Perica.

    David Suchý

    Branky: 10. Radovanović (Cacciatore) – 41. Tomović (vla.)

    Karty:   90+3. Barák (UDI)


    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 6:1. Střely mimo: 3:3. Rohy: 5:5. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 6:19.
    Chievo Verona: Sorrentino – Cacciatore, Bani, Tomović, Gobbi – Radovanović, P. Hetemaj, Bastien – Birsa (90. Léris) – Pucciarelli (75. Garritano), Stępiński (68. Pellissier).
    Náhradníci: Confente, Seculin – Cesar, Dainelli, Depaoli, Garritano, Jaroszyński, Gaudino, Léris, Pellissier, N. Rigoni, Vignato.

    Udinese Calcio: Bizzarri – Nuytinck, Danilo, Samir – Widmer, Barák, Fofana (85. Hallfredsson), Jankto, Gi. Pezzella (87. Stryger Larsen) – de Paul (76. Perica) – Lasagna.
    Náhradníci: Borsellini, Scuffet – Balić, Bajić, Bochniewicz, Ewandro, Hallfredsson, Stryger Larsen, Ingelsson, Maxi López, Perica, Pontisso.

    Rozhodčí: Chiffi – Crespo, Meli
    ocianews.com