Philadelphia – NY Islanders 6:4 (kon.) | Pittsburgh – Carolina 0:4 (kon.) | Toronto – San Jose 3:2 (2:1 po s.n.)
Montreal – Tampa 2:1 (1:0 po s.n.) | Minnesota – Buffalo 6:2 (kon.) | St. Louis – Vegas 2:1 (kon.)
Dallas – New Jersey 4:3 (kon.) | Arizona – Nashville 3:2 (po pr.) | Edmonton – Anaheim 2:1 (2:1 po s.n.)
Calgary – Los Angeles 4:3 (kon.) | Colorado – Columbus 2:0 (kon.)
konec
Minnesota Wild
6:2 (3:0, 3:0, 0:2)
Buffalo Sabres
Pátek 05.01.2018, 02:00 • Xcel Energy Center, St. Paul • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:59 Evander KANE - 6:2
     
    58:59
    Sabres právě vstřelili branku!
    Necelou minutu před koncem se prosazuje EVANDER KANE, který dorazil za Dubnyka ránu Marca Scandelly, jenž svou tvrdou střelou zamířil mimo tři tyče, ale následný odraz od zadního mantinelu byl bezchybný! Asistence: Marco Scandella a Jason Pominville.
     
    51:06
    Vyloučení v týmu Minnesota Wild (Jason Zucker – 2 min., nedovolené bránění brankáři).
     
    47:08
    Vyloučení v týmu Minnesota Wild (Gustav Olofsson – 2 min., hákování).
    41:54 Sam REINHART - 6:1
     
    41:54
    Sabres právě vstřelili branku!
    Aktivita Buffala se vyplatila a máme zde snížení! SAM REINHART se dostal k odraženému kotouči a propálil, dnes výborně chytajícího, Dubnyka! Bez asistence.
     
    40:01
    Střídání v týmu Buffalo Sabres: ze hřiště odchází Robin Lehner, přichází Chad Johnson.
    39:15 Charlie COYLE - 6:0
     
    39:15
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Další branka pro domácí Minnesotu! Zech Parise dokázal vybojovat puk za brankou, kde také udělal kličku jednomu z bránících hráčů a přesně našel CHARLIEHO COYLA, který zvedl puk do dostatečné výšky a zvýšil tak na 6:0. Asistence: Zach Parise.
     
    35:30
    Mohlo to být již 6:0, Parise s Brodinem se vydali do rychlého protiútoku, Parise krásnou žabičkou našel Brodina, který si nevěřil na střelu a puk ještě vracel na Parise, který ale nedokázal přes bránícího hráče dostat puk do odkryté části branky!
    33:07 Mikko KOIVU - 5:0
     
    33:07
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Jonas Brodin vybojoval puk, přihrál Mikaelu Granlundovi, který zpoza branky krásně viděl MIKKA KOIVU, který z první propálil Robina Lehnera! Asistence: Mikael Granlund a Jonas Brodin.
     
    26:54
    Vyloučení v týmu Minnesota Wild (Mikael Granlund – 2 min., sekání).
    24:02 Nino NIEDERREITER - 4:0
     
    24:02
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Čepice na led! NINO NIEDERREITER právě vstřelil hattrick! Mikko Koivu zpoza branky zavezl puk do rohu, přihrál před branku Mikaelu Granlundovi, který postrčil puk Ninu Niederreiterovi, na kterého zívala prázdná branka, což sniper takového kalibru musel přetavit v branku! Asistence: Mikael Granlund a Mikko Koivu.
     
    21:50
    A opět jsme málem viděli rychlý gól Minnesoty, Eric Staal měl ideální pozici v mezikruží, ovšem vypálený touš minul branku jen o pár centimetrů, tady mělo Buffalo velkou porci štěstí, že neprohrávají již o čtyři branky.
     
    18:40
    Obrovská závar před Lehnerem! Cullen šikovně objel branku a vracel do "ohně" na brankoviště, tam se k puku rvali jeho spoluhráči, ale Lehner dokázal puk zalehnout a dostat ho do bezpečí.
     
    15:52
    Vyloučení v týmu Buffalo Sabres (Sam Reinhart – 2 min., vysoká hůl).
    13:53 Nino NIEDERREITER - 3:0
     
    13:53
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Minnesotě se podařilo využít dlouhou přesilovku! Jared Spurgeon vypálil od modré, Charlie Coyle dokázal tečovat puk před brankou, ovšem branka z toho ještě nebyla. Ruce nad hlavu mohli domácí hráči zvednou až po dorážce NINA NIEDERREITERA. Asistence: Charlie Coyle a Jared Spurgeon.
     
    10:16
    Vyloučení v týmu Buffalo Sabres (Rasmus Ristolainen – 5 min., nedovolené bránění).
    02:15 Daniel WINNIK - 2:0
     
    02:15
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Začátek z říše snů pro Minnesotu! DANIEL WINNIK předvedl individuální akci od vlastní modré a namířil si to přímo na Lehnera, se kterým si dokázal tváří tvář poradit a zařídil tak rychlé vedení pro Minnesotu 2:0. Asisetence: Nate Prosser a Marcus Foligno.
    01:09 Nino NIEDERREITER - 1:0
     
    01:09
    Minnesota právě vstřelila branku!
    A máme zde první branku utkání, to bylo rychlé! Puk za brankou dostal Mikael Granlund, který viděl před brankou zcela volného NINA NIEDERREITERA, který dokázal dostat puk do branky Sabres! Asistence: Mikael Granlund a Mikko Koivu.

    Karel Milec

    Branky a nahrávky: 2. Niederreiter (Mikael Granlund, M. Koivu), 3. Winnik (Prosser, M. Foligno), 14. Niederreiter (Coyle, Spurgeon), 25. Niederreiter (Mikael Granlund, M. Koivu), 34. M. Koivu (Mikael Granlund, Brodin), 40. Coyle (Parise) – 42. S. Reinhart, 59. E. Kane (Scandella, Pominville)


    Minnesota Wild: Dubnyk (Stalock) – Spurgeon, Suter (A), Dumba, Brodin, Prosser, Olofsson – Ennis, E. Staal, Zucker (C) – Mikael Granlund, M. Koivu, Niederreiter – Parise (A), Coyle, J. Eriksson Ek – Winnik, Cullen, M. Foligno.
    Buffalo Sabres: Lehner (41. Ch. Johnson) – Ristolainen, Scandella, Bogosian, McCabe (A), Falk, Beaulieu – S. Reinhart, Eichel, Girgensons (A) – Okposo, R. O'Reilly, E. Kane – Pominville, Rodrigues, B. Pouliot – Nolan, Josefson, Jo. Larsson.

    Rozhodčí: L’Ecuyer, Lee – MacPherson, Gibbs

    Diváci: 19 017
    thejrc.org