Třinec – Chomutov 4:2 (kon.) | Jihlava – Liberec 0:2 (kon.) | Litvínov – Pardubice 1:2 (kon.)
Zlín – Sparta 2:4 (kon.) | Olomouc – Mladá Boleslav 4:2 (kon.) | Mountfield HK – Vítkovice 4:0 (kon.)
Kometa Brno – Plzeň 3:2 (2:1 po s.n.)
konec
Mountfield HK
4:0 (0:0, 3:0, 1:0)
HC Vítkovice Ridera
Pátek 05.01.2018, 18:00 • ČPP Aréna • Tipsport extraliga • 37. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    44:31 Radek SMOLEŇÁK - 4:0
     
    44:31
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec vede již o čtyři branky! Červený dostal přihrávku z levého mantinelu od Koukala před bránu. Následně ho přiťukl RADKU SMOLEŇÁKOVI a ten z bezprostřední blízkosti, svou druhou brankou v zápase, zvyšuje na 4:0! Asistence: Rudolf Červený, Petr Koukal.
    31:54 Petr KOUKAL - 3:0
     
    31:54
    Hradec právě vstřelil branku!
    V oslabení Hradec zvyšuje na 3:0 a je to velmi kuriózní branka! PETR KOUKAL dostal zpoza svatyně nabito do prostoru mezi kruhy, vypálil, jenže mimo. Puk se však od zadního mantinelu odrazil zpět do brankoviště, a Bartošák si jej sám srazil do sítě. Bez asistence.
    28:39 Radek SMOLEŇÁK - 2:0
     
    28:39
    Hradec právě vstřelil branku!
    O šedesát šest vteřin později je to už o dvě branky! RADEK SMOLEŇÁK dokázal před bránou šikovně tečovat střelu od modré, kterou vyslal Graňák, a je to 2:0! Asistence: Dominik Graňák, Petr Koukal.
    27:33 Filip PAVLÍK - 1:0
     
    27:33
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec otevírá skóre duelu! Džerinš vypálil z levé strany, Bartošák vyrazil pouze před sebe, kde se nejprve snažil dorážet Šimánek, jenž však ještě neuspěl. Po něm ale přispěchal také FILIP PAVLÍK, který z bezprostřední blízkosti přehodil beton gólmana Ridery! Asistence: Jiří Šimánek, Andris Džerinš.
    Marken.cz

    Petr Šatalík

    Branky a nahrávky: 28. F. Pavlík (Šimánek, Džerinš), 29. Smoleňák (Graňák, Koukal), 32. Koukal, 45. Smoleňák (Červený, Koukal)


    Mountfield HK: Rybár (J. Pavelka) – Pláněk, Vydarený, Zámorský, Cibulskis, Gregorc, Graňák, F. Pavlík – Köhler (A), Džerinš, Šimánek – Jaroslav Bednář (C), Kukumberg, Cingel – Smoleňák, Koukal (A), Červený – Vopelka, Berger, Látal.
    HC Vítkovice Ridera: Bartošák (Dolejš) – Klok, Sloboda (A), Hrbas, Baranka, Urbanec, Trška – Olesz (C), Lev, Bartovič – D. Květoň, O. Roman, Tybor – Kucsera, Kolouch, P. Zdráhal – Szturc, Š. Stránský, Dej – T. Jáchym.

    Rozhodčí: Pražák, Lacina – Brejcha, Jelínek

    Diváci: 5149
    thejrc.org