Olomouc – Mountfield HK 3:2 (kon.) | Třinec – HC Plzeň 2:7 (kon.) | Vítkovice – Č. Budějovice 0:3 (kon.)
Mladá Boleslav – K. Vary 4:2 (kon.) | Liberec – Kladno 5:2 (kon.) | Sparta – Chomutov 0:2 (kon.)
Slavia – HC Litvínov 10:4 (kon.)
konec
BK Mladá Boleslav
4:2 (1:1, 1:1, 2:0)
HC Energie Karlovy Vary
Sobota 06.01.2018, 13:00DHL Extraliga juniorů • 30. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    51:00
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Poprvé v zápase Bruslaři odskakují na rozdíl dvou branek, o což se postaral OSCAR FLYNN. Asistence. Kryštof Linhart, František Uřidil.
     
    48:44
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Krásně sehraná akce, při které se PETR MARŠOUN ocitl sám na levém kruhu a vyslal přízemní střelu přímo k pravé tyči Grančarovy brány, kde nalezl mezírku. Asistence: František Uřidil, Foerster.
     
    25:59
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Ale následoval protiútok Varů, při kterém FRANTIŠEK KLEJNA nedal Kroftovi šanci a hosté tak znovu vyrovnávají. Asistence: Michal Hotěk, Jiří Janata.
     
    20:53
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    V mezikruží se ocitl OSCAR FLYNN, který, když nevěděl, co s pukem, vystřelil. Kotouč zasáhl Grančarovovu výstroj, ale překvapivě propadl za záda karlovarského brankáře. Asistence: Matěj Krejčík.
     
    15:09
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Za bránou se bojovalo o kotouč a vypadalo to, že z toho nic nebude. Kotouč získali hosté a dostal se zpoza brány nakonec na hůl MICHALA HOŤKA, jenž se s ničím nemazlil a zařídil vyrovnání. Asistence: Radek Prošek, Jiří Janata.
     
    02:59
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hráči se nakupili před Grančarova a v nepřehledné situaci se kotouč dostal přímo před JANA JINDRU před bránou, jenž ho dostal za gólmanova záda. Asistence: Zdeněk Křížek.
    Marken.cz

    Lukáš Chuchválek

    Branky a nahrávky: 3. Jindra (Křížek), 21. Flynn (Krejčík), 49. Maršoun (Uřidil, Foerster), 51. Flynn (Linhart, Uřidil) – 16. Hotěk (Prošek, Janata), 26. Klejna (Hotěk, Janata)


    BK Mladá Boleslav: Krofta (Špirek) – Linhart, Uřidil, Chujac, Jirásek, Horský, Nepokoj, Mlčoch – Foerster, Kerda, Hrachovec, Straka, Grim, Šípek, Krejčík, Flynn, Křížek, Jindra, Pawliczek, Maršoun
    HC Energie Karlovy Vary: Grančarov (Kašpar) – Přibyl, Pajk, Brabec, Vápeník, Kala, Klejna, Vodička – Horký, Tlačil, Salnikov, Šik, Pastyřík, Bečka, Petrov, Halberštát, Janata, Hotěk, Prošek

    Rozhodčí: Nepomucký – Hynek, Kettner
    thejrc.org