Slavia – Přerov 1:2 (kon.) | Litoměřice – Benátky n/J 5:4 (kon.) | Motor ČB – K. Vary 2:1 (2:1 po s.n.)
Prostějov – Ústí n/L 4:3 (kon.) | Kadaň – Třebíč 3:2 (kon.) | Frýdek-M. – Vsetín 4:0 (kon.)
Havířov – Kladno 2:1 (kon.)
konec
HC Frýdek-Místek
4:0 (2:0, 0:0, 2:0)
VHK ROBE Vsetín
Sobota 06.01.2018, 17:00 • Hala Polárka • Chance liga • 37. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    A je konec tohoto utkání. Frýdek-Místek dokázal navázat na výhru z Benátek a vypadá to, že se postupně dostává z výsledkového trápení. Dneska to byl jednoznačně zápas dvou skvělých útočníků, Aron Chmielewski a Ondřej Kovařčík si vedli opravdu špičkově. Oba se zapsali do střelecké listiny a rovněž si oba připsali dvě asistence. Skvělý výkon se také povedl Lukáši Danečkovi, který nepustil ani jeden gól a několikrát bude vyvoláváno jeho jméno. Vsetín sice nehrál vůbec špatně, ale branku se mu prostě nepovedlo překonat. To je z dnešního duelu vše, přeji pěkný večer. (19:16:31)
     
    Konec zápasu.
     
    59:54
    Utkání už se jen víceméně dohrává a ani jeden z týmu se už nikam nehrne.
     
    58:49
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    A domácí vítězství je podtrženo! Hráči Frýdku-Místku se dokázali dostat do hry a díky Aronu Chmielewskému se také řítil do přečíslení tři na jednoho. DAVID KOFROŇ následně neměl problém kotouč trefit do prázdné branky. Asistence: Aron Chmielewski, Ondřej Kovařčík.
     
    58:29
    A do třetice zakázané uvolnění. Ani Ondřej Kovařčík nemířil přesně.
     
    58:11
    A opět zakázané uvolnění. Domácí hráči se snaží odkrytou branku trefit z každé vzdálenosti.
     
    57:40
    Filip Bajtek se od prostředka hřiště snažil trefil prázdnou branku, ale jeho střela letěla těsně kolem levé tyče. Poté se pískalo zakázané uvolnění Frýdku-Místku.
     
    57:18
    Vsetín už nemá co ztratit a rozhodl se pro hru bez brankáře!
     
    57:09
    Oddechový čas pro hosty.
     
    56:05
    Jaroslav Markovič si dobruslil pro puk za branku Danečka a poté se snažil rozehrát. Jeho finální přihrávka ovšem byla hodně nepřesná a skončila mimo pásmo.
     
    55:35
    Toto utkání jednoznačně patří Ondřeji Kovařčíkovi a Aronu Chmielewskému! Oba tito útočníci si připsali přesný zásah a asistenci.
     
    53:48
    Hosté v plném počtu.
     
    53:48
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    A je to o tři branky! Frýdek-Místek si vyvinul tlak na svého soupeře a hned několikrát zaměstnal hostující brankáře, poté došlo k zmatkům před brankou. Nejlépe se dokázal zorientovat ARON CHMIELEWSKI a dokázal zvýšit vedení domácího celku. Asistence: Ondřej Kovařčík, Ctirad Ovčačík.
     
    53:15
    Radim Kucharczyk se s tím moc nepáral a prakticky ihned potom, co dostal kotouč vystřelil. Rána letěla vedle.
     
    52:16
    Domácí v plném počtu.
     
    51:38
    Lukáš Kovář si dlouho vylepšoval pozici až se nakonec ke střele dostal. Jeho rána ale byla pozvednutá jedním z obránců a rysi budou zakládat novou akci.
     
    50:35
    Necelou minutu se bude hrát ve stejném počtu hráčů na ledě. Vsetín se snažil zakončovat ihned po rozehrávce, ale Daneček opět pokus zneškodnil.
     
    50:16
    Vyloučení v týmu HC Frýdek-Místek (Aron Chmielewski – 2 min., vražení na hrazení).
     
    50:16
    Hra je přerušena, neboť došlo k menší potyčce mezi hráči. Bude se vylučovat.
    Marken.cz

    Marek Jašek

    Branky a nahrávky: 9. O. Kovařčík (Chmielewski), 14. L. Kovář (Przybyla), 54. Chmielewski (O. Kovařčík, Ovčačík), 59. Kofroň (O. Kovařčík, Chmielewski)


    HC Frýdek-Místek: L. Daneček (Strmeň) – Zahradníček (A), Bartko, L. Kovář, Haman, Ovčačík (C), Matyáš, Piegl – Chmielewski, O. Kovařčík, Kofroň – J. Kalus, Pechanec, Štumpf – Christov, Bajtek, Kvasnica – Kafka, Przybyla, Franek.
    VHK ROBE Vsetín: Šurý (Horčička) – Janáček, Teper, Ostrčil, Frolo, Holomek, Dundáček, D. Krenželok – Březina, Kopta, Markovič (C) – P. Beránek, Kucharczyk, Protasenja – Vávra, Podešva, Slováček – Karafiát, Illéš (A), Vítek (A).

    Rozhodčí: Přikryl,Vrba – Lukš, Měkýš

    Diváci: 2456
    thejrc.org