Trenčín – Nové Zámky 3:1 (kon.) | Nitra – Košice 4:3 (po pr.) | Žilina – Zvolen 0:3 (kon.)
Banská Bystrica – Detva 9:1 (kon.) | Poprad – Lipt. Mikuláš 3:2 (kon.)
po prodl.
HK Nitra
4:3 (2:0, 1:1, 0:2 - 1:0)
HC Košice
sk Sobota 06.01.2018, 16:00Tipos Extraliga (SR) • 34. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    63:05
    Nitra dala gól!
    Je rozhodnuté. Dnes druhú parádu v zápase predviedol JUDD BLACKWATER, tentokrát je z toho gól pre tohto borca. Blackwater sa vnútorným oblúkom zbavil súpera a strelou k bližšej žrdi prekvapil Habala. Asistencie: Marek Slovák, Branislav Mezei.
     
    53:05
    Košice dali gól!
    Košičania v poslednej časti hry ožili a napokon vyrovnali. Pri modrej čiary sa teraz do puku poriadne oprel VÁCLAV ČÍŽEK, ktorý poriadnou delovkou prepálil Laca v nitrianskej bránke. Asistencie: Ladislav Nagy, Gabriel Spilar.
     
    44:32
    Košice dali gól!
    Tak v Nitre to bude ešte poriadne zaujímavé! Košičania totiž pridávajú kontaktný gól, konkrétne sa o to postaral americký bek BLAKE KESSEL. Asistencie: Ladislav Nagy, Gabriel Spilar.
     
    35:57
    Košice dali gól!
    Košičania napokon predsa len znížili. Hostia ešte ostali v pásme, kde sa po prihrávke Kafku potešil z gólu MAREK HOVORKA. Asistencia: Petr Kafka.
     
    22:19
    Nitra dala gól!
    Galakoncert nitrianskeho celku pokračuje. Dnešný zápas rozhodne nevyzerá tak, že ho proti sebe hrajú tabuľkoví susedia. Lundström sa len smutne obzerá a zo svojej siete vyťahuje tretí puk – tentokrát ho tam poslal HENRICH RUČKAY. Asistencia: Karol Csányi.
     
    19:53
    Nitra dala gól!
    Toto si ale jednoducho gól pýtalo. Neuveriteľnú prácu teraz na krídle odviedol Blackwater, ktorý sa pohral s košickou defenzívou, zakorčuľoval za bránku Lundströma, prihral medzi kruhy a odtiaľ sa už PETER ORDZOVENSKÝ pomýliť nemohol. Asistencie: Judd Blackwater, Jameson Milam.
     
    02:43
    Nitra dala gól!
    Nitra si vypracovala veľký tlak, z ktorého napokon prichádza otvárací gól stretnutia. Na modrej sa do puku oprel MICHAL KRIŠTOF, ktorý prepálil bezmocného Lundströma. Asistencia: Matej Paulovič.

    Lukáš Pancurák

    Branky a nahrávky: 3. Krištof (Paulovič), 20. Ordzovenský (Blackwater, Milam), 23. Ručkay (Csányi), 64. Blackwater (Slovák, Mezei) – 36. Hovorka (Kafka), 45. Kessel (Nagy, Spilar), 54. Čížek (Nagy, Spilar)


    HK Nitra: Laco (Halo) – Rais, Mezei, Milam, Ordzovenský, Versteeg, Rýgl, Mich. Pupák, Mir. Pupák – Macík, Krištof, Paulovič – Kovacs, Slovák, Blackwater – Csányi, J. Ručkay, H. Ručkay – Fominych, Ondrušek, Rzavský
    HC Košice: Lundström (23. Habal) – Kessel, Čížek, Koch, Šedivý, Pulli, Michalčin, Novotný, Pavúk – Jenčík, Pacan, Spilar – Suja, Hovorka, Kafka – Nagy, Boltun, Šoltés – Klíma, Vrábeľ, Petráš

    Rozhodčí: Jonák, Goga – Výleta, Gegáň
    thejrc.org