Trenčín – Nové Zámky 3:1 (kon.) | Nitra – Košice 4:3 (po pr.) | Žilina – Zvolen 0:3 (kon.)
Banská Bystrica – Detva 9:1 (kon.) | Poprad – Lipt. Mikuláš 3:2 (kon.)
konec
HK Poprad
3:2 (2:0, 0:1, 1:1)
HK 32 Liptovský Mikuláš
sk Sobota 06.01.2018, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR) • 34. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:52
    Oddychový čas pre Poprad.
     
    58:33
    Zároveň si oddychový čas vypýtal tréner hostí.
     
    58:33
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Hostia znižujú a posledné sekundy budú veľmi zaujímavé! Tabaček vypálil od modrej čiary, jeho delovka sa odrazila od Corbeilovho betónu. Tam bol pripravený MAREK URAM, ktorý sa presadil z pohotovej dorážky!
    Asistencie: Ján Tabaček, Patrik Števuliak.
     
    58:23
    Brankár Košarišťan už odišiel na striedačku!
     
    52:14
    Poprad dal gól!
    Kamzíci po niekoľkých minútach trápenia v obrannom pásme strieľajú gól. Štrauch posunul puk na ľavom kruhu SAMUELOVI MLYNAROVIČOVI, ktorého strela švihom prepadla Košarišťanovi cez lapačku!
    Asistencia: Andreas Štrauch.
     
    46:03
    Po strete Jindřicha Abdula s protihráčom pri mantineli si to odnieslo plexisklo. Úplne prasklo, a tak budeme niekoľko minút čakať. Túto sezónu už bude v Poprade počas zápasu druhýkrát menené plexisklo.
     
    45:06
    Ďalšiu delovku sme videli z hokejky Krišku z pravého kruhu. Tá skončila na Corbeilovom betóne. Potom si šikovne našiel miesto Langhammer a pálil po Uramovej prihrávke, no netrafil bránu.
     
    43:29
    Marcelovi Petranovi vôbec nevyšiel obranný zákrok telom. Odsedí si dve minúty za faul kolenom.
     
    41:25
    Ježekovi šikovne ukradol puk na modrej čiare Martin Kriška a vykorčuľoval do samostatného útoku. Puk mu potom pred bránkou ušiel a dokázal už iba zakončiť nedôrazne jednou rukou.
     
    38:03
    Ideálny stav pre Liptákov. Dali gól a získavajú presilovku. Mathieu Corbeil dostáva dve minúty za nešportové správanie. Trest si za neho odsedí Abdul.
    37:41 HUNA - 2:1
     
    37:41
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Liptáci strieľajú prvý gól v zápase a znižujú stav stretnutia! RUDOLF HUNA sa dostal šikovne z pravého krídla až pred bránku a trafil Corbeilovi pod hornú žrď!
    Asistencia: Patrik Števuliak.
     
    33:18
    Presilovka pre Poprad. Branislav Rapáč dostáva dve minúty za nedovolené bránenie.
     
    28:34
    Presilovka pre Liptovský Mikuláš. Peter König dostáva dve minúty za podrazenie.
     
    25:33
    Popradčania o presilovku prichádzajú. Andreas Štrauch dostáva dve minúty za krosček.
     
    24:55
    Popradčania budú hrať štyri sekundy presilovku o dvoch hráčov. Tomáš Nádašdi dostáva dve minúty za nedovolenú hru so zdvihnutou hokejkou a ešte aj 10 minút za nešportové správanie.
     
    22:59
    Presilovka pre Poprad. Patrik Števuliak fauloval Mlynaroviča a odsedí si dve minúty za hákovanie.
     
    20:43
    Mikuláš začal tretinu veľmi aktívne. Tabaček nastrelil od modrej čiary žŕdku. Corbeil nevedel, kde sa odrazil puk, no dopadol na Števuliakovu hokejku. Ten však prázdnu bránu netrafil!
    14:59 SVITANA - 2:0
     
    14:59
    Poprad dal gól!
    Prerušenie prichádza až teraz, no nepriaznivé pre hostí. PATRIK SVITANA sa rozkorčuľoval z obranného pásma, prešiel po pravom krídle a spoza kruhu perfektnou strelou švihom trafil pod hornú žrď. Košarišťan ani nestihol strelu zaregistrovať a už mal puk v sieti.
    Asistencia: Matej Paločko.
     
    04:22
    Na dve minúty za krosček si sadne Radoslav Suchý.
     
    03:15
    Mathieu Corbeil si teraz poriadne zavaril! Dlho čakal s rozohrávkou, neprenechal puk spoluhráčom, napokon dával naslepo medzi kruhy, kde už prikorčuľoval voľný Števuliak, spracoval si puk, prišiel bližšie k bráne a strieľal. Corbeil však dokázal svoje zlyhanie odčiniť vďaka úspešnému zákroku.
    01:23 BUC - 1:0
     
    01:23
    Poprad dal gól!
    Kamzíci sa rýchlym gólom dostávajú do vedenia. DÁVID BUC vykorčuľoval s pukom po ľavom krídle a strelou švihom z ľavého kruhu prekvapil Košarišťana k ľavej žrdi.
    Asistencia: Jindřich Abdul.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 2. Buc (Abdul), 15. Svitana (Paločko ml.), 53. Mlynarovič (Štrauch) – 38. Huna (Števuliak), 59. Uram (Tabaček, Števuliak)


    HK Poprad: Corbeil (Gavalier) – Brejčák (A), McDowell, König, Petran, Fabian (C), Dinda, Davydov, Ježek – Štrauch, Mlynarovič, Svitana (A) – Abdul, Heizer, Buc – Paločko, Vartovník, Bondra – Lichanec, Paločko ml., Hvila
    HK 32 Liptovský Mikuláš: Košarišťan (Hollý) – Moravčík, Tabaček (A), Suchý (A), Kurali, Mezovský, Nádašdi, Gründling, Nemec – Števuliak, Langhammer, Ru. Huna – J. Sukeľ, Paukovček, B. Rapáč – Uram, M. Sukeľ, Kriška (C) – Uhrík, Piatka, Laco

    Rozhodčí: Kalina, Štefik – Gajan, Gavalier

    Diváci: 1 521
    thejrc.org