Technika Brno – Poruba 1:2 (0:1 po s.n.) | Chomutov – Č. Budějovice 5:1 (kon.) | Přerov – Mladá Boleslav 2:1 (kon.)
Sparta – HC Litvínov 0:3 (kon.) | Liberec – HC Plzeň 1:3 (kon.) | Vsetín – Třinec 3:4 (kon.)
Warriors Brno – HK MD Šumperk 1:8 (kon.) | Pardubice – Kometa Brno 3:1 (kon.) | Havířov – Zlín 5:0 (kon.)
Jihlava – Letňany 0:0 (odl.) | Mountfield HK – Vítkovice 4:5 (kon.) | PZ Kladno – Kladno 2:6 (kon.)
Žďár n/S – Havlíčkův Brod 3:6 (kon.) | Třemošná – K. Vary 3:2 (po pr.)
konec
HC Sparta Praha
0:3 (0:2, 0:1, 0:0)
HC Litvínov
Sobota 06.01.2018, 12:30 • Tipsport arena (Praha - Holešovice) • ELIOD extraliga mladšího dorostu • Skupina A
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 12:30.
     
    SPARTA VS. LITVÍNOV 2017/18

    Pražané vstoupili do nadstavbové části z trošku těžší pozice, jelikož první dvě utkání museli odehrát na kluzištích soupeřů. Na psychice hráčů to ale nebylo vůbec znát, poněvadž v Chomutově vyhrála parta kolem Josefa Slavíčka 4:3 v prodloužení a o den později v Budějovicích 5:3. Svoji formu si však sparťané domů přivést nedokázali, i přes velkou snahu totiž podlehli Liberci 4:5 v prodloužení a posléze také Plzni 1:3.

    Litvínovští prožívají dobrou sezonu a vesměs plní pokyny stanovené před startem tohoto ročníku. Ve svém zápolení dokázali svým sokům nastřílet nespočet branek, a navíc prohráli pouze čtyřikrát! Naposledy si chemici poradili na svém kluzišti s Budějovicemi 5:2 a svůj výkon korunovali dalším skalpem, tentokráte nad chomutovskými Piráty poměrem 2:0.
     
    Krásné sobotní odpoledne z hlavního města. Dnes se proti sobě v dalším zápase skupiny A postaví domácí Sparta a Litvínov. Začátek utkání je naplánován na 12:30 a vy můžete sledovat náš podrobný online přenos. Přeji příjemnou zábavu!
     
    Úvodní sestavy:

    HC Sparta Praha: Krbeček (Sluka) – Truhlář, Zemchenkov, Ducháč, Adam, Šesták – Kubánek, Höll, Adamec, David, Potůček, Broš, Slavíček, Výkruta, M. Vitouch, Tomek, Theimer, Kuracina.
    Trenér: Tomáš Hamara.

    HC Litvínov: Klika (Čermák) – Minařík, Hocelík, Háva, Kroupa, Jonák, Miškovič, Kadár – Leitner, D. Dej, Limanovský, Adámek, Stehlík, Vopat, Slavík, Kudrhalt, Kočárek, Fišer, Nikl, Skuhrovec.
    Trenér: Martin Tvrzník.

    Rozhodčí: Vojtěchovský – Zháňal, Košťálová.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    Úvodní vhazování tohoto zápasu vyhráli domácí, Andrej Adamec posunul na Josefa Slavíčka, kterému ale utekl kotouč z hole.
     
    00:39
    Litvínovští se dostali do útočného pásma, v souboji o kotouč v rohu uspěli sparťané a vydali do se útoku. Slavíček nabral rychlost přes střední pásmo, za modrou čarou ho zastavil obránce Hocelík.
     
    01:25
    Hosté poprvé zahrozili v útočném pásmu. Nikl zavezl puk po pravé straně hrazení a následně hledal před brankou Fišera. Do přihrávky dobře zasáhl gólman Krbeček.
     
    02:13
    Oto Theimer nabral rychlost přes střední pásmo, udělal pár rychlých kroků dopředu a tvrdou ranou ohrozil Kliku. Ten i přes menší potíže chytá.
     
    02:48
    Fišer se opět vydal na zteč, Pražané byli trochu pozadu a na litvínovského útočníka nestačili. Fišer toho využil, vystřelil, ale Krbeček nemusel zasahovat.
     
    03:15
    Hosté rychle přenesli hru do útočného pásma. K odraženému kotouči od mantinelu se dostal Lukáš Stehlík, jehož hokejku na poslední chvíli dokázali domácí beci zablokovat.
     
    03:55
    Litvínovští se opět velmi rychle propracovali do útočné třetiny, průnikovou přihrávku si musel zpracovat Stehlík, který ale ve spolupráci se Slavíkem nic světoborného nevymysleli.
     
    04:43
    Hra se obrátila na druhou stranu a sparťané budou mít možnost přesilové hry.
     
    04:48
    Vyloučení v týmu HC Litvínov (Kudrhalt – 2 min., podražení).
     
    04:58
    Domácí se okamžitě usadili v útočném pásmu, před brankou byl Josef Broš, tomu ale dobře zablokoval hůl útočník Jaroslav Fišer.
     
    05:24
    Pražané pokračují ve svém dobrém tlaku na branku hostí. Andrej Adamec dostal přihrávku k pravé tyči, ale přesouvajícího se Kliku překonat nedokázal.
     
    05:50
    Litvínovským borcům se podařilo vyhodit kotouč alespoň do středního pásma, ale hru do toho útočného vrátil svým rychlým pohybem Kuracina.
     
    06:39
    Domácí se dostali do dvou tutovek během chvilky! Nejprve David netrefil sám před brankou zařízení, poté v přečíslení hledal Slavíček Tomka, ale ani tato akce neměla úspěšný konec.
     
    06:48
    Hosté svoje první oslabení v zápase zvládli a už hrají v plném počtu hráčů na ledové ploše. Kudrhalt naskočil na led a ihned se zapojil do hry.
     
    08:20
    Jakubu Kroupovi se ještě podařilo udržet kotouč na modré čáře a byla z toho velká příležitost! Vojtěch Kočárek dostal příliš mnoho prostoru, ale sám před Krbečkem nezvládl svoji otočku a puk mu poté ujel.
     
    08:34
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Litvínovským se poprvé v tomto utkání podařilo vsítit úvodní gól tohoto zápasu. Před sparťanskou brankou byl hodně důrazný VOJTĚCH KOČÁREK, který procedil touš za záda brankáře Krbečka. Asistence: Jakub Kroupa.
     
    08:47
    Andrej Adamec spolu s Josefem Brošem vytvořili menší tlak na brankáře Kliku, který musel rychle na zem a chytit puk do své lapačky.
     
    09:05
    Ondřej Šesták dokázal zastavit rodící se akci Litvínova, puk však ve středním pásmu zachytil Skuhrovec, který alespoň nahodil na brankáře Krbečka.
     
    09:51
    Matěj Kuracina dostal těžkou přihrávku do jízdy, která byla už moc dlouhá, čehož využil útočník Lukáš Stehlík a odpálil touš pryč.
     
    10:37
    Znovu v akci Matěj Kuracina. Tentokrát zavezl puk do útočného rohu, poté předal Výkrutovi, který ale za brankou soupeře puk bohužel pro domácí ztratil.
     
    11:20
    Menší zmatek v litvínovském brankovišti. Hned tři sparťané nebezpečně dotírali na gólmana Kliku, ale ten za přispěním obránců vše zvládl.
     
    12:02
    Lukáš Stehlík obdržel skvělý pas do jízdy, pořádně našlápl skrz středem, udělal si pár krůčků na pravou stranu, odkud také vypálil. Brankář Krbeček jeho pokus vyrazil ven.
     
    12:58
    Chemici se už dostávali do přečíslení dva na jednoho. Nikl bruslil s pukem až do útočného pásma, zasekl a puk přistál na holi Fišera. Ten svou střelou z úhlu minul sparťanskou klec.
     
    13:18
    Také sparťané se dostali do velmi dobré šance. Michal Vitouch vystihl litvínovskou rozehrávku, na levé straně měl dostatek času a prostoru rozjet se, ale jeho prudkou střelu zápěstím srazil Klika svými betony až do rohu kluziště.
     
    14:34
    Semen Zemchenkov se odhodlal na útočný výlet, těsně za ním ho pronásledoval jeden z hostujících beků, ale sparťanský hráč si vynutil faul.
     
    14:53
    Vyloučení v týmu HC Litvínov (Kroupa – 2 min., sekání).
     
    15:20
    Josef Broš krkolomným způsobem zavezl kotouč do útočného pásma, podržel ho, narazil si s Adamcem a následně sám ohrozil Kliku. Litvínovský brankář vyráží.
     
    16:23
    Michal Vitouch bojoval o puk v rohu kluziště proti přesile litvínovským hráčům, na pomoc mu ještě přišel jeden hráč, ale krátce nato se sparťané připravili o pásmo.
     
    16:47
    Litvínov právě vstřelil branku!
    A je tu druhý puk za zády brankáře Krbečka. Pražané propadli v útočném pásmu, LUKÁŠ STEHLÍK dostal přihrávku přímo do jízdy, ujel všem domácím hráčům a před sparťanským brankářem i v pádu dokázal poslat puk do jeho sítě! Asistence: Jiří Háva.
     
    17:22
    Pražané vyhráli vhazování ve vlastním obranném pásmu, ale i přesto musel brankář Krbeček čelit nebezpečné střele z mezikruží. Vše ale zvládl na jedničku.
     
    17:53
    Daniel Dej dostal nepřesnou přihrávku na svoji hůl, rozhodčí ještě signalizoval zakázané uvolnění, ale nakonec svůj verdikt přehodnotil. Pokračuje se ve hře.
     
    18:12
    Obránce Radovan Miškovič se ocitl s pukem na modré čáře, proti němu byla doslova dálnice a litvínovský obránce na nic nečekal a vystřelil. Jeho rána šla jen na zadní plexy.
     
    18:46
    Michal Vitouch s Matějem Kuracinou dolovali kotouč v útočném pásmu, ale to se jim nepodařilo. Následně hosté vyhazují kotouč do středního pásma a nebezpečí je pro ně na chvíli zažehnáno.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina je minulostí. Viděli jsme v ní celkem dvě branky a obě padly do sparťanské klece. Nejprve poslal hosty do jednobrankového vedení Vojtěch Kočárek a poté zvýšil náskok ve vlastním oslabení Lukáš Stehlík.
     
    Další třetina začne přibližně v 13:18 hodin.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:01
    Vyloučení v týmu HC Sparta Praha (2 min. – zdržování hry / pozdní nástup). Trest odpyká Broš.
     
    20:13
    Vyloučení v týmu HC Litvínov (Háva – 2 min., držení protihráče).
     
    20:21
    Ve hře čtyři na čtyři sparťané vyhráli buly v útočném pásmu, Michal Vitouch kombinoval s Matějem Kuracinou, domácí se ke střele nedostali.
     
    20:58
    Matyáš Adam dokázal přečíst litvínovský přechod do útočné třetiny a odpálil puk zpátky do obranného pásma hostí.
     
    21:15
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Pozor! Hosté vůbec poprvé v této třetině najeli do útočného pásma domácího týmu a hned je z toho gól! DAVID SKUHROVEC nabral rychlost, udělal oblouk kolem bránícího protihráče a zasunul touš do branky domácích. Asistence: Kristian Kudrhalt.
     
    22:01
    Pražané hrají v plném počtu a chvíli bude trvat jejich zkrácená přesilová hra pět na čtyři.
     
    22:13
    Ta právě nyní skončila, jelikož vyloučený Háva se vrátil zpět na ledovou plochu. Oba týmy tak mají opět stejný počet hráčů na ledě.
     
    23:16
    Matěj Kuracina se hnal za pukem do útočné třetiny, proti dvou obráncům Sparty neměl moc šanci na úspěch.
     
    23:48
    Kuracina tentokrát spěchal za pukem do rohu, před ním měl ale podstatně větší náskok Lukáš Hocelík.
     
    24:16
    Hocelík teď musel rychle sprintovat do obranného pásma, celou situaci zvládl, ale Pražané se do útoku rychle vrátili. Výkruta se svou pětkou ale brankáře Kliku neohrozili.
     
    25:12
    Stehlík našel od mantinelu před sparťanskou branku Limanovského, který zcela osamocen nedokázal usměrnit prudký puk za záda Krbečka.
     
    26:11
    Následně se hosté pokoušeli o další vstřelený gól, ale střela jednoho z hostí od modré čáry neměla gólové parametry. Krbeček přesto zasáhl a uklidnil hru.
     
    26:52
    Hosté ještě udrželi útočné pásmo, útočník Kristian Kudrhalt si sjel na modrou čáru, ale o pár chvil později se sparťané vymanili z tlaku Litvínovských.
     
    27:56
    Tomáš Tomek na chviličku vybojoval puk u mantinelu, ale krátce poté o něj záhy přišel. Škoda pro domácí.
     
    28:38
    Ondřej Výkruta si dokázal vybruslit od mantinelu až do střelecké pozice a tvrdě vypálil na Kliku. Litvínovský brankář nemusel zasahovat, jelikož střela byla sražená.
     
    29:00
    Josef Slavíček si podržel puk ve středním pásmu, vzápětí Pražané nahodili na Kliku a ten musel být ve střehu.
     
    29:31
    Limanovský se dostal k osamocenému kotouči v rohu útočného pásma, nahrával před branku na Lukáše Stehlíka, ale ten puk nezpracoval. Krbeček jen vytáhl svoji hůl a poslal puk za branku svým spoluhráčům.
     
    30:08
    Pražané opět po dlouhé době nakoukli do útočného pásma. Šimon Truhlář se opřel do puku na modré čáře a vystřelil. Před brankou byl ještě clonící Maxim Kubánek, ale Klika i přes obtížný výhled dokázal puk vyrazit mimo.
     
    31:10
    Jeden z hostujících hráčů si najel do útočného pásma, z rohu se mu povedlo najít hokejku Jaroslava Fišera, ten ale svoji střelu nasměroval jen těsně vedle domácí branky!
     
    31:39
    Aktivní Maxim Kubánek se dostal na puk a hned z toho byla nebezpečná situace. Posledního obránce ale překonat nedokázal, jelikož Jonák mu kličku do forhendu nezbaštil.
     
    33:12
    Pražanům se podařilo bleskově přejít útočnou modrou čáru, dostat se na dosah Kliky a poslat na něj ostrou ránu, se kterou měl litvínovský brankář trochu potíže. Puk ale dokázal včas přikrýt pod svoji rukavici.
     
    33:54
    Matyáš Potůček ještě zachytil rozehrávku v útočném pásmu, nicméně hosté se dokázali včas vymanit a přejít do útočného pásma.
     
    34:19
    Vyloučení v týmu HC Sparta Praha (Adam – 2 min., faul loktem).
     
    34:35
    Pražané se budou muset navíc bránit proti přesilovce soupeře. Skuhrovec zavezl kotouč do útočného pásma, ale jeho přihrávku zablokoval Truhlář.
     
    35:21
    Vojtěch Jonák fungoval jako dispečer na modré čáře v rozdávání přihrávek na své kolegy. Při té poslední našel Skuhrovce, který nahrnul puk do brankoviště, kde vznikl menší závar, ale Krbeček vše ustál.
     
    35:51
    Sparťanům se za toto oslabení ještě nepodařilo vyhodit z vlastního pásma a pro celek z Prahy to byly další krušné chvilky před Krbečkem. Ten musel čelit ataku proti Limanovskému a ještě Kadárovi. I v tomto případě vzešel ze souboje vítězně domácí gólman.
     
    36:19
    Pražanům se poprvé podařilo osvobodit, do pásma najel Matyáš Potůček a zdržel hosty v jejich třetiny. Sparťané hrají v plném počtu.
     
    37:34
    Litvínovští ale nenechávají na sebe moc zapomenout a nadále dělají sparťanské obraně problémy. Dej zavezl puk do útočného pásma, našel na druhé straně stojícího Lukáše Vopata, ke kterému se ale včas sjeli domácí beci.
     
    38:06
    Josef Slavíček trošku otupil hostující tlak, když projel středem kluziště a tvrdě vypálil. Gólman Klika pohotově zasáhl. Před brankou byl ještě Broš, který unaveně míří na střídačku.
     
    39:18
    Domácí byli zamknuti ve vlastním obranném pásmu, po chvilce se jim podařilo osvobodit se a přihrávku do jízdy se snažil zpracovat Výkruta. puk byl ale příliš prudký, a na puk tak nedosáhl.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Prostřední třetina je u konce. Hraje se poměrně vyrovnaný hokej a oba týmy se perou o střední pásmo. Přeci jen jsme viděli alespoň jednu branku, a to pět do sparťanské branky. David Skuhrovec se prosmýkl před Krbečka a svižnou střelou ho pokořil potřetí v tomto zápase.
     
    Další třetina začne přibližně v 14:02 hodin.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:10
    Lukáš Stehlík na úvod třetí třetiny se pokusil najet do útočného pásma, ale ještě před ním ho na mantinel přišpendlili dva domácí borci.
     
    40:28
    Kadár nahodil puk do útočného pásma, kam si sjížděl Stehlík, ale Pražané byli dobře vystoupeni a zavezli puk do útočného pásma.
     
    40:42
    Vyloučení v týmu HC Litvínov (Stehlík – 2 min., podražení).
     
    41:05
    Jaroslav Fišer se po litvínovském vyhození snažil ještě zaútočit na sparťanskou klec, ale neúspěšně. Tomáš Tomek se výborně vrátil a podržel puk na své hokejce.
     
    41:38
    Michal Vitouch sice dostal puk do útočného pásma, ale hned poté se litvínovští dokázali osvobodit. Dopředu spěchal Tomáš Nikl, který ještě pozdržel sparťanskou rozehrávku.
     
    42:35
    Josef Slavíček nabral slušnou rychlost útočným pásmem, dostal se až před Kliku, položil si ho, ale už nedokázal zvednout puk nad ležící beton litvínovského brankáře!
     
    42:42
    Hosté svoje první oslabení ve třetí třetině ustáli bez úhony a už zase mohou pomýšlet na útočné akce.
     
    44:05
    Litvínovští nyní drží domácí pod menším zámkem. Jakub Kroupa se ještě pokoušel dojet puk a nahrát ho před branku, tam ale byli jen hráči v bílých dresech.
     
    44:57
    Domácí rychle přesunuli hru před Kliku a donutili ho k zákroku. Bude se vhazovat po jeho levé ruce a sparťané mají možnost dostat se do hry.
     
    45:35
    Puk se ještě nakonec dostal do obranného pásma domácích, poté ale už musel být gólman Klika ve střehu. Josef Slavíček si počkal na vhodný moment a přihrával na Adamce. Přihrávku ale srazil jen první obránce Litvínova.
     
    46:10
    Hosté se dostali do velmi dobré příležitosti! Lukáš Stehlík přebruslil všechny domácí hráče, puk byl od něj moc daleko, čehož využil Krbeček, který si vyjel pro puk a podržel ho pod lapačkou.
     
    46:45
    Sebastian Höll se ještě vydal forčekovat do útočného pásma, ale litvínovští obránci měli puk plně ve své moci, poté ho však rozehráli jen na zakázané uvolnění.
     
    47:24
    Vopat protečoval letící kotouč ve středním pásmu na najetého Prokopa Limanovského, který si puk zpracoval a z pravého kruhu prověřil Krbečkovu vyrážečku.
     
    47:48
    Truhlář si vzal puk ve středním pásmu, poslal ho na Broše, který se svými spoluhráči bojoval o útočné pásmo. To se také povedlo, ale po zásahu jednoho z Litvínovských skončil puk až v hledišti.
     
    48:22
    Vojtěch Kočárek svedl bruslařský souboj s Matyášem Adamem, který byl u puku o něco později než právě litvínovský hráč. Kočárek se poté ještě snažil nahrát na svého spoluhráče, ale to už byl Adam v plné zbroji připraven.
     
    49:14
    Jakub Kroupa zastavil puk ve středním pásmu, který by směřoval na sparťanského útočníka. Dobrý počin litvínovského mladíka.
     
    49:58
    Höll rychle spěchal za pukem do útočného pásma, ale hosté se rychle dokázali vymanit. V přečíslení tři na jednoho nahrával Leitner na Deje, druhý jmenovaný ale nezpracoval!
     
    50:39
    Na druhé straně zase ujeli do brejku sparťané. Tomáš Tomek v situaci dva na dva podržel puk, následně chtěl přihrát Davidovi, ale přihrávka svého adresáta nenašla.
     
    51:13
    Truhlář musel rychle vyklepat puk zpod výstroje, ale ke kotouči se dostal litvínovský hráč. Jeho přihrávka ale nikoho z jeho spoluhráčů nenašla, jen hokejku Josefa Slavíčka.
     
    52:12
    Marek Slavík si výborně počkal na svého kolegu Prokopa Limanovského, kterého vyslal do samostatného nájezdu. Druhý jmenovaný jel po pravé straně a minul Krbečkovu svatyni.
     
    52:43
    Maxim Kubánek si vzal kotouč na svoji hůl, najel s ním mezi tři protihráče, které se mu také podařilo obejít, ale gólmana Kliku se mu překonat nepodařilo.
     
    53:28
    Ze souboje v rohu kluziště vzešli vítězně hosté, Vojtěch Jonák poté nahrál Skuhrovci do útočné akce, ale bez úspěchu.
     
    54:06
    Krbeček teď musel být hodně na pozoru. Před ním totiž vznikla nepřehledná skrumáž, ve které byli hostující Dej s Vopatem. Domácí obrana pomohla svému brankáři a ten puk podržel.
     
    54:47
    Ondřej Šesták dostal skákavou přihrávku na svoji hůl, a tak pro hosty nebylo moc těžké odpálit puk do bezpečí.
     
    55:16
    Lukáš Stehlík si najel do brejku, obhodil si dva sparťanské obránce, před brankářem Krbečkem ještě provedl stahovačku na Truhláře a vystřelil. Střela byla ale zablokovaná bruslí právě Šimona Truhláře.
     
    56:04
    Vyloučení v týmu HC Litvínov (Limanovský – 2 min., hákování).
     
    56:11
    Andrej Adamec vyhrál vhazování pro Josefa Slavíčka, který našel před Klikou Josefa Broše. Ten byl ale obsazen, a tak se mu nepodařilo probojovat k zakončení.
     
    56:50
    Zemchenkov nahodil puk od modré čáry na Kliku, před ním ještě stál připraven tečovat Josef Broš, ale litvínovský brankář si celou situaci pohlídal.
     
    57:06
    Hostům se podařilo vyhodit přes všechny čáry a domácí museli začít znovu od vlastní branky. Ducháč si sebral kotouč, nahodil, ale hosté se krátce poté dokázali vymanit.
     
    57:48
    Höll se ještě pokusil nahodit na útočného pásma, nakonec jeho spoluhráči dokázali zaměstnat hostující defenzivu a brankáře Kliku.
     
    58:04
    Chemici svoje oslabení ustáli na výbornou a už hrají v plném počtu. Pražané si v této přesilové hře nic moc nepřipravili.
     
    58:57
    A teď se mohli domácí dočkat alespoň čestného úspěchu! Slavíček v přečíslení dva na jednoho přihrával na Josefa Broše, který ale dlouhou přihrávku nezachytil.
     
    59:37
    Filip Ducháč ještě nahrával svým spoluhráčům do útoku, kteří se sice ještě dostali do souboje o puk s litvínovskými hráči, ale puk ukořistit nedokázali.
     
    Konec zápasu.
     
    Utkání je minulostí a lépe ho zvládl Litvínov. Ten se ještě ve třetí třetině pokoušel navýšit svoje vedení, ale pozorný Krbeček nedovolil další puk ve své síti. Pražanům se však také nepodařilo skórovat, a tak z tohoto zápasu odcházejí jako poraženi.
     
    Ode mě je to pro dnešek všechno, já se s Vámi loučím a u dalších online přenosů se budu těšit. Na počtenou! (14:33:15)

    Petr Pavlík

    Branky a nahrávky: 9. Kočárek (Kroupa), 17. Stehlík (Háva), 22. Skuhrovec (Kudrhalt)


    HC Sparta Praha: Krbeček (Sluka) – Truhlář, Zemchenkov, Ducháč, Adam, Šesták – Kubánek, Höll, Adamec, David, Potůček, Broš, Slavíček, Výkruta, M. Vitouch, Tomek, Theimer, Kuracina.
    Trenér: Tomáš Hamara.

    HC Litvínov: Klika (Čermák) – Minařík, Hocelík, Háva, Kroupa, Jonák, Miškovič, Kadár – Leitner, D. Dej, Limanovský, Adámek, Stehlík, Vopat, Slavík, Kudrhalt, Kočárek, Fišer, Nikl, Skuhrovec.
    Trenér: Martin Tvrzník.

    Rozhodčí: Vojtěchovský – Zháňal, Košťálová
    bahis siteleri