Technika Brno – Poruba 1:2 (0:1 po s.n.) | Chomutov – Č. Budějovice 5:1 (kon.) | Přerov – Mladá Boleslav 2:1 (kon.)
Sparta – HC Litvínov 0:3 (kon.) | Liberec – HC Plzeň 1:3 (kon.) | Vsetín – Třinec 3:4 (kon.)
Warriors Brno – HK MD Šumperk 1:8 (kon.) | Pardubice – Kometa Brno 3:1 (kon.) | Havířov – Zlín 5:0 (kon.)
Jihlava – Letňany 0:0 (odl.) | Mountfield HK – Vítkovice 4:5 (kon.) | PZ Kladno – Kladno 2:6 (kon.)
Žďár n/S – Havlíčkův Brod 3:6 (kon.) | Třemošná – K. Vary 3:2 (po pr.)
konec
VHK ROBE Vsetín
3:4 (0:1, 2:2, 1:1)
HC Oceláři Třinec
Sobota 06.01.2018, 13:00 • Zimní stadion Na Lapači • ELIOD extraliga mladšího dorostu • Skupina E
Partner:
     
    Na Vsetínu bylo vidět při vstupu do třetiny odhodlání a práce domácích se vyplatila. Ve 49. minutě srovnal Zemánek, a to zcela zaslouženě, herní obraz opravdu odpovídal vyrovnanému stavu. Hostující celek měl sice více střel na branku, herně však byly oba týmy rovnocennými soupeři a ke Třinci se více přiklonilo štěstí, když v 54. minutě vybojovali útočnou třetinu. Wantulok nejprve nastřelil tyčku a následně si připsal i vítěznou branku. (21:38:22)
     
    Konec zápasu.
     
    59:55
    Půčkova střela je zblokována a míří do rohu. Už se zřejmě nic nestane.
     
    59:36
    Fencl byl s pukem vyhnán až za vlastní branku, odkud míří do pásma.
     
    59:04
    Macháček dostává puk z pásma. Vsetín bleskově vyklidil útočnou třetinu a začíná akci znovu.
     
    58:53
    Málek zůstává na střídačce. Vhazuje se po Švančarově levici.
     
    58:53
    Oddechový čas pro domácí.
     
    58:53
    Vyrovnání měl na hokejce Turek, přes dotírající hráče ale nezvedl kotouč tak, jak by potřeboval, a Švančara má puk ve své moci. Velmi důležitý moment pro hostující celek.
     
    58:17
    Kašpárkovu prudkou střelu z vrcholu levého kruhu zblokoval Půček. Vsetín se dostává ke kotouči a druhá formace Valachů jde dopředu.
     
    57:16
    Vhazování po odpískaném ofsajdu vyhráli hosté a okamžitě se přesunuli do útočného pásma. Necelé tři minuty před koncem bude jejich hlavním úkolem ubránit jednobrankový náskok.
     
    56:31
    Babeliak se snaží dostat zpět do útočného pásma. Macháček si zahrál na obránce a vsetínského útočníka odstavil. Tento obranný počin se stal příležitostí pro Kašpárka, který se dostal do brejku a zakončoval mezi betony. Domácí gólman si nebyl jistý, nakonec se však ukázalo, že betony sklapl včas.
     
    55:29
    Vsetínští se nevzdávají a předvádějí dobrou práci v útočném pásmu. Nyní ale Oceláři vyhazují.
     
    53:35
    Třinec právě vstřelil branku!
    A Oceláři se mohou radovat! Rychlá a přesná kombinace okolo branky měla na svědomí střelu KRYŠTOFA WANTULOKA od levé tyčky, která skončila za zády Málka. Asistence: Michal Ramík, Tommy Wardas.
     
    53:19
    Hosté se už se po střele Wantuloka z levého kruhu radovali a zmiňovaný hráč Třince zvedal ruce nad hlavu. Ano, obránce Ocelářů Málka překonal, puk se ale odrazil od pravé tyčky zpět do hry.
     
    52:36
    V přečíslení jsme mohli vidět Calabu a Turka, kteří potrápili hostujícího gólmana. Prvně jmenovaný našel přesnou křižnou přihrávkou Turka, který si vytáhl gólmana z brány. Okolo pravé tyčky už ale zakončit nedokázal.
     
    51:21
    Domácí v plném počtu. V posledních sekundách přesilové hry Třince zavládl v Málkově brankovišti zmatek. Oceláři této situace využívají a stále si drží tlak. Za zády vsetínského gólmana ale ještě neskončila žádná z dorážek na brankovišti nebo vzdálenějších střel, na které Málek neviděl.
     
    51:05
    Macháček vybojoval kotouč za brankou Málka a našel si místo na vrcholu levého kruhu. Měl před sebou dost místa, a proto se tato pozice jevila jako střelecky dobrá. Macháček se ale ještě rozhodl pro přihrávku a kombinace začíná.
     
    50:20
    Puk létá z jedné strany na druhou a nemůže se usadit ani v jedné třetině.
     
    49:44
    Vsetín nahodil do útočného pásma, a když už se Třinečtí vydávali střídat, objevil se na pravém křídle Calaba, který zakončoval k levé tyčce. Hostující gólman si tuto část branky pohlídal.
     
    49:21
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Babeliak – 2 min., hákování).
     
    48:40
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Běží 49. minuta zápasu a máme opět vyrovnáno! TOMÁŠ ZEMÁNEK poslal z pravého kruhu nenápadnou střelu, která ale přesně splnila svůj účel. Odrazila se od hrany Švančarova pravého betonu až za brankovou čáru. Asistence: Ondřej Navrátil.
     
    47:04
    U levé tyčky vsetínské branky se zjevil zcela volný Kašpárek, který při střele do odkryté branky trefil boční síť. Z druhé strany brankoviště to zkusil Przybyla. Jeho pokus orazítkoval horní tyč.
     
    46:38
    Zakázané uvolnění přeneslo hru před Málka. Třinec vyhrál vhazování, okamžitě rozestavil svou formaci a začal kombinovat. Nebezpečná byla Wardasova střela od modré, kterou Málek vytěsnil vyrážečkou na poslední chvíli.
     
    46:03
    Valaši se stále drží v útočném pásmu, k jejich smůle ale jen kolem mantinelů a hostující gólman Švančara nemá žádnou práci s likvidováním střel.
     
    44:38
    Zadovka Raszky nenašla nikoho z jeho spoluhráčů. Naopak to byl Dědek, kdo stál připraven v mezikruží svého pásma a intuicí puk našel. Vsetín se dostává do útoku.
     
    43:11
    Ve středním pásmu si převzalo kotouč známé duo Kašpárek – Macháček a vydalo se do přečíslení. Kašpárek to vzal na sebe a poslal na vsetínskou branku přízemní střelu, která konči na betonech Málka.
     
    42:14
    Svitákovu střelu od modré zblokoval Hykl a Třinec se vydává dopředu. Teč Procházky ukrývá Málek mezi betony.
     
    41:10
    Vsetín zavezl puk do útočného pásma, tam se jej ale chopila obranná dvojice Hrůzek – Wantulok, a tak rozehrává zpoza vlastní branky.
     
    40:17
    Trvalo, než se kotouč usadil na hokejkách jednoho z celků. Nakonec si puk přebral Kočí, nabruslil do útočného pásma a z vrcholu pravého kruhu vypálil. Jeho střela šla nad.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Máme za sebou akční třetinu, která nezná vítěze, jelikož její průběh skončil 2:2. Valaši nejprve ve 28. minutě vyrovnali a mohlo se začít hrát nanovo. Vyrovnaný stav nevydržel dlouho a Třinec po trefě Petrovského opět vedl. Vyrovnat mohlo duo Fencl – Turek, nestálo u něj štěstí. Stejně by se dala popsat také brejková akce Ramika, třinecký útočník si ale vše vynahradil, když z jeho hokejky padla třetí branka Ocelářů. Mohlo to být o tři branky, Málek svůj tým podržel při trestném střílení, a proto byla branka Vrány necelou minutu před koncem tou, která snížila na 2:3 z pohledu Vsetína. Pokud nebudeme počítat vstup do druhého dějství, tak byl jeho průběh vyrovnaný a ve třetí třetině tak můžeme očekávat cokoliv.
    Třetí třetina začne cca v 14:33.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:14
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Přichází naopak snížení ze strany Vsetína, když Babeliak poslal do brejku VOJTĚCHA VRÁNU. I tady to zavánělo faulem, domácí hráč si ale v šanci poradil a zavěsil kotouč pod horní tyčku. Asistence: Boris Babeliak.
     
    39:01
    Málek se nenechal Kašpárkem rozhýbat a nedovolil hostujícímu útočníkovi navýšení skóre.
     
    39:01
    Půček vybojoval kotouč ve středním pásmu, jeho spoluhráči si ale nerozuměli a do brejku se dostal Kašpárek. Ten byl faulován, a tak přenechal kotouč do tandemu Ramikovi, jenž trefil betony připraveného Málka. Za faul na Kašpárka následuje trestné střílení.
     
    37:56
    Kotouč velmi rychle střídá své majitele, nejvíce se hra odehrává ve středním pásmu, protože se přejíždí z jedné strany na druhou a oba týmy se derou do útoku.
     
    36:29
    Domácí v plném počtu.
     
    36:24
    V závěru třinecké přesilovky se puku chopil ve středním pásmu Kočí a už to vypadalo, že uvidíme další únik. Filip Cienciala byl však pozorný a snížení ve vlastní početní výhodě nedovolil. Puk ale neodebral Kočímu úplně ideálně a sjel mu z hokejky, což vytvořilo skvělou šanci pro Turka, který trefil Švančarovu lapačku.
     
    34:29
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Sviták – 2 min., nedovolené bránění).
     
    33:58
    Třinec právě vstřelil branku!
    Nyní si MICHAL RAMÍK nepovedený brejk vynahradil! Branku mu daroval Bujak, se kterým byl Ramik v přečíslení. Bujak poslal přihrávku z levého kruhu do mezikruží, kam už si Ramik sjížděl a nemusel udělat nic jiného, než zasáhnout puk a tečovat jej za přemisťujícího se brankáře. Asistence: Patrik Bujak, Tommy Wardas.
     
    32:59
    Michal Ramik měl na hokejce svůj druhý gól v dnešním zápase, když se dostal do brejku a nikdo jej neatakoval. Trefil Málkův levý beton a dorážel k levé tyčce.
     
    32:37
    Procházkovi nabrusloval do tandemu Przybyla. Přihrávku ale hostující útočník nemohl poslat, jelikož byl napadán Fenclem, který nakonec kotouč vybojoval pro sebe.
     
    31:31
    Hra se odehrává ve středím pásmu a oba celky se snaží spíše o nahození a získaní třetiny po zastavení puku gólmanem.
     
    30:00
    Ve vsetínském přečíslení jsme viděli Fencla s Turkem. Druhý jmenovaný trefil pravou tyč třinecké brány.
     
    29:06
    Třinec právě vstřelil branku!
    Valaši se nejprve snažili protečovat do pásma, to se jim ale nepovedlo a Macháček přebruslil všechno a všechny, čímž se dostal do ideální střelecké pozice. Trefil jen Málkův beton a k dorážce zpoza branky se dostal SERVÁC PETROVSKÝ, který zvedl puk nad levý beton. Málek k betonu přikládal svou lapačku, hostující útočník však skulinku přece jen našel. Asistence: Štěpán Macháček, Filip Hrůzek.
     
    27:58
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Půček vybojoval útočné pásmo a chtěl nejprve zakončit sám. Když se ale přes čtveřici Třineckých nedostal, začal kombinaci , která skončila na modré čáře u JANA FENCLA, který prostřelil hostujícího gólmana. Asistence: Stanislav Kunst, Jan Půček.
     
    27:05
    Houser poslal přihrávku do mezikruží na Dědka, jelikož sám od mantinelu nedokázal vyhodit. Kotouč na modré čáře zastavil Filip Cienciala a poslal vysokou střelu směrem na branku. Kašpárek stál připravený v brankoviště, a jelikož věděl, že puk branku přeletí, sklepl jej směrem dolů. Málek zastavuje kotouč hokejkou.
     
    26:40
    Domácí v plném počtu.
     
    26:01
    Třinec stále kombinuje, Valaši se ale obětavě vrhají do střel. Wardasovu střelu z levého kruhu zablokoval Půček a kotouč se dostává ke Švančarovi.
     
    25:24
    Hosté v plném počtu.
     
    25:12
    Houser zblokoval Hrůzkovu střelu po kombinaci. Následný pokus od modré čáry zlikvidoval Málek zákrokem lapačkou, za což si vysloužil potlesk od fanoušků.
     
    24:40
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Sviták – 2 min., podražení).
     
    23:58
    Třinci se při hře ve čtyřech nedaří dostat přes útočnou modrou čáru. Vsetín také není směrem dopředu nebezpečný, Kočí vyhodil podél mantinelu a snažil se si kotouč dobruslit. Ramik byl rychlejší.
     
    23:24
    Vyloučení v týmu HC Oceláři Třinec (Cienciala F. – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Navrátil – 2 min., hrubost).
     
    22:48
    Babeliak zavezl puk do vlastního pásma, kde se snaží uklidnit hru a rozehrát. Jeho přihrávka na Navrátila ale nebyla přesná, což vybídlo hostující celek k aktivnímu napadání.
     
    21:49
    Wardas s Ramikem zatopili domácímu gólmanovi, když na něj vyslali střelu z hranice brankoviště. Málek už si myslel, že má skákavý puk kontrolou, kotouč ale přeci jen zlobil dál a vypadl až před brankoviště, kde opět čekala zmiňovaná dvojice na dorážku.
     
    21:00
    Po Málkově prvním zákroku ve druhé třetině rozehrává zpoza branky Fencl. Valaši se drží na kotouči, zatím se jim však nedaří nic vymyslet.
     
    20:46
    Hosté vyhráli vhazování a hned od úvodních sekund se ukazuje, že budou pokračovat tak, jako v první třetině skončili. Okamžitě začali hrát do těla a usadili se v útočném pásmu.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Začátek zápasu byl na gólové šance skoupý, z čehož se vymykají jen početní výhody, ve kterých byly oba celky aktivní a pokud by týmům přálo více štěstí, mohli jsme vidět branku v přesilovce nebo oslabení. Na první gól zápasu si ale vsetínský Lapač musel počkat až do 17. minuty, kdy se z přečíslení prosadil Ramik. Zbývající tři minuty první třetiny měli pod svou kontrolou hosté, branku ale nepřidali a do kabin se jde za stavu 1:0 pro třinecké Oceláře.
    Druhá třetina začne cca v 13:45.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:59
    V poslední sekundě se ke střele z vrcholu pravého kruhu dostal Turek, mířil však mimo a pokus končí na zadním mantinelu.
     
    19:15
    Domácí útočníci si ve středním pásmu neporadili se svým soupeři, a tak se kotouče chopil Macháček. Jeho nahození od mantinelu likviduje Málek, který také uklidňuje hru.
     
    18:45
    Wantulok nahodil do pásma, čímž Třinec získává útočnou třetinu a kombinuje.
     
    18:02
    Kočí rozehrával z obranného pásma na Zemánka, ale přihrávka opět nebyla přesná, a tak vidíme bruslařský souboj o kotouč, který míří za Švančarovu branku.
     
    16:42
    Vsetín dostává soupeře do šancí svými nepřesnými přihrávkami. Turek nedostal puk z pásma a na modré čáře si jej zastavil hostující obránce. Kašpárek pak nahrál přes brankoviště na Bujaka, který netrefil odkrytou branku. Následně Kašpárek mířil nad.
     
    16:01
    Třinec právě vstřelil branku!
    Vrána s Babeliakem se dostali do útočného pásma, přes obranný val ale nevystřelili a Oceláři se vydali do přečíslení tři na jednoho. Z pravého kruhu zakončil do vzdálenějšího horního rohu MICHAL RAMÍK. Asistence: Tommy Wardas, Filip Cienciala.
     
    14:55
    Wantulok vystřelil od modré, jeho dělovka byla před Málkem ještě tečována, a to přesně do volného místa u pravé tyčky. Vsetínský brankář vytěsnil kotouč hokejkou.
     
    14:09
    Liss si počkal u mantinelu na útočné modré čáře a dobře udělal, jelikož si jej spoluhráč ve vedení kotouče všiml a puk mu poslal. Liss se tedy dostal do brejku, ve kterém ale Švančaru z ostrého úhlu nepřekonal.
     
    13:50
    Hosté v plném počtu.
     
    13:49
    Wardas pracuje v tomto oslabení velmi dobře, vyhrál souboj u mantinelu, nabruslil si na vrchol levého kruhu a vypálil. Jeho střelu zblokoval Navrátil.
     
    13:07
    Vsetínu se přesilová hra nedaří, hraje se za brankou Valachů a Oceláři nenechají svého soupeře opustit prostor Málkova působiště.
     
    11:50
    Liss dostal přesnou přihrávku do středního pásma a vydal se do brejku. Hostující obránce Bujak mu nejprve kotouč vypíchl, Liss natáhl svou hokejku a puk si vzal zpátky na svou čepel, přičemž třineckého obránce přebruslil. Bujak už si nevěděl tady, a tak zakročil nedovoleně. Třinecký bek dostává dvouminutový trest za krosček.
     
    11:15
    Domácí v plném počtu.
     
    10:36
    Sám na branku od mantinelu nabruslil Kočí, který se snažil nikým nebráněn propasírovat puk mezi Švančarovy betony. Hostující brankář ale zatím působí jistým dojmem a nenechal vsetínského útočníka skórovat.
     
    10:19
    Hosté v plném počtu.
     
    09:46
    Vrána s Kočím se po vhazování ve vlastním pásmu vydali do přečíslení. Mezi kruhy si vyměnili kotouč a prvně jmenovaný zakončil přímo do připravené lapačky hostujícího gólmana.
     
    09:15
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Málek – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo). Trest odpyká Babeliak.
     
    08:46
    Půčkovu střelu z pravého kruhu zblokoval Mituchovič. Půček se kotouče opětovně chopil a poslal jej zpoza branky do brankoviště, kde se k dorážce hrnul Turek. Švančara má celou situace pod kontrolou a puk přikryl lapačkou u svého levého betonu.
     
    08:19
    Vyloučení v týmu HC Oceláři Třinec (Ciencala F. – 2 min., držení protihráče).
     
    07:37
    Z mezikruží otestoval Málkovu pozornost Bujak. Brankář domácího celku vytěsnil puk betonem přímo na hokejku Jurzycy, který z první dorážel. Málek bleskovým pohybem ukryl kotouč do lapačky.
     
    07:10
    Wardas s Jurzycou se vydávali do přečíslení, Liss se stačil rychle vrátit a zezadu vypíchl kotouč do bezpečí.
     
    05:58
    Po levém křídle se do útoku vydal Przybyla, Málek na jeho střelu neviděl, i přes to vyrazil kotouč betonem. Vsetínský gólman měl stále nepříznivý výhled na situaci před ním, čehož se snažil využít Macháček, který střílel do prázdné brány. Domácí gólman se rychle přemístil k volné levé tyčce a zakročil lapačkou.
     
    05:19
    Třinci se nepodařilo vyhodit a na modré čáře si kotouč sklepl Houser, jenž se jej pokusil dostat přes chumel hráčů stojící před ním. Puk se zastavil o Vránu, jehož teč skončila na levém betonu brankáře.
     
    04:25
    Oba celky se vydaly střídat a Sviták s Velikovským rozehrávají ze svého pásma. Prvně jmenovaný přesně namazal na hokejku Zemánka, který prokličkoval až za útočnou modrou čáru a nahozením na branku vybojoval vhazování po Švančarově pravici.
     
    03:30
    Hrůzek už zasáhl do hry, když se v brankovišti hostujícího celku strhla nepřehledná situace a gólman Ocelářů neměl přehled o poloze kotouče. Nakonec však proti dorážkám Vsetínských zasáhl betony.
     
    03:10
    Hosté v plném počtu.
     
    02:40
    Vsetínu se nyní nedaří udržet v útočném pásmu. Před třineckou branku se Valaši dostávají jednoduše, jejich rozehrávka je ale nepřesná, čímž se obírají o možnost střely.
     
    01:26
    Půček s Fenclem vybojovali kotouč u mantinelu. Ke střele z mezikruží se dostal Calaba, jeho střelu Švančara likviduje a Třinec se osvobozuje.
     
    01:10
    Vyloučení v týmu HC Oceláři Třinec (Hrůzek – 2 min., podražení).
     
    00:18
    Rozehrávku Mituchoviče vystihl u mantinelu Vrána a sám se vydal do útočného pásma. Před Švančarou počkal na spoluhráče a po kombinaci mohl právě Vrána dorážet do odkryté branky. Obránci střele zamezili.
     
    00:02
    Hosté vyhráli úvodní buly a Macháček protečoval do pásma. Málek kotouč kryje u své pravé tyčky.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    VHK ROBE Vsetín: Málek (Křenek) – Houser, Navrátil, Fencl, Kunst, Velikovský, Sviták – Kočí, Babeliak, Vrána – Calaba, J. Půček, Turek – Zemánek, Dědek, Liss.

    HC Oceláři Třinec: Halouzka (Švančara) – S. Cienciala, Hrůzek, Wantulok, Mituchovič, Bujak, F. Cienciala – Procházka, Raszka, Przybyla, Wardas, Jurzyca, Kašpárek, Petrovský, Stročka, Hykl, Ramik, Macháček.

    Rozhodčí: Hykel – Adamec, Poruba.
     
    VHK ROBE Vsetín

    Valaši již od úvodních zápasů nepatří mezi špičku a hlavním úkolem týmu je záchrana extraligy. Pro Vsetín budou nejdůležitější vzájemná měření sil s ostravskou Porubou, která zatím drží sestupového černého Petra. A právě s tímto soupeřem se vsetínští mladší dorostenci utkali naposledy.

    Zápas minulého kola: Poruba – Vsetín 4:3
    Valaši se v utkání dostali třikrát do vedení, Ostravané však pokaždé dokázali srovnat a v poslední minutě vystřelil tři důležité body Halata. Celý bodový obnos tedy zůstal v Ostravě.
    Porubě tímto zápasem svitla naděje, od Vsetína se naopak odklonila a oba týmy budou muset udělat ještě něco navíc – nebude stačit jen vyhrát vzájemné duely, i když ty budou rozhodující, bude to chtít bodovat i proti některému z favoritů.

    Vsetínským se v sezóně podařilo vyhrát celkem čtyřikrát. Z Lapače odjížděla bez bodů Poruba a o pár kol později také Warrior, v nadstavbě pak zůstaly na vsetínském zimním stadionu dva body po zápase s Technikou (výhra v prodloužení). Ze stadionu soupeře si suvenýr v podobě bodů přivezli Valaši jednou, a to ve třetím kole nadstavby, kdy se utkali s Warriorem Brno.

    Nejproduktivnější hráč týmu: Václav Kočí (4+6)
     
    HC Oceláři Třinec

    Tým ze Slezska drží první příčku ve skupině E, na druhý Šumperk má náskok třech bodů. Paradoxně to byli ale právě Draci, kdo schytal od Ocelářů největší debakl. Třinec se ve druhém kole nadstavby na svém ledě vytáhl a deklasoval soupeře 10:0. O deset dní později následovalo poslední kolo loňského roku, ve kterém Třinec zamířil na brněnskou Techniku. A i v tomto zápase byl zřejmě očekáván jiný výsledek. Sovy z Techniky vyhrály 3:1 a pro Oceláře to byla první prohra v nadstavbě.

    Zápas minulého kola: Warrior – Třinec 5:6p
    Třinec navázal v Brně i v novém roce a proti Warrioru si do 43. minuty vydobyl tříbrankový náskok. Domácí se však nevzdali a vyrovnali. Oceláři odskočili na rozdíl dvou gólů, ale ani to pro Warrior nebylo problémem a po hektické třetí třetině svítilo na tabuli skóre 5:5. V prodloužení se prosadil hostující Alexandr Kašpárek, jenž v utkání vstřelil hattrick.

    Nejproduktivnější hráč týmu: Alexandr Kašpárek (13+15)
     
    Zdravím všechny fanoušky mládežnického hokeje u online přenosu ze zápasu ELIOD extraligy mladšího dorostu, dnes to bude konkrétně utkání mezi VHK ROBE Vsetín a HC Oceláři Třinec.
    Vsetín se s Třincem ve druhé části soutěže ještě nepotkal, v základních zápasech si pokaždé vedli lépe Oceláři, na domácím ledě dokonce Vsetín rozstříleli 8:1. Na Lapači už byli v ofenzivě mírnější a počet vstřelených branek do Geidlovy sítě smrskli na polovinu.

    Vzájemné zápasy
    30.9.2017 Třinec – Vsetín 8:1
    17.11.2017 Vsetín – Třinec 1:4
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 13:00.

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 28. Fencl (Kunst, Půček), 40. Vrána (Babeliak), 49. Zemánek (Navrátil) – 17. Ramík (Wardas, Cienciala F.), 30. Petrovský (Macháček, Hrůzek), 34. Ramík (Bujak, Wardas), 54. Wantulok (Ramík, Wardas)


    VHK ROBE Vsetín: Málek (Křenek) – Houser, Navrátil, Fencl, Kunst, Velikovský, Sviták – Kočí, Babeliak, Vrána – Calaba, J. Půček, Turek – Zemánek, Dědek, Liss.
    HC Oceláři Třinec: Švančara (Halouzka) – S. Cienciala, Hrůzek, Wantulok, Mituchovič, Bujak, F. Cienciala – Procházka, Raszka, Przybyla, Wardas, Jurzyca, Kašpárek, Petrovský, Stročka, Hykl, Ramik, Macháček.

    Rozhodčí: Hykel – Adamec, Poruba
    thejrc.org