Toulouse – Nice 1:0 (kon.) | Le Mans – Lille 2:4 (kon.) | Pontarlier – Montpellier 1:1 (2:4 po pen.)
Guingamp – Chamois Niortais 1:0 (kon.) | Hazebrouck – Caen 0:2 (kon.) | Yzeure – Monaco 2:5 (kon.)
Nancy – Lyon 2:3 (kon.)
konec
AS Yzeure
2:5 (2:2)
AS Monaco
Sobota 06.01.2018, 18:00 • Stade Hector Rolland, Moulins • Francouzský pohár • 1/32 finále
Předzápasové kurzy
    85. CARRILLO - 2:5
     
    85
    Monaco právě vstřelilo branku!
    Monako přidává pátou branku a GUIDO CARRILLO kompletuje hattrick. Lemar centroval z levé strany až do malého vápna, ale Carrillo se dokázal prosadit kolem obránce a lehce dostal míč do sítě. Millieras nyní nepodržel svůj tým podskočením centru.
    54. FABINHO - 2:4
     
    54
    Monaco právě vstřelilo branku!
    A rázem to je o dvě branky. Míč si postavil na penaltový bod čtyřiadvacetiletý Brazilec Fabinho a střelou po trávníku k levé tyči zvyšuje vedení Monaka.
    51. CARRILLO - 2:3
     
    51
    Monaco právě vstřelilo branku!
    Také úvod druhého poločasu vychází lépe Monaku. Marcos Lopes předvedl parádní centr do vápna, GUIDO CARRILLO dokázal lehce předskočit domácího kapitána Rouchona a z blízkosti poslal míč do sítě.
    44. HANDOUIN - 2:2
     
    44
    Yzeure právě vstřelilo branku!
    Senzace! Yzeure znovu vyrovnává! Minutu před pauzou domácí rozehrávali volný přímý kop, ten ještě ohrožením branky neskončil, ale po odraženém míči pálil Guillou. Benaglio předvedl parádní zákrok, ale na dorážku JÉRÉMIE HARDOUINA už nemohl reagovat.
    39. JOVETIČ - 1:2
     
    39
    Monaco právě vstřelilo branku!
    Monako se ještě před poločasovou pauzou vrací do jednobrankového vedení. Nejprve pálil Lopes do břevna, míč se odrazil přesně proti noze STEVANA JOVETIČE, který se štěstím dopravil míč do sítě. Millieras se ještě dotkl balonu, ale už ho nedokázal vyrazit do bezpečí.
    28. SECK - 1:1
     
    28
    Yzeure právě vstřelilo branku!
    Domácí jsou odměněni za svou aktivitu srovnáním z pokutového kopu. Míč si postavil na bod pro penaltu ELHADJI SECK, který vsadil na razanci a tvrdou ránou do středu branky rozvlnil síť za Benagliem.
    1. CARRILLO - 0:1
     
    1
    Monaco právě vstřelilo branku!
    Neskutečný start zápasu! Monako se po rozehrávce dostalo až do blízkosti vápna domácího týmu. Se štěstím se odrazil balon k volnému GUIDO CARRILLOVI, který pohotovou střelou rozvlnil síť již v první minutě utkání.

    Vít Schück

    Branky: 28. Seck (pen.), 44. Handouin – 1. Carrillo, 39. Jovetič, 51. Carrillo, 54. Fabinho (pen.), 85. Carrillo

    Karty:   34. Hardouin (YZE), 53. Millieras (YZE), 59. Sohier (YZE) – 43. Jorge (ASM), 55. Fabinho (ASM), 79. Lemar (ASM)


    AS Yzeure: Millieras – Bellamy, Rouchon (C), Bamba, Sohier (84. Gueheo) – I. Touré, Guillou (61. M. Alouache), Hardouin, Seck – S. Alouache, Millot (78. Brut)
    AS Monaco: Benaglio – A. Touré, Raggi (C), Jemerson, Jorge – Ghezzal, Ndoram, Fabinho (68. Moutinho), Lopes (75. Lemar) – Jovetič (60. Baldé), Carrillo
    Náhradníci: Sy, Sidibé, Lemar, Moutinho, Diakhaby, Baldé, Mboula
    thejrc.org