Boston – Carolina 7:1 (kon.) | Ottawa – Tampa 6:3 (kon.) | Toronto – Vancouver 3:2 (2:1 po s.n.)
Arizona – NY Rangers 1:2 (0:1 po s.n.) | Colorado – Minnesota 7:2 (kon.) | Calgary – Anaheim 3:2 (kon.)
Los Angeles – Nashville 3:4 (kon.) | NY Islanders – New Jersey 5:4 (1:0 po s.n.) | Philadelphia – Buffalo 4:1 (kon.)
Chicago – Edmonton 4:1 (kon.) | Winnipeg – San Jose 4:1 (kon.) | Washington – St. Louis 4:3 (po pr.)
Columbus – Florida 3:2 (3:2 po s.n.)
konec
Los Angeles Kings
3:4 (0:1, 1:2, 2:1)
Nashville Predators
Neděle 07.01.2018, 04:30 • Staples Center, Los Angeles • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    48:24 Tyler TOFFOLI - 3:4
     
    48:24
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Los Angeles využívá přesilovku a znovu se dostává zpět do hry o body. TYLER TOFFOLI první střelou z levé strany minul branku. Udržel si ale svou pozici a počkal si, až se k němu puk dostane znovu a to už nezaváhal. Přehodil si rychle puk na forhend a trefil odkrytou branku. Rinne dělal co mohl, ale ani skokem gólu nezabránil – 3:4. Asistence: Tanner Pearson, Anže Kopitar.
    45:05 Austin WATSON - 2:4
     
    45:05
    Nashville právě vstřelil branku!
    Hosté znovu odskakují na rozdíl dvou branek. Od modré čáry vypálil Ellis, před brankou se dokázal prosadit AUSTIN WATSON, který kotouč šikovnou tečí usměrnil za záda Quicka. Je to pro něj druhý gól v zápase a pátý v sezoně – 2:4. Asistence: Ryan Ellis, Calle Järnkrok.
    43:56 Trevor LEWIS - 2:3
     
    43:56
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Domácí se vrací do zápasu, třetí třetina bude ještě hodně zajímavá. TREVOR LEWIS převzal kotouč na levém kruhu a vypálil naprosto přesně. Trefil růžek Rinneho branky a snížil na rozdíl jediné branky – 2:3. Asistence: Alex Iafallo, Nick Shore.
    36:49 Austin WATSON - 1:3
     
    36:49
    Nashville právě vstřelil branku!
    Hosté jeli ve čtyřech do protiútoku a rychlou akci zakončili brankou. Subban odčinil svou předchozí chybu, která vedla ke gólu. Naznačil střelu a pak přihrál AUSTINU WATSONOVI před prázdnou bránu. Ten už nemohl neskórovat. Asistence: P. K. Subban, Miika Salomäki.
    31:53 Scott HARTNELL - 1:2
     
    31:53
    Nashville právě vstřelil branku!
    Nashville se vrací do vedení. Johansen posílal puk před bránu, jeho přihrávka byla ještě i tečovaná. Přesto se dostala před SCOTTA HARTNELLA, kterrý bleskově zareagoval a usměrnil kotouč pod horní tyč. Asistence: Ryan Johansen, Alexej Jemelin.
    26:43 Adrian KEMPE - 1:1
     
    26:43
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Subban udělal v rozehrávce obrovskou chybu a je vyrovnáno! ADRIAN KEMPE Subbanovi sebral kotouč a následně dokázal překonat Rinneho a srovnal na 1:1. Bez asistence.
    15:08 Roman JOSI - 0:1
     
    15:08
    Nashville právě vstřelil branku!
    Tentokrát už hostům jejich přesilovková kombinace i střela vyšly na jedničku. Z hranice levého kruhu vypálil z první ROMAN JOSI a Quicka se mu podařilo překonat. Brankář Kings na tu střelu dobře neviděl. Pro švýcarského obránce to byl pátý přesilovkový gól v této sezoně. Asistence: Kyle Turris, P. K. Subban.

    Petr Sumbal

    Branky a nahrávky: 27. Kempe, 44. Lewis (Iafallo, N. Shore), 49. Toffoli (Pearson, Kopitar) – 16. Josi (Turris, P. K. Subban), 32. Hartnell (Johansen, Jemelin), 37. Watson (P. K. Subban, Salomäki), 46. Watson (Ellis, Järnkrok)


    Los Angeles Kings: Quick (Kuemper) – Doughty (A), Forbort, Martinez, MacDermid, Folin, Gravel – D. Brown, Kopitar (C), Pearson – Toffoli, Kempe, Gáborík – Lewis, N. Shore, Clifford – Brodzinski, T. Mitchell, Iafallo.
    Nashville Predators: Rinne (Saros) – Ellis (A), Josi (C), P. K. Subban, Ekholm, Y. Weber, Jemelin – Arvidsson, Johansen (A), Åberg – C. Smith, Turris, Fiala – Sissons, Bonino, Hartnell – Watson, Järnkrok, Salomäki.
    thejrc.org