Pardubice – Třinec 2:3 (1:2 po s.n.) | Kometa Brno – Olomouc 1:0 (kon.) | Chomutov – Zlín 2:0 (kon.)
Jihlava – Mountfield HK 1:3 (kon.) | Vítkovice – Litvínov 6:3 (kon.) | Mladá Boleslav – Sparta 3:1 (kon.)
Plzeň – Liberec 4:2 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
1:3 (1:2, 0:0, 0:1)
Mountfield HK
Neděle 07.01.2018, 16:00 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Tipsport extraliga • 38. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:00.
     
    Dobré odpoledne všem příznivcům hokeje. Od 16:00 budeme moci sledovat již 38. kolo Tipsport Extraligy ledního hokeje mezi HC Dukla Jihlava a Mountfield HK.
     
    Mountfield HK


    Vstup do sezony byl od Hradeckých hrubě nevydařený. První tři utkání se Hradec velice trápil a všechny prohrál, krčil se tak na posledním místě tabulky. Sérii tří proher típli porážkou Plzně 4:3 v prodloužení a z následujících 12 utkání deset vyhráli. Další série výher přišla mezi 20. a 25. kolem, Hradečtí v tomto období vyhrávali a postupně vystoupali tabulkou nahoru. Sice z posledních pěti utkání třikrát podlehli, dvakrát však v nastavení a nachází se na druhém místě tabulky s 68 body, osm bodů ztráty na Plzeň.
     
    HC Dukla Jihlava


    Jihlava naopak má jiné starosti. Po relativně slušném úvodním vstupu do sezony se začíná projevovat nezkušenost a na konto přibývají prohry, byť těsné a mnohdy po velmi vyrovnaném utkání. Když už to vypadalo, že z krize Dukla vybředla a po čtyřzápasové sérii bez výhry dokázala v samém počtu dalších utkání bodovat, dolů ji poslalo dalších šest zápasů bez výhry. Jihlava dokázala alespoň porazit v důležitém souboji svého tabulkového souseda z Litvínova 5:4 a přiblížit se mu na šest bodů. Poslední utkání Dukla prohrála s Liberce 0:2 a nedotáhla se ještě více na skupinu před sebou. Stále je tak na posledním místě a šest bodů právě na Litvínov ztrácí.
    Hradec Králové se na konci roku zúčastnil prestižního Spengler Cupu.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Dukla Jihlava: Volden (Vejmelka) – Suchánek, Kajínek, Bryhnisveen, Stříteský, J. Zdráhal, de la Rose – Zeman, Hamill, Čachotský (C) – Dostálek, Skořepa (A), Rabbit – Anděl, M. Hlinka, Žálčík – Jiránek, Diviš (A), T. Kubalík
    trenér: Petr Vlk

    Mountfield HK: Rybár (J. Pavelka) – Vydarený, Pláněk, Cibulskis, Zámorský, Graňák, Gregorc, F. Pavlík – Šimánek, Džerinš, Köhler (A) – Cingel, Kukumberg, Jaroslav Bednář (C) – Červený, Koukal (A), Smoleňák – Látal, Berger, Vopelka
    trenér: Václav Sýkora

    Rozhodčí: Kika, Svoboda – Klouček, Pešek.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:08
    Zeman se dostal k puku a vyrazil s ním dopředu, započal tak menší nátlak domácího celku v pásmu.
     
    00:39
    Ten přerušil Vydarený a zakládá útok hostí, mohutně podporovaný jejich fanoušky. Puk se dostal ke Kukumbergovi, který volil bekhendové zakončení, Volden pouze stínoval jeho pohyb a obrana vyhodila na icing.
     
    01:13
    Lahůdka pro domácího brankaře. Tak by se dala popsat střela Látala po buly. Po dalším rozjeli Hradečtí menší kolotoč v pásmu, ten ukončuje zavčasu Hlinka a dokázal se dostat až do útočného pásma. Tam mu kotouč sebral Džerinš a vydal se na výlet, Volden má další zákrok. Zatím parádní hokej z obou stran.
     
    02:16
    Látal si popíchl kotouč podél Zdráhala a nabral rychlost, puk si poslal velice daleko a s kotoučem se tak loučil záhy. I přesto nebyl odpískán icing a Mountfield zůstává dále v pásmu.
     
    03:25
    A Jihlava mohla jít do vedení! Od Kajínka dostal přesný pas Zeman a před bránou posunul na Čachotského, který byl na druhé straně, kotouč Zemanovi uskočil a pas tak byl nepřesný.
     
    04:05
    Na druhé straně jeli oba obránci Dukly od puku a otevřela se rychlostní silnice pro Smoleňáka, hostující útočník se pokusil o bekhendovou kličku, Volden byl s betonem včas u pravé tyče.
     
    05:20
    Köhler protečoval puk dále na Šimánka a vypadalo to pro hosty zajímavě, ke střele to úplně tak nevedlo. Dukla se nemůže osvobodit a bylo k vidění několik zajímavých pasů před bránu. Komerční přestávka, zatím je k vidění výborný hokej mohutně podpořený atmosférou.
     
    06:15
    Od modré vyslal zajímavou střelu hostující Bednář, ve změti těl před bránou Voldena to mohlo dopadnout jakkoliv, kotouč opustil tu nejnebezpečnější část před kasou domácích a hned se Dukla vydala na druhou stranu, kde i zůstala, Rybár si připsal zákrok.
     
    07:03
    Smoleňák vybídl Koukala krátkým pasem přes modrou a odchovanec nedalekého Žďáru nad Sázavou ještě volil přihrávku na druhou stranu, kterou obrana pokryla.
     
    07:45
    Zakázané uvolnění Hradce, víceméně po buly v útočném pásmu domácích. Hra se tak přemístila opět před Rybára, souboj o puk vyhráli Východočeši a jedou do útočného tažení. Ne nadlouho, skvělou individuální akci předvedl kapitán Čachotský a natáhl domácí do pásma.
     
    08:27
    První vyloučení v utkání, ven jde hradecký Pláněk za nedovolené bránění na hraně brankoviště.
     
    09:00
    Dukla právě vstřelila branku!
    Využitá přesilovka, první gól v utkání, Dukla vede! Ze stadionu se ozývá: „Pískej konec“ a domácí jsou v rauši. Střelu Bryhnisveena od modré tečoval před Rybárem JOSEF SKOŘEPA a hostujícímu brankáři prolétl kotouč mezi betony. Asistence: Nicolai Bryhnisveen, Matěj Stříteský.
    09:00 Josef SKOŘEPA - 1:0
     
    09:58
    Hradec vyhodil na icing a opět se tak těžiště hry posune nalevo, směrem k vysoké škole za stadionem. Hradečtí se momentálně trápí, přešlapují na místě a vyhazují jeden kotouč za druhým z pásma.
     
    11:12
    Džerinš dostal holí od Zemana do obličeje, navíc tam je krvavé zranění a je vyměřen trest čtyři minuty. Tohle bude důležité pro utkání jako takové.
     
    11:33
    Čachotský vyvezl kotouč z vlastního pásma a Hradečtí se následně dopustili ofsajdu, se kterým zejména Bednář nesouhlasí a ukazuje, jak to celé bylo. Ofsajd to ale opravdu nebyl a bude se vhazovat ve středovém kruhu.
     
    12:10
    Oslabení hraje Jihlava opravdu skvěle a nepouští vůbec Hradec do útoku. Změnil to až Bednář s pukem, jenže za chvíli opět vyjel.
     
    12:45
    V rychlé snaze najet do útočného pásma jednak čárový nejprve signalizoval Hradci ofsajd, pak ale nechal správně hru plynout dále a Smoleňák zapadl do branky v souboji. Branka se zpět umístí do děr v ledě a budeme moci pokračovat.
     
    12:54
    Střela Koukala z levého kruhu trefila zřejmě Voldena do masky a od ní se puk odrazil do brankoviště, kde bylo několik hokejek hostujících hráč, Volden dokázal ale udržet přehled a kotouč sbírá do lapačky!
     
    13:12
    Půlka přesilovky za námi, Čachotský v oslabení vzal puk a bok po boku s obráncem Hradce najížděl sám na branku, otočil se a z bekhendu vypálil. Solidní pokus, neměl žádné umístění, a proto si Rybár připisuje další čárku do seznamu.
     
    14:22
    Hradec právě vstřelil branku!
    Slušně odbráněná přesilovka ze strany Jihlavy, už to ale nestačilo. Další pěkná akce z řady mnoha, kterou spustila přihrávka na Bednáře, který se nacházel na pravém kruhu. Hradecký kapitán se hotovil na střelu, pak celkem nečekaně volil křižný pas na PETRA KOUKALA, zkušený útočník měl jenom za úkol doklepnout puk do prázdné a to se povedlo. Asistence: Jaroslav Bednář, Petr Zámorský.
    14:22 Petr KOUKAL - 1:1
     
    15:45
    Zeman se pokusil vytáhnout hru více před Rybárovu bránu, avšak byl zastaven a navíc jde Jihlava do oslabení.
     
    16:07
    Přečin druhý: vysoká hůl v obličeji Köhlera. Vinen: Nicolai Bryhnisveen. Rozsudek: 4 minuty nepodmíněně, přitěžující okolnost byla krev v Köhlerově obličeji. Jihlava tak jde do druhého čtyřminutového oslabení.
     
    16:34
    Nyní je to úplně odlišná přesilovka od Hradeckých. Kombinují, jezdí, Jihlavu částečně osvobodil Jiránek, který vyjel s kotoučem na modrou a vypálil na Rybára.
     
    17:17
    Hradec právě vstřelil branku!
    Otočeno jest! Od střídaček dostal kotouč na modré hostující kapitán JAROSLAV BEDNÁŘ, rozkýval si obránce, vystřelil a radoval se z gólu. Asistence: Petr Zámorský, Rudolf Červený. Sluší se podotknout, že Jihlavě běží ještě druhá část přesilovky, tedy plné dvě minuty.
    17:17 Jaroslav BEDNÁŘ - 1:2
     
    18:56
    Hosté se vyhodili sami z pásma a jdeme do poslední minuty třetiny.
     
    19:18
    Domácí v plném počtu. Téměř sedm minut v oslabení není dobré.
     
    19:38
    Na hraně ofsajdu přebíral puk na modré Smoleňák a pálil na Voldena, který mu kotouč bez skrupulí vyrazil. I Dukla se vydala do protiútoku, avšak ani jedna střela neskončila u Rybára.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    Konec první části, která nabídla opravdu parádní hokej z obou stran. Jihlava šla překvapivě do vedení, v 9. minutě se prosadil Skořepa, Hradec však dokázal díky dvěma čtyřminutovým trestům za fauly vysokou holí jít do vedení, gól zapsal Koukal a Bednář. Druhá třetina začne cca v 16:57.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:36
    Snahu Jihlavy v útočném pásmu zastavil ofsajd.
     
    21:38
    Velká šance Jihlavy! Anděl servíroval v přečíslení 2 na 1 puk před bránu Žálčíkovi, tomu se puk zamotal pod brusle! Následná střela Anděla z mezikruží neměla potřebné umístění.
     
    22:38
    Hosté nyní rozjeli smršť v útočném pásmu, například k Šimánkovi se kotouč odrazil, nikdo netušil jak. Volden si dokázal situaci pohlídat, navíc domácí se dostanou na druhou stranu hřiště, střela skončila u Rybára.
     
    23:28
    Dukla hraje utkání solidně, avšak vždy ve finální fázi si nemůže poradit. Vše buď hlídá pozorná obrana, nebo jistý Rybár v bráně. Nyní se bude vhazovat po jeho levici. Buly Jihlava vyhrála a je v tlaku, povedenou střelu vyslal Skořepa, hostující gólman musel vytáhnout lapačku.
     
    24:42
    Hlinka svojí akcí ukončuje tuto zajímavou pasáž bez přerušení.
     
    25:03
    Anděl zanechal za sebou jednoho z obránců hostí a nahrával Hlinkovi, který nadvakrát střílel, ani jednou zásadněji hostujícího gólmana neohrozil. Emoce na stadionu zase o něco stouply po řadě tvrdých zákroků bez trestů. Budu se opakovat, ale je to opravdu skvělý zápas.
     
    26:36
    Dopředu se vydala dvojice Hamill – Čachotský a vypadalo to zajímavě, v jednu chvíli na přečíslení. Obrana se dokázala zformovat a oba hráče tvrdě zastavit.
     
    27:35
    Žálčík vyhodil puk z pásma a jel střídat. V hostujícím sektoru probíhá veselá zábava s mávacími vlajkami, které tak víří studený vzduch na zimním stadionu. Rybár nahození z hole Diviše raději podržel a je tak nařízena komerční přestávka.
     
    28:32
    Střelu Šimánka od modré raději schovává Volden do své lapačky. Bude se vhazovat po jeho pravé ruce.
     
    29:01
    Hra se po úvodních 25 zběsilých minutách mírně uklidnila, oba týmy už tak bezhlavě do útoku nejezdí, i přesto jsou k vidění slušné šance. Jednu takovou si po vybojování puku ve středním pásmu vytvořil CIngel, Volden puk přikryl.
     
    29:52
    Hra je přesunuta k Voldenově brance, Džerinš se snažil puk ještě dopíchnout do brány a to se trochu nelíbilo obráncům, nic hrozného to nebylo. Jak Džerinšův důraz, tak následná strkanice. Dukla však vyhodila na další icing.
     
    30:30
    Žálčík z první poslal na pravém kruhu střelu nad!
     
    30:52
    Jiránek si pokoušel obhodit jednoho z hradeckých obránců, avšak nepochodil a hra se otáčela zpět do útočného pásma hostí, Volden si připisuje další zákrok, nicméně to není nic zásadního.
     
    31:39
    Šimánek zadovkou uvolnil Džerinše, jeho osobu stínoval domácí gólman, střela to tak byla spíše propagační. Na puku jsou zpět domácí a jejich nahození do pásma byl plusový bod pro Rybára, který uvedl puk zpět do hry.
     
    32:52
    Dostálek vyslal na hostující kasu nenápadný projektil, který hostující maskovaný muž neviděl a trochu mu byl zvednut srdeční tep. Komerční přestávka.
     
    33:42
    De La Rose vyslal po buly zajímavou střelu, Rybár toho moc neviděl a zákrok tomu i trochu odpovídal. Směr tipl ale přesně a vyslal hosty do útoku, kteří začínají postupně přebírat iniciativu v zápasu.
     
    34:36
    Střela z hole Zámorského opět trochu zamotala hlavy domácí obraně, Bryhnisveen má na starost o hlavu vyššího Köhlera a souboje to jsou opravdu na krev. Na druhé straně pasem vyzval Stříteský Rabbita, tomu se kotouč zamotal pod nohy.
     
    35:53
    Rabbit dostal šanci na reparát, po žabičce Skořepy přes hokejku obránce trefuje Rabbit boční síť!
     
    36:40
    Anděl se dostával pomalu dopředu před obranu, jenže si pomohl holí, která nebyla v přirozené výšce a je pískána hra vysokou holí. Hra se stěhuje do útočného pásma a o pár sekund později až před Voldena, zakázané uvolnění je to, co bylo signalizováno.
     
    37:23
    Závar před hostující brankou! Jiránek z ničeho nic zavezl zpoza brány kotouč před Rybára a zde několik hráčů svádělo tvrdé souboje o kotouč, puk do sítě nedoputoval. Domácím příznivcům hnul žlučí menší knockout Bergera na Čachotského, nevylučuje se.
     
    38:00
    Stříteský dostal na modrou kotouč a vypálil, jeho střelu záhy blokoval Šimánek holí a puk letěl do plexiskla za bránu. Toho využil Mountfield a řítil se dopředu, zastavuje ho ofsajd.
     
    38:59
    Kajínek ve snaze započít další útok trefil nohu napadajícího Koukala a útočná snaha se oddaluje.
     
    39:44
    Zbytek poslední minuty zřejmě stráví Dukla v obraně, Hradec se v útoku usadil a evidentně se mu tam líbí. Střílel Kukumberg, slovenský útočník mířil na šibenici, ale hrubě se netrefil.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Za námi je i druhá třetina utkání, takovou smršť, jako v první části hra nenabídla, přesto je to ale slušný hokej. Diváci ve třetině gól neviděli, třetí část, kde se bude snažit Jihlava dotáhnout ztrátu začne zhruba v 17:51.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:21
    Pláněk se vskutku nerozpakoval, prostě kotouč napálil na druhou polovinu hřiště a jel střídat.
     
    41:23
    Koukal ujížděl v tandemu na bránu a jeho přihrávka proklouzla Voldenovi mezi betony a podél brankové čáry! Velmi ošemetná situace, gólem naštěstí pro Jihlavu neskončila.
     
    41:49
    Menší strkanice po Voldenově přerušení hry, nic zásadního, sudí Kika si pak vzal pouze Koukala na rozpravu.
     
    42:04
    Hradec vyhodil na icing a Dukla má útočné pásmo zadarmo. Vhazování se bude opakovat, u Mountfieldu neproběhlo úplně podle představ.
     
    42:21
    Jiránek navážel kotouč do útočného pásma, nahození zastavila hned dvojice obránců a Hradec následně vyhodil opět na icing. Pomaličku se začínají Východočeši dostávat pod tlak.
     
    42:54
    Pěknou přihrávku vyrobil Pláněk na Džerinše přes šířku kluziště, lotyšský forvard volil střelu z nápřahu a Volden vyrazil ven.
     
    43:35
    Chyba v hostující rozehře, to bylo něco na Jiránka, který zůstal osamocen mezi kruhy zády k brance. Právě to bylo rozhodující, nemohl se otočit zavčasu a byl připraven o potenciální šanci.
     
    45:16
    Šidlík pořádně přisvítil, ale vůbec to vadit nemusí. Hradec byl v šesti.
     
    45:16
    Je to opravdu tak, ač trenér hostí toto zpochybňuje. Trest odsedí Vopelka a pro Jihlavu je to vítaná šance, jak srovnat stav utkání.
     
    45:27
    Bryhnisveen vypálil z modré čáry, Jihlava se dokázala udržet v pásmu, při další střelbě Stříteského, která byla blokována mezi kruhy, už ale ne. Při další zavážce se nevyhnuly nepřesnosti domácímu celku, nakonec střílel Hamill, Rybár neměl těžkou práci.
     
    46:24
    Mountfield se osvobozuje a může tak vystřídat. A znovu, Jihlavě se druhá polovina výhody moc nedaří.
     
    47:16
    Hosté v plném počtu. Celou dvouminutovku uzavřel Hamill střelou, která letěla do protipohybu Rybára, ale mimo.
     
    48:02
    Kajínek nahodil, nikoli vlasec, jako slavný útěkář z Mírova na přelomu tisíciletí, ale puk a Rybár ho raději přidržel. Komerční přestávka.
     
    48:19
    Suchánek nabral rychlost, za brankou domácího celku přenechal Kajínkovi a zase byl na programu útok. K vidění byly dvě střely a obě nebezpečné. První byla tečována a trefila pravou tyčku, druhá z dílny Žálčíka mířila kousek nad!
     
    49:50
    Červený neměl moc manévrovacího prostoru, tak nahodil na branku a celá jeho anabáze tím skončila. Dnešnímu utkání přihlíží 4445 diváků, poměrně slušné číslo v kontextu posledních návštěv.
     
    50:31
    Dostálek se pokusil o rychlé prohození dvou obránců a nájezd na bránu, jeho plán pohořel už na tom prvním bodu.
     
    51:01
    Zeman byl tělo na tělo s Vydareným ve velké rychlosti za brankou hostí, slovenský obránce se do útočníka opřel a brána opustila svoji pozici. Po ukotvení se bude vhazovat ve středním pásmu.
     
    51:34
    Hlinka už nedokázal udržet brusli na modré a byl tak signalizován ofsajd, držení puku využil Hradec, jmenovitě Koukal, jeho stahovačka na střed z levého kruhu trefila betony Voldena.
     
    52:34
    Rabbit doloval puk zpod těla Látala, Berger přijel ve snaze osolit Rabbitovi snahu získat puk a sudí hru raději přerušili. Komerční pauza.
     
    53:07
    Dostálek vyvezl puk ven z pásma, dále než metr za modrou čáru se ale nedostal. Východočeši brání solidně, rozhodně to nevypadá na žádné útočné harakiri z jejich strany. Nicméně v útoku zůstat dokáží, od modré střílel Pláněk, norský gólman ve službách Dukly udržel kotouč ve výstroji.
     
    54:34
    Hostující sektor se fanděním velice dobře baví, skáče, dělí se na dvě půlky. A má k tomu i důvod, jednak Hradec vede a zatím hraje dobře, nepouští Duklu do útoku, potažmo nějakého tlaku.
     
    55:37
    Něco mezi bodyčkem a stoličkou předvedl Pavlík na Zemana, domácí forvard zůstal ležet na zemi, ale zvedl se a pokračoval v útoku, Jihlava zatlačila a zůstává v útočném pásmu.
     
    56:15
    Kajínkovu střelu se pokusil chytit Rybár, před sebou měl Diviše a proto dost dobře neviděl na pokus. Dokázal si ale poradit. Z levé strany najížděl Dostálek do útoku, nahodil po prknech a nechal Skořepu s Rabbitem svádět souboj o puk.
     
    57:45
    Zakázané uvolnění Hradce. Hosté neskutečně natahovali střídání, až si vzali time-out. To se logicky nelíbí domácím hráčům, potažmo trenérům a fanouškům.
     
    58:00
    Jihlava se vytlačila z útočného pásma sama hned dvakrát. Zakázané uvolnění Hradce, Dukla si bere timeout. Možná trochu nepochopitelně, když nemohl Hradec střídat.
     
    58:10
    Powerplay zahájí Dukla tradičně v šesti lidech v poli.
     
    58:18
    Dostálek udržel na zádech dojíždějícího Bednáře, který získal kotouč a chtěl vyjíždět na prázdnou svatyni. Domácí se nemohou dostat do útočného pásma, navíc nyní byli v ofsajdu.
     
    59:12
    Dukla v šesti, Zeman navážel puk do útoku a tam donutil Rybára k zákroku.
     
    59:16
    Rybár si nechtěl dělat žádné problémy a puk opět podržel. Bude se vhazovat po jeho levici.
     
    59:29
    Vyražený puk dostal na hůl mezi kruhy Kubalík, poslal střelu těsně nad břevno!
     
    59:56
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hotovo, schluss, ende. Hosté získali puk, Smoleňák byl na pravém křídle atakován, jenže posunul puk na RUDOLFA ČERVENÉHO a ten dorazil do prázdné. Fanoušci hojně opouštějí stadion, myslím si, že by se Duklákům za dnešní boj zasloužilo poděkovat a ne utéct. Asistence: Radek Smoleňák.
    59:56 Rudolf ČERVENÝ - 1:3
     
    Konec zápasu.
     
    Utkání je tak za námi. Jihlava se za svůj výkon nemusí vůbec stydět. Proti favoritovi odehrála slušný výkon. Během psaní závěrečných řádků k utkání odpálili hostující ultras oheň ve svém sektoru a degradovali zbytečně svůj dobrý výkon na tribunách. Všemu přihlížela čtveřice sudích a je jasné, že pokuta Hradec nemine. Zpět k utkání, které bylo vyrovnané, Hradec výhru pečetil trefou do prázdné brány a připisuje si tři body do tabulky, Jihlava naopak na posledním místě zůstane. Příjemný zbytek víkendu vám z prokouřeného Horáckého zimního stadionu přeje Tomáš Kalas. (18:40:32)
    Marken.cz

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 9. Skořepa (Bryhnisveen, Stříteský) – 15. Koukal (Jaroslav Bednář, Zámorský), 18. Jaroslav Bednář (Zámorský, Červený), 60. Červený (Smoleňák)


    HC Dukla Jihlava: Volden (Vejmelka) – Suchánek, Kajínek, Bryhnisveen, Stříteský, J. Zdráhal, de la Rose, Šidlík – Zeman, Hamill (C), Čachotský – Dostálek (A), Skořepa, Rabbit – Anděl, M. Hlinka, Žálčík – Jiránek (A), Diviš, T. Kubalík.
    Mountfield HK: Rybár (J. Pavelka) – Vydarený, Pláněk, Cibulskis, Zámorský, Graňák, Gregorc, F. Pavlík – Šimánek, Džerinš, Köhler (A) – Cingel, Kukumberg, Jaroslav Bednář (C) – Červený, Koukal (A), Smoleňák – Látal, Berger, Vopelka.

    Rozhodčí: Kika, Svoboda – Klouček, Pešek

    Diváci: 4445
    thejrc.org