Pardubice – Třinec 2:3 (1:2 po s.n.) | Kometa Brno – Olomouc 1:0 (kon.) | Chomutov – Zlín 2:0 (kon.)
Jihlava – Mountfield HK 1:3 (kon.) | Vítkovice – Litvínov 6:3 (kon.) | Mladá Boleslav – Sparta 3:1 (kon.)
Plzeň – Liberec 4:2 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
1:3 (1:2, 0:0, 0:1)
Mountfield HK
Neděle 07.01.2018, 16:00 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Tipsport extraliga • 38. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    45:16
    Je to opravdu tak, ač trenér hostí toto zpochybňuje. Trest odsedí Vopelka a pro Jihlavu je to vítaná šance, jak srovnat stav utkání.
     
    16:07
    Přečin druhý: vysoká hůl v obličeji Köhlera. Vinen: Nicolai Bryhnisveen. Rozsudek: 4 minuty nepodmíněně, přitěžující okolnost byla krev v Köhlerově obličeji. Jihlava tak jde do druhého čtyřminutového oslabení.
     
    11:12
    Džerinš dostal holí od Zemana do obličeje, navíc tam je krvavé zranění a je vyměřen trest čtyři minuty. Tohle bude důležité pro utkání jako takové.
     
    08:27
    První vyloučení v utkání, ven jde hradecký Pláněk za nedovolené bránění na hraně brankoviště.
    Marken.cz

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 9. Skořepa (Bryhnisveen, Stříteský) – 15. Koukal (Jaroslav Bednář, Zámorský), 18. Jaroslav Bednář (Zámorský, Červený), 60. Červený (Smoleňák)


    HC Dukla Jihlava: Volden (Vejmelka) – Suchánek, Kajínek, Bryhnisveen, Stříteský, J. Zdráhal, de la Rose, Šidlík – Zeman, Hamill (C), Čachotský – Dostálek (A), Skořepa, Rabbit – Anděl, M. Hlinka, Žálčík – Jiránek (A), Diviš, T. Kubalík.
    Mountfield HK: Rybár (J. Pavelka) – Vydarený, Pláněk, Cibulskis, Zámorský, Graňák, Gregorc, F. Pavlík – Šimánek, Džerinš, Köhler (A) – Cingel, Kukumberg, Jaroslav Bednář (C) – Červený, Koukal (A), Smoleňák – Látal, Berger, Vopelka.

    Rozhodčí: Kika, Svoboda – Klouček, Pešek

    Diváci: 4445
    thejrc.org