Pardubice – Třinec 2:3 (1:2 po s.n.) | Kometa Brno – Olomouc 1:0 (kon.) | Chomutov – Zlín 2:0 (kon.)
Jihlava – Mountfield HK 1:3 (kon.) | Vítkovice – Litvínov 6:3 (kon.) | Mladá Boleslav – Sparta 3:1 (kon.)
Plzeň – Liberec 4:2 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
1:3 (1:2, 0:0, 0:1)
Mountfield HK
Neděle 07.01.2018, 16:00 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Tipsport extraliga • 38. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:56 Rudolf ČERVENÝ - 1:3
     
    59:56
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hotovo, schluss, ende. Hosté získali puk, Smoleňák byl na pravém křídle atakován, jenže posunul puk na RUDOLFA ČERVENÉHO a ten dorazil do prázdné. Fanoušci hojně opouštějí stadion, myslím si, že by se Duklákům za dnešní boj zasloužilo poděkovat a ne utéct. Asistence: Radek Smoleňák.
    17:17 Jaroslav BEDNÁŘ - 1:2
     
    17:17
    Hradec právě vstřelil branku!
    Otočeno jest! Od střídaček dostal kotouč na modré hostující kapitán JAROSLAV BEDNÁŘ, rozkýval si obránce, vystřelil a radoval se z gólu. Asistence: Petr Zámorský, Rudolf Červený. Sluší se podotknout, že Jihlavě běží ještě druhá část přesilovky, tedy plné dvě minuty.
    14:22 Petr KOUKAL - 1:1
     
    14:22
    Hradec právě vstřelil branku!
    Slušně odbráněná přesilovka ze strany Jihlavy, už to ale nestačilo. Další pěkná akce z řady mnoha, kterou spustila přihrávka na Bednáře, který se nacházel na pravém kruhu. Hradecký kapitán se hotovil na střelu, pak celkem nečekaně volil křižný pas na PETRA KOUKALA, zkušený útočník měl jenom za úkol doklepnout puk do prázdné a to se povedlo. Asistence: Jaroslav Bednář, Petr Zámorský.
    09:00 Josef SKOŘEPA - 1:0
     
    09:00
    Dukla právě vstřelila branku!
    Využitá přesilovka, první gól v utkání, Dukla vede! Ze stadionu se ozývá: „Pískej konec“ a domácí jsou v rauši. Střelu Bryhnisveena od modré tečoval před Rybárem JOSEF SKOŘEPA a hostujícímu brankáři prolétl kotouč mezi betony. Asistence: Nicolai Bryhnisveen, Matěj Stříteský.
    Marken.cz

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 9. Skořepa (Bryhnisveen, Stříteský) – 15. Koukal (Jaroslav Bednář, Zámorský), 18. Jaroslav Bednář (Zámorský, Červený), 60. Červený (Smoleňák)


    HC Dukla Jihlava: Volden (Vejmelka) – Suchánek, Kajínek, Bryhnisveen, Stříteský, J. Zdráhal, de la Rose, Šidlík – Zeman, Hamill (C), Čachotský – Dostálek (A), Skořepa, Rabbit – Anděl, M. Hlinka, Žálčík – Jiránek (A), Diviš, T. Kubalík.
    Mountfield HK: Rybár (J. Pavelka) – Vydarený, Pláněk, Cibulskis, Zámorský, Graňák, Gregorc, F. Pavlík – Šimánek, Džerinš, Köhler (A) – Cingel, Kukumberg, Jaroslav Bednář (C) – Červený, Koukal (A), Smoleňák – Látal, Berger, Vopelka.

    Rozhodčí: Kika, Svoboda – Klouček, Pešek

    Diváci: 4445
    thejrc.org