Čerepovec – Kazaň 5:2 (kon.) | N.Novgorod – Ufa 3:4 (1:2 po s.n.) | Spartak Moskva – Nižněkamsk 3:2 (kon.)
Riga – Soči 3:4 (0:3 po s.n.)
konec
Spartak Moskva
3:2 (1:1, 2:1, 0:0)
Neftěchimik Nižněkamsk
Pondělí 08.01.2018, 15:00 • VTB Ice Palace, Moskva • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    28:25 Ryan STOA - 3:2
     
    28:25
    Spartak právě vstřelil branku!
    Teď se nám tu rozpoutala doslova přestřelka! Z nenápadné akce se prosadil RYAN STOA, který zavezl puk do útočného pásma a takovou nemastnou – neslanou střelou na lapačku překvapil Makarova – 3:2. Bez asistence.
    27:30 Kamil FAZYLZJANOV - 2:2
     
    27:30
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Hosté ale rychle vyrovnávají! Pavel Kulikov našel zpoza branky KAMILA FAZYLZJANOVA a ten se z pravého kruhu trefil k bližší tyčce svatyně Spartaku – 2:2. Asistence: Pavel Kulikov.
    26:41 Vjačeslav LEŠČENKO - 2:1
     
    26:41
    Spartak právě vstřelil branku!
    Domácí se z ničeho nic dostávají do vedení! Spartak se po delší době dostal do útočného pásma a je z toho gól! Dmitrij Kalinin nahrál z rohu před branku Alexandrovi Chochlačovovi, který celou akci ještě vyšperkoval nahrávkou na VJAČESLAVA LEŠČENKA, jenž na zadní tyčce doklepával puk do odkryté klece. Asistence: Dmitrij Kalinin a Alexandr Chochlačov.
    10:11 Žiga JEGLIČ - 1:1
     
    10:11
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Hosté vyrovnávají! Chajrullin obral na pravém kruhu o puk váhajícího domácího obránce. Ke střele se tak dostal Dennis Everberg, Bespalov ji vyrazil jen před sebe a ŽIGA JEGLIČ už dorážel do prázdné klece. Asistence: Dennis Everberg.
    00:34 Ryan STOA - 1:0
     
    00:34
    Spartak právě vstřelil branku!
    Tohle je neskutečný začátek zápasu! Hosté na příležitost Spartaku sami odpověděli rychlým brejkem, ale šanci Emila Galimova fantasticky zastavil brankář Bespalov. Hra se tak zase rychle otočila na druhou stranu a po nahrávce Alexandra Chochlačova zakončoval RYAN STOA z bezprostřední blízkosti do již odkryté klece. Spartak tedy vede. Asistence: Ville Lajunen a Alexandr Chochlačov.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 1. Stoa (V. Lajunen, Chochlačov), 27. Leščenko (Kalinin, Chochlačov), 29. Stoa – 11. Jeglič (Everberg), 28. Fazylzjanov (P. Kulikov)


    Spartak Moskva: Bespalov (Truškov) – Kalinin (C), Kolcov, V. Lajunen, Kulik, Judin, A. Osipov, V. Sorokin – Stoa, Chochlačov (A), Radil – Leščenko, Děrgačov, Podšendjalov – Mirnov, V. Komarov, A. Voronin (A) – Orlov, A. Kuzněcov, Cyplakov – Talalujev.
    Neftěchimik Nižněkamsk: An. Makarov (I. Ježov) – E. Gustafsson, Piganovič (C), Bryncev, Ogurcov, Šaripzjanov (C), Volgin, An. Sergejev, Fazylzjanov – Sexton (A), R. Hanzl, E. Galimov – Everberg, Chajrullin, Jeglič – Bikmullin, Jakimov, Šafigullin – Porjadin, P. Kulikov, Arkalov.

    Rozhodčí: Fraňo, Vasiljev – Badyl, Goljak

    Diváci: 9347
    bahis siteleri