Čerepovec – Kazaň 5:2 (kon.) | N.Novgorod – Ufa 3:4 (1:2 po s.n.) | Spartak Moskva – Nižněkamsk 3:2 (kon.)
Riga – Soči 3:4 (0:3 po s.n.)
po s.n. (0:3)
Dinamo Riga
3:4 (1:1, 2:0, 0:2 - 0:0)
HK Soči
Pondělí 08.01.2018, 18:30 • Arena Riga • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný zbytek dne! (21:13:45)
     
    Československá stopa v utkání

    Adam Polášek – 0+0, 0 střel, čas na ledě 17:30
     
    Je konec! Hráči Soči byli v samostatných nájezdech mnohem úspěšnější a z Rigy si odvezou bod navíc! Postupně se trefili Lugin, Šmeljov a Chlopotov. Naopak domácí střelci na brankáře nevyzráli ani jednou!
     
    Konec zápasu.
    65:00 Dmitrij LUGIN - 3:4
     
    65:00
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HK Soči.
    Autorem vítězného nájezdu je DMITRIJ LUGIN!
     
    4. série
    0:3
    Vadim Chlopotov nabral velkou rychlost, najel si mezi kruhy a střelou mezi betony rozhodl o výhře Soči!
     
    3. série
    0:2
    Danny Kristo neváhal, vyslal střelu z velké dálky, ale trefil jen brankáře.
     
    3. série
    0:2
    Šmeljov zvolil střelu zápěstím a domácí brankář nedokázal zareagovat.
     
    2. série
    0:1
    Lauris Darzinš jel velmi pomalu. Nakonec zkusil střelu k tyči, ale trefil jen lapačku.
     
    2. série
    0:1
    Starkov se pokusil o forhendový blafák, jenže domácí brankář se stačil přesunout.
     
    1. série
    0:1
    Gints Meija mířil těsně nad beton, ale hostující brankář tam měl připravenou lapačku.
     
    1. série
    0:1
    Lugin se nerozmýšlel a střeliu pod břevno otevřel skóre!
     
    Samostatné nájezdy začínají.
     
    Střely na branku: 25 – 28
     
    Je to tak! Ani pětiminutové prodloužení o vítězi dnešního duelu nerozhodlo a na řadu tak přijdou nájezdy!
     
    65:00
    Prodloužení skončilo.
     
    64:30
    Soči stále hraje s pukem na hokejkách, ale nikam se nežene. Utkání podle všeho směřuje k nájezdům.
     
    63:36
    Jevgenij Lapenkov jel sám na domácího brankáře, jenže kličkou zmátl sám sebe a puk mu na poslední chvíli uskočil daleko od hokejky!
     
    63:18
    Rihards Bukarts projel s pukem až do útočného pásma, jenže vyslal nepřesnou přihrávku a daroval kotouč soupeři.
     
    63:00
    Adam Polášek uklidnil hru Soči a pomohl si přihrávkou na spoluhráče z obrany. V prodloužení se ani jeden celek nikam nežene.
     
    62:18
    Karl Stollery operoval s pukem v útočném pásmu, našel volného Pujacse, jenže ani jeden z hráčů v červeném dresu si netroufl na zakončení.
     
    61:15
    Uvis Balinskis se tlačil před branku Soči, mohl si zvolit, kam zakončí, jenže na poslední chvíli mu kotouč sjel přes čepel.
     
    60:35
    Dmitrij Lugin projel s pukem do útočného pásma, připravil si kotouč na hokejku, jenže střelou zápěstím branku Dinama neohrozil.
     
    60:10
    Hosté uspěli na úvodním vhazování prodloužení. Padakin si sjel na prudkou přihrávku, ale puk si nezpracoval zrovna ideálně.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Šedesát minut základní hrací doby nám o vítězi dnešního utkání nerozhodlo! Soči totiž sehrálo skvělou třetí třetinu! Na jejím úvodu snížil aktivní Sean Collins na 3:2. Poté se hosté tlačili do útoku, jenže nikdo v bílém dresu nedokázal překonat pozornou defenzívu Soči. V závěru utkání odvolal hostující trenér brankáře a Sean Collins svou druhou brankou v utkání poslal zápas do prodloužení!
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v celém prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
    59:30 Sean COLLINS - 3:3
     
    59:30
    Soči právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno! Soči se nakonec dočkalo a hosté posílají utkání do prodloužení! SEAN COLLINS tečoval nahození od modré čáry a svou druhou brankou v utkání vystřelil hostům naději! Asistence: Jyrki Jokipakka, Dmitrij Lugin.
     
    59:20
    Dinamo se zatím brání skvěle! Domácím hokejistům se dvakrát podařilo vyhodit puk do středního pásma.
     
    58:48
    Je to tak! Soči se o vyrovnání pokouší v šesti bruslařích na ledě!
     
    58:47
    Hostující trenér si vyžádal oddechový čas! Dmitrij Šikin už podle všeho zůstane na střídačce!
     
    58:35
    Hostující brankář se zapojil do rozehrávky Soči. Jeho přihrávku na levou stranu si vzal Pavel Padakin, který puk zavezl za branku Dinama. Hostům se krátí čas.
     
    58:02
    Brandon McMillan projel s pukem do útočného pásma, krásně se otočil kolem obránce, jenže jeho střelu zápěstím zablokoval hned první obránce Soči.
     
    57:34
    Mikelis Redlihs přitvrdil v souboji v rohu útočného pásma. Domácí Dinamo se snaží bojovat. Lotyšský celek je totiž velice blízkosti zisku cenných bodů.
     
    57:02
    Domácím se opět nepovedl pokus o rychlou rozehrávku. Prudká přihrávka na pravé křídlo skončila na zakázaném uvolnění. Vhazuje se před domácí brankou.
     
    56:24
    Opět musel zasahovat Mantas Armalis. Brankář lotyšského celku dával pozor a střelu zápěstím z ostrého úhlu schoval do lapačky. Vhazuje se po jeho pravici.
     
    56:10
    Aleksandrs Jerofejevs se hnal do útočného pásma za prudkou přihrávkou. Domácí hokejista poslal bekhendovou přihrávku mezi kruhy, kde kraloval Polášek.
     
    55:20
    Gunars Skvorcovs projel s pukem do středního pásma a o mantinel jej poslal do útočného pásma. Dinamo se snaží uklidnit situaci.
     
    54:39
    Soči nyní rozjíždí jednu akci za druhou. Hostující hokejisté se ženou za vyrovnáním, jenže domácí defenzíva v čele s Mantasem Armalisem odolává.
     
    54:06
    Alexandr Akmaldinov se po pravém křídle prodral do útočného pásma, prosmýkl se před branku, obešel i brankáře, ale v pádu už nezasunul puk do branky!
     
    53:37
    Dinamo se nyní z velkého tlaku vymanilo jen za cenu vyhození kotouče přes všechny čáry. Mikelis Redlihs za pukem sice spěchal, ale už jej nedohnal.
     
    53:08
    Sean Collins nahodil puk po pravém křídle do rohu útočného pásma. Pavel Padakin chtěl pohotově přihrát před branku, ale obránce jeho pobídku zastavil.
     
    52:28
    Vadim Chlopotov objel branku domácího celku, poslal prudkou přihrávku na modrou čáru, jenže nikdo z jeho spoluhráčů si netroufl na zakončení.
     
    52:08
    Nerijus Ališauskas chtěl vyhodit puk po mantinelu, jenže jeho pokus zastavil dobře postavený Lisov. Hostující hráč ihned střílel, ale obránce přizvedl puk do ochranné sítě.
     
    51:39
    Jevgenij Lapenkov si po pravém křídle nabruslil na pěknou přihrávku, jenže mu nevyšlo zpracování. Lapenkov si musel puk rovnat a důrazný Lauris Darzinš puk dopravil do bezpečí.
     
    51:08
    Jyrki Jokipakka udržel pro Soči útočné pásmo. Hostující obránce puk poslal po mantinelu za branku, kde ale nebyl nikdo v bílém dresu.
     
    50:39
    Alexandr Akmaldinov se před brankou domácího celku natáhl po odraženém kotouči a snažil se jej uklidit do branky! V pádu však trefil jen brankáře!
     
    50:10
    Nikita Lisov se na modré čáře pokoušel udržet útočné pásmo. Na puk však těsně nedosáhl a Soči musí vyklidit třetinu. Domácí se zatím skvěle brání.
     
    49:32
    Gunars Skvorcovs si sjel na levý kruh, kam přiletěla pěkná přihrávka zpoza branky. Domácí hokejista střílel bez přípravy, jenže netrefil mezírku u tyči.
     
    49:10
    Anssi Salmela dostal další pěknou přihrávku. Domácí obránce si kotouč srovnal na hokejce a poslal prudké nahození. Jeho pokus však minul branku.
     
    48:22
    Jevgenij Lapenkov si sjel na pěknou přihrávku mezi kruhy. Jeho pokus však nemířil mezi tři tyče a domácí brankář mohl zůstat klidný.
     
    48:10
    Karl Stollery nahodil puk od modré čáry. Před brankou Soči však zasáhl jeden z pozorných obránců, který puk srazil bruslí do rohu obranného pásma.
     
    47:27
    Až nyní se opět přerušuje hra! Nikita Lisov nahodil puk od mantinelu na domácí branku. Od obránce puk vypadl na brankoviště a Armalis jej stačil zalehnout.
     
    47:10
    Arťom Čmychov se na modré čáře hlásil o přihrávku, kterou také dostal. Následnou střelu poslal po ledě, jenže domácí brankář předvedl další skvělý zákrok.
     
    46:40
    Domácí gólman měl nyní plné betony práce. Na branku Dinama přilétly tři střely v krátkém sledu a Armalis všechny dokázal zlikvidovat.
     
    46:10
    Eric O´Dell si v útočném pásmu vzal odražený puk, vybruslil si mezi kruhy a vypálil zápěstím. Jeho prudký pokus vyrazil pozorný brankář Mantas Armalis.
     
    45:28
    Anssi Salmela chtěl rychle rozehrát, jenže na jeho prudkou přihrávku nedosáhl nikdo v červeném dresu. Soči může znovu rozehrát.
     
    45:10
    Sergej Kuzněcov byl ostře atakován v rohu útočného pásma, jenže hlavní rozhodčí tento souboj neposoudil jako nedovolený. Soči se nadále drží před brankou.
     
    44:26
    Domácí brankář musel zasahovat proti prudké střele od modré čáry. Brankář Dinama měl zcela čistý výhled a svůj zákrok si doslova vychutnal.
     
    44:08
    Georgijs Pujacs poslal přihrávku na Mikelise Redlihse, jenže druhý jmenovaný se s kotoučem nedokázal prodrat kolem obránce Soči.
     
    43:31
    Hosté v plném počtu.
     
    43:06
    Hosté se chvíli udrželi před brankou domácího celku. Zadáci Dinama však získali kotouč a bleskově přenesli hru na opačnou stranu kluziště.
     
    42:30
    Znovu se hráčům Soči podařilo vyhodit puk pryč z obranného pásma. Mantas Armalis si poradil se zpracováním a bleskově rozehrál.
     
    42:05
    Soči tentokrát uspělo na vhazování v obranném pásmu a hosté pohotově vyhodili puk přes všechny čáry. Domácí Dinamo musí začít od své branky.
     
    41:42
    Mikelis Redlihs si sjel na krásnou přihrávku mezi kruhy a pohotově zapojil. Jeho rána po ledě mířila mezi nohy soupeřova brankáře, ale ten byl pozorný.
     
    41:31
    Hostující střídačka dostává podruhé v dnešním utkání trest za příliš mnoho hráčů na ledě.
    40:33 Sean COLLINS - 3:2
     
    40:33
    Soči právě vstřelilo branku!
    Hosté hned v úvodu třetí třetiny snižují na 3:2! Zbytek utkání ještě bude velké drama! Jevgenij Lapenkov nahodil puk od mantinelu a jeho pokus propadl za záda hostujícího brankáře! Podle všeho tam ale byla teč SEANA COLLINSE! Asistence: Jevgenij Lapenkov.
     
    40:10
    Soči uspělo na úvodním vhazování třetí třetiny. Hostující celek se ihned vydal do útoku a brankář Mantas Armalis musel přerušit hru.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Střely na branku: 21 – 13
     
    Druhá třetina končí! Prostřední část hry se mnohem lépe vydařilo domácímu Dinamu! Hned na jejím začátku totiž poslal domácí celek do vedení Mikelis Redlihs! Poté se hrálo hodně bojovně, ale Riga se dočkala dalšího gólu! V 35. minutě se totiž znovu prosadil Mikelis Redlihs ! Soči čeká v poslední části hry opravdu těžký úkol!
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:25
    Pavel Padakin dojel odražený puk na modrou čáru. Hostující útočník se s pukem bleskově otočil a vyslal přihrávku na levou stranu. Soči se do pásma neprobilo.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny!
     
    38:12
    Hosté v plném počtu.
     
    38:10
    Dinamo rozjelo přesilovkovou kombinaci v útočném pásmu. Danny Kristo z rohu útočného pásma hledal mezírku u brankové konstrukce, jenže trefil brankáře.
     
    37:23
    Vyloučení v týmu Dinamo Riga (Anssi Salmela – 2 min., podražení).
    Vyloučení v týmu HK Soči (Eric O'Dell – 2 min., nafilmovaný pád nebo přehrávání).
     
    37:05
    Mikelis Redlihs mohl přidat další branku! K domácímu útočníkovi se puk odrazil po zásahu hostujícího brankáře, ale Redlihs trefil jen boční síť!
     
    36:30
    Domácím se úvod přesilové hry vůbec nepovedl. Hostující obránci se dvakrát dostali k odraženému kotouči a vyhodili jej do středního pásma.
     
    36:12
    Riga si zahraje přesilovou hru! Hostující střídačka vyfasovala dvě minuty za příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    35:44
    Arťom Tomilin vybojoval puk v obranném pásmu, jenže o mantinel jej nedokázal vyhodit do středního pásma. Obětavý Nerijus Ališauskas udržel pásmo pro domácí tým.
     
    35:10
    Stěpan Starkov vybojoval puk ve středním pásmu, zavezl jej za branku Dinama, ale tam mu kotouč uskočil od hokejky a obránce jej bez problémů vyhodil.
    34:09 Mikelis REDLIHS - 3:1
     
    34:09
    Riga právě vstřelila branku!
    Domácí Riga znovu navyšuje své vedení! Fanoušci na tribunách se dnes skvěle baví! Maris Bičevskis bez váhání přihrál mezi kruhy a MIKELIS REDLIHS dělovkou prostřelil hostujícího brankáře! Asistence: Maris Bičevskis, Lauris Darzinš.
     
    33:25
    Eric O´Dell si sjel na krásnou přihrávku z rohu útočného pásma. Hostující kanonýr se pokusil o střelu zápěstím, jenže trefil připraveného brankáře.
     
    33:00
    Ve druhé třetině se hra přerušuje jen minimálně. Georgijs Pujacs nahodil puk za branku, jenže Mikelis Redlihs zůstal stát a obránce mu puk uzmul.
     
    32:08
    Pavel Padakin si sjel na krásnou zadovku mezi kruhy, srovnal si puk na hokejce a vypálil. Jeho prudký pokus zápěstím zablokoval pozorný obránce.
     
    31:35
    Gints Meija nahodil puk bekhendem za branku hostujícího celku. Domácí hokejista hledal Redlihse, jenže toho skvěle bránil důrazný Arťom Čmychov.
     
    31:10
    Arťom Čmychov přitvrdil v souboji u mantinelu na útočné modré. Domácí obránce Lauris Darzinš přesto získal puk pro sebe a ihned jej vyvezl.
     
    30:45
    Pavel Padakin objel branku domácího celku, oslovil Chlopotova, který si puk zpracoval a ihned jej poslal na branku. Jeho svižnou střelu zápěstím kryl brankář.
     
    30:12
    Mikelis Redlihs bojoval v útočném pásmu s Adamem Poláškem. Český obránce byl důrazný a domácího střelce nepustil do samostatného úniku.
     
    29:40
    Anssi Salmela se jako první prodral k odraženému kotouči a bez rozmýšlení jej nahodil do útočného pásma. Oba celky si nyní často vyměňují puk.
     
    29:06
    Eric O´Dell okradl o kotouč jednoho z domácích obránců, projel s nim do útočného pásma a zakončil zápěstím. Jeho pokus obránce přizvedl mimo tři tyče.
     
    28:35
    Nerijus Ališauskas si zpracoval puk na modré čáře a po mantinelu jej poslal za branku Soči. V posledních minutách sledujeme opravdu bojovný hokej.
     
    28:10
    Jyrki Jokipakka uspěl v souboji za brankou a přihrál Padakinovi. Hostující střelec musel bojovat se Skvorcovsem, který jej nepustil do zakončení.
     
    27:25
    Ruslan Pedan se natahoval po prudké přihrávce do středního pásma, jenže špičkou hokejky puk pouze protečoval do útočného pásma.
     
    27:05
    Mikelis Redlihs se na modré čáře dostal k odraženému kotouči a pohotově nahodil puk na branku. Nikdo v červeném dresu jeho pobídku nestačil tečovat.
     
    26:20
    Alexandr Akmaldinov si nabruslil do útočného pásma, kam dostal prudkou přihrávku, přikryl si puk tělem, jenže jeho ránu zápěstím domácí brankář viděl.
     
    26:02
    Dmitrij Šikin byl znovu pozorný. Hostující brankář musel ihned po vhazování dávat pozor na zakončení od levého mantinelu. Naštěstí pro Soči skončil puk v jeho lapačce.
     
    25:39
    Vadim Chomickij zasáhl u mantinelu proti rozjetému útočníkovi domácího celku. Chomickij puk neodpravil do bezpečí, jenže Mikelis Redlihs trefil brankáře.
     
    25:10
    Nerijus Ališauskas zavezl puk do útočného pásma, jenže nikdo ze spoluhráčů mu nepřišel pomoci. Soči tak může uklidnit hru za svou brankou.
     
    24:35
    Stěpan Starkov bojoval o kotouč na modré čáře. Hostující hokejista soupeře nakonec dokázal přetlačil a ve spolupráci s obránci rozjel akci hostů.
     
    24:06
    Arťom Čmychov byl jako první u nahození za branku Soči. Hostující obránce si všiml dotírajícího soupeře a po mantinelu vyhodil puk do středního pásma.
     
    23:35
    Lauris Darzinš operoval s pukem v rohu útočného pásma. Zadovkou poslal přihrávku na Indrašise, jenže domácí střelec proti přesile neuspěl.
     
    23:10
    Mantas Armalis vyrazil ven z branky, u mantinelu zastavil nahození z hokejky Pavla Padakina a pomohl domácím hráčům s rozehrávkou.
     
    22:32
    Dmitrij Šikin musel dávat pozor na táhlou střelu od červené čáry. Hostující brankář dával dobrý pozor a kotouč schoval do lapačky. Vhazuje se po jeho levici.
     
    22:05
    Eric O´Dell projel s pukem po levém křídle až za branku Dinama, poslal prudkou přihrávku na modrou čáru, jenže obránce hostujícího celku si puk nezpracoval.
     
    21:35
    Anssi Salmela uspěl v souboji u mantinelu v obranném pásmu. Domácí obránce vyhodil puk po mantinelu do středního pásma. Soči může rozehrát.
     
    21:05
    Nikita Ščitov rozehrál od vlastní branky až na útočnou modrou čáru. Pavel Padakin si kotouč nedokázal zpracovat a puk mu uskočil k obránci Dinama.
    20:14 Mikelis REDLIHS - 2:1
     
    20:14
    Riga právě vstřelila branku!
    Riga se krátce po přestávce dostává do vedení! Domácí celek využívá přesilovkou hru! MIKELIS REDLIHS si sjel před branku, kam dostal parádní přihrávku přesně na hokejku a krásnou střelou poslal domácí do vedení! Asistence: Lauris Darzinš, Miks Indrašis.
     
    20:10
    Dinamo uspělo na úvodním vhazování druhé třetiny. Domácí celek se ihned usadil v útočném pásmu a snaží se útočit.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Střely na branku: 9 – 9
     
    První třetina končí! Domácí celek zatím může být s průběhem utkání spokojený. Dinamo se totiž s favorizovaným krokem drží. Hosté se sice ujali vedení. Ve vlastním oslabení se po pěkné individuální akci prosadil Eric O´Dell! Vedení však Soči dlouho nevydrželo. O dvě minuty později totiž vyrovnal Brandon McMillan! Do druhé třetiny navíc vstoupí Riga v početní převaze. Svůj trest si totiž bude odpykávat Pedan.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:07
    Bude se znovu vylučovat! Dvě minuty za hákování si tentokrát odsedí hostující Ruslan Pedan.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny!
     
    18:25
    Nikita Lisov vybojoval puk v rohu obranného pásma, vysokým obloučkem jej vyhodil do středního pásma a odjel na střídačku. Soči posílá na led čerstvé síly.
     
    18:07
    Hosté v plném počtu.
     
    17:38
    Aleksandrs Jerofejevs nahodil puk od modré čáry. Jeho pokus před brankou Soči ještě tečoval Mikelis Redlihs, jenže hostující brankář nemusel zasahovat.
     
    17:01
    Hostující obrana se dostala k odraženému kotouči a Jyrki Jokipakka pohotově vyhodil puk přes všechny čáry. Dinamo musí začít znovu.
     
    16:07
    Alexandr Akmaldinov se provinil hákováním a zaslouženě vyfasoval dvě minuty.
     
    16:02
    Frenks Razgals dojel odražený puk do útočného pásma, srovnal si jej na bekhend, ale nenašel mezírku mezi tyčí a betonem hostujícího brankáře.
     
    15:25
    Až nyní se domácí Dinamo definitivně ubránilo. Karl Stollery si puk zasekl za vlastní brankou a počkal na vystřídání svých spoluhráčů. Domácí mohou po delší době zaútočit.
     
    15:12
    Domácí v plném počtu.
     
    14:35
    Jevgenij Lapenkov mohl pálit z mezikruží, ale zbytečně přihrával na levou stranu, kde hlídkoval pozorný obránce, jež kotouč na poslední chvíli srazil k mantinelu.
     
    14:08
    Jyrki Jokipakka nepříjemně vypálil od modré čáry. Jeho nahození zápěstím před Armalisem ještě tečoval jeden z obránců, ale puk končí v ochranné síti.
     
    13:35
    Soči se v úvodu přesilovky usadilo před brankou domácího celku a snaží se najít si střeleckou pozici. Hostující hráči kombinují, ale zatím branku neohrozili.
     
    13:12
    Přesilovku si nyní zahraje také Soči! Guntis Galvinš totiž dostává dvě minuty za podražení.
     
    12:40
    Aktivní Padakin tentokrát ujel obránci po pravém křídle. Kotouč ale dohnal až v rohu útočného pásma, odkud už nestačil vymyslet přihrávku před branku.
     
    12:06
    Soči se ihned po obdržené brance vydalo do útoku. Pavel Padakin nahodil puk před branku. Domácí gólman sice nic neviděl, ale nemusel zasahovat.
    11:29 Brandon MCMILLAN - 1:1
     
    11:29
    Riga právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! Soči se z vedení příliš dlouho netěšilo! Dinamo totiž sehrálo pohlednou akci! Frenks Razgals z rohu útočného pásma poslal přesnou přihrávku před branku a BRANDON MCMILLAN se štěstím překonal brankáře! Asistence: Frenks Razgals.
     
    11:18
    Také Soči si nyní vybralo slabší moment při rozehrávce. Jyrki Jokipakka chtěl vyslat do úniku Starkova, jenže jeho dlouhé nahození končí zakázaným uvolněním.
     
    11:02
    Anssi Salmela se po levém křídle prodral až před branku Soči, odkud vyslal utajenou střelu zápěstím. Hostující brankář Šikin předvedl jistý zákrok lapačkou.
     
    10:38
    Další ofenzivní výpad hokejistů v červených dresech zastavuje nepovedená přihrávka. Kotouč prosvištěl až na zakázané uvolnění.
     
    10:30
    Domácí hokejisté jsou po inkasování překvapivé branky poněkud rozhození. Hráčům Dinama se nyní vůbec nedaří přechod do útočného pásma.
    09:37 Eric O'DELL - 0:1
     
    09:37
    Soči právě vstřelilo branku!
    A pozor! Hosté se v oslabení dostávají do vedení! Tak to je pro Dinamo obrovský šok! ERIC O´DELL se v útočném pásmu dostal k puku, obhodil si Stolleryho, obelstil brankáře a s přehledem otevřel skóre! Asistence: Sergej Šmeljov.
     
    09:22
    Hosté už jsou ve čtyřech. Vyloučený Lapenkov se vrátil z trestné lavice a ihned se zapojil do bránění domácí kombinace.
     
    08:36
    Arťom Čmychov se dokonce dostal k odraženému puku a výhozem po mantinelu jej poslal do středního pásma. Dinamo musí začít od své vlastní branky.
     
    08:10
    Domácí hokejisté rozjeli v útočném pásmu přesilovkovou kombinaci. Trojice obránců Soči však skvěle vystupuje a nenechává soupeři prostor.
     
    07:48
    A Soči bude hrát ve třech! Lisov totiž zbytečně fauloval a dostává dvě minuty za krosček.
     
    07:35
    Danny Kristo dirigoval rozehrávku domácího celku na levé straně. Po jeho pobídce pálil Anssi Salmela, jenže finský obránce trefil jen prvního soupeře.
     
    07:22
    Bude se vylučovat! Dvě minuty za nedovolené bránění si odsedí Jevgenij Lapenkov.
     
    06:45
    Ruslan Pedan v obranném pásmu sebral odražený puk, nahodil jej na levé křídlo, jenže jeho spoluhráč si nedokázal poradit se zpracováním.
     
    06:10
    Uvis Balinskis zavezl puk za domácí branku, kde počkal na střídání svých spoluhráčů. Domácí hokejista poté poslal přihrávku na levé křídlo, kde nebyl nikdo ve vínovém.
     
    05:32
    První zajímavá akce také na straně Dinama! Mikelis Redlihs si sjel na přihrávku mezi kruhy, jenže nedokázal zvednout puk nad beton hostujícího brankáře!
     
    05:06
    Pavel Padakin udržel puk v rohu útočného pásma, jenže zadovkou před brankou neoslovil nikoho ze svých spoluhráčů. Domácí obrana puk stačila vyhodit.
     
    04:16
    Pavel Padakin si sjel na krásnou přihrávku mezi obránce domácího celku, kotouč si pokryl tělem, jenže svůj bekhendový blafák nedotáhl do konce!
     
    04:04
    Další akci domácího celku vedenou po pravém křídle zastavil hvizd čárového rozhodčího. Jeden z domácích hráčů nebyl trpělivý a přejel do ofsajdu.
     
    03:40
    Pavel Padakin nahodil puk ze středního pásma na domácí branku. Mantas Armalis si dokázal poradit a vyrazil puk do rohu obranného pásma.
     
    03:02
    Lauris Darzinš si z levé strany najel mezi kruhy a vyslal zajímavou střelu zápěstím. Domácí hokejista mířil na přední tyč, jenže obránce jeho pokus zablokoval.
     
    02:31
    Dmitrij Lugin bojoval o puk na útočné modré čáře. Hostující hráč dostal pod tlak Laurise Darzinše, nicméně domácí hráč si dokázal poradit s noblesou.
     
    02:10
    Alexandr Akmaldinov vyhodil puk z obranného pásma do středního. Stěpan Starkov kotouč zavezl za branku Dinama a hosté mohou rozjet kombinaci.
     
    01:35
    Danny Kristo zavezl puk do útočného pásma, kde jej nahodil o zadní mantinel, jenže pozorný obránce Jyrki Jokipakka puk zametl pod beton svého brankáře.
     
    01:10
    Mikelis Redlihs špatně rozehrál a zahnal své spoluhráče do obtížné pozice. Zadáci Dinama těžký úkol zvládli a napadající útočníky soupeře odehnali.
     
    00:33
    Pavel Padakin vlétl do útočného pásma, jenže pozorný Anssi Salmela jej dokázal vytlačil k mantinelu, odkud už hostující střelec netrefil mezi tři tyče.
     
    00:10
    Na úvodním vhazování dnešního utkání uspěli hokejisté Soči. Hráči v bílých dresech se ihned vydali do útoku, jenže prudké nahození získala domácí obrana.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Oba týmy už nastupují na hrací plochu plochu. Domácí Dinamo bude hrát ve vínovém, zatímco Soči přijelo v bílých dresech.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    Dinamo Riga: Armalis (Kalninš) – Salmela, Balinskis, Stollery, Ališauskas, Pujacs, Galvinš, Jerofejevs – M. Redlihs, Darzinš, Bičevskis – Indrašis, Jevpalovs, Kristo – Meija, McMillan, Razgals – Gegeris, Skvorcovs, Rihards Bukarts – Berzinš.

    HK Soči: Šikin (Barulin) – Jokipakka, Blum, Polášek, Pedan, Čmychov, Ščitov, S. Kuzněcov, Lisov, Chomickij – Collins, Starkov, Lapenkov – Padakin, O'Dell, Tomilin – Chlopotov, Šmeljov, Lugin – Točickij, Akmaldinov.

    Rozhodčí: Gusev, Morozov – Zacharankov, Otmakov.
     
    Dinamo Riga

    Dinamo Riga zatím prožívá hrůzostrašnou sezónu. Jediný zástupce lotyšského hokeje v KHL dosud vybojoval jen čtyřicet dva bodů a krčí se na dně Západní konference. Po Vánocích hrála Riga Spengler Cup, kde vypadla ve čtvrtfinále s Hradcem Králové. Po návratu sice porazila Nižněkamsk, ale v posledním utkání doma nestačila na Ufu.
     
    HK Soči

    Soči letos prožívá celkem povedenou sezónu. Celek z dějiště předchozí olympiády totiž ve čtyřiceti osmi duelech vybojoval sedmdesát šest bodů a patří mu šestá pozice Západní konference. Venku navíc Soči patří mezi střelecky aktivní celky a pravidelně tam získává body. Poslední tři zápasy navíc dokázalo vyhrát. Naposledy vyhrálo 2:1 s Nižnim Novgorodem.
     
    Příjemný podvečer všem fanynkám a fanouškům KHL! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání mezi Dinamem Riga a HK Soči. Zápas startuje v 18:30.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:30.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 12. McMillan (Razgals), 21. M. Redlihs (Darzinš, Indrašis), 35. M. Redlihs (Bičevskis, Darzinš) – 10. O'Dell (Šmeljov), 41. Collins (Lapenkov), 60. Collins (Jokipakka, Lugin), rozh. náj. Lugin

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:1   Dmitrij Lugin (SOC)
    0:1   Gints Meija (RIG)
    2. série:
    0:1   Stěpan Starkov (SOC)
    0:1   Lauris Darzinš (RIG)
    3. série:
    0:2   Sergej Šmeljov (SOC)
    0:2   Danny Kristo (RIG)
    4. série:
    0:3   Vadim Chlopotov (SOC)


    Dinamo Riga: Armalis (Kalninš) – Salmela, Balinskis, Stollery, Ališauskas, Pujacs, Galvinš, Jerofejevs – M. Redlihs, Darzinš, Bičevskis – Indrašis, Jevpalovs, Kristo – Meija, McMillan, Razgals – Gegeris, Skvorcovs, Rihards Bukarts – Berzinš.
    HK Soči: Šikin (Barulin) – Jokipakka, Blum, Polášek, Pedan, Čmychov, Ščitov, S. Kuzněcov, Lisov, Chomickij – Collins, Starkov, Lapenkov – Padakin, O'Dell, Tomilin – Chlopotov, Šmeljov, Lugin – Točickij, Akmaldinov.

    Rozhodčí: Gusev, Morozov – Zacharankov, Otmakov
    thejrc.org