Columbus – Florida 3:2 (3:2 po s.n.) | Detroit – Tampa 2:5 (kon.) | Montreal – Vancouver 5:2 (kon.)
Pittsburgh – Boston 6:5 (po pr.) | Vegas – NY Rangers 2:1 (kon.)
konec
Montreal Canadiens
5:2 (1:0, 1:1, 3:1)
Vancouver Canucks
Pondělí 08.01.2018, 01:00 • Bell Centre, Montreal • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 01:00.
     
    Zdravím všechny fanynky a fanoušky National Hockey League. V tomto zápase proti sobě nastoupí Montreal Canadiensa Vancouver Canucks.
     
    Vancouver Canucks odehrál 41 zápasů s bilancí 15-1-6-19; 38 bodů. V tabulce Západní konference je na čtrnácté pozici. Z posledních pěti zápasů vyhrál jediný. Poradil si s Chicagem 5:2. Nestačil na St. Louis Blues 1:3, Los Angeles Kings 3:4, Anaheim Ducks 0:5 a v nájezdech na Toronto Maple Leafs 2:3.
     
    Montreal Canadiens odehrál 41 zápasů (12-5-4-20;38 bodů) v tabulce Východní konference je na čtrnácté pozici. Z posledních pěti zápasů vyhrál jediný. Porazil Tampu Bay Lightning 2:1 v nájezdech. Nestačil na Carolinu Hurricanes 1:3, Tampu 1:3, Floridu 0:2 a Montreal 1:4.
     
    Úvodní sestavy:

    Montreal Canadiens: Price (Niemi) – Jo. Benn, Jeřábek, Alzner, Petry, Morrow, Schlemko – Galchenyuk, Drouin, Lehkonen – Pacioretty (C), Danault, Hudon – Byron, Plekanec (A), Gallagher (A) – Deslauriers, J. de La Rose, A. Shaw. Hlavní trenér: Claude Julien.

    Vancouver Canucks: A. Nilsson (Markström) – Edler (A), Stecher, Del Zotto, Gudbranson, B. Hutton, D. Pouliot – D. Sedin (A), H. Sedin (C), Bärtschi – Vanek, Gagner, Boeser – M. Granlund, Dowd, Eriksson – B. Gaunce, Chaput, Virtanen. Hlavní trenér: Travis Green.

    Rozhodčí: Kelly Sutherland, Tom Chmielewski. Čároví: Ryan Daisy, Derek Nansen.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Hokejisté Montrealu právě vybíhají na led v Bell Centre a kanadské klání mezi Canadiens a Canucks bude moci po zaznění kanadské národní hymny začít.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:01
    Jacob de La Rose a Nic Dowd se sjeli na úvodní vhazování a utkání mezi Montrealem a Vancouverem bylo zahájeno.
     
    00:56
    Jeff Petry se po předchozím zákroku Careyho Price proti střele Vancouveru dostal ke střele v mezikruží, jeho pokus byl ale těsně před bránou zablokován.
     
    02:05
    Montreal měl po nepřesné přihrávce Vancouveru v blízkosti modré obranné modré čáry problémy s rozehrávkou a přenést hru zleva doprava se mu nakonec ve středním pásmu nepodařilo.
     
    02:39
    Alex Galchenyuk se ocital v blízkosti levé tyče ve velké šanci, jenže nakonec se rozhodl přihrávat před bránu, což bylo v dané chvíli chybné rozhodnutí. Vancouver se ubránil.
     
    03:55
    Nicolas Deslauriers krásnou kolmou přihrávkou poslal do samostatného úniku Andrewa Shawa, který v blízkosti pravé tyče hledal pátou díru ve výstroji Anderse Nilssona, brankář Vancouveru ale včas sevřel betony a puk vyrazil!
     
    05:06
    Tomáš Plekanec se na levém křídle uvedl střelou od hrazení, která na přední tyči hradbou těl neprošla.
     
    06:07
    Alex Galchenyuk využil volného prostoru před sebou a na vrcholu levého kruhu napřáhl ke střele zápěstím, která těsně nad ledem minula vzdálenější pravou tyč.
     
    06:23
    Sam Gagner na opačné straně ledové plochy vystřelil z pravého kruhu pro vhazování a po snadném zákroku Careyho Price následuje krátká komerční přestávka.
     
    06:57
    Brendan Gallagher si v pravém kruhu najel na diagonální přihrávku Tomáše Plekance z mezikruží a střelou zápěstím mířil do bližšího horního rohu brány, puk ovšem skončil v ochranné síti.
     
    07:15
    Markus Granlund vystřelil z pravéh kruhu pro vhazování a puk po zákroku Careyho Price skončil v ochranné síti.
     
    07:26
    Max Pacioretty se řítil do samostatného úniku a v levém kruhu na chvíli ztratil kontrolu nad pukem, přesto po ledě stačil zamířit ke vzdálenější pravé tyči! Anders Nilsson ale předvedl úžasný rozštěp a levým betonem puk vyrazil!
     
    08:53
    Paul Byron na pravém křídle prudce vypálil od modré čáry a Anders Nilsson puk vyrazil do ochranné sítě.
     
    09:21
    Troy Stecher napřáhl ke střele na vrcholu pravého kruhu pro vhazování a Carey Price puk vyrazil, přestože toho moc neviděl.
     
    09:39
    Montreal právě vstřelil branku!
    KARL ALZNER vybojoval puk a na levém křídle ho od hrazení nenápadně nahodil na přední tyč, jenže kotouč měl obrovskou rotaci a od vyrážečky zaskočeného Anderse Nilssona se odrazil do brány! Montreal vede 1:0!
    09:39 Karl ALZNER - 1:0
     
    10:15
    Canadiens na pravém křídle vystřelili od modré čáry a puk byl přizvednut jedním z hráčů Vancouveru do ochranné sítě. Za jednobrankového vedení Montrealu následuje reklamní přestávka.
     
    11:08
    Max Pacioretty si najel na vzdálenější pravé tyči na Danaultovo nahození z levého kruhu pro vhazování a ze vzduchu se snažil puk sklepnout do brány, Anders Nilsson ho ale skvěle vychytal!
     
    11:10
    Troy Stecher fauloval zezadu zakončujícího Maxe Paciorettyho a dostal dvě minuty za hákování.
     
    12:36
    Jonathan Drouin se pokusil ukončit jedenáctizápasové čekání na gól střelou z vrcholu levého kruhu pro vhazování, Anders Nilsson ale puk vyrazil před sebe a přikryl ho lapačkou.
     
    13:10
    Vyloučený Troy Stecher naskočil zpět na ledovou plochu a Montreal první přesilovou hru zápasu nevyužil.
     
    13:41
    Jakub Jeřábek dostal dvě minuty za podražení a po faulu českého obránce si zahraje přesilovou hru Vancouver.
     
    14:11
    Paul Byron se od střídaček řítil ve vlastním oslabení sám na bránu a z mezikruží mířil rychlou střelou zápěstím do pravého horního rohu brány, Anders Nilsson ale puk vytáhl mimo!
     
    15:41
    Canucks se během přesilové hry dostali pouze k jedné střele a navíc mohli inkasovat. Paul Byron ale samostatný únik neproměnil a vyloučený Jakub Jeřábek je zpět na ledě.
     
    15:59
    Carey Price si snadno poradil s nahozením Vancouveru od modré čáry a prostor dostává reklamní přestávka.
     
    16:13
    Erik Gudbranson na pravém křídle od modré čáry nahodil puk podél hrazení za bránu Montrealu, která byla posunuta.
     
    16:43
    Anders Nilsson se vydal za bránu, aby zastavil nahození Montrealu, a poté chtěl o hrazení kotouč vyhodit do středního pásma, puk ale opustil hrací plochu.
     
    17:44
    Vancouveru se podařilo puk vyhodit podél střídaček a navíc tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění. Habs museli hrát.
     
    18:47
    Jordie Benn po zpětné přihrávce Tomáše Plekance vystřelil od modré čáry, jeho střela ale byla přizvednuta a puk se přes bránu Vancouveru snesl k mantinelu.
     
    19:00
    Do konce úvodní části utkání zbývá odehrát 1 minuta.
     
    19:32
    Andrew Shaw zezadu přistrčil zakončujícího Brendana Gaunce, který z levého kruhu mířil k přední tyči, a dostal dvě minuty za podražení poté, co Carey Price skvěle zasáhl pravým betonem!
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    Montreal vstoupil do kanadského klání proti Vancouveru lépe a do druhé části bude vstupovat s jednobrankovým vedením, o které se postaral po nenápadném nahození od hrazení Karl Alzner. Paul Byron a Max Pacioretty se řítili sami na bránu, ani jeden z nich ale na Anderse Nilssona vyzrát nedokázal. Skóre po první třetině zápasu v Bell Centre v Kanadě. Montreal Canadiens 1 Vancouver Canucks 0.
     
    Druhá třetina začne přibližně v 2:03.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:01
    Montreal vyhrál úvodní vhazování druhé třetiny, ve které Vancouver dohrává přesilovou hru.
     
    20:33
    Derrick Pouliot zbytečně fauloval před vlastní bránou v momentě, kdy byl puk už jinde, a vyfasoval dvě minuty za hákování. Přesně minutu se bude hrát ve hře 4 na 4.
     
    21:21
    Anders Nilsson lapačkou vytáhl střelu Montrealu z levého kruhu mimo a poté zasahoval proti střele Maxe Paciorettyho, který pálil z vrcholu mezikruží. Hra byla přerušena.
     
    21:28
    Vyloučený Andrew Shaw je zpět na ledě a začíná zkrácená přesilová hra domácího Montrealu.
     
    22:12
    Montreal právě vstřelil branku!
    Jeff Petry si na levém křídle v blízkosti modré čáry zpracoval puk a poté krásnou diagonální přihrávkou přenesl hru doprava, kde ALEX GALCHENYUK na vnějším oblouku pravého kruhu pro vhazování bez přípravy vypálil a puk nad vyrážečkou klečícího Anderse Nilssona zamířil ke vzdálenější levé tyči! Montreal využil přesilovou hru a vede 2:0! Asistence: Jeff Petry a Jonathan Drouin.
    22:12 Alex GALCHENYUK - 2:0
     
    23:49
    Tomáš Plekanec je po Jakubovi Jeřábkovi druhým českým hráčem z řad Montrealu, který dnes usedl na trestnou lavici. Dvě minuty sekání.
     
    25:14
    Canucks zasypali bránu Montrealu sprchou střel, až poslední z pravého kruhu ale prověřila Careyho Price.
     
    25:49
    Tomáš Plekanec naskočil z trestné lavice zpět na led a Montreal stále vede nad Vancouverem v Bell Centre 2:0.
     
    27:06
    Anders Nilsson předvedl skvělý zákrok a následná dorážka Montrealu z levého kruhu orazítkovala přední tyč! Charles Hudon byl hráčem, který bekhendem z otočky mířil těsně nad ledem k přední tyči, puk ale trefil brankovou konstrukci a odrazil se ven.
     
    27:47
    A další tyč, kterou tentokrát za zády Anderse Nilssona orazítkoval střelou z pravého kruhu pro vhazování Brendan Gallagher!
     
    28:27
    Hra byla přerušena a na řadu přichází krátká reklamní přestávka. Montreal vede nad Vancouverem 2:0.
     
    28:56
    Charles Hudon se v pravém kruhu dostal k odraženému puku a okamžitě zápěstím vystřelil, našel ovšem pouze náruč připraveného Anderse Nilssona.
     
    29:33
    Jacob de La Rose si v mezikruží po rychlém přečíslení dva na jednoho po přihrávce Andrewa Shawa od střídaček zpracoval puk rukavicí a poté krásnou střelou zápěstím mířil do levého horního rohu brány, Anders Nilsson ale kotouč seznačně vyrazil vyrážečkou do ochranné sítě!
     
    31:06
    Brendan Gallagher prožívá fantastické střídání! Před dvaceti sekundami se dostal ke dvěma střelám v pravém kruhu, kde jeho pokusy byly zablokovány. Další rána poté přišla z vrcholu mezikruží, Anders Nilsson ale puk vyrazil.
     
    32:21
    Canucks po dlouhé době sevřeli Montreal v jeho obranném pásmu a Erik Gudbranson na pravém křídle pálil od modré čáry, jeho pokus byl ale sražen za bránu.
     
    32:37
    Anders Nilsson podržel Vancouver několika skvělými zákroky a po přerušení hry následuje reklamní přestávka.
     
    33:04
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Alexander Edler po bekhendové přihrávce Henrika Sedina z levého křídla od modré čáry nahodil puk směrem na bránu a v blízkosti levé tyče ho tečoval mimo dosah brankáře Vancouveru DANIEL SEDIN! Anders Nilsson měl situaci složitou, protože skvěle mu clonil ve výhledu Brock Boeser. Asistence: Alexander Edler a Henrik Sedin.
    33:04 Daniel SEDIN - 2:1
     
    34:46
    Alex Galchenyuk v levém kruhu zamíchal s pukem a přes jednoho z hráčů Vancouveru rychle vypálil zápěstím, jeho pokus ale minul přední tyč hostující brány.
     
    35:39
    Ben Hutton na levém křídle zavážel puk do útočného pásma a od modré čáry napřáhl k táhlé střele zápěstím, kterou Carey Price bez problému lapil do lapačky. Komerční přestávka.
     
    35:51
    Brock Boeser se na levém křídle vystřelil z vrcholu kruhu pro vhazování a Carey Price vkleče puk zastavil.
     
    35:56
    Canucks vyhráli vhazování v levém kruhu a v mezikruží se ocitl ve skvělé střelecké pozici Troy Stecher, střelou zápěstím ale našel pouze výstroj Careyho Price!
     
    36:12
    Canadiens na levém křídle pronikali do slibné brankové příležitosti, čároví rozhodčí ale viděl postavení mimo hru.
     
    36:30
    Nic Dowd byl vyloučen na dvě minuty za sekání a Montreal může získat zpět ztracené dvoubrankové vedení.
     
    37:36
    Canadiens mohli udeřit v blízkosti pravé tyče, Anders Nilsson ale skvěle zasáhl pravým betonem a následná střela Alexe Galchenyuka z vrcholu pravého kruhu zamířila těsně vedle vzdálenější levé tyče!
     
    38:30
    Vyloučený Nic Dowd je zpět na ledě. Montreal se během poslední přesilové hry dostal k jedné střele na bránu.
     
    39:00
    Do konce prostřední části zbývá odehrát 1 minuta.
     
    39:19
    Nicolas Deslauriers si najížděl před bránu na nahození z pravého kruhu, puk se mu ale tečovat nepodařilo a Anders Nilsson po úspěšném zákroku hru přerušil.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Alex Galchenyuk krátce po přestávce využil přesilovou hru a poslal Montreal do dvoubrankového vedení, na které dokázal skvělou tečí zareagovat Daniel Sedin. Canadiens jsou zatím výrazně lepší a jejich vedení mohlo být větší, jenže v bráně Canucks chytá skvěle brankář Anders Nilsson. Skóre po druhé třetině. Montreal Canadiens 2 Vancouver Canucks 1.
     
    Třetí třetina začne přibližně v 3:01.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:16
    V Bell Centre před pár okamžiky začala závěrečná třetí třetina, do které Montreal vstupuje s jednobrankovým vedením 2:1.
     
    41:11
    Karl Alzner, střelec úvodního gólu zápasu, zůstal ležet na ledové ploše poté, co byl tvrdě dohrán u hrazení. Rozhodčí hru přerušili a otřesený Karl Alzner zamířil na střídačku.
     
    42:06
    Jake Virtanen v levém kruhu po zpětné přihrávce z rohu ledové plochy vypálil bez přípravy a Carey Price pravým ramenem vytáhl puk na horní tyč, od které se odrazil do ochranné sítě!
     
    42:47
    Vancouver právě vstřelil branku!
    MICHAEL DEL ZOTTO si najel před bránu na krásnou diagonální přihrávku Brocka Boesera z pravého kruhu a po rychlé bekhendové kličce puk zasunul mezi betony Careyho Price! Vancouver skóroval dvakrát v řadě a skóre zápasu je nerozhodné 2:2. Asistence: Brock Boeser a Daniel Sedin.
    42:47 Michael Del Zotto - 2:2
     
    43:54
    Vancouveru se nepodařilo rozehrát a puk zamířil na zakázané uvolnění. Hra se vrátila zpět před Anderse Nilssona, který během prostřední části předvedl několik skvělých zákroků.
     
    44:13
    Canucks otočili hru a snažili se prosadit na pravém křídle, kvůli hře vysokou holí se ale k ničemu nedostali.
     
    44:59
    Artturi Lehkonen vypálil v levém kruhu a puk se od hole jednoho z hráčů Vancouveru odrazil vedle vzdálenější pravé tyče.
     
    45:37
    Paul Byron byl zřejmě hráčem, který na levém křídle vypálil od modré čáry, Anders Nilsson byl každopádně připravený a šel rychle na kolena, aby puk zastavil.
     
    45:48
    Další zákrok Anderse Nilssona a přerušení hry, tentokrát pálil z vrcholu mezikruží Brendan Gallagher.
     
    46:43
    Ben Hutton se po skvělé práci Henrika a Daniela Sedina za bránou dostal na levém křídle k táhlé střele od modré čáry, kterou Carey Price podržel v náručí. Komerční přestávka.
     
    47:11
    Zdravotní stav Karla Alznera, který byl nepříjemně dohrán v úvodu třetí třetiny u hrazení, není dobrý. Domácí obránce a úvodní střelec zápasu zamířil před pár okamžiky na ošetřovnu.
     
    48:27
    Jakub Jeřábek na pravém křídle skvěle zasekl puk a po jeho zpětné přihrávce mířil z pravého kruhu do vzdálenějšího levého horního rohu brány Charles Hudon, Anders Nilsson ale jeho střelu vyrážečkou vyrazil. Na opačné straně mohl udeřit Vancouver, střela z levého kruhu ale minula vzdálenější pravou tyč a poté mu bylo odpískáno zakázané uvolnění.
     
    48:44
    Montreal právě vstřelil branku!
    Karl Alzner se vrátil po ošetření zpět na led a na levém křídle napřáhl od modré čáry k táhlé střele zápěstím, která mířila těsně nad ledem ke vzdálenější pravé tyči. Anders Nilsson sice skvěle vyrazil puk levým betonem, proti následné dorážce BRENDANA GALLAGHERA z mezikruží už byl ale bezmocný! Montreal získal zpět ztracené vedení a vede 3:2. Asistence: Karl Alzner.
    48:44 Brendan GALLAGHER - 3:2
     
    50:28
    Vancouver se dostal ke střele v levém kruhu a po zákroku Careyho Price následuje reklamní přestávka.
     
    50:50
    Tomáš Plekanec krásnou diagonální přihrávkou z levého kruhu našel před bránou najíždějícího Alexe Galchenyuka, kterého Anders Nilsson tváří v tvář vychytal, a poté si poradil i s bekhendovou dorážkou českého útočníka z mezikruží!
     
    51:28
    Jonathan Drouin napřáhl na pravém křídle od hrazení k prudké střele, kterou Anders Nilsson vyrazil mimo.
     
    52:13
    Charles Hudon prudce vypálil od modré čáry a puk se od horní tyče odrazil zpět hry! Domácí útočník měl ještě jednu možnost, u pravé tyče ale ztroskotal na Andersovi Nilssonovi!
     
    53:29
    Canucks museli opustit útočné pásmo kvůli signalizovanému ofsajdu a oba týmy mohly v klidu vystřídat.
     
    54:08
    Hra byla přerušena poté, co hokejisté Montrealu vyhodili puk na zakázané uvolnění. Stav utkání: 3-2.
     
    54:18
    Canucks se na levé straně dostali ke dvěma střelám, z nichž první byla zablokována a druhá skončila v ochranné síti. Po přerušení hry následuje komerční přestávka.
     
    54:36
    Jeden z hráčů Montrealu rychle objel bránu a u levé tyče vystřelil z otočky, jeho pokus byl ale zablokován.
     
    55:16
    Čas z pohledu Vancouveru plyne v závěru utkání velice rychle a blíží se okamžik, kdy to zkusí ve hře bez brankáře.
     
    56:03
    Phillip Danault se na pravém křídle krásně protáhl u hrazení kolem jednoho z hráčů Vancouveru a poté se natlačil v pravém kruhu i před druhého, který ho nepříjemně tísnil a vyvedl z rovnováhy, domácí útočník ale přesto dokázal zakončit a puk zastavila horní tyč brány, která vzápětí byla pod vahou jeho těla posunuta!
     
    56:43
    Charles Hudon vyrazil na levém křídle do přečíslení dva na jednoho, přenést hru se mu ale doprava přenést nepodařilo a Vancouver stále prohrává o jeden gól.
     
    58:03
    Vancouver na pravém křídle nahodil puk od modré čáry před bránu, kde došlo k teči, Carey Price ale zasahovat nemusel. Kotouč zablokoval Brendan Gallagher. Tomáš Plekanec se poté snažil vyrazit do protiútoku, jenže na útočné modré čáře mu byla odpískána hra vysokou holí.
     
    58:38
    Brock Boeser od vlastní brány středem ledové plochy pronikl až do pravého kruhu, kde rychle vystřelil zápěstím, Carey Price ale jeho pokus vyrazil a puk skončil na střídačce Montrealu! Brankář Anders Nilsson už byl v té době na střídačce.
     
    58:38
    Nádherná individuální akce Brocka Boesera vyrovnání nepřinesla a Vancouver si vzal oddechový čas.
     
    58:45
    Montreal právě vstřelil branku!
    Canadiens vyhráli vhazování v obranném pásmu a Brendan Gallagher po rychlém protiútoku na pravém křídle od hrazení přihrál před bránu, kde PAUL BYRON předvedl rychlý bekhendový blafák a mezi betony Anderse Nilssona po ledě zasunul kotouč do sítě! Asistence: Brendan Gallagher.
    58:45 Paul BYRON - 4:2
     
    59:00
    Do konce utkání zbývá odehrát 1 minuta a Anders Nilsson je podruhé na střídačce.
     
    59:01
    Montreal právě vstřelil branku!
    Phillip Danault od střídaček krásně přenesl hru doleva a MAX PACIORETTY po přejetí modré čáry zamířil střelou zápěstím do prázdné brány! Asistence: Phillip Danault.
    59:01 Max PACIORETTY - 5:2
     
    Konec zápasu.
     
    Vancouver dokázal v Bell Centre smazat dvoubrankový náskok Montrealu, jenže v polovině třetí části vrátil Canadiens ztracené vedení Brendan Gallagher, který vstřelil vítězný gól a zaznamenal asistenci u pojišťujícího gólu Paula Byrona ze závěru zápasu. Montreal poté ještě skóroval do prázdné brány. Konečný výsledek. Montreal Canadiens 5 Vancouver Canucks 2.
     
    Hvězdy utkání

    1. Brendan Gallagher (MTL) 1+1
    2. Karl Alzner (MTL) 1+1
    3. Daniel Sedin (VAN) 1+1
     
    Česká stopa v utkání

    Jakub Jeřábek (MTL) 0+0, 0 střely, TOI 19:31
    Tomáš Plekanec (MTL) 0+0, 5 střel, TOI 12:56 (04:07:14)

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 10. Alzner, 23. Galchenyuk (Petry, Drouin), 49. Gallagher (Alzner), 59. Byron (Gallagher), 60. Pacioretty (Danault) – 34. D. Sedin (Edler, H. Sedin), 43. Del Zotto (Boeser, D. Sedin)


    Montreal Canadiens: Price (Niemi) – Jo. Benn, Jeřábek, Alzner, Petry, Morrow, Schlemko – Galchenyuk, Drouin, Lehkonen – Pacioretty (C), Danault, Hudon – Byron, Plekanec (A), Gallagher (A) – Deslauriers, J. de La Rose, A. Shaw. Hlavní trenér: Claude Julien.
    Vancouver Canucks: A. Nilsson (Markström) – Edler (A), Stecher, Del Zotto, Gudbranson, B. Hutton, D. Pouliot – D. Sedin (A), H. Sedin (C), Bärtschi – Vanek, Gagner, Boeser – M. Granlund, Dowd, Eriksson – B. Gaunce, Chaput, Virtanen. Hlavní trenér: Travis Green.

    Rozhodčí: Kelly Sutherland, Tom Chmielewski. Čároví: Ryan Daisy, Derek Nansen

    Diváci: 21302
    thejrc.org