Litoměřice – Kadaň 5:1 (kon.)
konec
HC Stadion Litoměřice
5:1 (1:1, 1:0, 3:0)
SK Trhači Kadaň
Pondělí 08.01.2018, 18:00 • Kalich Arena, Litoměřice • Chance liga • 29. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro dnešek ode mne. Těším se na vás u dalších utkání WSM ligy odsud z Kalich Areny. (20:18:40)
     
    Gólově nejbohatší třetina paradoxně přinesla nejpoklidnější hokej. Litoměřičtí si velmi rychle pojistili své vedení, což se sice Kadaň snažila odrazit. Razance z předchozích dvou period jim ale chyběla. Stadion si připsal tedy již druhou výhru v řadě. Kadaň po výhře nad Třebíči upadla opět do výsledkového marastu., byť tomu výkon zejména v úvodních periodách neodpovídal.
     
    Konec zápasu.
     
    59:50
    Poslední vteřiny již patří spíše domácím hokejistům, kteří se s pukem na holi a daleko od své brány pokoušejí o poklidnou závěrečnou kombinaci.
     
    59:05
    Trhači se nadále drží v útočném pásmu. Nadále jsou také jejich šance blokovány. Následně i přetavovány v průniky domácích. Ty jsou pro změnu zachycovány v ofsajdovém postavení.
     
    58:51
    Domácí v plném počtu.
     
    58:04
    Následně se k soupeřově brance dostali i domácí hokejisté. Zde vytvořené napětí k šestému gólu nevyužili, naopak se opět Kadaň dostala do mnoha střeleckých příležitostí z hranice brankoviště. Ty dokázal Martin Michajlov celou řadou úspěšných zákroků pokrýt.
     
    56:55
    Přesilovka dostala po delší době i kadaňské hokejisty, kteří se usídlili v útočném pásmu. Každá jejich snaha o kombinaci je ale velmi rychle zblokována, případně vyhozená přes celou délku hrací plochy.
     
    56:51
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Ondřej Machala – 2 min., hákování).
     
    55:42
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Litoměřičtí již s poklidem upravují skóre. Pomyslného bůra vsítil JAN VÁCLAVEK, který dorazil do okryté branky odraženou střelu Radima Tomana od betonů Pavláta. Asistence: Radim Toman, Radek Pilař.
     
    55:24
    Aleš Pavlas zablokoval rozjetého Ondřeje Procházku a zároveň mu převzal puk, z něhož nasměroval puk k brance.
     
    54:15
    Domácím hokejistům připadla do kontroly již permanentně útočná třetina. V té se jim daří kombinovat, už ne ale vystřelit.
     
    53:37
    Litoměřice hrají již trochu více uvolněně. Ondřej Machala si vyzkoušel kličku přes dvojici kadaňských obránců a následné vyslání puku na Radka Jeřábka. Ten ale o kotouč záhy přišel.
     
    52:31
    Radek Pilař obral o puk Jiřího Tupého, načež jej vyslal do útočného pásma. tam se k němu sjel Ivan Řehoř, který o něj ihned začal bojovat s kadaňskou obranou.
     
    50:50
    Trhači se postupnou kombinací dostali do útočného pásma. K výraznější šanci se zde ale nedostali. Naopak Stadion dokázal hru přenést zpět na jeho výhodnější třetinu. Ani ten pro tentokrát Pavláta neprověřil.
     
    49:42
    Hosté v plném počtu.
     
    49:42
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Druhá využitá přesilovka Litoměřic v tomto utkání! Kombinaci před brankou Dominika Pavláta v gól z mezikruží přetavil FILIP HANTÁK. Asistence: Radim Toman.
     
    49:26
    Vyloučení v týmu SK Trhači Kadaň (Karel Šefl – 2 min., napadení).
     
    48:47
    Ondřej Procházka se dostal do nadějné pozice. Hůl Michaela Gaspara však ani napodruhé neprostřelil. Kotouč tak skončil u Josefa Stříbrného, který se s ním velmi rychle přesunul směrem k Pavlátovi.
    Marken.cz

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 13. Kusý, 21. Bílek (Kusý), 46. J. Šimeček (Stříbrný, Řehoř), 50. Hanták (Toman), 56. Václavek (Toman, R. Pilař) – 18. Rezek (Trefný)


    HC Stadion Litoměřice: Michajlov (Wolf) – D. Málek, Pavlas, Smetana, Gaspar, Jebavý, M. Jandus, Jeřábek – Kusý, J. Veselý, Bílek – M. Havelka, Hanták, Machala – Řehoř, J. Šimeček, Stříbrný – Toman, Václavek, R. Pilař.
    SK Trhači Kadaň: Pavlát (Spěšný) – Trefný, R. Černý, Blaha, Szathmáry, Cestr, Kadeřávek, Šesták, Šefl – Wágner, Kůs, Krejčiřík – O. Procházka, Hejcman, J. Müller – Rezek, Rindoš, Tupý – Tůma.

    Rozhodčí: Wagner, Luczków – Hejl, Bosák

    Diváci: 846
    ocianews.com