Otrokovice – Sparta 6:7 (po pr.)
po prodl.
PSG Panthers Otrokovice
6:7 (2:3, 1:3, 3:0 - 0:1)
ACEMA Sparta Praha
Pondělí 08.01.2018, 19:15 • SH Euronics Zlín • Livesport Superliga • 20. kolo
Předzápasové kurzy
    61:40 Robert KOŠIR - 6:7
     
    61:40
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťané to zvládli. Rozebrali obranu domácích v prodloužení a odvolaném brankáři 4 na 3 a získavají bod navíc. U tyčky zůstal nikým nehlídaný ROBERT KOŠIR, pro kterého nebyl problém netrefit odkrytou bránu. Asistence: Milan Garčar.
     
    60:16
    Sparťané to zkouší v šesti!
    57:07 Karel ŤOPEK - 6:6
     
    57:07
    Otrokovice právě vstřelily branku!
    Domácí to dokázali a využívají přesilovou hru! Opět rozebraná obrana Sparty a je z toho vyrovnání! O vyrovnání se postaral po kombinační hře hrající předseda klubu KAREL ŤOPEK. Asistence: Lukáš Petřík.
     
    55:40
    Vyloučení v týmu ACEMA Sparta Praha (Jan Krejča – 2 minuty, Sekání).
     
    53:13
    Pešat mohl vyrovnat! U tyčky ale nepropasoval míček do branky!
    50:56 Marek ZAPLETAL - 5:6
     
    50:56
    Otrokovice právě vstřelily branku!
    Tak a máme tady drama! Domácí hráči rozebrali sparťanskou obranu. Rychlá kombinační akce ze strany na stranu, na jehož konci stal MAREK ZAPLETAL, který střelou z první třetuje přesně. Asistence: Lukáš Petřík.
     
    49:36
    Košír teď ani na dvakrát nepřekonal domácího gólmana!
     
    45:09
    Svatoš ve výborné přiležitosti! Ze zajímavé pozice branku netrefil.
     
    41:39
    Vyloučení v týmu HU-FA Panthers Otrokovice (František Vykopal – 2 minuty, Bránění ve hře).
    41:19 Matěj KOSTKA - 4:6
     
    41:19
    Otrokovice právě vstřelily branku!
    Míček se odrazil nešťastně od jednoho z hráčů Sparty ke Kittelovi, ten poslal míček na MATĚJE KOSTKU, který střelou z první trefil přesně pod horní tyč. Asistence: Petr Kittel.
     
    32:48
    Otrokovice teď daly gól! Nejprve ho rozhodčí uznali ale po konzultaci odvolali z důvodu toho, že míček před gólem se výrazně odrazil od rozhodčího a ovlivnil hru.
    29:54 Michal KAREŠ - 3:6
     
    29:54
    Sparta právě vstřelila branku!
    Autorem branky je MICHAL KAREŠ. Asistence: David Ježek.
    27:08 Luka ČASAR - 3:5
     
    27:08
    Sparta právě vstřelila branku!
    Jedenáct sekund! Tak dlouho uplynulo od předchozí branky domácích. LUKA ČASAR po buly využil přihrávky Krejči a zamířil přesně k tyči. Asistence: Jan Krejča.
    26:57 Lukáš UHRINOVSKÝ - 3:4
     
    26:57
    Otrokovice právě vstřelily branku!
    Máme tady snížení! Domácím hráčům vyšla kombinační hra, na jehož konci byl LUKÁŠ UHRINOVSKÝ, který z otočky překonal sparťanského gólmana. Asistence: Karek Ťopek.
    20:44 Luka ČASAR - 2:4
     
    20:44
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťané krátce po začátku druhé třetiny přidávají další gól. LUKA ČASAR dostal přesnou přihrávku na levou stranu velkého brankoviště, tam se otočil kolem své osy a střelou k tyči překonal domácího gólmana. Asistence: Michal Zeman.
    18:34 Michal KAREŠ - 2:3
     
    18:34
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta poprvé v zápase vede! Garčar našel na středu hřiště MICHALA KAREŠE který střelou přes několik hráčů trefil přesně k pravé tyči. Domácí gólman přes stojící hráče přes sebou nemohl střelu vidět. Asistence: Milan Garčar.
     
    15:42
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta ale využívá špatného střídání domácích a znovu vyrovnává. MATĚJ PRUNER si popošel od mantinelu trošku ke středu, odkud přesnou střelou na bližší pravou tyč trefil přesně pod ruky domácího gólmana. Asistence: Lukáš Ujhelyi.
    14:22 Marek ZAPLETAL - 2:1
     
    14:22
    Otrokovice právě vstřelily branku!
    Tohle se Spartě nepovedlo! Nedokázala si správně rozebrat domácí hráče a ti to trestají! Sovják se uvolnil u mantinelu, potáhl si míček za bránu. Odtuď přihrál dopředu na volného MARKA ZAPLETALA, který střelou z první poslal míček tyči. Asistence: Tomáš Sovják.
    10:00 Robert KOŠIR - 1:1
     
    10:00
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťané vyrovnávají z přesilové hry. Před brankou se díky skvělému důrazu prosazuje ROBERT KOŠIR. Asistence: Jan Marvánek.
     
    08:59
    Vyloučení v týmu HU-FA Panthers Otrokovice (Marek Zapletal – 2 minuty, Bránění ve hře).
     
    06:43
    Otrokovice právě vstřelily branku!
    Otrokovice rychle rozehrály standardní situaci. Pešat našel na středu brankoviště MARTINA SZWEDU, který střelou z první překonal Martina Beneše v bráně Sparty. Asistence: Lukáš Pešat.

    MCh


    Hledáme zpravodaje pro tým ACEMA Sparta Praha. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 7. Szweda (Pešat), 15. Zapletal (Sovják), 27. Uhrinovský (Ťopek), 42. Kostka (Kittel), 51. Zapletal (Petřík), 58. Ťopek (Petřík) – 10. Košir (Marvánek), 16. Pruner (Ujhelyi), 19. Kareš (Garčar), 21. Časar (Zeman), 28. Časar (Krejča), 30. Kareš (Ježek), 62. Košir (Garčar)


    PSG Panthers Otrokovice: Michaljovič (Malina) – Ťopek, Szweda, Kostka, Mich. Nagy, Švajný, Kundrata – Sovják, Uhrinovský, Jurčík – Koníček, Pešat, Kittel – Kvapil, Vykopal, Petřík – Čevela, Zapletal.
    ACEMA Sparta Praha: Mart. Beneš (Eckhardt) – Ježek, Bartoš, Čermák, Garčar, Marvánek, Zeman, Koščo, Kalaš – Ujhelyi, Zouzal, Kozdera – Košir, Jaroš, Svatoš – Kareš, Krejča, Časar – Pruner.

    Rozhodčí: Gavlas Libor, Mikula Lukáš

    Diváci: 385
    thejrc.org