Sparta – Salzburg 4:5 (po pr.)
po prodl.
HC Sparta Praha
4:5 (3:1, 0:2, 1:1 - 0:1)
EC Red Bull Salzburg
Pondělí 08.01.2018, 15:30 • Tipsport aréna (Holešovice) • Extraliga staršího dorostu • 1. kolo
Partner:
     
    61:44
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Red Bull využil přesilovou hru. Přihrávka nalevo, pak do středu a odtamtud rána nad ležícím Škorpíkem. Salzburg vítězí 5:4 po prodloužení. Autorem branky je MARCEL BARINKA. Asistence: Taro Riccardo Mario Jentzsch.
     
    55:15
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Tak to je velká škoda pro Spartu. Už to vypadalo na tři body, ale Salzburg se vzchopil a vyrovnal. Autorem branky je IGOR ALANOV. Asistence: Taro Riccardo Mario Jentzsch, Erik Čermák.
     
    52:57
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta dává důležitou branku, jde do vedení 4:3. Gól padl chvíli po přesilovce. Autorem branky je DAVID VITOUCH. Asistence: Dominik Arnošt, Ondřej Pšenička.
     
    21:54
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Tak to jew neskutečný vstup hráčů z rakouského klubu. Dva góly během 54 sekund. Autorem branky je TARO RICCARDO MARIO JENTZSCH. Jenztsch se dostal před Škorpíka a provedl mu kličku, která se nazývá podle jejího průkopníka. Takzvanou "Forsbergovku." Je vyrovnáíno 3:3. Asistence: Justin Schütz.
     
    21:00
    Salzburg právě vstřelil branku!
    A jo opět jen o gól. Rychlá akce hostů. Škorpík se jen ohlédl. Autorem branky je IGOR ALANOV. Asistence: Marcel Barinka.
     
    17:56
    Sparta právě vstřelila branku!
    Branář Florian Mnich si hrál s ohněm a pěkně se spálil. Chtěl rozehrát, pak chtěl puk přikrýt, jenže tam si sjel sparťan Dani sebral puk Mnichovi a bekhendem prostřelil brankáře těsně před brankovištěm. Obrovská chyba gólmana Salzburgu. Sparta odskakuje do dvoubrankového vedení. Autorem branky je MIROSLAV DANI. Bez asistence.
     
    07:28
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tak to je rychlý sled dvou gólů. Sparta se s tím nepáře a přidává další branku.Obrovská radost na straně domácích. Parádní gól. Autorem branky je MIROSLAV DANI. Asistence: Štěpán Čech.
     
    06:12
    Sparta právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno. Sparta sice nevyužila přesilovku, avšak v další šanci se už nemýlila a srovnává skóre utkání na 1:1. Autorem branky je DOMINIK ARNOŠT. Asistence: David Vitouch, Ondřej Pšenička.
     
    03:24
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Výborná, důrazná hra hostů. Doráželi do té doby, než byl puk v brance. Puk pak prošel do brány u levé tyče Škorpíka. Sparta trochu zaspala, před bránou si musí počínat lépe. Autorem branky je ERIK ČERMÁK. Asistence:Edwin Schitz, Marcel Barinka.

    Jan Volf

    Branky a nahrávky: 7. Arnošt (Vitouch, O. Pšenička), 8. Dani (Čech), 18. Dani, 53. Vitouch (Arnošt, O. Pšenička) – 4. Čermák (Schitz, Barinka), 21. Alanov (Barinka), 22. Jentzsch (Schütz), 56. Alanov (Jentzsch, Čermák), 62. Barinka (Jentzsch)


    HC Sparta Praha: Škorpík (Mičán) – Bureš, J. Najman, Tůma, Havlín, Bláha, Pika, Lis, Gajdoš – M. Najman, Prymula, O. Pšenička, Kasanda, Dani, Obadal, Flídr, Smola, Arnošt, Čech, Vitouch
    EC Red Bull Salzburg: Mnich (Kolarz) – Obu, Wirt, Pasanen, Hadamczik, Zündel, Alanov, Wimmer – Schütz, Rebernig, Lobach, Barinka, Varejcka, Schitz, Harnisch, Čermák, Vogt, Jentzsch, Huber, Peterka, Dube

    Rozhodčí: Bejček – Hynek ,Schopf
    ocianews.com