Čerepovec – Ufa 3:2 (po pr.) | N.Novgorod – Nižněkamsk 4:2 (kon.) | Spartak Moskva – Soči 2:3 (po pr.)
Riga – Kazaň 1:4 (kon.)
konec
Torpedo Nižnij Novgorod
4:2 (1:1, 1:1, 2:0)
Neftěchimik Nižněkamsk
Středa 10.01.2018, 17:00 • Nagorny Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:50
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Sextonovi nevyšla střela v útočně třetině a puku se zmocnil Sergej Kosticyn, který poslal puk na MICHAILA ŽUKOVA, jenž už měl práci jednoduchou a dovezl puk až do prázdné branky a je hotovo! Asistence: Sergej Kosticyn
     
    58:49
    Další icing Novgorodu a Ježov míří z branky a Nižněkamsk si bere oddechový čas. Zkusí to s šesti hráči a prázdnou brankou.
     
    53:10
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Tak jsem to zakřikl! Domácí dnes poprvé vedou! Jegor Dugin vybojoval kotouč v rohu kluziště a našel mezi kruhy úplně volného GRIGORIJE ŽELDAKOVA, který propálil vyjetého Ježova! Asistence: Jegor Dugin, Michail Žukov
    36:43 Michajl GRIGOREV - 2:2
     
    36:43
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    A je rychle srovnáno! Svou obrovskou chybu při inkasované brance napravuje MICHAJL GRIGOREV hodně rychle! Dostal nabito na modrou od Roberta Saboliče a svou ranou k pravé tyči nedal Ježovovi šanci a je opět vyrovnáno! Asistence: Robert Sabolič, Grigorij Želdakov
    34:21 Rafael BIKMULLIN - 1:2
     
    34:21
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Obrovskou chybu v rozehrávce nyní udělal Michal Grigorev, kterého obral o puk Bulat Šafigulin, jenž puk posunul zadovkou na RAFAELA BIKMULLINA a ten přes chybujícího Grigoreva zamířil do víka Lisutinovi branky. Asistence: Bulat Šafigullin.
     
    31:29
    A nakonec pobídka od Baranceva na teč pro Stolajarova, který o kousek minul před Ježovem.
     
    30:00
    Vyloučení v týmu Neftěchimik Nižněkamsk (Robin Hanzl – 2 min., nedovolené bránění).
     
    24:27
    Vyloučení v týmu Torpedo Nižnij Novgorod (Vladimir Galuzin – 2 min., příliš mnoho hráčů).
     
    22:31
    Na druhé straně se Nižněkamsk také spíše honil po rozích, nakonec však z toho vznikla dobrá možnost. Bulat Šafigullin našel před brankou Pavla Kulikova, který se pustil do kličky, ale v nejdůležitější moment mu kotouč utekl z hole.
     
    15:45
    Vyloučení v týmu Torpedo Nižnij Novgorod (Michajl Grigorev – 2 min., nedovolené bránění).
     
    15:13
    Nakonec napřáhl z prostoru nad kruhy Gustaffson, ale Lisutin kryje do výstroje.
     
    14:21
    Přesilovka 5 na 3 pro hosty.
     
    14:21
    Vyloučení v týmu Torpedo Nižnij Novgorod (Jevgenij Mozer – 2 min., podražení).
     
    13:45
    Vyloučení v týmu Torpedo Nižnij Novgorod (Vladimir Galuzin – 2 min., držení protihráče).
    13:17 Kaspars DAUGAVINŠ - 1:1
     
    13:17
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Lotyšský sniper KASPARS DAUGAVINŠ se dostal do úniku dvou na jednoho s Kosticynem a všichni do poslední chvíle čekali přihrávku nebo střelu, ale Lotyš překvapil všechny včetně Ježova a překonal jej kličkou do forhendu a srovnává stav utkání. Asistence: Jegor Dugin, Jurij Sergijenko.
    05:17 Bogdan JAKIMOV - 0:1
     
    05:17
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Ale Nižněkamsk využívá hned následujícího střídání ke vstřelení úvodní branky dnešního utkání. Rafael Bimulin si vybruslil na pravý kruh odkud vypálil, Lisutin kotouč vyrazil nic netušíc nad sebe a kotouč poté z první ze vzduchu dorazil BOGDAN JAKIMOV do sítě! Asistence: Rafael Bikmulin, Bulat Šafigullin

    Tomáš Suchánek

    Branky a nahrávky: 14. Daugavinš (Dugin, Sergijenko), 37. Grigorev (Sabolič, Želdakov), 54. Želdakov (Dugin, Žukov), 60. Žukov (S. Kosticyn) – 6. Jakimov (Bikmullin, Šafigullin), 35. Bikmullin (Šafigullin)


    Torpedo Nižnij Novgorod: Lisutin (Tichomirov) – Grigorev, Želdakov, Sergijenko, Kundrátek, Barancev, Beljakov, Meljakov – Žukov, Daugavinš, Dugin – Galuzin, Sabolič, Paršin (A) – Krasnoslobodcev (A), S. Kosticyn (C), Stoljarov – Mozer, I. Zacharčuk, Gračov – Verjajev.
    Neftěchimik Nižněkamsk: I. Ježov (An. Makarov) – Piganovič (C), E. Gustafsson, Volgin (A), Šaripzjanov, Fazylzjanov, An. Sergejev – Sexton, R. Hanzl, E. Galimov – Chajrullin (A), Jeglič, Everberg – Jakimov, Bikmullin, Šafigullin – P. Kulikov, Arkalov, Porjadin.

    Rozhodčí: Fatejev, Jeřábek (CZE) – Gordenko, Sysujev

    Diváci: 5200
    ocianews.com