Benátky n/J – Vsetín 1:9 (kon.) | Třebíč – Frýdek-M. 2:0 (kon.) | K. Vary – Prostějov 4:0 (kon.)
Ústí n/L – Kadaň 1:3 (kon.) | Kladno – Motor ČB 1:2 (kon.) | Přerov – Havířov 6:3 (kon.)
Litoměřice – Slavia 2:0 (kon.)
konec
HC Stadion Litoměřice
2:0 (2:0, 0:0, 0:0)
HC Slavia Praha
Středa 10.01.2018, 18:00 • Kalich Arena, Litoměřice • Chance liga • 38. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    Zdravím Vás u 38. kola hokejové WSM ligy. V rámci něho se utkají v litoměřické Kalich Areně HC Stadion Litoměřice a HC Slavia Praha. Litoměřičtí se dokázali oklepat z dlouhé série porážek, zatímco sešívaní do ní upadli. I z toho důvodu nás bude čekat jistě zajímavé utkání. Přeji příjemné hokejové počtení.
     
    HC Stadion Litoměřice
    (37 záp., 13-3-5-16, 50 b., 11. místo)

    Svěřenci Miloše Říhy se díky dvěma posledním výhrám probrali z výsledkové letargie předchozích devíti utkání, z nichž získali jediný bod. Tím impulsem byly dvě deklasovací porážky, od Kladna a Přerova. Právě duelem proti Zubrům vstoupil Stadion do nového roku. Následovaly tedy výhry nad týmy ještě z hlubších pater tabulky WSM ligy, jimiž jsou kadaňští Trhači a Benátky nad Jizerou. Přestože se obě nerodily vůbec lehce, a zejména utkání proti Benátkám tomu i výsledkově odpovídá, velmi důležitých šest bodů dokázal nakonec Stadion udržet. Tím se dotáhl blíže na přední osmičku týmů.


    Hráčské statistiky

    Kanadské bodování:
    Vítězslav Bílek (13+14) – 27 bodů
    Jan Veselý (12+7) – 19 bodů
    Aleš Pavlas (5+14) – 19 bodů

    Nejlepší střelci:
    Vítězslav Bílek – 13 tref
    Jan Veselý – 12 tref

    Nejlepší nahrávači:
    Vítězslav Bílek – 14 asistencí
    Aleš Pavlas – 14 asistencí
    Ondřej Smetana – 14 asistencí

    Nejtrestanější hráči:
    Martin Havelka – 71 TM
    Aleš Pavlas – 42 TM
    Dominik Málek – 40 TM

    Brankářské statistiky:
    Tomáš Král – 15 záp. | prům. 2,57 | úsp. 91,40%
    Martin Michajlov – 11 záp. | prům. 2,68 | úsp. 91,35%
    Milan Klouček – 10 záp. | prům. 2,95 | úsp. 89,62%
    Adam Wolf – 2 záp. | prům. 5,65 | úsp. 79,49%


    Týmové statistiky

    Vstřelené góly: 90
    Obdržené góly: 112
    Využité přesilovky: 10,47%
    Ubráněná oslabení: 83,76%
    Průměrná domácí návštěvnost: 1091
     
    HC Slavia Praha
    (37 záp., 19-2-3-13, 64 b., 6. místo)

    Tým z Edenu vstoupil do nového roku dvěma porážkami proti týmům, které taktéž porazily litoměřický celek. Těmi jsou Kladno a Přerov. Od Rytířů dostali i sešívaní velké množství gólů, podlehli jim 2:7. Prohra s Přerovem pak byla o poznání vyrovnanější. Zubři si odvezli z Edenu tři body díky jednogólovému rozdílu v závěrečném skóre 2:1. Těmito prohrami ukončil tým Milana Razýma předchozí pětizápasovou sérii výher, načež i částečně klesl tabulkou na současné šesté místo. Ovšem díky vyrovnanosti týmů mezi čtvrtým a šestým místem právě současné pořadí ještě nic dramatického neznamená.


    Hráčské statistiky

    Kanadské bodování:
    David Šafránek (8+19) – 27 bodů
    Jiří Drtina (8+15) – 23 bodů
    Lukáš Krejčík (11+10) – 21 bodů

    Nejlepší střelci:
    Lukáš Krejčík – 11 tref
    David Šafránek – 8 tref
    Jiří Drtina – 8 tref
    Lukáš Nedvídek – 8 tref
    Zdeněk Kubica – 8 tref
    Marek Račuk – 8 tref

    Nejlepší nahrávači:
    David Šafránek – 19 asistencí
    Jiří Drtina – 15 asistencí
    Martin Šagát – 12 asistencí

    Nejtrestanější hráči:
    Marek Ryzák – 47 TM
    Jiří Doležal – 31 TM
    Martin Ondráček – 28 TM
    Jaroslav Kasík – 28 TM

    Brankářské statistiky:
    Dominik Frodl – 29 záp. | prům. 1,95 | úsp. 93,03%
    Patrik Polívka – 11 záp. | prům. 2,70 | úsp. 87,62%
    Daniel Vecka – 1 záp. | prům. 3,53 | úsp. 80,00%


    Týmové statistiky

    Vstřelené góly: 100
    Obdržené góly: 84
    Využité přesilovky: 18,18%
    Ubráněná oslabení: 83,87%
    Průměrná domácí návštěvnost: 971
     
    Předchozí vzájemné zápasy:

    11.10., 12. kolo: HC Stadion Litoměřice – HC Slavia Praha 4:3 pp.

    Branky a nahrávky: 5. Jandus (Kusý, Bílek), 26. Veselý (Kusý, Bílek), 52. Bílek (Veselý, Smetana), 63. Kusý (Pavlas, Kodýtek) – 4. Nedvídek (Kopta), 15. Novák (Kopta), 46. Kadlec (Šagát).

    22.11., 25. kolo: HC Slavia Praha – HC Stadion Litoměřice 3:0

    Branky a nahrávky: 19. Račuk (Drtina, Novák), 26. Kadlec (Růžička, Barák), 52. Račuk (Novák, Doležal).

    Utkání bude určitě paradoxní pro Martina Kadlece. Ten skóroval v sešívaném dresu v obou vzájemných utkání. V tuto chvíli však hraje za Litoměřice, kam přišel na měsíční hostování právě z Edenu.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Stadion Litoměřice: Michajlov (Wolf) – Gaspar, Pavlas, Smetana, L. Doudera, L. Chalupa, M. Jandus, D. Málek – Kusý, J. Veselý, Bílek – M. Kadlec, J. Šimeček, Řehoř – M. Havelka, Hanták, Machala – Toman, R. Pilař, Václavek.

    HC Slavia Praha: Frodl (Šorf) – J. Holý, Šmíd, Barák, Štibingr, Kasík, A. Růžička, Ryzák – Jankovský, Šafránek, Račuk – J. Doležal, Nedvídek, Z. Doležal – M. Ondráček, Kubica, Krliš – Šteiner, Furch, Šmerha.

    Rozhodčí: Čech, Jechoutek – Podrazil, Bosák.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:09
    Ihned po vhazování se do útočného pásma vydal Václav Jankovský. Sešívaní se pak díky kombinaci zde drželi. Ovšem bez střely na Michajlova.
     
    01:20
    Hosté se stále tlačí do útočného pásma. Nápor se pak podařilo Litoměřicím odrazit a naopak přesunout těžiště hry na opačný konec ledové plochy. Slavia pak vyhodila kotouč na zakázané uvolnění. Zrovna tak byla ukončena i druhá šance Stadionu.
     
    02:50
    Lukáš Doudera nezachytil kotouč na modré čáře. Ten si poté ukořistil Václav Krliš. Od něho byl zahájen přechod sešívaných před Michajlova, který musel proti ní zasáhnout. Poradil si ale bez větších obtíží.
     
    04:08
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Jan Veselý – 2 min., podražení).
     
    04:17
    Svou úvodní přesilovku začali sešívaní poněkud vlažně. Ve svém obranném pásmu, odkud se marně snaží dostat. Stadionu se daří jejich kombinaci narušovat.
     
    04:58
    Za malou chvíli se však přechod hráčům Slavie povedl. V útočném pásmu se dostávají do přesné a rychlé kombinace. Tu střelecky zakončil Tomáš Šmerha. Tvrdá střela však prolétla pouze vedle pravé tyčky branky Martina Michajlova.
     
    06:08
    Domácí v plném počtu.
     
    06:10
    Vyložená šance stála před Jaroslavem Šimečkem! Puk k němu vyjel ideálně tak, aby litoměřický útočník mohl vyjet do samostatného průniku. Ovšem puk byl moc rychlý.
     
    06:45
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Krásnou střelou se domácí ujímají vedení! VÍTĚZSLAV BÍLEK vybruslil kolem dvojice obránců sešívaných, počkal si, až Frodl spadne a pak vrchem přehodil puk za jeho záda. Asistence: Jan Veselý.
     
    07:35
    Slávisté se však nechtějí vzdát a tlačí se do vyrovnání. Václav Jankovský se dostal na hranici brankoviště, odkud vypálil přímo na Martina Michajlova. Gólman Stadionu však pohotově vytáhl proti kotouči svou lapačku.
     
    08:14
    Stadionu se povedlo přenést hru a kombinovat na dostřel branky Dominika Frodla. Své počínání ale nebylo zakončeno úspěšně, navíc si sešívání ukořistili puk pro sebe. Byť díky dalšímu napadání z litoměřické strany nepřešli přes modrou čáru do středního pásma.
     
    09:22
    Rychlými přechodovými akcemi se daří Stadionu víceméně po celou dobu držet kotouč v útočném pásmu. Samotný prostor před Frodlem však Slávisté účinně kombinují a nedopustí byť jen náznak střely.
     
    10:36
    Dominik Málek si rychle najel k odraženému puku o nohu jednoho z hráčů Slavie. Ten pak dělovkou poslal přímo na Frodla. Pro brankáře Slavie se ale puk nacházel v ideální letové hladině, neboť s jeho zbržděním příliš potíží neměl.
     
    11:32
    Slavia se nemůže dostat ze sevření Litoměřic v jejich obranném pásmu. Proto se pokoušejí pouze o zoufalé pokusy spojené se zakázanými uvolněními.
     
    12:03
    Doslova gólovku měl na holi Lukáš Chalupa. Stál před ním odkrytý prostor kolem levé tyčky slávistické svatyně. Během velmi krátké dráhy střely se ale Frodl dokázal bleskově přesunout a střelu zachytit. Přestože jej asi netrefila do ideálních míst, chvilkově ležel na ledové ploše.
     
    14:01
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Lukáš Chalupa – 2 min., podražení).
     
    14:07
    Filip Hanták se snaží napadat rozehrávku Slavie častými přesuny mezi jednotlivými hráči. Jeho snažení nakonec dopadlo úspěšně, byť ne jen díky jeho práci. Stadionu se vydařilo vyhodit puk na opačný konec hrací plochy.
     
    15:36
    Ani Lukáš Nedvídek, ani Jiří Doležal nedokázali převzít nahrávku od pravého mantinelu. Ta pak prolétla k druhému mantinelu, kde se o něj svedl litý boj, který se záhy přenesl až k brance Stadionu. Zde jí ukončili sudí.
     
    16:01
    Domácí v plném počtu.
     
    17:07
    Po vyrovnání početních sil rázem ustál nápor Slavie a hra se přesunula zpět před Frodla.
     
    17:26
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Domácí navyšují své vedení. LUKÁŠ DOUDERA využil nepozornosti slávistického gólmana, což způsobil obránce Slavie, který projel těsně před brankovištěm. Doudera pak prostřelil přesně jeho nohy, následně i zmateného Frodla. Asistence: Ondřej Machala.
     
    18:05
    Tlak Litoměřic neustává. Stadion se drží i s kotoučem na holi neustále v útočném pásmu. Slavii se sice daří domácí držet od střely, nikoliv už je z pásma vytlačit.
     
    18:41
    Před odhozením puku na Denise Kusého byl Jan Veselý zastihnut v ofsajdovém postavení. Díky čemuž na čas přerušil další slibně se vyvíjející šanci domácích.
     
    19:36
    Jiří Doležal se nedokázal vymanit ze sevření Martina Janduse, díky čemuž nemohl vystřelit.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Zcela po zásluze domácí hokejisté vedou o dva góly. Sešívaní se dostávali do určitého tlaku spíše jen v počátku třetiny. Postupně se více do pozice režiséra hry dostávali litoměřičtí, kteří svou snahu bez obtíží využili dvěma trefami.


    Statistické okénko

    Střely na branku: 11:12
    Zblokované střely: 4:3
    Vhazování: 9:13
    Trestné minuty: 4:0
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:07
    Úvod druhé třetiny patřil hned přerušení hry. Litoměřičtí okamžitě přerušili slávistickou akci posláním kotouče na zakázané uvolnění.
     
    20:29
    Lukáš Doudera obdržel puk na brankou, který křižným passem poslal do středního pásma. Kotouč se nakonec dostal k Ivanu Řehořovi, který probruslil po kružnici určující levý kruh a na Frodla vypálil. Slávistický gólman šanci zachytil, z následného vhazování se hra přesunula před Michajlova.
     
    21:34
    Litoměřice se postupně snaží vykombinovat do útočného pásma. Což se jim nakonec i zadařilo. Navíc s bonusem v podobě střely Radka Pilaře. S tou však Frodl neměl vůbec žádnou obtíž.
     
    22:29
    Sešívaní se defakto již natrvalo usídlili na dostřel branky Martina Michajlova. Místo střely na branku však přišlo ale zakázané uvolnění Litoměřic.
     
    23:01
    Lukáš Nedvídek ukořistil kotouč za vlastní brankou. Následně se s ním vydal do útočného pásma. V něm sešívání příliš aktivity nepředvedli.
     
    23:33
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Zdeněk Doležal – 2 min., držení hole).
     
    23:51
    Svou úvodní přesilovku začali domácí před vlastní brankou. Odtud se dokázali dostat před Frodla. Před ním vytvořená čtyřčlenná zeď však zatím dokázala pokrýt jakýkoliv náznak střely z litoměřické strany.
     
    25:00
    Denis Kusý se dostal k střele z mezikruží. Trefil však pouze přesně tělo Dominika Frodla. Přestože se rychle snažil vyjet k odraženému puku a do branky ho doklepnout, obránce sešívaných u něj byl rychlejší.
     
    25:33
    Hosté v plném počtu.
     
    25:47
    Vyrovnání početních sil nepřineslo i vyrovnání herních. Situace z přesilovky přetrvala i nadále. Kališníci se tlačí do pásma, ovšem sešívání vše blokují.
     
    26:17
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Filip Hanták – 2 min., nedovolené bránění).
     
    26:29
    Svou další přesilovkou Slávisté zamezili jakýmkoliv snahám litoměřického celku a přesunuli se do útočného pásma. Zde již celkem dlouhou dobu hledají ideální postavení ke střele.
     
    27:24
    Jindřich Barák měl na holi gól pro sešívané! Snažil se doklepnout puk směrem k tyčce litoměřické branky. Ovšem Martin Michajlov velmi rychle reagoval a tuto šanci zabrzdil.
     
    28:17
    Domácí v plném počtu.
     
    29:48
    Obrovskou šanci měl na své holi Vítězslav Bílek! Těsně před brankovištěm přijal z rohu puk od Denise Kusého, který ihned tečoval na Frodla ve snaze prostřelit jej pod betony. Tentokrát však na slávistického gólmana nevyzrál.
     
    30:10
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Jiří Doležal – 2 min., vysoká hůl).
     
    30:16
    V přesilovce narůstá aktivita Litoměřic. Host ze Slavie v litoměřickém dresu Martin Kadlec nahodil puk směrem na branku, ten ale sjel do rohu, kde se o něj svedla bitva. Tu přerušili sudí při ztrátě puku z jejich pozornosti.
     
    31:00
    Jan Veselý vystihl moment ke střele, kterou chtěl zakončit delší přesilovkou kombinaci litoměřických v útočném pásmu. Frodl si však i tento puk pohlídal. Hra se následně přenesla do středu pole.
     
    31:51
    Vojtěch Šmíd upláchl podél mantinelu do útočného pásma. Ovšem zrovna tak rychle byl zase nucen k návratu, za což mohli domácí, držíc puk vracející se zpět. Celou akci musel opětovně hasit Dominik Frodl.
     
    32:10
    Hosté v plném počtu.
     
    32:37
    Po vhazování díky zakázanému uvolnění se dostal ke kotouči Lukáš Nedvídek. Jeho střela ale i díky nápomoci litoměřické obrany pouze rozvlnila ochranou síť nad brankou Martina Michajlova.
     
    33:20
    Dlouhý slávistický nápor ukončili domácí přehozením kotouče přes celou délku ledové plochy. Za brankou si jej přivlastnil Jindřich Barák, který se s ním na malý moment dostal na opačný konec hrací plochy.
     
    34:41
    Tak jako většina šancí Litoměřic, i tato byla zakončena díky skvěle chytajícímu Dominiku Frodlovi. Ten již celkem dlouho vzdoruje formaci Toman, Pilař, Václavek. Každou střelu zvládá pokrýt lapačkou.
     
    35:09
    Střela Jana Václavka z vnější hranice mezikruží se díky zásahu Lukáše Nedvídka odrazila do ochranné sítě nad Frodlovou brankou. Exlitoměřický útočník si pro zastavení této střely vypůjčil hokejku od Aleše Furcha, přičemž o vlastní již dříve přišel.
     
    35:50
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Marek Račuk – 2 min., sekání).
     
    35:55
    Lukáš Chalupa stojí v rohu mezi mantinelem a modrou čárou, odkud hledá spoluhráče na přihrávku.
     
    36:20
    Až na poslední chvíli vystrčil Dominik Frodl beton proti střele Jana Veselého z hranice brankoviště. Dokonce i brankový rozhodčí ji už viděl za brankovou čárou. Hlavní však celkem nekompromisně rozmáchl. Nápor Litoměřic ale nadále neustává.
     
    37:26
    Litoměřickým se daří celkem úspěšně kombinovat. Dalším, kdo nevyzrál na zeď s jménem Dominik Frodl byl jeho nedávný spoluhráč Martin Kadlec. Přímou střelu Frodl jen těsně vyrazil do rohu ledové plochy.
     
    37:50
    Hosté v plném počtu.
     
    38:24
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Jiří Doležal – 2 min., hákování).
     
    38:35
    Denis Kusý namířil celkem přesně puk na branku Dominika Frodla. Jeho spoluhráči se však před brankou prali s dvojící sešívaných. Puk tak pouze kolem nich prolétl.
     
    39:24
    Úplně volný prostor čekal na Vítězslava Bílka. Sudí Bosák jej ale zachytil v ofsajdovém postavení. Z následného vhazování se domácí opět dostali do útoku, následně i do dalšího tlačení na Frodlovu branku.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Třetina dvou různých částí. Zprvu měli celkem jasnou převahu hokejisté sešívaného týmu, kteří trávili většinu času před brankou Martina Michajlova. Ovšem i díky jejich častým vyloučením se do většího množství šancí v závěru dostali kališníci. Ti pro změnu naráželi na nezdolného Dominika Frodla.


    Statistické okénko:

    Střely na branku: 14:5
    Zblokované střely: 5:1
    Vhazování: 19:16
    Trestné minuty: 2:8
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:11
    Poslední třetinu dnešního utkání zahájil rychlým průnikem Denis Kusý. Podobnou rychlostí se však k němu sjela obrana Slavie, díky čemuž o kotouč záhy Kusý přišel.
     
    40:24
    Hosté v plném počtu.
     
    40:51
    David Šafránek vyvezl puk směrem k Michajlovovi. Díky práci litoměřické obrany však musel i s kotoučem na holi zamířit až za branku Litoměřic. Odsud se hra přesunula opět před Frodla na malou chvíli.
     
    42:04
    Dnešní utkání sleduje 1134 diváků.
     
    42:12
    Sešívaní se více natlačili do útočného pásma. Střely se ale v této chvíli Martin Michajlov obávat nemusí. Navíc se litoměřickým povedlo vyjet s pukem z obranné třetiny.
     
    43:16
    Nepřesná nahrávka na Vítězslava Bílka ukončila slibnou šanci litoměřického celku. Kališníci se pak museli vrátit do středního pásma a začít znovu. V něm kotouč ztratili ve prospěch sešívaných, kteří přesunuli herní těžiště na dostřel Martina Michajlova.
     
    44:36
    Dlouhému tlaku ze strany sešívaných Stadion ustál a vypudil hosty ze svého obraného pásma.
     
    45:17
    Martin Havelka se dostal do velmi nadějné příležitosti. Obstřelil si hostujícího obránce, načež puk letěl přímo na Frodla. Brankář sešívaných však i proti této střele vytasil své dnešní čarovné betony.
     
    46:42
    Dominik Frodl musí čelit jedné střele za druhou. Vysoké obloukovité nahození si k zemi srazil Jan Veselý, který po zemi od modré vypálil na gólmana sešívaných. Opětovně nevyzrál.
     
    47:08
    Jaroslav Šimeček se nacházel v ideálním postavení pro vystřelení. Dokonce i puk na něj letěl. Litoměřickému forvardovi však pouze projel pod hokejkou.
     
    48:28
    Sešívaným se následně povedlo přenést hru na Michajlova. Dokonce se i k nečekané střele dostal Lukáš Nedvídek. V této situaci clonili Michajlovovi Martin Ondráček a Lukáš Chalupa, kteří nakonec odclonili i kotouč od branky.
     
    49:17
    Stadionu se povedlo na malou chvíli zmírnit napětí před vlastní brankou vyhozením puku na icing. Z následného vhazování se vydali na útočnou výpravu. Tu přerušilo opět zakázané uvolnění. tentokrát ale na straně Slavie.
     
    50:00
    Radim Toman si vystavil kuželovou dráhu z hráčů Slavie, mezi nimiž celkem snadno krouží. Následnou střelu na branku opět Frodl pokryl.
     
    50:42
    Přes veškerou snahu nezachytil David Šafránek kotouč ve hře. Martin Michajlov však byl rychlejší, navíc kotouč pro jistotu přikryl lapačkou.
     
    51:20
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Aleš Furch.
     
    51:29
    Přesilovkovou kombinaci zakončil bekhendovou střelou Aleš Pavlas. Puk po jeho šanci však pouze proletěl vedle vzdálenější tyčky Frodlovy branky.
     
    52:10
    Jako nůž máslem procházejí kališníci obranou sešívaných. Vítězslav Bílek vyšťouchl zezadu puk Martinu Ondráčkovi, načež se díky narážečce s Denisem Kusým dostal ke střele z mezikruží. Frodlovy cihlové betony ale i teď zaúřadovaly.
     
    53:20
    Hosté v plném počtu.
     
    53:52
    Martin Michajlov předvedl obrovské kvantum práce. Martin Ondráček se pokusil hned na několikrát propasírovat kotouč za jeho záda. Litoměřický gólman se však nechtěl oproti svému kolegovi zahanbit a puk udržel.
     
    54:20
    Vyšší střelu vyslal na Michajlova Václav Krliš. Proti této střele však strážce kališnické svatyně vystrčil lapačku. Následně se hra přesunula.
     
    55:51
    Na poslední chvíli dokázal zasáhnout Michajlov proti střele Lukáše Nedvídka. Těsně před brankovištěm mu navíc zamezoval ve výhledu Vojtěch Šmíd.
     
    56:03
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Jindřich Barák – 2 min., nedovolené bránění).
     
    56:16
    Lukáš Chalupa zastavil kotouč těsně za modrou čárou. Zpětnou přihrávkou podél mantinelu však našel pouze Lukáše Nedvídka. Přesto se domácí do útočného pásma i s pukem dostali.
     
    57:02
    Lukáš Nedvídek se snaží obmotat kolem Ivana Řehoře, jemuž se snaží vypíchnout puk. Řehoř ale pro větší bezpečí poslal puk na Martina Kadlece, který v klidu rozehrál.
     
    58:03
    Hosté v plném počtu.
     
    58:26
    Obrovskou šanci měl na své holi navrátilec z trestné Jindřich Barák. Střelu proti němu Michajlov vyrazil, před prázdnou brankou ho převzal Filip Hanták, který ho poslal do bezpečí.
     
    58:49
    Oddechový čas pro domácí.
     
    Konec zápasu.
     
    Velmi cenná výhra pro domácí hokejisty. Ti rozhodli hru dvěma rychlými góly v první třetině a už ji nepustili. Velkou práci na obou stranách odvedli gólmani. Jak Martin Michajlov, tak Dominik Frodl předvedli excelentní výkon, který navíc litoměřický gólman okořenil čistým kontem. Kališníci si tak připsali třetí výhru v řadě, naproti tomu sešívaní třetí porážku.
     
    Tímto se s vámi dnes loučím. Těším se u dalších online přenosů na počtenou! (20:31:07)
    Marken.cz

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 7. Bílek (J. Veselý), 18. L. Doudera (Machala)


    HC Stadion Litoměřice: Michajlov (Wolf) – Gaspar, Pavlas, Smetana, L. Doudera, L. Chalupa, M. Jandus, D. Málek – Kusý, J. Veselý, Bílek – M. Kadlec, J. Šimeček, Řehoř – M. Havelka, Hanták, Machala – Toman, R. Pilař, Václavek.
    HC Slavia Praha: Frodl (Šorf) – J. Holý, Šmíd, Barák, Štibingr, Kasík, A. Růžička, Ryzák – Jankovský, Šafránek, Račuk – J. Doležal, Nedvídek, Z. Doležal – M. Ondráček, Kubica, Krliš – Šteiner, Furch, Šmerha.

    Rozhodčí: Čech, Jechoutek – Podrazil, Bosák

    Diváci: 1134
    thejrc.org