Most – Sokolov 0:5 (kont.) | Jablonec n/N – Dvůr Králové n. L. 2:4 (kon.) | Val. Meziříčí – SHK Hodonín 3:7 (kon.)
Nový Jičín – Šumperk 3:2 (kon.) | Žďár n/S – Havlíčkův Brod 4:3 (kon.) | Kobra – Bílina 3:2 (po pr.)
Vrchlabí – Řisuty 6:3 (kon.) | Trutnov – Děčín 7:2 (kon.)
konec
HK Nový Jičín
3:2 (1:0, 1:1, 1:1)
DRACI PARS ŠUMPERK
Středa 10.01.2018, 18:002. liga skupina Východ • 35. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Je tady konec zápasu, kde řekl bych celkem po zásluze, zůstavají tři body doma! Šancí bylo nespočet na obou stranách, nicméně dle mého názoru od poloviny zápasu tahali právě domácí za delší konec. Draci ještě zahrozili u samého konce utkání, jenže to už bylo příliš pozdě.

    Děkuji za pozornost a přeji hezký zbytek večera a brzy napočtenou u onlajnů. (20:17:17)
     
    Konec zápasu.
     
    59:22
    Draci právě vstřelili branku!
    Autorem branky je PŮHONÝ. Asistence: Sedlák a Vymazal. Tak to byla velice povedená akce, z hokejek Draků ze Šumperka! Nejdříve se protáhnul do pásma Vymazal, přihrál Sedlákovi, ten ale nahrál ještě Půhonému který byl v dobré pozici a vymetl šibeničku, krásná akce!
     
    58:40
    Další střela do prázdné brány, tentokrát byla tečována a rozhodčí si zřejmě teče nepovšimnul, nakonec vhazování ve středním pásmu a Vlastimil Lakosil je zpět u své svatyně.
     
    58:15
    Draci Šumperk teď pořádně zatápí pod kotlem "Ďábla", když dobrou minutu drží útočné pásmo. Zatím ale to co nemá domácí obrana, má Jiří Slovák.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty, třetí třetiny.
     
    57:12
    Mohlo být již rozhodnuto! Michael Chvostek vyslal přes celé hřiště puk do prázdné brány, jenomže střela nedoputovala úplně přesně a tak Draci mají stále naději!
     
    56:43
    Draci Šumperk hrají v šesti !
     
    Draci si vyžádali oddechový čas, podaří se jim snížit utkání a poté ještě odvolat brankáře a vyrovnat? Anebo Nový Jičín, bude držet pevnou ruku nad tímto zápasem a nedopustí se žádných chyb? To se dozvíme za malý okamžik.
     
    56:43
    Zakázané uvolnění, Nového Jičína.
     
    56:24
    Do útoku se ale přecijen dostávají také Draci, konkrétně se snaží udržet v útočném pásmu Lukáš Králík a daří se mu to. Vydoloval pro svůj tým vhazování v útočné třetině.
     
    55:08
    Vlastimil Lakosil zastavuje hru svou lapačkou. Následuje vhazování, po jeho pravé ruce.
     
    54:30
    Doslova kanonáda, kdy jedna střela střídá druhou. Draci teď chvíli nevěděli, co dělat dřív, resp. kde jim hlava stojí.
     
    53:45
    Další velká akce Nového Jičína! Nechybělo mnoho a mohli jsme být svědky další gólu, jenomže Ďáblům se nepodařilo trefit zcela odkrytou bránu!
     
    51:36
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Autorem branky je TOMEČEK. Asistence: Zedník. A máme tady další gól ! Ďáblové se dokázali usadit v útočném pásmu. Zedník nahrál volnému Tomečkovi, který pálil ze všech sil, Lakosil sice puk zastavil ale jen svým ramenem, kde se našlo místečko a i se štěstím končí za zády Lakosila – 3:1 !
     
    51:32
    Testovací střela z hole Jana Sonnka, tohle není nic, co by Vlastimil Lakosil nezvládnul.
     
    50:46
    Domácí v plném počtu.
     
    50:18
    Hosté v plném počtu.
     
    49:20
    Na ledě je více místa a je to znát, v dobré šanci se ocitl Běhal (NJI), který zkoušel střelu od modré, jako u prvního gólu, tentokrát ale Vlastimil Lakosil na střelu dobře viděl a dobře zasáhnul.

    Michal Knápek

    Branky a nahrávky: 17. Gebauer (Běhal), 23. Tomeček (Gebauer), 52. Tomeček (Zedník) – 34. Gewiese (Půhoný, Sedlák), 60. Půhoný (Sedlák, Vymazal)


    HK Nový Jičín: Slovák (Sonnek), Adamík, Běhal, Hruška, Tomeček, Janiczek, Palacký, Krupa, Pecha, Málek, CHvostek, Gebauer, Kocián, Zedník, Sonnek J., Slovák II, Uhlár
    DRACI PARS ŠUMPERK: Lakosil (Svoboda), Schejbal, Šťáva, Ďurkáč, Bažant, Gewiese, Řezáč, Sedlák, Novosad, Kovařík, Hroch, Lehečka, Vachutka, Muller, Králík, Půhoný, Fischer, Vymazal, Cink, Ostřanský
    thejrc.org